Cel mai bun VPN pentru Oman în 2020


Golful Arab este găzduit de multe țări frumoase, multe dintre ele, din păcate, consideră că este datoria lor de a cenzura porțiuni mari de internet. Oman nu face excepție.

În consecință, mulți utilizatori de internet din Oman au apelat la căutarea celui mai bun VPN pentru Oman pentru a ocoli o parte din cenzura grea pe care guvernul o obligă asupra oamenilor săi.

Acest lucru creează, de asemenea, o problemă pentru oamenii de afaceri care călătoresc, care ar putea avea nevoie să acceseze site-uri cu restricții pentru munca lor. Acest lucru face destul de dificilă selectarea celei mai bune VPN pentru Oman.

Din fericire, noi’am compilat o listă de candidați potențiali și i-am comparat pe baza unor criterii cheie, precum securitatea, prețul și jurisdicția legală. Deci, lasa’încep să aruncăm o privire asupra opțiunilor disponibile pentru cel mai bun VPN pentru Oman.

Nu ai timp să citești? Iată cele mai bune VPN-uri:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ 3.492 USD. PrivateVPN2.PrivateVPN ‣ 3.823 USD. VyprVPN3.VyprVPN ‣ 2,54 USD. IPVanish4.IPVanish ‣ 6,495 USD. ExpressVPN5.ExpressVPN ‣ $ 8.326. BulletVPN6.BulletVPN ‣ 7.497 USD. PureVPN7.PureVPN ‣ 1,32 USD

1. NordVPN

Logo-ul serviciului NordVPN Accesați NordVPN

Aceasta este o soluție VPN robustă și binecunoscută, care este disponibilă la un preț foarte rezonabil. NordVPN are multe de oferit în ceea ce privește securitatea; folosind criptarea AES-256 prin protocolul OpenVPN, făcând, în esență, criptarea să nu poată fi realizată.

Compania în sine are sediul în Panama, care este un loc minunat pentru un sediu VPN, deoarece își pune serviciile în afara oricărei jurisdicții urâte, precum SUA sau Marea Britanie. NordVPN are peste 5.100 de servere în 59 de țări, ceea ce permite o gamă largă de opțiuni pentru care clienții lor să se poată conecta.

De asemenea, NordVPN deblochează în mod eficient conținutul Netflix blocat de regiune, permițând utilizatorilor să transmită emisiunile preferate care pot să nu fie disponibile în zona lor. Întrucât Netflix se prăbușește de serviciile VPN.

Compania are clienți disponibili pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Serviciul permite până la 6 conexiuni simultane, oferind utilizatorilor posibilitatea de a naviga în modul în care doresc.

Abonamentele lor încep de la 11,95 USD pe lună pentru planul lunar, care scade la 6,99 USD pe lună pentru un abonament de un an. Planul pe 2 ani este de 4,99 USD pe lună, și acolo’s, de asemenea, un plan pe 3 ani pentru 3,49 dolari pe lună.

2. PrivateVPN

Logo-ul serviciului PrivateVPN Accesați PrivateVPN

PrivateVPN este o altă opțiune bună pentru utilizatorii din Oman. Acesta are sediul în Suedia, care, din păcate, face parte din Al patrulea Ochi Alianță. Criptarea utilizată de serviciu este AES-128-GCM, cu opțiunea de a face upgrade la AES-256. Alături de numărul mare de țări oferite, acest lucru ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru utilizatorii din Oman să navigheze în siguranță și confort.

Un alt lucru interesant despre acest VPN este faptul că permite utilizatorilor să se conecteze cu până la șase dispozitive simultane, ceea ce vă oferă multă libertate atunci când doriți să vă deblocați navigarea în Oman. În plus, compania oferă asistență clienților pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux, ceea ce reprezintă o cantitate bună de acoperire a dispozitivului care ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru oricine caută cel mai bun VPN pentru Oman.

Planurile încep de la 7,67 USD pentru o lună, ajungând până la 4,88 USD pe lună timp de 3 luni și 3,82 USD pe lună pentru 13 luni. Toate planurile vin cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

3. VyprVPN

Logo-ul serviciului VyprVPN Vizitați VyprVPN

VyprVPN este un VPN cu performanțe și securitate deosebite. Recent, acest furnizor a trecut la o politică de 100% fără logging, cu informații de audit disponibile publicului, ceea ce este, evident, un pas înainte promițător atunci când consideră cel mai bun VPN pentru Oman.

Serviciul folosește criptarea AES-256 biți peste protocolul OpenVPN, cu RSA 2048 biți și SHA256. Securitatea este fenomenală, iar această VPN este foarte populară în multe țări în care conținutul de internet este puternic cenzurat, cum ar fi Oman. De asemenea, compania își administrează propriile centre de date, ceea ce se adaugă capacităților de securitate pe care le au la dispoziție.

Serviciul este de asemenea eficient pentru deblocarea conținutului blocat pe Netflix, care este un plus uriaș, având în vedere vitezele și securitatea disponibile prin VyprVPN.

VyprVPN este disponibil pentru 5,00 USD pe lună, ceea ce permite 3 dispozitive. De asemenea, au un plan premium disponibil pentru 3,75 dolari pe lună, care vă oferă 5 dispozitive, protocolul Chameleon și VyprVPN Cloud.

4. IPVanish

Logo-ul serviciului IPVanish Accesați IPVanish

Acest VPN folosește criptarea AES-256 biți de grad militar și oferă o gamă largă de protocoale, inclusiv OpenVPN și SOCKS5 (serviciul oferă utilizatorilor un proxy gratuit). Au servere în peste 60 de țări, ceea ce face ca IPVanish să fie destul de competitiv în ceea ce privește locațiile la care utilizatorii se pot conecta.

Acestea sunt limitate în ceea ce privește suportul dispozitivelor, oferind clienți specializați doar pentru platformele Windows, Mac, iOS și Android. Cu toate acestea, permit utilizatorilor să configureze conexiunile pentru o serie de alte platforme, inclusiv Ubuntu.

O lună din acest serviciu vă va costa 10,00 USD, ceea ce este destul de simplu. Cumpărarea unui an întreg va scădea până la 8,99 USD pe lună. Toate planurile vin cu o garanție de returnare a banilor pe 7 zile.

Un lucru de care utilizatorii ar trebui să țină cont în timp ce utilizează IPVanish este însă că compania are sediul în Florida, ceea ce îi plasează în Five Eyes.

5. ExpressVPN

Logo-ul serviciului ExpressVPN Accesați ExpressVPN

Condus de o companie VPN bine respectată, situată în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN aduce criptarea AES-256 biți și funcționalitatea OpenVPN pentru utilizatorii din Oman. Serviciul este considerat unul dintre cei mai buni din industrie, cu performanțe și securitate bună.

ExpressVPN are o politică strictă fără logging și are sediul în Insulele Virgine Britanice, care este un alt loc bun pentru o companie VPN. Nu sunt’nu există legi îngrijorătoare sau jurisdicții de anvergură, care să prezinte utilizatori’ Capete. Clientul ExpressVPN în sine este eficient pentru lucruri precum deblocarea Netflix, precum și pentru torrenting și navigare privată.

De asemenea, oferă o gamă largă de țări din care să vă conectați, ceea ce este întotdeauna un lucru bun pentru a privi atunci când vă gândiți la cel mai bun VPN pentru Oman. Serviciul în sine costă doar aproximativ 8,32 USD / lună, ceea ce nu este ieftin, dar merită.

6. BulletVPN

Logo-ul serviciului BulletVPN Accesați BulletVPN

BulletVPN este o soluție VPN destul de nouă, bazată în Estonia, cu 30 de servere răspândite în întreaga lume. Estonia este o altă dintre acele locații care nu are probleme de confidențialitate extremă și alianțe de informații de anvergură.

Din păcate, compania nu face asta’nu oferiți o încercare gratuită a serviciului, deci voi’Nu voi putea să-l testați singur, dar există o garanție de returnare de 30 de zile în cazul în care vă veți regreta că ați cumpărat.

BulletVPN folosește criptarea AES-256 biți cu SHA-512 și RSA 4096 biți. Criptarea super strânsă este excelentă, având în vedere că clientul pare să aibă un efect minim asupra vitezei de conectare. De asemenea, s-a arătat că serviciul este scăzut de scurgeri, ceea ce este un semn bun pentru utilizatorii care caută cel mai bun VPN pentru Oman.

Prețurile lor variază de la 10,98 USD pentru o singură lună, până la șase luni pentru 9,16 dolari pe lună și, în final, abonamentul de un an pentru 7,49 USD pe lună. Toate planurile lor vin cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

7. PureVPN

Logo-ul serviciului PureVPN Accesați PureVPN

Acest concurent din Hong Kong pentru cel mai bun VPN pentru Oman a fost fondat în 2007 și are o gamă largă de funcții de securitate și performanță, care o fac bine pentru nevoile utilizatorilor din Oman.

În primul rând, PureVPN folosește criptarea AES-256 biți cu o gamă largă de protocoale acceptate, inclusiv OpenVPN, IKEv2, L2TP și PPTP. A avea acest nivel de securitate și personalizare este un plus cert atunci când vine vorba de cel mai bun VPN pentru Oman.

Hong Kong nu face parte din nicio alianță sau jurisdicție neplăcută, așa că puteți fi sigur că există o cantitate limitată de interese guvernamentale sau de aplicare a legii în datele dvs..

PureVPN’Planurile încep de la 10,95 USD pe lună pentru o lună, coborând la 8,95 USD pe lună timp de trei luni și doar 5,81 USD pe lună pentru un abonament de un an. Toate planurile sunt prevăzute cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Deci, care este cel mai bun VPN pentru Oman?

Poate fi greu să stabilești exact ce VPN este cel mai bun, chiar și atunci când limitezi criteriile pentru a se potrivi cu o anumită regiune. Acestea fiind spuse, există o gamă largă de servicii VPN care sunt eficiente pentru a lucra în jurul cenzurii și blocării guvernamentale din Oman. Sperăm că această recenzie vă oferă o idee mai bună despre cum să determinați dacă un anumit VPN este potrivit pentru țara dvs..

Continuați, care dintre aceste servicii este cel mai bun VPN pentru Oman? Ei bine, datorită prețurilor rezonabile, performanței excepționale, securității excelente și reputației recunoscute a NordVPN, noi’le-am selectat pentru locul 1 cu cel mai bun VPN pentru Oman. PrivateVPN este o a doua opțiune bună dacă doriți ceva puțin mai ieftin.

daca tu’Vă aflați în Oman, care dintre aceste VPN-uri ați folosit anterior? Ne-au lipsit VPN-urile grozave pentru Oman? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =