Što je ZenMate VPN Premium?


Mnogi VPN-ovi nude slojevite pakete po različitim cjenovnim točkama i Njemačku’s ZenMate nije iznimka. Sinkronizirano “Internet sigurnost u najboljem redu!” na web stranici ZenMate, njihov Premium paket sigurno izgleda kao jak kandidat - barem na površini.

No, kao i svaki veteran VPN-a, vrag je u pojedinostima (o paketima poput ZenMate Premium-a), tako da moramo znati što više o onome što pruža VPN prije nego što odlučimo o dovršenju bilo kakvih plaćanja. I to’s upravo onim što će raditi ovaj ZenMate Premium pregled. Pa neka’Zavirite pod haubu i otkrijte je li ovaj sigurnosni alat vrhunski kao što to tvrde programeri.

Predstavljamo ZenMate Premium: Koje značajke uključuje?

Počevši od osnova, ZenMate Premium paket uključuje sljedeće glavne značajke:

  • “100% nema trupaca” politika
  • Vaš izbor svakog pojedinačnog ZenMate servera (od gotovo 300)
  • Nema ograničenja brzine
  • Mogućnost korištenja VPN-a na 5 uređaja istovremeno
  • Potpuna bujica i P2P podrška
  • Nema oglasa ni u jednoj fazi
  • Osobna korisnička pomoć ZenMate tima
  • Pametne lokacije - ovo vam omogućuje da stvorite vlastiti popis željenih poslužitelja za određene web stranice. Dakle, ako znate da poslužitelj nudi velike brzine za Netflix, možete ih povezati i automatski automatski povezati u budućnosti.
  • ZenMate ima 14-dnevnu garanciju povrata novca, pa ako VPN ne’Ako ne zadovoljavate svoje potrebe, možete otkazati pretplatu prilično lako.

Plaćanje za ZenMate VPN pakete

Ako te značajke zvuče atraktivno, ZenMate nudi razne načine plaćanja. Izbori ugovora uključuju razdoblje od mjesec dana, 6 mjeseci i godinu dana, s kliznom ljestvicom mjesečnih plaćanja duže što se prijavljujete.

Tako bi, na primjer, mjesec dana ZenMate Premium koštao 9,99 USD mjesečno, a zatim 8,99 USD mjesečno ako se prijavite na 6 mjeseci, i mnogo razumnije 5,99 USD tijekom razdoblja od 1 godine.

Načini plaćanja u ponudi uključuju PayPal, Sofort, Visa, Mastercard, American Express, JCB, Discover i Direct Debit. Ali ti’Primijetit ću što nije’t uključen na tu listu: ZenMate trenutno ne nudi mogućnost plaćanja putem kripto valute, što znači da anonimna plaćanja nisu dio posla.

Korisnici također mogu dodati više od 5 uređaja na svoj ZenMate račun. U ovom slučaju korisnici mogu dodati 2, 5 ili 10 uređaja iznad normalnog obroka. Svaki dodatak dolazi s malom nadoplatom.

Usporedimo ZenMate Premium sa besplatnim ZenMate paketom

Teoretski, ne’ne trebate potrošiti novčić da biste uživali u privatnosti i sigurnosti ZenMate-a. Uz Premium, ZenMate nudi i potpuno besplatan VPN koji bi mogao biti dovoljan za neke korisnike.

Besplatnoj verziji ozbiljno nedostaju značajke u odnosu na Premium, ali dolazi sa sljedećim:

  • ZenMate primjenjuju svoje “100% nema trupaca” pravila za besplatne i plaćene VPN korisnike
  • Besplatni korisnici imaju na raspolaganju 4 lokacije poslužitelja
  • Besplatni korisnici imaju maksimalnu brzinu od 2 MB / s

Pa, možda nisu’nije toliko atraktivan kad ih uspoređujete s onim’nudimo uz plaćeni VPN, no to ga i dalje čini korisnim alatom za zaštitu privatnosti. Međutim, ono što čine korisnici’Uvijek shvaćam da mogu besplatno isprobati ZenMate Premium prije nego što se prijave.

Kad korisnici potvrde svoj račun ZenMate, automatski pokreću 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

To znači da svatko ima okus Premium, čak i ako to ne čini’ne primjećujem razlike. Mada, kad se završe 7 dana, a brzine smanje na 2 MB / s, zasigurno ćete.

Po čemu se ZenMate Premium razlikuje od ZenMate Ultimate-a?

Ako ti’tamo lovite vrhunski asortiman, nenadmašne VPN usluge’s još jedna dobra ideja da razmislite dvaput prije nego što se prijavite za ZenMate’s Premium paketom.

Zašto? Jer u klasičnom marketinškom potezu njemački VPN spaja svoje “Premija” uslugu s ravnomjernim zanosom “Ultimativno” verzija. I mislili ste da je vaš Premium VPN impresivan? Razmisli još jednom.

Usluga Ultimate ZenMate sadrži sve što dolazi sa ZenMate Premium-om, ali ima i nekoliko dodataka:

  • ZenMate Ultimate nudi OpenVPN koji pruža višu razinu sigurnosti.
  • Krajnji kupci uživaju u ZenMate-u’a “Jamstvo struje.” Prema ovom sporazumu, korisnici nominiraju svoju omiljenu uslugu streaminga. Ako brzine opadnu tijekom korištenja ZenMate-a, VPN će im odobriti popust na sljedeće plaćanje ugovorom.
  • Štitnik identiteta - dodatna usluga krajnjim kupcima koja ih obavještava jesu li njihovi detalji uključeni u povrede podataka bilo gdje na webu.

Naravno, sve to dolazi s cijenom, a ZenMate Ultimate košta oko 2 dolara mjesečno više od svog malog brata Premium.

Što je sa samim ZenMate VPN-om?

Izbor između Premium ili Ultimate paketa bio bi potpuno besmislen ako ZenMate’s jezgrom VPN bio je drugorazredan. Pa što donosi na stol i kako se uspoređuje s konkurencijom?

Prvo, ZenMate Premium dostupan je za vrlo širok raspon uređaja, uključujući Android i iOS telefone, računala Macs i Windows, kao i inačice u pregledniku za Opera, Chrome i Firefox. Dakle, ako vam je potreban specijalni VPN, trebalo bi postojati odgovarajuća opcija za preuzimanje.

VPN koristi 256-bitnu AES enkripciju (za verzije stolnih i pametnih telefona) ili 128-bitnu AES enkripciju za preglednike. Da’s potpuno prihvatljivim trenutnim standardima.

Brzina je općenito dobra, a većina testera ocjenjuje da ZenMate spada u sredinu VPN lige. ZenMate ima jaku evidenciju kada je u pitanju deblokiranje Netflixa, oni se spajaju u praktični prekidač za ubijanje, a njihovi plaćeni paketi popularni su i kod torrentera..

Zaključak: je li ZenMate Premium cijena koju treba platiti?

Rekavši sve to, trebate li platiti ZenMate Premium cijenu? To’težak je poziv. Dok ZenMate pruža profesionalnu, pouzdanu uslugu, nije’t jedini VPN, a nije’t najjeftiniji. Ali ako volite strujati, značajke poput Smart Locations odlična su ideja.

Onda opet, ako vi’Uistinu ozbiljno gledate streaming, Ultimate paket nosi izdašno jamstvo i to’nije toliko skuplje. Ali ako samo želite lagani VPN za pregledavanje interneta, besplatna verzija je potpuno prihvatljiva.

Dakle, presuda ove recenzije ZenMate Premium? Definitivno bi mogao i gore, i to’je sjajna opcija za streamere i bujice.

Preporučena čitanja:

ZenMate VPN pregled

Je li ZenMate siguran?

Besplatno probno razdoblje ZenMate

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 22