Какво е ZenMate VPN Premium?


Много VPN предлагат пакетни пакети на различни ценови точки и Германия’s ZenMate не е изключение. Наречен “Интернет сигурността в най-добрия!” на уебсайта на ZenMate, техният пакет Premium със сигурност изглежда като силен конкурент - поне на повърхността.

Но както всеки ветеран на VPN знае, дяволът е в детайлите (на пакети като ZenMate Premium), така че трябва да знаем колкото можем повече за това, което предоставя VPN, преди да вземем решение за финализиране на плащанията. И това’s какво точно ще направи това ревю на ZenMate Premium. Така че нека’s надникнете под капака и разберете дали този инструмент за защита е толкова висок клас, колкото твърдят разработчиците.

Представяме Ви ZenMate Premium: Какви функции включва?

Започвайки с основните положения, пакетът ZenMate Premium включва следните основни характеристики:

  • А “100% без трупи” политика
  • Вашият избор на всеки отделен сървър ZenMate (от почти 300)
  • Без ограничения на скоростта
  • Възможността да се използва VPN на 5 устройства едновременно
  • Пълна поддръжка на торент и P2P
  • Няма реклами на нито един етап
  • Лична помощ на клиента от екипа на ZenMate
  • Интелигентни местоположения - това ви позволява да създадете свой собствен списък с предпочитани сървъри за конкретни сайтове. Така че, ако знаете, че сървърът осигурява големи скорости за Netflix, можете да свържете двете заедно и да се свържете автоматично в бъдеще.
  • ZenMate използва 14-дневна гаранция за връщане на парите, така че ако VPN няма’не отговарят на вашите нужди, можете да отмените всички абонаменти сравнително лесно.

Плащане за ZenMate VPN пакети

Ако тези функции звучат привлекателно, ZenMate предлага различни начини за плащане. Изборът на договор включва срокове от 1 месец, 6 месеца и 1 година, с плъзгаща се скала на месечните плащания, колкото по-дълго се регистрирате.

Така например, месец на ZenMate Premium ще струва $ 9,99 на месец, последван от $ 8,99 на месец, ако се регистрирате за 6 месеца, и много по-разумни $ 5,99 за период от 1 година.

Предлаганите методи за плащане включват PayPal, Sofort, Visa, Mastercard, American Express, JCB, Discover и Direct Debit. Но ти’Ще забележа какво не е’t включен в този списък: В момента ZenMate не предлага възможност за плащане чрез криптовалути, което означава, че анонимните плащания не са част от сделката.

Потребителите могат също да изберат да добавят повече от 5 устройства към своя акаунт в ZenMate. В този случай потребителите могат да добавят или 2, 5 или 10 устройства над нормалната си дажба. Всяко допълнение се предлага с малко допълнително заплащане.

Сравняване на ZenMate Premium с безплатния пакет ZenMate

На теория, дон’няма нужда да похарчите и стотинка, за да се насладите на поверителност и сигурност от ZenMate. Наред с Premium, ZenMate предлага и напълно безплатен VPN, който може да е достатъчен за някои потребители.

Безплатната версия силно липсва функции в сравнение с Premium, но идва със следното:

  • ZenMate прилагат своите “100% без трупи” политика за безплатни и платени VPN клиенти
  • Безплатните потребители имат избор от 4 локации на сървъра
  • Безплатните потребители имат максимална скорост 2 MB / s

Е, може би не са’не е толкова привлекателен, когато ги сравняваш с какво’предлагаме с платената VPN, но това все още го прави работещ инструмент за поверителност. Това, което правят потребителите’Винаги осъзнавам, че те могат да изпробват ZenMate Premium безплатно, преди да се регистрират за нещо.

Когато потребителите потвърдят своя акаунт в ZenMate, те автоматично задействат 7-дневна безплатна пробна версия на Premium.

Това означава, че всеки има вкус на Premium, дори и да го прави’не забелязвам разликите. Въпреки че, когато края на 7 дни и скоростите спаднат до 2 MB / s, вие със сигурност ще го направите.

По какво се различава ZenMate Premium от ZenMate Ultimate?

Ако ти’отново ловувате върха на гамата, неповторима VPN услуга’е друга добра идея да помислите два пъти, преди да се регистрирате за ZenMate’s Премиум пакет.

Защо? Тъй като в класически маркетингов ход, немският VPN сдвоява своето “Premium” обслужване с равномерно замайване “краен” версия. И си мислихте, че вашият Premium VPN е впечатляващ? Помисли отново.

Услугата Ultimate ZenMate разполага с всичко, което се предлага с ZenMate Premium, но има и няколко екстри:

  • ZenMate Ultimate разполага с OpenVPN, което осигурява по-високо ниво на сигурност.
  • Крайните клиенти се радват на ZenMate’с “Гаранция за стрийминг.” Съгласно това споразумение потребителите номинират любимата си услуга за стрийминг. Ако скоростите спаднат, докато използвате ZenMate, VPN ще им предостави отстъпка при следващото им плащане по договор.
  • Identity Shield - допълнителна услуга за крайни клиенти, която ги информира дали техните данни са замесени в нарушения на данните навсякъде в мрежата.

Естествено, всичко това идва с ценоразпис, а ZenMate Ultimate струва около $ 2 на месец повече от малкия си брат Premium.

Какво ще кажете за самата VPN на ZenMate?

Изборът между пакет Premium или Ultimate би бил напълно безсмислен, ако ZenMate’Основната VPN беше второстепенна. И така, какво носи на масата и как се сравнява с конкуренцията?

Първо, ZenMate Premium се предлага за много широк набор от устройства, включително телефони с Android и iOS, компютри с Mac и Windows, както и версии в браузър за Opera, Chrome и Firefox. Така че, ако се нуждаете от специализиран VPN, трябва да има подходяща опция за изтегляне.

VPN използва 256-битово AES криптиране (за настолни и смартфон версии) или 128-битово AES криптиране за браузъри. Че’е напълно приемлив по сегашните стандарти.

Скоростите обикновено са добри, като повечето тестери преценяват, че ZenMate попада в средата на VPN лигата. ZenMate има силен рекорд по отношение на деблокирането на Netflix, те се обединяват в удобен превключвател за убийства, а платените им пакети също са популярни сред торентерите..

Заключение: струва ли да се плаща цената на ZenMate Premium?

След като каза всичко това, трябва ли да плащате цената на ZenMate Premium? То’труден разговор. Докато ZenMate предоставя професионална, надеждна услуга, не е така’t единствената VPN наоколо, и тя не е’t най-евтиното. Но ако обичате да стриймвате, функции като Smart Locations са чудесна идея.

След това отново, ако вие’наистина сериозно относно поточното предаване, пакетът Ultimate носи щедра гаранция и то’не е толкова по-скъпо. Но ако просто искате лек VPN за сърфиране в интернет, безплатната версия е напълно приемлива.

Значи присъдата на този преглед на ZenMate Premium? Определено бихте могли да направите по-лошо, и то’е чудесен вариант за стримери и торентери.

Препоръчителни четива:

ZenMate VPN преглед

Безопасен ли е ZenMate?

Безплатна пробна версия на ZenMate

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3