Cele mai bune VPN-uri pentru Twitch în 2020


Mulți giganți ai industriei tehnologice au încercat să intre pe piața de streaming a jocurilor, inclusiv Facebook și Google. Cu toate acestea, Twitch domnește în continuare suprem față de toți ceilalți și este soluția ta unică pentru vizionarea fluxurilor oricărei celebrități sau evenimente de joc.

Din păcate, există anumite probleme cu Twitch și există milioane în întreaga lume care nu pot accesa site-ul fără un pic de ajutor.

Cea mai ușoară soluție la orice problemă de acces pentru Twitch este utilizarea unei VPN. Există multe VPN-uri pe piață și un procent corect dintre acestea oferă o calitate sub-pară a serviciului care pur și simplu nu vă va permite să transmiteți conținut corect.

Din acest motiv, am mers mai departe și am testat diverse VPN-uri diferite pe acest serviciu. Din toate aceste VPN-uri, am compilat o listă cu unele dintre cele mai bune VPN-uri Twitch, astfel încât să puteți compara avantajele și contra lor și să alegeți cea mai bună pentru dvs..

Nu ai timp să citești? Iată cele mai bune VPN-uri:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. VPS Surfshark1.Surfshark VPN ‣ $ 1.992. ExpressVPN2.ExpressVPN ‣ 8.323 USD. CyberGhost3.CyberGhost ‣ 2,75 USD

1. VPN Surfshark

Logo-ul serviciului VPN Surfshark Accesați Surfshark

Dacă aveți un buget restrâns, atunci veți fi încântat să aflați că puteți obține Surfshark VPN cu prețul de până la 1,99 USD pe lună. La acest preț, Surfshark este unul dintre cele mai bune VPN-uri disponibile pe piață și va fi astfel tovarășul tău perfect pentru streamingul anonim Twitch.

Surfshark face mult mai mult decât vă așteptați de la un VPN din prețul său. Nu numai că este extrem de abil în a vă deplasa prin geo-blocare și cenzură, dar are și viteze foarte bune indiferent de server, permițându-vă să transmiteți conținut de înaltă calitate.

2. ExpressVPN

Logo-ul serviciului ExpressVPN Accesați ExpressVPN

Din testele noastre, am constatat că ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri existente pe piață. ExpressVPN este mult mai rapid decât majoritatea concurenților. În plus, are mii de servere distribuite în 94 de țări. Acest lucru va garanta în esență că veți putea găsi o conexiune stabilă la serverele Twitch.

Singura problemă cu ExpressVPN este că este destul de scump. De fapt, veți putea găsi multe VPN-uri satisfăcătoare pentru Twitch pentru jumătate din prețul ExpressVPN.

3. CyberGhost

Logo-ul serviciului CyberGhost Accesați CyberGhost

Dacă nu vă place ExpressVPN, atunci puteți încerca CyberGhost. CyberGhost vă oferă o cantitate corectă de funcții, dar acesta’nu este la fel de scump ca ExpressVPN, ceea ce o face foarte mare pentru persoanele care doresc să poată transmite Twitch la o calitate decentă, dar nu au niciun plan să încerce vreodată să curgă în UHD 4K.

Singura problemă majoră cu CyberGhost este că nu funcționează extrem de bine în China și, din moment ce acesta este unul dintre principalele motive pentru care oamenii ar putea să apară pentru o VPN Twitch, ar putea descuraja oamenii din această țară..

De ce este posibil să aveți nevoie de un VPN pentru a accesa Twitch

Utilizarea unui VPN este în general o idee bună dacă navighezi pe internet. Au existat numeroase rapoarte ale guvernelor, precum și grupuri de hackeri privați care spionează utilizatorii. Oricum ar trebui să utilizați un VPN, dar este absolut necesar pentru unii oameni care încearcă să acceseze Twitch.

Dacă aveți oricare dintre problemele de mai jos, atunci puteți arunca o privire la unele dintre VPN-urile pe care le recomandăm pentru Twitch. Vă vor rezolva problemele și se vor asigura că aveți o experiență de streaming extrem de lină.

Iată câteva dintre problemele pe care le va rezolva un VPN Twitch.

Cenzură

Acesta este motivul pentru care multe persoane vor dori să obțină un VPN. În multe locuri, oamenii nu pot folosi Twitch. Un exemplu bun al acestei țări este China, care are un Firewall Mare care interzice multe site-uri web împreună cu Twitch.

Un VPN poate eluda toate aceste blocuri, orientând tot traficul printr-un server de la distanță. În acest fel, serverul Twitch va vedea că sunteți conectat de la locația serverului VPN, spre deosebire de locul în care vă conectați de fapt.

Interdicții IP Twitch

Indiferent dacă IP-ul dvs. a fost interzis din greșeală sau din cauza dvs.’l-am încălcat pe Twitch’termenii serviciului, nu veți putea accesa Twitch până nu vă schimbați IP-ul.

Schimbarea IP-ului dvs. poate fi o sarcină dificilă. O soluție mult mai ușoară este utilizarea unei VPN. Când vă conectați la server folosind o VPN, IP-ul dvs. va fi mascat de IP-ul serverului VPN pe care îl utilizați.

Aceeași metodă va debloca, de asemenea, orice interdicții de rețea pe care le aveți.

Conexiune de accelerare

Când sunteți conectat la Twitch (sau la orice altă platformă de streaming pentru această problemă), există șansa ca ISP-ul să vă accelereze conexiunea, astfel încât să ușureze încărcarea din rețeaua lor.

Acest lucru se datorează faptului că ISP-ul dvs. poate arunca cu ușurință o privire asupra traficului dvs. de internet și poate vedea dacă utilizați un serviciu care poate avea un impact negativ asupra încărcăturilor serverului. După ce sistemul lor automat detectează că transmiteți conținut, acestea pot începe cu ușurință reducerea vitezei de conectare pentru a vă asigura că nu puteți transmite conținut de înaltă calitate.

Un VPN se va asigura că ISP-ul dvs. nu poate afla pentru ce activitate utilizați conexiunea. Acest lucru vă va asigura că conexiunea dvs. nu este aglomerată în niciun fel.

Concluzie

Utilizarea unui VPN este o idee foarte bună când vine vorba de Twitch. Depinde de tine dacă vrei să mergi la cea mai bună calitate și să plătești prețul sau să plătești mai puțin și să ai caracteristici limitate. După ce aveți un VPN, vă este foarte ușor să evitați interdicțiile IP, să vă deplasați prin geo-blocare sau cenzură și să faceți flux fără a împiedica viteza conexiunii dvs..

Citește recomandări:

Cel mai bun VPN pentru jocuri

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7