Mi a ZenMate VPN Premium?


Sok VPN többszintű csomagokat kínál különböző áron, Németországban’s A ZenMate sem kivétel. Szinkronizált “Az internetes biztonság a legjobb!” a ZenMate weboldalon a prémium csomag minden bizonnyal erős versenyzőnek tűnik - legalábbis a felületén.

De amint minden VPN veterán tudja, az ördög a részletekben van (olyan csomagok, mint a ZenMate Premium), tehát annyit kell tudnunk, hogy a VPN milyen szolgáltatásokat nyújt, mielőtt bármilyen kifizetést befejeznénk. És az’Pontosan mit fog csinálni ez a ZenMate Premium felülvizsgálat. Tehát hadd’Lépjen kapcsolatba a motorháztető alatt, és derítse ki, hogy ez a biztonsági eszköz olyan csúcsminőségű, mint a fejlesztők állítják.

Bemutatjuk a ZenMate Premium szoftvert: Milyen funkciókat tartalmaz ez??

Az alapoktól kezdve a ZenMate Premium csomag a következő fő funkciókat tartalmazza:

  • A “100% nincs napló” irányelv
  • Minden egyes ZenMate szerver választása (szinte 300 közül)
  • Nincs sebességkorlátozás
  • Lehetőség a VPN 5 eszközön történő egyidejű használatára
  • Teljes torrent és P2P támogatás
  • Nincs hirdetés egyetlen szakaszban sem
  • Személyes ügyfélszolgálat a ZenMate csapattól
  • Intelligens helyek - ez lehetővé teszi, hogy saját weboldalt készítsen az előnyben részesített szerverekről. Tehát, ha tudod, hogy egy szerver nagy sebességet biztosít a Netflix számára, akkor összekapcsolhatja a kettőt, és a jövőben automatikusan csatlakozhat.
  • A ZenMate 14 napos pénz-visszafizetési garanciát vállal, tehát ha a VPN nem’t, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, meglehetősen egyszerűen törölheti az előfizetéseket.

Fizetés a ZenMate VPN csomagokért

Ha ezek a szolgáltatások vonzónak tűnnek, a ZenMate a fizetés különféle lehetőségeit kínálja. A szerződéses választások között szerepel 1 hónap, 6 hónap és 1 év hosszú lejárat, a havi kifizetések csúszó skálájával minél hosszabb ideig feliratkozik.

Tehát például egy hónap a ZenMate Premium havi 9,99 dollárba kerül, majd havi 8 hónapra havonta 8,99 dollárba kerül, és egy év alatt sokkal ésszerűbb 5,99 dollár lesz..

A kínált fizetési módok közé tartozik a PayPal, a Sofort, a Visa, a Mastercard, az American Express, a JCB, a Discover és a Direct Debit. De te’Észre fogom venni, mi az’t szerepel a listán: A ZenMate jelenleg nem nyújt kriptovalutakon keresztül történő fizetést, ami azt jelenti, hogy az anonim fizetések nem képezik részét az ügyletnek.

A felhasználók dönthetnek úgy is, hogy több mint 5 eszközt adnak hozzá a ZenMate-fiókjukhoz. Ebben az esetben a felhasználók 2, 5 vagy 10 eszközt adhatnak a normál adag tetejére. Minden egyes kiegészítéshez jár egy kis extra fizetés.

A ZenMate Premium összehasonlítása az ingyenes ZenMate csomaggal

Elméletileg nem’Nem kell egy fillért költenie ahhoz, hogy élvezze a ZenMate adatvédelmét és biztonságát. A Premium mellett a ZenMate egy teljesen ingyenes VPN-t is kínál, amely egyes felhasználók számára elegendő lehet.

Az ingyenes verziónak komoly hiányosságai vannak a Premium-hoz képest, de a következőkkel jár:

  • A ZenMate alkalmazza a “100% nincs napló” Szabad és fizetett VPN-ügyfelek házirendje
  • Az ingyenes felhasználók 4 szerverhelyet választhatnak
  • Az ingyenes felhasználók maximális sebessége 2 MB / s

Nos, talán nem éppen’t annyira vonzó, ha összehasonlítja őket mivel’a fizetett VPN-sel elérhető, de ez mégis működőképes adatvédelmi eszközzé teszi. Azonban, amit a felhasználók nem’Mindig azt vesszük észre, hogy ingyenesen kipróbálhatják a ZenMate Premium szoftvert, mielőtt bármit feliratkoznának.

Amikor a felhasználók igazolják ZenMate-fiókjukat, automatikusan elindítják a 7 napos ingyenes próbaverziót.

Ez azt jelenti, hogy mindenki megkóstolja a prémiumot, még ha nem is’nem veszi észre a különbségeket. Bár amikor a 7 nap véget ér és a sebesség 2 MB / s-ra csökken, akkor biztosan meg fogja tenni.

Miben különbözik a ZenMate Premium a ZenMate Ultimate-tól?

Ha te’ott vadászik a csúcskategória, verhetetlen VPN-szolgáltatás’Egy másik jó ötlet, hogy gondoljon kétszer is, mielőtt feliratkozik a ZenMate-re’s Prémium csomag.

Miért? Mert egy klasszikus marketingmozgalommal a német VPN csatolja “Prémium” szolgáltatást még szórakoztatóbbá “Végső” változat. És Ön szerint a prémium VPN lenyűgöző? Gondolj újra.

Az Ultimate ZenMate szolgáltatás mindent tartalmaz, ami a ZenMate Premium-hoz tartozik, de van néhány extrával is:

  • A ZenMate Ultimate tartalmazza az OpenVPN-t, amely magasabb szintű biztonságot nyújt.
  • A végső ügyfelek élvezik a ZenMate-ot’s “Streaming garancia.” E megállapodás értelmében a felhasználók jelzik kedvenc streaming szolgáltatásaikat. Ha a sebesség csökken a ZenMate használata közben, a VPN kedvezményt biztosít számukra a következő szerződéses fizetéskor.
  • Identity Shield - Extra szolgáltatás a végső ügyfelek számára, amely értesíti őket, ha adataikkal az interneten bárhol megsértik az adatokat.

Természetesen mindez árat tartalmaz, és a ZenMate Ultimate havi 2 dollárba kerül, mint a prémium kis testvér..

Mi lenne a maga ZenMate VPN??

A ZenMate esetén a Premium vagy az Ultimate csomag közötti választás teljesen értelmetlen lenne’A központi VPN másodlagos volt. Tehát mit hoz az asztal, és hogyan lehet összehasonlítani a versennyel?

Először is, a ZenMate Premium elérhető nagyon sokféle eszközhöz, beleértve az Android és iOS telefonokat, a Mac és a Windows PC-kat, valamint a böngészőn belüli verziókat az Opera, a Chrome és a Firefox számára. Tehát ha speciális VPN-re van szüksége, akkor legyen megfelelő letöltési lehetőség.

A VPN 256 bites AES titkosítást (asztali és okostelefon verziókhoz), vagy 128 bites AES titkosítást használ a böngészők számára. Hogy’A jelenlegi szabványok szerint teljesen elfogadható.

A sebesség általában jó, mivel a legtöbb tesztelő úgy ítéli meg, hogy a ZenMate a VPN bajnokság közepén esik. A ZenMate nagy tapasztalattal rendelkezik a Netflix feloldása terén, ezek egy praktikus kill kapcsolóban vannak csomagolva, és a fizetős csomagjaik is népszerűek az özönlenek számára..

Következtetés: megéri-e fizetni a ZenMate Premium árat?

Mindezt meg kell fizetnie a ZenMate Premium árat? Azt’kemény hívás. Noha a ZenMate professzionális, megbízható szolgáltatást nyújt, mégsem’t az egyetlen VPN körül, és nem’t a legolcsóbb. De ha szeretsz közvetíteni, az olyan funkciók, mint a Smart Locations, remek ötlet.

Akkor ismét, ha te’Nagyon komolyan gondolkodva a streamingről, az Ultimate csomag nagylelkű garanciát vállal, és az is’Nem sokkal drágább. De ha csak egy könnyű VPN-t szeretne az internetes böngészéshez, akkor az ingyenes verzió teljesen elfogadható.

Tehát a ZenMate Premium felülvizsgálatának ítélete? Minden bizonnyal rosszabb is lehet, és az’Kiváló lehetőség szalagok és csepegők számára.

Ajánlott szövegek:

ZenMate VPN áttekintés

Biztonságos a ZenMate?

ZenMate ingyenes próbaverzió

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 75