Ce este ZenMate VPN Premium?


Multe VPN-uri oferă pachete cu niveluri la diferite puncte de preț și Germania’s ZenMate nu face excepție. Dublat “Securitatea internetului în cele mai bune condiții!” pe site-ul ZenMate, pachetul lor Premium arată cu siguranță un pretendent puternic - cel puțin la suprafață.

Dar, după cum știe orice veteran VPN, diavolul se află în detalii (despre pachete precum ZenMate Premium), așa că trebuie să știm cât putem de multe despre VPN înainte de a decide finalizarea plăților. Și asta’este exact ce va face această recenzie ZenMate Premium. Deci, lasa’stă cu ochii sub capotă și află dacă acest instrument de securitate este la fel de înalt cum pretind dezvoltatorii.

Prezentarea ZenMate Premium: Ce caracteristici include?

Începând cu elementele de bază, pachetul ZenMate Premium include următoarele caracteristici principale:

  • A “100% fără jurnalele” politică
  • Alegerea ta pentru fiecare server ZenMate (din aproape 300)
  • Fără restricții de viteză
  • Posibilitatea de a utiliza VPN-ul pe 5 dispozitive în același timp
  • Suport complet pentru torrenting și P2P
  • Fără reclame în orice etapă
  • Asistență personală a clienților din partea echipei ZenMate
  • Locații inteligente - acest lucru vă permite să creați propria listă albă de servere preferate pentru anumite site-uri. Deci, dacă știți că un server oferă viteze mari pentru Netflix, puteți să le conectați pe cele două și să vă conectați automat în viitor.
  • ZenMate operează o garanție de returnare de 14 zile, deci dacă VPN nu face acest lucru’pentru a satisface nevoile dvs., puteți anula abonamentele destul de ușor.

Plata pentru pachetele VPN ZenMate

Dacă aceste funcții par atractive, ZenMate oferă o varietate de modalități de plată. Opțiunile contractuale includ o lună, 6 luni și un an pe termen lung, cu o scară glisantă a plăților lunare, cu cât vă înscrieți mai mult.

Așadar, de exemplu, o lună de ZenMate Premium ar costa 9,99 USD pe lună, urmată de 8,99 dolari pe lună dacă vă înscrieți 6 luni și o sumă mult mai rezonabilă de 5,99 USD pe o perioadă de 1 an..

Metodele de plată oferite includ PayPal, Sofort, Visa, Mastercard, American Express, JCB, Discover și Direct Debit. Dar tu’Voi observa ce nu este’inclus în această listă: ZenMate nu oferă în prezent posibilitatea de a plăti prin criptomonede, ceea ce înseamnă că plățile anonime nu fac parte din acord.

Utilizatorii pot alege, de asemenea, să adauge mai mult de 5 dispozitive în contul lor ZenMate. În acest caz, utilizatorii pot adăuga fie 2, 5 sau 10 dispozitive peste rația lor normală. Fiecare adaos vine cu o mică plată suplimentară.

Compararea ZenMate Premium cu pachetul gratuit ZenMate

În teorie, nu’nu trebuie să cheltuiți un ban pentru a vă bucura de confidențialitate și securitate de la ZenMate. Alături de Premium, ZenMate oferă și un VPN complet gratuit, care ar putea fi suficient pentru unii utilizatori.

Versiunea gratuită lipsește grav de caracteristici în comparație cu Premium, dar vine cu următoarele:

  • ZenMate își aplică “100% fără jurnalele” politica pentru clienții VPN gratuit și plătit
  • Utilizatorii gratuite au de ales 4 locații server
  • Utilizatorii gratuite au o viteză maximă de 2 MB / s

Poate că nu sunt’Nu sunt atât de atractive când le compari cu ce’este în ofertă cu VPN-ul plătit, dar asta îl face totuși un instrument viabil de confidențialitate. Cu toate acestea, ceea ce utilizatorii nu dau’Nu-mi dau seama întotdeauna că pot încerca ZenMate Premium gratuit înainte de a se înscrie la orice.

Când utilizatorii își verifică contul ZenMate, aceștia declanșează automat o probă Premium gratuită de 7 zile.

Ceea ce înseamnă acest lucru este că toată lumea are un gust de Premium, chiar dacă nu donează’nu observați diferențele. Deși când se încheie cele 7 zile și viteza scade până la 2 MB / s, cu siguranță o vei face.

Prin ce diferă ZenMate Premium de ZenMate Ultimate?

daca tu’Vânzăm un top al gamei, un serviciu VPN imbatabil, acolo’este o altă idee bună să te gândești de două ori înainte să te înscrii la ZenMate’s Pachet Premium.

De ce? Deoarece într-o mișcare clasică de marketing, VPN-ul german cuplă “premiu” serviciu cu un și mai snazzier “Final” versiune. Și credeți că VPN-ul dvs. Premium este impresionant? Mai gandeste-te.

Serviciul Ultimate ZenMate oferă tot ceea ce vine cu ZenMate Premium, dar are și câteva suplimente:

  • ZenMate Ultimate găzduiește OpenVPN, care oferă un nivel mai mare de securitate.
  • Clienții finali se bucură de ZenMate’s “Streaming Garantie.” În baza acestui acord, utilizatorii își desemnează serviciul de streaming preferat. Dacă vitezele scad în timpul utilizării ZenMate, VPN le va acorda o reducere la următoarea plată a contractului.
  • Identity Shield - Un serviciu suplimentar pentru clienții Ultimate, care îi informează dacă detaliile lor sunt implicate în încălcarea datelor oriunde pe web.

Desigur, toate acestea vin cu un preț, iar ZenMate Ultimate costă cu aproximativ 2 USD pe lună mai mult decât fratele său mic Premium.

Dar VPN ZenMate în sine?

Alegerea dintre pachetul Premium sau Ultimate ar fi complet lipsit de sens dacă ZenMate’VPN de bază a fost rata a doua. Deci, ce aduce la masă și cum se compară cu concurența?

În primul rând, ZenMate Premium este disponibil pentru o gamă foarte variată de dispozitive, inclusiv telefoane Android și iOS, Mac-uri și PC-uri Windows, precum și versiuni în browser pentru Opera, Chrome și Firefox. Deci, dacă aveți nevoie de un VPN de specialitate, ar trebui să existe o opțiune de descărcare adecvată.

VPN utilizează criptarea AES de 256 biți (pentru versiuni desktop și smartphone) sau criptare AES pe 128 biți pentru browsere. Acea’este total acceptabil de standardele actuale.

Viteza este în general bună, majoritatea testerilor considerând că ZenMate se încadrează în mijlocul ligii VPN. ZenMate are o înregistrare puternică atunci când vine vorba de deblocarea Netflix, acestea se încorporează într-un comutator de ucidere la îndemână, iar pachetele plătite sunt populare la torrenters.

Concluzie: merită plătită eticheta de preț ZenMate Premium?

Acestea fiind spuse, ar trebui să plătiți prețul ZenMate Premium? Aceasta’e un apel dur. În timp ce ZenMate oferă un serviciu profesional, de încredere, nu este’nu este singurul VPN din jur și nu este’este cel mai ieftin. Dar dacă vă place să faceți stream, funcții precum Locații inteligente sunt o idee minunată.

Apoi, din nou, dacă tu’sunteți foarte serios în privința streamingului, pachetul Ultimate poartă o garanție generoasă și’Nu e chiar mai scump. Dar dacă doriți doar un VPN ușor pentru navigarea pe web, versiunea gratuită este perfect acceptabilă.

Deci verdictul acestei recenzii ZenMate Premium? Cu siguranță ai putea face mai rău, și asta’este o opțiune excelentă pentru streamere și torentere.

Citește recomandări:

ZenMate VPN Review

ZenMate este în siguranță?

Încercare gratuită ZenMate

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5