Top 10 seriale TV de torente


Descărcarea gratuit a emisiunilor TV preferate și vizionarea lor peste tot, sigur, sună interesant. Dacă sunteți de acord cu noi și ați căutat cu succes torentele seriale TV care funcționează încă în 2020, atunci voi’re la locul potrivit.

Dacă nu’nu am deja client torrent descărcate și instalate pe sistemul dvs., apoi descărcați unul. Următorul lucru pe care trebuie să îl faceți este să alegeți un site de torrent din care să vă descărcați torentele preferate din Seriile TV. Aparent, multe dintre aceste site-uri sunt trase în jos și găsirea unuia care funcționează poate fi o sarcină destul de mare.

Fiți în siguranță în timp ce torrentingGet a început cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting: ExpressVPN ▸

Cel mai puternic VPN de pe piață acoperă toate un torrenter’nevoile de viteză și securitate.

NordVPN ▸

Nu numai cel mai rapid VPN în acest moment, ci și unul care are câteva oferte excelente pentru utilizatori.

CyberGhost ▸

Ieftin și ușor de utilizat - CyberGhost oferă o listă de server excelentă și funcții P2P bune.

Pentru a vă ajuta să descoperiți unele dintre cele mai bune site-uri din care să descărcați torentele din seriile TV, noi’am compilat o listă pentru tine. Acestea sunt cele mai rapide și mai fiabile 10 site-uri care vă permit să descărcați torentele preferate ale serialelor TV.

Amintiți-vă doar: când descărcați un torrent, alegeți întotdeauna unul cu un număr mai mare de semănători în comparație cu prazul.

Înainte de a vă trece prin aceste site-uri, aici’e un cuvânt de precauție. Toate torentele disponibile pe aceste site-uri pot să nu fie neapărat legitime. Așadar, trebuie să căutați torentele individuale pentru a asigura viteza, securitatea și legitimitatea.

Top 10 seriale TV de torente

Lăsa’intrați în cele mai bune site-uri web care torentează seriale TV care vă vor permite să vă bucurați de toate emisiunile preferate de televizor oricând și oriunde doriți.

YTS Torrent

Cu rezultate actualizate constant, acest site vă oferă cele mai viabile opțiuni din care să alegeți.

O trecere în revistă a site-ului torrent YTS (YIFY) pentru torentele seriale tv

Dacă puteți trece cu vederea pop-up-urile, YTS este un loc minunat în care să săpați și să vă legați de torentele preferate ale serialelor TV. Puteți încerca un blocant de anunțuri, dar chiar dacă utilizați unul, anunțurile invizibile vor fi în continuare acolo.

Așadar, odată ce aveți un Ad-Blocker pornit, încercați să derulați în sus și în jos și apoi treceți încet cursorul peste linkul de descărcare. După ce cursorul este activat pe o anumită porțiune a link-ului de descărcare, atingeți-l.

În ceea ce privește aspectul de design al acestui site torrent, este extrem de ușor să vânați câteva alegeri grozave. De fapt, puteți face alegerea dvs. pe baza genului, calității imaginii, evaluărilor și multe altele pe acest site de torrent.

1337x

1337x este cea mai populară interfață care vă permite să descărcați cele mai recente episoade ale emisiunilor TV preferate.

O recenzie a site-ului torrent 1337x

Singurul feedback negativ pe care îl veți găsi despre acest site ar fi despre funcția de căutare a acestuia. Cu toate acestea, nu’nu trebuie să vă faceți griji dacă faceți selecțiile potrivite. Spre deosebire de convingerile populare, bara de căutare a acestui site funcționează bine dacă o folosiți așa cum este’se presupune a fi folosit.

Deci, înainte de a începe să discutați despre funcția de căutare, nu uitați să selectați câmpul potrivit. Asigurați-vă întotdeauna că selectați ‘televizor’ să-i cauți pe Prieteni și ‘Jocuri’ să caute PUBG. Aceasta este cea mai frecventă greșeală pe care o fac majoritatea utilizatorilor.

EZTV Torrent

Acest site are opțiuni de căutare strălucitoare care vă ajută să restrângeți căutarea serialelor dvs. TV preferate în funcție de calitatea imaginii, an și gen.

O trecere în revistă a site-ului torent EZTV

Astfel, puteți căuta un sezon specific sitcom-ului dvs. preferat destul de convenabil. Designul acestui site torrent este destul de simplu și ușor de navigat.

Acest site a trecut printr-o controversă urâtă în anul 2015, când a lovit titlurile pentru o preluare ostilă.

Mai multe site-uri au făcut un pas înainte și chiar au interzis torrenturile de pe acest site. Tocmai de aceea este posibil să nu găsiți torentele lor auto-eliberate pe alte site-uri.

Golful Piratilor

Golful Pirat este unul dintre cele mai vechi și mai mari site-uri de serii TV de tip torrent care listează peste 10.000 de încărcări în fiecare zi.

Golful Piratilor

Puteți găsi aproape orice serie de torenți TV pe acest site, indiferent dacă’s Locul bun sau bunul vechi Trei’Compania s.

De fapt, puteți găsi mai multe versiuni ale acestor serii TV, precum cele cu subtitrare în franceză sau italiană. Puteți căuta chiar și versiunile dublate.

Cu excepția cazului în care site-ul este redus, nu trebuie să vă uitați mai departe pentru toate cerințele dvs. de torrent. Acesta este un site ușor de utilizat, dar adesea își schimbă adresa URL pentru a exista.

Așadar, dacă aveți probleme în accesarea acestuia, încercați să solicitați altor link-uri o legătură activă pe Reddit. La urma urmei, acest cavaler în armură strălucitoare a câștigat mai multe bătălii și continuă să supraviețuiască prin intermediul acestora folosind link-uri proxy.

Zooqle

Deși este relativ nou, acest site de torrent și-a sculptat o nișă și este în prezent unul dintre motoarele de căutare pentru torent..

Zooqle recenzie site-ul torrent

Acest site torrent a debutat în anul 2008 ca BitSnoop și s-a dovedit a fi un mare succes datorită interfeței sale ușor de utilizat.

Acest site se glisează foarte bine prin intermediul rețelei și vă oferă unele dintre cele mai bune torrente. Se mândrește cu peste 1651 de emisiuni TV și cu un număr de peste 172.000 de episoade disponibile pe ea.

Kickass Torrents (katcr.co)

Faptul că este disponibil în peste 30 de limbi explică cât de popular este acest site torrent.

katcr.co - Oglinda Kickass Torrents

Unul dintre cele mai preferate seriale TV din întreaga lume, Kickass Torrents a fost în știri din toate motivele greșite. Acum, asta a făcut-o doar mai populară și favorită printre ruptori.

Acest site funcționează pe protocolul BitTorrent și a fost eliminat la jumătatea anului 2016. Cu toate acestea, puteți găsi întotdeauna una dintre numeroasele extensii sau proxy pentru a o accesa.

ISO Hunt

Acest site de torrent este în jur de ceva timp și are o bază de date imensă, cu o întreagă secțiune dedicată torentelor din seria TV.

Site-ul torrent ISO Hunt

Chiar și atunci, ISO nu ajunge în top 5 datorită caracteristicii sale de căutare primitive care are nevoie de dezvoltare suplimentară.

De fapt, există foarte puține lucruri în legătură cu funcția de căutare, iar aceasta se limitează la tastarea numelui unui serial TV în bara de căutare sau căutarea unui torrent de seriale TV bazat pe lista de descărcări populare..

Torrenturi de var

Lime Torrents este unul dintre cele mai populare site-uri de televizoare pentru seriale TV și vine cu un design ușor și proaspăt.

Recenzie LimeTorrents

Lime Torrents vă oferă o mulțime de informații despre orice anumit torrent. Puteți consulta dimensiunea fișierului, numărul de încărcări și datele respective.

Acest site a trecut prin partea sa de controverse, în principal pentru acuzațiile de încălcare de către Lionsgate pentru Expendables 3. După cum am menționat anterior, trebuie să cercetați fiecare torrent pentru a identifica legalitatea acestuia și pentru a determina dacă este sau nu’e sigur să descarci.

RARBG

RARBG se mândrește cu unul dintre cel mai mare număr de torrente din seria TV și este “mergi la” site pentru majoritatea buff-urilor TV.

Recenzie RARBG

RARBG este unul dintre cele mai fiabile site-uri de torrenturi care vă permite să descărcați numeroase torrente de serii TV. Acest site este de aproape un deceniu și are un raport favorabil semănător-leecher care face descărcarea rapidă și ușoară.

Deși popular în Occident, acest site a fost interzis în mai multe țări asiatice, precum Dubai, India și Indonezia. Datorită opoziției cu care se confruntă industria de televiziune și muzică olandeză’s BREIN, este de asemenea interzis în anumite părți ale Europei.

TorLock

Dacă ați mers la camping în acest weekend și ați ratat cel mai recent episod al emisiunii dvs. TV preferate, atunci Torlock este locul în care să găsiți asta.

Revizuirea site-ului torrent Torlock

TorLock este cel mai preferat site din rândul serialelor TV pentru a urmări cele mai noi lucruri online.

Un lucru de reținut în timp ce utilizați acest site este că acesta este interzis de Google. Deci, dacă poți’nu îl puteți folosi folosind Chrome, încercați un alt browser.

Siguranță în timpul utilizării torentelor din seria TV

Site-urile de torrent enumerate mai sus fac doar un director în care puteți căuta anumite torrent-uri. Aceasta’nu sunt meseria lor de a determina dacă un anumit torrent este sau nu infectat. Amintiți-vă întotdeauna că torentul funcționează de la egal la egal.

Aici, nu există un server real deținut “infectate,” “piratat” sau orice date despre torrent. De fapt, datele sunt transferate de la calculatoarele semănătorilor. Deci, cei care îl plantează sunt responsabili de conținut și nu de site-ul web.

Pentru a afla mai multe detalii despre un anumit torrent, trebuie să accesați secțiunea de comentarii și să le citiți. Este foarte recomandat să evitați torentele fără comentarii sau cu comentarii negative.

Programul piratat indică, de asemenea, antivirusul dvs. datorită fisurilor și activatorilor care încearcă să schimbe lucrurile pe computer. Deci trebuie să fii atent la aceste semnale.

Din nou, vă recomandăm să vă mascați IP-ul cu un VPN în timp ce descărcați torrents. Acest lucru vă asigură sistemul’Securitatea, deoarece torrenții sunt peer-to-peer, iar datele sunt schimbate între străini. Citiți ghidul nostru ‘Cum să descărcați torentele în siguranță‘ pentru mai multe informații, trebuie doar să aveți în vedere că un VPN nu vă poate apăra de malware.

De fapt, uneori chiar și software-ul dvs. anti-virus a câștigat’nu va putea detecta toate amenințările posibile. Prin urmare, ar trebui să fii extrem de prudent atunci când descarci torrente populare, cum ar fi Game of Thrones sezonul 8. Având în vedere că GoT este unul dintre cele mai piratate emisiuni TV, cu siguranță va exista o mulțime de malware prezentate în sezonul trecut.’episodul s.

Cu toate acestea, este important să ne amintim că, deși aceste site-uri de torrenturi enumeră doar torentele și nu le păstrează neapărat, acestea sunt încă încruntate de autorități. Așadar, trebuie să vă verificați reglementările locale înainte de a descărca orice torrent de serie TV de pe site-urile menționate mai sus.

Deci, care dintre cele mai bune seriale de televiziune enumerate astăzi aici utilizați în 2020? Există altele majore pe care noi’mi-a fost dor?

Orice dintre noi’ai enumerat care au probleme? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Citește recomandări:

Cel mai bun VPN pentru Torrenting

Torrenturi de filme

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − = 77