ZenMate VPN ingyenes próbaverzió

A ZenMate egy német virtuális magánhálózat (VPN), amelynek széles körű követése van az egész világon. Noha a ZenMate VPN számos fizetett csomagot kínál, az emberek hajlamosak először ingyenes kipróbálásra vagy a VPN használatának más módjára fizetés nélkül.


A ZenMate ingyenes verziója P2P támogatást, Netflix feloldást és sok más funkciót kínál. Vannak azonban néhány hátrányok, amelyekre gondolkodni kell, mielőtt a választott VPN-re tette. Tehát hadd’Tudjon meg többet, és értékelje meg, hogy a ZenMate ingyenes próbaverziója és más ingyenes lehetőségek olyan vonzóak-e, mint amilyennek látszanak.

Hogyan működik a ZenMate ingyenes próbaverzió??

A ZenMate valójában néhány különféle lehetőséget kínál, ha fizetés nélkül szeretné kipróbálni a VPN-jét: a ZenMate ingyenes kliens, a 7 napos ZenMate Premium próbaverzió és egy 14 napos pénz-visszafizetési garancia. Ezek nagyon különböző dolgok, tehát ne!’t összekeverni őket.

Az alapvető ZenMate ingyenes csomag

A ZenMate Free a társaság leszedett verziója’a fő VPN, és a következő szolgáltatásokkal rendelkezik:

  • ZenMate’s 100% nincs naplózási politika. Ennek az internetböngészési szokásait névtelenné kell tennie mindenki számára (beleértve a ZenMate-t is), amíg a Zenmate VPN be van kapcsolva. Azt’Érdemes megjegyezni, hogy a 100% -os naplózás messze nem egyetemes az ingyenes próbaverziós VPN-ekkel.
  • Négy szerverhely választható - ez egy apró minta a ZenMate-ról’globális szerverportfóliója, amely 30 külön országot foglal magában.
  • 2MB / s sebességkorlátozások vonatkoznak.
  • Az ügyfelek letölthetők Windows, MacOS, Android és iOS rendszerekre. Vannak böngészőbővítmények az Opera, a Firefox és a Chrome számára is.
  • IPSec-t, IKEv2-t használ & L2TP protokollok. A fizetett verziók az OpenVPN-mel is szállnak, amelyek több testreszabást és általában magasabb szintű védelmet kínálnak.
  • Hirdető. Ez egyes felhasználók számára üzletkötő lehet. A ZenMate hirdetéseket jelenít meg ingyenes VPN kliensen keresztül, amely finanszírozza a szolgáltatást.
  • Használjon egyetlen eszközön. A ZenMate más verzióival ellentétben az ingyenes csomag csak egy kapcsolatot tesz lehetővé a felhasználók számára.

A ZenMate VPN Premium ingyenes próbaverziója

A fent vázolt ingyenes verziónak egyértelműen hiányzik néhány olyan funkciója, amelyek Önnek vannak’d elvárom a kiváló minőségű VPN-ektől, de ez’tökéletesen működőképes, és nyertél’az induláshoz nem kell átadnia a fizetési adatokat. De ha örömmel adja meg a ZenMate fizetési adatait, akkor jobb, ha megadja a prémium ingyenes próbaverzióját.

A ZenMate Premium hozzáad néhány további funkciót az ingyenes verzió tetején’már megnéztem:

  • Az a képesség, hogy az összes ZenMate felhasználható legyen’globális szerverei, ami potenciálisan sokkal nagyobb sebességet eredményez.
  • Nincs sebességkorlátozás.
  • Az Intelligens helyek eszköz, amely automatikusan megtalálja a leggyorsabban elérhető szervert, és ezzel időt takarít meg a felhasználók számára.
  • A torrent és az egyéb P2P forgalom teljes támogatása.
  • Semmilyen szakaszban nincs hirdetés.
  • Legfeljebb 5 különböző eszközön használható. Ez a prémium csomagot sokkal hasznosabbá teszi családok vagy kisvállalkozások számára.

A ZenMate 14 napos pénz-visszafizetési garancia használata

Bár ez’műszakilag nem a “ingyenes próbaverzió”, ZenMate’A pénzvisszafizetési garancia lényegében lehetővé teszi, hogy pénzükkel egyidejűleg is igénybe vehessék szolgáltatásaikat, tehát ugyanaz az összeg.

A garancia az összes ZenMate termékre vonatkozik, beleértve az Ultimate csomagot is. Ez jön egy “streaming garancia,” amely visszatérítést biztosít az ügyfeleknek a következő előfizetési fizetésükhöz, ha nem állnak rendelkezésre streaming szolgáltatások’t normál értékig. Tehát, ha te’egy Netflix rajongó vagyok’jó dolog, hogy van.

Itt’Hogyan vásárolhatjuk meg a 14 napos pénz-visszafizetési garanciát, ha:

1. Vásárolja meg a választott ZenMate előfizetést.

2. Amikor te’szeretne lemondni, küldjön egy e-mailt a ZenMate-re’s Ügyfélszolgálat. Az e-mail elérhetőségek megtalálhatók ezen a weboldalon.

3. Az üzenet elküldésekor feltétlenül használja a ZenMate-fiókjához társított e-mail címet.

4. Adja meg fizetési adatait, és világossá tegye, hogy visszavonást kér.

Ügyeljen arra, hogy az előfizetést a 14 napos időszak lejárta előtt törölje. Ha nem’t, a választott csomag teljes előfizetési költségeit felszámítja.

A ZenMate Premium ingyenes próbaverziójának aktiválása

Ha aktiválni kívánja a prémium próbaverziót, ennek gyorsnak és egyszerűnek kell lennie. Itt’előadás:

1. Töltse le az ingyenes ZenMate VPN klienst.

2. Itt regisztrálhat egy ZenMate fiókot.

3. Mikor’kész, ellenőrizze e-mail fiókját. Ellenőrző e-mailt kell kapnia a ZenMate-től.

4. Kattintson a megadott ellenőrző linkre. Ezzel elindul a 7 napos prémium próba.

5. Most, amikor betölti a ZenMate klienst, Ön’Megtudhatja, mit kínál a Premium. De ne feledd: miután a 7 nap eltelt, te’Visszaállíthatjuk a ZenMate Free szolgáltatást.

Gondolkodni kell egy ZenMate ingyenes csomag kiválasztásakor

Az ingyenes ZenMate VPN és a prémium vagy az Ultimate csomagok közötti választás során van néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni..

A legfontosabb, hogy az ingyenes verziót néhány értékelő bírálta azért, mert nem sikerült az IP szivárgásteszt. Az adatvédelmi politika azt is javasolja, hogy a ZenMate összegyűjtse a felhasználói IP-címeket, amikor bejelentkeznek a szolgáltatásba (de nem ülések alatt)..

A ZenMate elhelyezkedése szintén aggodalomra ad okot. Noha Németország általában erőteljesen foglalkozik a személyes adatvédelemmel, biztonsági szolgálatai múltban együttműködtek az NSA-val vagy Nagy-Britanniával’A GCHQ és az ország a 14 szem biztonsági megosztó szövetségének része.

Végül, az ingyenes verzió a reklámozásra támaszkodik, amely általában felhasználói követést igényel.

Élvezze a prémium VPN-t ingyenesen

A ZenMate a világ egyik tagja’s elit VPN-ek, de ez’Nem mindenkinek. Ha azonban menedék van’Mintavételezve, hogy mit kínál ez a német cég, az ingyenes próbaverziós lehetőségeik megkönnyítik ezt.

Javasoljuk, hogy először vegyen részt a prémium ingyenes próbaverzióban, mert csak annyit kell tennie, hogy igazolja a ZenMate fiókot. De a ZenMate Ultimate kipróbálása szintén lehetséges. Ne felejtse el abbahagyni előfizetését, mielőtt a havi számlák meg nem érkeznének.

Ajánlott szövegek:

ZenMate VPN áttekintés

Biztonságos a ZenMate?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 18