Kaj je ZenMate VPN Premium?


Veliko VPN-jev ponuja večplastne pakete po različnih cenah in Nemčijo’s ZenMate ni izjema. Obetano “Internetna varnost v najboljših močeh!” na spletni strani ZenMate njihov paket Premium zagotovo izgleda kot močan konkurenca - vsaj na površini.

A kot ve vsak veteran VPN, je hudič v podrobnostih (o paketih, kot je ZenMate Premium), zato moramo vedeti čim več o tem, kaj ponuja VPN, preden se odločimo za dokončno plačilo. In to’s točno tem, kar bo naredil ta pregled ZenMate Premium. Pa naj’Poglej, ali je to varnostno orodje tako vrhunsko, kot trdijo razvijalci.

Predstavljamo ZenMate Premium: Katere funkcije vključuje?

Začenši z osnovami, paket ZenMate Premium vključuje naslednje glavne lastnosti:

  • A “100% brez hlodov” politika
  • Vaša izbira vsakega posameznega strežnika ZenMate (od skoraj 300)
  • Brez omejitev hitrosti
  • Možnost uporabe VPN na 5 napravah hkrati
  • Popolna podpora za hudournike in P2P
  • V nobeni fazi ni oglasov
  • Osebna pomoč strankam iz ekipe ZenMate
  • Pametne lokacije - to vam omogoča, da ustvarite svoj seznam dovoljenih strežnikov za določena mesta. Če torej veste, da strežnik zagotavlja velike hitrosti za Netflix, lahko v prihodnje povežete oba in se samodejno povežete..
  • ZenMate ima 14-dnevno garancijo za vračilo denarja, če VPN ne’Če ne zadostite svojim potrebam, lahko naročnine dokaj enostavno prekličete.

Plačilo za pakete VPN ZenMate

Če se te lastnosti slišijo privlačno, ZenMate ponuja različne načine plačila. Pogodbene izbire vključujejo enomesečni, šestmesečni in enoletni rok, drsna lestvica mesečnih plačil pa dlje, ko se prijavite.

Tako bi na primer mesec ZenMate Premium stal 9,99 USD na mesec, sledilo bi 8,99 USD na mesec, če se prijavite za 6 mesecev, in veliko bolj smiselnih 5,99 USD na 1 leto.

Načini plačila v ponudbi vključujejo PayPal, Sofort, Visa, Mastercard, American Express, JCB, Discover in Direct Debit. Ampak ti’Opazila bom, kaj ni’t vključeno na ta seznam: ZenMate trenutno ne ponuja možnosti plačevanja prek kripto valut, kar pomeni, da anonimna plačila niso del posla.

Uporabniki se lahko tudi odločijo, da bodo v svoj račun ZenMate dodali več kot 5 naprav. V tem primeru lahko uporabniki dodajo bodisi 2, 5 ali 10 naprav poleg običajnega razmerja. Vsak dodatek prihaja z majhnim doplačilom.

Primerjava ZenMate Premium z brezplačnim paketom ZenMate

Teoretično, ne’za uživanje zasebnosti in varnosti ZenMate ne bi smeli zapraviti niti penija. Poleg Premium-ja ZenMate ponuja tudi popolnoma brezplačen VPN, ki bi bil morda dovolj za nekatere uporabnike.

Brezplačni različici v primerjavi s Premium močno primanjkuje funkcij, a ima naslednje:

  • ZenMate uporabljajo svoje “100% brez hlodov” politika za brezplačne in plačljive VPN stranke
  • Brezplačni uporabniki imajo na voljo 4 lokacije strežnika
  • Brezplačni uporabniki imajo največjo hitrost 2 MB / s

No, morda niso’t tako privlačne, če jih primerjaš s čim’ponudba s plačanim VPN, vendar je to še vedno uporabno orodje za zasebnost. Vendar, kar počnejo uporabniki’Vedno se zavedam, da lahko brezplačno preizkusijo ZenMate Premium, preden se karkoli prijavijo.

Ko uporabniki potrdijo svoj račun ZenMate, samodejno sprožijo 7-dnevno brezplačno preskusno premijo.

To pomeni, da vsakdo okusi Premium, tudi če ne’ne opazite razlike. Čeprav se po izteku 7 dni in hitrosti spustijo na 2 MB / s, zagotovo boste.

V čem se ZenMate Premium razlikuje od ZenMate Ultimate?

Če ti’tam lovite vrh ponudbe, nepremagljivo storitev VPN’s še eno dobro idejo, da dvakrat premislite, preden se prijavite v ZenMate’s Premium paket.

Zakaj? Ker v klasični marketinški potezi nemški VPN pari svoje “Premium” postrežba z enakomerno zastirko “Končni” različico. In ste mislili, da je vaš Premium VPN impresiven? Še enkrat razmisli.

Storitev Ultimate ZenMate vsebuje vse, kar je priloženo ZenMate Premium, vendar ima tudi nekaj dodatkov:

  • ZenMate Ultimate ima OpenVPN, ki zagotavlja višjo raven varnosti.
  • Končni kupci uživajo v ZenMate-u’s “Zagotavljanje pretakanja.” V skladu s tem sporazumom uporabniki določijo svojo najljubšo storitev pretakanja. Če se hitrosti med uporabo ZenMate zmanjšajo, jim bo VPN odobril popust pri naslednjem plačilu pogodbe.
  • Osebni ščit - dodatna storitev za končne kupce, ki jih obvesti, če so njihovi podatki vključeni v kršitve podatkov kjer koli na spletu.

Seveda vse to sodi s cenovno ceno, ZenMate Ultimate pa stane približno 2 dolarja na mesec več kot njen mali brat Premium.

Kaj pa sam VPN ZenMate?

Izbira med paketom Premium ali Ultimate bi bila, če bi ZenMate popolnoma nesmiselna’s jedro VPN je bil drugorazreden. Torej, kaj prinese na mizo in kako se primerja s konkurenco?

Prvič, ZenMate Premium je na voljo za zelo širok spekter naprav, vključno s telefoni Android in iOS, računalniki Macs in Windows, pa tudi različic v brskalniku za Opera, Chrome in Firefox. Če potrebujete specializirano VPN, mora obstajati primerna možnost za prenos.

VPN uporablja 256-bitno šifriranje AES (za namizne in pametne različice) ali 128-bitno šifriranje AES za brskalnike. To’je povsem sprejemljiv po trenutnih standardih.

Hitrost je na splošno dobra, večina preizkuševalcev pa presodi, da ZenMate sodi sredi lige VPN. ZenMate ima močan zapis, ko gre za deblokiranje Netflixa, združujejo se v priročno stikalo za ubijanje, njihovi plačani paketi pa so priljubljeni tudi pri torrenterjih.

Zaključek: ali je ceno vredna plačila ZenMate Premium cena?

Po vsem tem morate plačati ceno ZenMate Premium? To je’je težek klic. Medtem ko ZenMate nudi profesionalno, zanesljivo storitev, ni’t edini VPN okoli, in to ni’t najcenejši. Če pa radi pretakate, so funkcije, kot so Smart Locations, odlična ideja.

Potem pa spet, če si’Resnično resno se pretakate, paket Ultimate vsebuje velikodušno jamstvo in to’ni tako dražje. Če pa želite le lažji VPN za brskanje po spletu, je brezplačna različica povsem sprejemljiva.

Torej razsodba tega pregleda ZenMate Premium? Vsekakor bi lahko naredili slabše, in to’je odlična možnost za stremerje in hudournike.

Priporočljiva branja:

ZenMate VPN pregled

Ali je ZenMate varen?

Brezplačna preizkušnja ZenMate

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =