Proces gratuit VPN ZenMate

ZenMate este o rețea privată virtuală germană (VPN), care are o serie de urmăriri în întreaga lume. În timp ce ZenMate VPN oferă o gamă de pachete plătite, oamenii tind mai întâi să acceseze proba gratuită sau un alt mod de utilizare a VPN fără a plăti.


Versiunea gratuită ZenMate oferă suport P2P, deblocare Netflix și o mulțime de alte funcții. Dar pot exista unele dezavantaje la care să te gândești înainte de a-ți face VPN-ul ales. Deci, lasa’aflați mai multe și evaluați dacă procesul gratuit ZenMate și alte opțiuni gratuite sunt la fel de atractive pe cât par.

Cum funcționează încercarea gratuită ZenMate?

ZenMate oferă de fapt câteva opțiuni diferite dacă doriți să încercați VPN-ul lor fără să plătiți: clientul gratuit ZenMate, procesul de 7 zile ZenMate Premium și o garanție de returnare de 14 zile. Acestea sunt lucruri foarte diferite, deci don’nu le confunda.

Pachetul de bază gratuit ZenMate

ZenMate Free este o versiune redusă a companiei’VPN-ul principal și vine cu următoarele caracteristici:

  • ZenMate’s 100% fără politici de jurnal. Acest lucru ar trebui să facă ca obiceiurile dvs. de navigare web să fie anonime tuturor (inclusiv ZenMate) în timp ce VPN Zenmate este implicat. Aceasta’merită remarcat faptul că 100% nicio înregistrare nu este departe de a fi universal cu VPN-uri gratuite de încercare.
  • O alegere a patru locații de server - acesta este un mic exemplu de ZenMate’s portofoliul global de servere, care include 30 de țări separate.
  • Se aplică limite de viteză de 2MB / s.
  • Clienții pot fi descărcați pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Există, de asemenea, extensii de browser pentru Opera, Firefox și Chrome.
  • Utilizează IPSec, IKEv2 & Protocoale L2TP. Versiunile plătite vin și cu OpenVPN, oferind mai multe personalizări și un nivel de protecție în general mai mare.
  • Publicitate. Acesta poate fi un produs de întrerupere pentru unii utilizatori. ZenMate afișează anunțuri prin intermediul clientului lor VPN gratuit, care finanțează serviciul.
  • Utilizați pe un singur dispozitiv. Spre deosebire de alte versiuni ale ZenMate, pachetul gratuit le permite utilizatorilor doar o conexiune.

Versiune gratuită ZenMate VPN Premium

Versiunea gratuită prezentată mai sus îi lipsește în mod clar câteva caracteristici’Aștept de la VPN-uri de înaltă calitate, dar’e perfect funcțional și ai câștigat’nu trebuie să predați toate detaliile de plată pentru a începe. Dar dacă sunteți încântat să oferiți informațiilor dvs. de plată ZenMate, ar putea fi mai bine să vă dați cursul gratuit Premium.

ZenMate Premium adaugă câteva funcții suplimentare pe partea de sus a versiunii gratuite noi’deja m-am uitat:

  • Posibilitatea de a folosi tot ZenMate’s servere globale, care pot avea ca rezultat viteze mult mai mari.
  • Fără restricții de viteză.
  • Instrumentul Locații inteligente, care găsește automat cel mai rapid server disponibil, economisind timp utilizatorilor.
  • Suport complet pentru torenți și alte traficuri P2P.
  • Fără reclame în orice etapă.
  • Utilizați pe până la 5 dispozitive diferite. Acest lucru face ca pachetul Premium să fie mult mai util pentru familii sau întreprinderi mici.

Folosirea garanției de returnare a banilor ZenMate pentru 14 zile

Desi’tehnic nu este a “încercare gratuită”, ZenMate’garanția de returnare a banilor vă permite, în esență, să utilizați serviciile lor fără să plătiți un ban, deci se ridică la același lucru.

Garanția se aplică tuturor produselor ZenMate, inclusiv a pachetului lor Ultimate. Aceasta vine cu un “garantie de streaming,” care acordă clienților o rambursare la următoarea lor plată de abonament dacă nu există servicii de streaming’până la standard. Deci daca tu’ești un fan Netflix, acesta’este un lucru bun.

Aici’cum să răscumpărați garanția de returnare de 14 zile dacă aveți nevoie:

1. Cumpărați abonamentul la ZenMate la alegere.

2. Când tu’Aș dori să anulați, să trimiteți un e-mail către ZenMate’s Serviciul Clienti. Datele de contact prin e-mail pot fi găsite pe acest site web.

3. Când trimiteți mesajul dvs., asigurați-vă că utilizați adresa de e-mail asociată contului dvs. ZenMate.

4. Includeți detaliile de plată și lăsați-vă clar că solicitați o anulare.

Asigurați-vă că vă anulați abonamentul înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Dacă nu’t, vi se vor percepe costurile complete ale abonamentului pentru pachetul ales.

Cum se activează încercarea gratuită ZenMate Premium

Dacă doriți să activați procesul Premium, acest lucru ar trebui să fie rapid și simplu. Aici’spectacol:

1. Descărcați gratuit clientul ZenMate VPN.

2. Înscrieți-vă aici pentru un cont ZenMate.

3. Când asta’s-a terminat, verificați contul de e-mail. Ar trebui să primiți un e-mail de verificare de la ZenMate.

4. Faceți clic pe linkul de verificare furnizat. Acest lucru va începe procesul de 7 zile Premium.

5. Acum, când încărcați clientul ZenMate, voi’Voi putea experimenta ce oferă Premium. Dar amintiți-vă: după ce au trecut cele 7 zile, voi’Voi reveni la serviciul gratuit ZenMate.

Lucruri la care să vă gândiți atunci când alegeți un pachet gratuit ZenMate

Când vine vorba de alegerea dintre VPN-ul ZenMate gratuit și pachetele lor Premium sau Ultimate, trebuie să țineți cont de anumite lucruri.

Cel mai important, versiunea gratuită a fost criticată de unii recenzori pentru că au eșuat testele de scurgere IP. Politica de confidențialitate sugerează, de asemenea, că ZenMate colectează informații despre adresa IP a utilizatorului atunci când se conectează la serviciu (dar nu în timpul sesiunilor).

Locația ZenMate este, de asemenea, o preocupare. În timp ce Germania este în general puternică în privința vieții personale, serviciile sale de securitate au o istorie de cooperare cu ANS sau Marea Britanie’s GCHQ și țara face parte din alianța de partajare a securității celor 14 ochi.

În cele din urmă, versiunea gratuită se bazează pe publicitate, care tinde să necesite urmărirea utilizatorilor.

Beneficiați de un VPN premium gratuit

ZenMate este printre lumi’VPN-urile de elită, dar’nu este pentru toată lumea. Cu toate acestea, dacă ai refugiu’Nu am probat ce are această companie germană de oferit, opțiunile lor de încercare gratuită facilitează acest lucru.

Vă recomandăm să mergeți mai întâi la proba gratuită Premium, deoarece tot ce trebuie să faceți este să verificați un cont ZenMate. Încercarea ZenMate Ultimate este posibilă, de asemenea. Nu uitați să vă anulați abonamentul înainte de a primi facturile lunare.

Citește recomandări:

ZenMate VPN Review

ZenMate este în siguranță?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 77