Revizuire Perfect Privacy Reddit


Reddit este o platformă populară de agregare, notare și discuții, cu peste 230 de milioane de utilizatori unici pe lună. Ca cel de-al șaselea site web cel mai vizitat în SUA, acesta servește adesea ca ultimă frontieră pentru cei care caută recenzii cinstite pentru clienți. Revizuirea noastră Perfect Privacy Reddit vă va ajuta să vedeți ce părere au redditorii despre Perfect Privacy, unul dintre cele mai sigure și private VPN-uri disponibile.

Confidențialitate perfectă așa cum se vede pe Reddit

În timp ce Perfect Privacy nu este printre cele mai bune VPN-uri de Reddit, este sigur că este undeva aproape. Acest lucru devine evident atunci când privim prezența sa și numărul de comentarii pozitive, depășindu-le pe cele negative.

r / NoLogsVPN

Știm că Confidențialitatea Perfectă ar trebui să se numere printre VPN-urile cu cel mai puțin logging (chiar și nu fac don’nu oferă aplicațiile lor pe Google Play și App Store pentru a proteja utilizatorii), dar comunitatea Reddit este de acord cu noi? Se pare că o face.

Cea mai tare postare de pe acest subreddit proclamă faptul că Confidențialitatea Perfectă este singurul VPN evaluat cu 10/10 din rândul Accesului la internet privat, NordVPN și TorGuard. În timp ce postarea în sine este încă considerată a fi Hot, ea’s-a publicat în urmă cu un an, la fel ca restul din acest subreddit r / NoLogsVPN, probabil mort. Cu toate acestea, suntem siguri că Perfect Privacy ar trebui să fie, dacă nu în partea de sus, atunci cu siguranță printre primele VPN-uri fără jurnal.

Cu toate acestea, același tabel cu lista VPN Vetted No Log este păstrat viu în r / InternetCondom cu 74 de voturi, postat în urmă cu câteva luni. Cu toate că au fost câteva comentarii, niciunul nu a primit note, ceea ce înseamnă că impactul acestei postări ar trebui măsurat mai târziu sau niciodată.

r / homeassistant

Este vizat un subredit mult mai popular cu 32.000 de membri “automatizare casă open source care pune controlul local și confidențialitatea pe primul loc.” Cu toate acestea, nu am putut găsi nimic cu un “intimitate perfectă” cuvânt cheie, ceea ce înseamnă că postarea sau comentariul care a inclus acest nume VPN au fost șterse sau că Reddit’s motorul de căutare are unele teme de făcut.

Există câteva mențiuni generice despre VPN în celelalte postări și comentarii ale lui r / homeassistant, dar nimic care să vorbească pe larg despre o anumită marcă.

r / tehnologie

Probabil cea mai populară postare a fost despre Perfect Privacy’serverele s-au confiscat la Rotterdam în 2016. Acest imens subreddit cu peste 7 milioane de abonați a postat că nu a fost găsit nimic pe servere, dovedind că Perfect Privacy este cu adevărat un furnizor fără jurnal. Dar comentatorii nu erau’discutăm în profunzime despre acest furnizor, ceea ce înseamnă că puțini au încercat de fapt Perfect Privacy VPN înainte.

r / The_Donald

O altă postare din US Election 2016 a dedicat subreddit cu 741.000 de membri, numindu-se astfel “patrioți,” are Perfect Privacy LLC menționată ca o companie a cărei VPN a fost utilizată de Clinton’Echipa s pentru a cumpăra domeniul clintonemail.com folosind Perfect Privacy LLC ca înregistrant. Network Solutions LLC văzută în imaginea de mai jos este proprietarul Perfect Privacy.

Perfect Privacy este un registrator al ClintonEmail.com

Nu am reușit să vedem niciun scandal aici, așa cum probabil au făcut majoritatea celorlalți cititori, scriind zero comentarii pentru această poveste.

r / hacking

Un post recent al utilizatorului menționează Confidențialitatea Perfectă împreună cu NordVPN ca “profil înalt” servicii care pot părea sigure și sigure, dar nu sunt’deloc. Secțiunea de comentarii are ProtonVPN și Accesul la internet privat oferită ca alternativă, dar nimeni nu merge să nu apere nici Confidențialitatea Perfectă, nici NordVPN.

Dat fiind’e un hacker’ subreddit cu peste 700.000 de utilizatori, ne-am așteptat să vedem o discuție mai mare. Dar, de cele mai multe ori, cei care par să aibă anumite cunoștințe indică aceaprivacysite.com ca fiind sursa supremă a cunoștințelor VPN, nu se deranjează să scrie ceva pe cont propriu. Cu toate acestea, această sursă este orientată către cele mai sigure și private VPN-uri, oferind mai puține informații pentru utilizatorii interesați de torrenting sau de streaming de capătul unui anumit instrument.

r / MGTOW

Un subreddit dedicat Bărbaților care merg singuri are o postare care oferă o listă de lucruri pe care trebuie să le facă fiecare om real pentru a-și îmbunătăți siguranța și intimitatea online.

reddit r / mgtow discută despre siguranța și confidențialitatea online

Utilizarea unui VPN este al doilea lucru după un e-mail securizat (ProtonMail), iar candidatul principal este ProtonVPN. Perfect Privacy este menționat în al doilea rând împreună cu TunnelBear și NordVPN. În timp ce nu am vrea’nu sunt de acord cu TunnelBear, care este fondată în Canada (alianța Five Eyes) și deținută de o companie americană, văzând că Tor din listă ne face să credem că fie posterul original nu este suficient de informat pentru a oferi recomandări VPN sau pur și simplu promovează produse marca Proton.

Linia de jos

Rotunjind recenzia noastră perfectă de confidențialitate Reddit, concluzionăm că prezența acestui brand pe “prima pagină a internetului” este scăzut.

Perfect Privacy nu are un subreddit dedicat (ca să nu vorbim de unul oficial, deținut de unii concurenți) și nici nu este menționat în multe postări recente care’aveam note în cifre duble.

Partea bună este că Perfect Privacy este privit în principal într-un context pozitiv. Cel mai popular subiect este confiscarea serverului lor de către autoritățile olandeze de refugiu’n-am găsit ceva care să-i determine pe ceilalți să creadă că acest VPN stochează jurnalele utilizatorilor.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 39