Petnajst najboljših možnosti TorrentHound v letu 2020


Če ste letos obiskali TorrentHound, potem veste, da je to spletno mesto zaprto. To je le eno izmed številnih priljubljenih strani hudournikov, ki so pred kratkim izginila.

Spletno mesto se je začelo leta 2007 in v desetletju je nabralo več milijonov obiskovalcev, vendar nikoli ni doseglo priljubljenosti The Pirate Bay. Kljub temu je TorrentHound imel predano uporabniško bazo. Medtem ko so drugi zaradi tožb ali drugih pravnih težav zaprli svoja vrata, se je TorrentCloud odločil za ukinitev.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

Odločitev je bila finančna. Niso prejemali dovolj prometa, da bi nadomestili visoke stroške vzdrževanja spletnega mesta. Spletno mesto se je hitro povečevalo, vendar je postopoma upadalo število uporabnikov. Poleg vsega tega so se morali lastniki spletnega mesta nenehno odpravljati proti piratskim lobistom, kar je še povečalo stres, ki ga je doživljalo podjetje.

Če potrebujete novo spletno mesto za hudournike, vam bomo zagotovili pregled nekaterih najboljših možnosti TorrentHound. Spletna mesta smo razdelili na tri kategorije, da smo jih lažje spremljali. Vključujejo TorrentHound alternative za:

  • splošno hudourništvo
  • filmi / TV hudourniki
  • igre torrenting

Ob izginotju toliko strani hudournikov je težko spremljati, katera spletna mesta delujejo. To bo pomagalo razjasniti razmere hudournikov zdaj, ker trenutno delujejo vsa spodnja mesta.

TorrentHound alternative za splošno hudourništvo

Pustiti’Oglejte si najboljše alternative TorrentHound za izpolnitev vseh vaših splošnih potreb po torrentingu.

Gusarski zaliv

Pregled torrent mesta Pirate Bay

Piratski zaliv je najbolj priljubljeno spletno mesto za splošno hudourništvo.

V Piratskem zalivu je bilo nanje veliko ovir, vključno z več poskusi, da bi ga zaprli, vendar je spletno mesto vse te ovire uspelo premagati. Vmesnik, ki je podoben Googlu, je dovolj preprost, da bodo novinci zlahka našli in prenesli naslove.

Na spletnem mestu najdete zvočne datoteke, TV oddaje, filme, aplikacije, igre in drugo. Obstaja celo način za ogled najboljših 100 hudournikov, da boste videli, kaj je trenutno priljubljeno. Je največji indeks hudournikov na spletu, zato raznolikost, ki jo ponuja spletno mesto, ni primerljiva.

RARBG

Pregled torrentov RARBG

RARBG, predstavljen leta 20087, je idealen, če iščete nove izdaje.

Naš najljubši del RARBG je, da se na mestu nahaja veliko semena. Od iger do blockbuster filmov je na spletnem mestu na voljo velik izbor naslovov 2018. Katalog se posodablja vsak dan.

Slaba stran tega je, da je spletno mesto stalno pod nadzorom. Spletno mesto je že blokirano v več državah, vključno z Združenim kraljestvom. Kljub temu so bili hudourniki, ki smo jih prenesli, kakovostni in spletno mesto enostavno.

Torlock

Pregled lokacije torrentov Torlock

Torlock vsebuje hudournike za igre, filme, TV-serije in še več, še posebej pa je uporaben za e-knjige in anime naslove.

Naš najljubši del te TorrentHound alternative je bil, kako preprosta je za uporabo. Funkcija iskanja je zelo intuitivna. Poiskali smo Full Metal Alchemist: Season Season in takoj našli tisto, kar smo želeli. Nato smo ga brez kakršnih koli težav prenesli.

Z več kot 4 milijoni hudournikov je med njimi veliko izbire. Minimalističen pristop k oblikovanju pomaga, da katalog ne postane preobsežen.

Torrentz2

Pregled mesta Torrentz2

Torrentz2 je splošno mesto za hudournike, ki je bilo pred kratkim posodobljeno in izboljšano.

V knjižnici je obsežen izbor iger, filmov in oddaj. Vendar nas je glasbeni katalog najbolj impresioniral. Oblika spletnega mesta je redka in postavi iskalno vrstico spredaj in v sredino.

Številni hudourniki so stari več kot 10 let, zato je to dobro mesto, če želite poiskati starejše hudournike. Čeprav nam je všeč enostavna zasnova spletnega mesta, smo pogrešali vključitev prvih desetih seznamov tega’je trenutno priljubljena.

Zooqle

Pregled strani torrentov Zooqle

Zooqle je eno najnovejših mest za hudourništvo, toda že je pritegnilo veliko pozornosti.

Na spletnem mestu je že več kot 3,7 milijona hudournikov. Naš najljubši del tega hudourniškega mesta je, da je vsebina dobro uravnotežena. Vse z relativno enostavno lahko najdete izobraževalne vsebine, programsko opremo in zabavne vsebine.

Čeprav bi lahko vmesnik uporabil nekatere izboljšave, je verjetno, da bodo težave pravočasno razrešile. Še vedno smo lahko našli torrente, ki smo jih potrebovali, in jih prenesli, čeprav nam je to trajalo malo dlje kot na RARBG in Torlock.

Na koncu smo spletno stran še vedno uživali.

TorrentHound alternative za torrentstvo filmov in televizije

Te alternative vam bodo omogočile najboljšo izkušnjo’iščete hudournike filmov in TV oddaj.

EZTV

Pregled hudourniškega mesta EZTV

EZTV je ena najboljših možnosti za iskanje televizijskih hudournikov.

Z novimi epizodami, ki se dnevno dodajajo, je izbor na videz neskončen. Na spletnem mestu so drame, komedije, milnice, športi, predstave poznih noči in še več. Najdete lahko trenutne oddaje, lahko pa najdete tudi serije, ki niso v zraku.

Videti smo, da je videz spletne strani zastarjen. S tem spletno mesto ni otežilo uporabe, vendar je odvzelo uporabniško izkušnjo. Vsaka serija / sezona prikazuje tudi oceno poleg naslovov, tako da lahko vidite, kako dobro je bila oddaja dobro sprejeta z drugimi uporabniki.

YTS

Pregled hudourniškega mesta YTS (YIFY)

YTS je hudourniška platforma, ki se osredotoča na filme.

Ta alternativa TorrentHound je odlična za ljubitelje kinematografov, saj lahko najdete trenutne uspešnice, pa tudi klasične filme. Spletno mesto je vizualno osupljivo in všeč nam je bila postavitev. Spletno mesto tudi ne’t zahtevajo veliko pasovne širine, kar je še ena prednost.

Na splošno je bilo to najljubše spletno mesto za prenos filmov. Knjižnica ima toliko izbire. Uspeli smo najti vse svoje najljubše filme.

ETTV

Pregled torrentskih strani ETTV

ETTV je še ena TorrentHoundova alternativa, usmerjena v TV, toda filme lahko najdete tudi tukaj.

Lahko smo našli nove in priljubljene televizijske vsebine, vendar smo morali iskati naokoli, da smo našli manj znane naslove. Napredno iskanje je zelo koristno. Iščete lahko po kategorijah, da ne’Če želite najti TV-oddajo, se ne smete spoprijeti z naslovi filmov. Dnevno se dodajajo nove epizode, tako da lahko spremljate trenutne oddaje.

Na splošno je bilo to eno najboljših mest, kot je TorrentHound, za iskanje televizijskih epizod. Lahko bi bili brez oglasov, vendar je izbira nadoknadila to neprijetnost.

9xmovies

9xMovies torrent site pregled

9xmovies ima širok izbor hollywoodskih filmov, čeprav je njegov glavni poudarek Bollywoodski filmi.

Čeprav uživamo v pisani spletni strani, je oranžna in zelena barvna shema besedilo na spletnem mestu težko prebrala. Kljub temu ima katalog širok izbor mednarodnih naslovov. Če iščete več kot le ameriške filme, je to dobro mesto za začetek.

Medtem ko je poudarek na filmih, lahko v knjižnici najdete tudi posnete epizode TV oddaj. Mnogi naslovi, ki smo jih videli, so bili novi, videli pa smo tudi nekaj starejših filmov.

Nyaa

Nyaa pregled

Nyaa muči vozlišče za anime naslove. Priljubljeno spletno mesto se je zaprlo lani, zdaj pa se je vrnilo. Katalog vsebuje več kot 500.000 hudournikov, vključno s številnimi priljubljenimi anime filmi in TV oddajami. Všeč nam je, da knjižnica vključuje številne starejše naslove, ki jih je težko najti na drugih spletnih mestih.

Uporabniški vmesnik je preprost in enostaven za uporabo. Obstaja celo možnost filtriranja remakeov, kar je iskanje po naslovih precej olajšalo. Vse skupaj je bilo to eno najboljših mest, ki smo jih našli za prenos anime torrentov.

TorrentHound alternative za igre

In končno tudi mi’če iščete najboljše alternative za TorrentHound’ponovno vas zanimajo samo igralni hudourniki.

CroTorrents

Pregled spletnega mesta torrentov za igre, CroTorrents

CroTorrents je hudourniško mesto, ki se osredotoča na brezplačne igre.

Igre za računalnike lahko iščete po žanrih. Nekatere kategorije vključujejo akcijo, grozljivke, dirke in strategijo. Kar nam je pri tej strani všeč, je to, če lahko’če najdete igro, ki jo iščete, lahko pišete v zahtevi.

Na splošno je bilo to eno najboljših spletnih mest, ki smo jih našli za igre. Našli smo veliko naših najljubših iger, vključno z Injustice, The Sims in Dragon Quest. Torrenti, ki smo jih prenesli, so bili visoko kakovostni.

Ocean iger

Pregled spletnega mesta Ocean of Games

Ocean of Games je mesto za hudournike, ki je še posebej uporabno za Mac uporabnike.

Na splošno je igra v računalniku lažja kot na Macu, vendar je to spletno mesto za uporabnike Mac presenetljivo enostavno. Žal ima ta prednost tudi več pomanjkljivosti.

Kar opazimo na tej spletni strani, je, da je bilo zelo težko povedati, kaj nalagate. Večina iger ima več izdaj, vendar naslovi niso bili jasno označeni. Priporočamo uporabo te strani samo, če lahko’drugje ne najdete tistega, kar iščete.

DownloadGamesTorrents

Prenesite igre Torrents pregled

DownloadGamesTorrents ima na spletu največjo izbiro igralnih hudournikov.

Ta spletna stran vsebuje vse, od PC iger do iger XBOX 360 do iger PS2. Spletno mesto je
dobro zasnovan. Postavitev je dobro organizirana in enostavno je bilo najti vse igre, ki smo jih želeli. Poleg tega so se naložili hitreje, kot smo pričakovali.

Če iščete raznolikost, bi vsekakor priporočili to TorrentHound alternativo.

GazelleGames

Pregled GazelleGames

GazelleGames se ponaša z več kot 60.000 hudourniki, povezanih z igranjem iger.

Na tem spletnem mestu morate ustvariti in registrirati račun. Ta postopek ni potekal’ne traja dolgo. Ko je bilo končano, je bilo spletno mesto res enostavno za uporabo. Nismo’ne najdem težav z iskanjem iger, ki smo jih želeli, in so jih takoj prenesli.

Zdelo se nam je še posebej koristno pri iskanju računalniških iger, na voljo pa so bile tudi konzole. Medtem ko je bil postopek registracije rahlo nadležen, bomo vseeno priporočili to spletno mesto prek Ocean of Games.

IgreTorrents

Igre Torrents pregled

GamesTorrents je ena najboljših možnosti TorrentHound na spletu.

Čutili smo, da razvijalci spletnega mesta zares predstavljajo svoje občinstvo. Grafika je privlačna za igralce, postavitev spletnega mesta pa je bila funkcionalna. Katalog vsebuje računalniške igre, igre Mac, igre PlayStation, igre Nintendo in še veliko več.

Samo za sorto je to odličen prvi postanek, če že’si igralec, ki želi prenesti hudournik. Lahko bi ure le brskali po njihovi obsežni knjižnici.

Najboljše TorrentHound alternative

Če ste bili pobožni uporabnik TorrentHound, morda ne bi mogli najti spletnega mesta, ki bi posnemalo uporabniško izkušnjo TorrentHound. Vendar pa je ostalo veliko mest za hudournike, ki še vedno nalagajo nalaganje hudournikov.

Za splošne hudournike sta naši najljubši strani The Pirate Bay in RARBG. Ugotovili smo, da ima vsako splošno hudourniško mesto svoj delež prednosti in slabosti. Toda ti dve mesti sta imeli največ in najbolj aktualne naslove, kar je vse drugače.

Za televizijske oddaje in filme sta nam bila najbolj všeč YTS in Yidio. Najlažje jih je bilo uporabiti in so ponudili največje izbire.

Za igre smo imeli raje GamesTorrents. Celotna uporabniška izkušnja je bila privlačna. Zelo smo uživali v iskanju njihovega kataloga in iskanju vseh skritih draguljev.

Med uporabo mest za hudournike bodite varni

Medtem ko so hudourniki zabavni, moramo poudariti pomen varnosti. Vlade si prizadevajo za piratstvo in kršitve avtorskih pravic. Kršitev zakonov o avtorskih pravicah bi vas lahko stala zajetne globe ali celo poslala na civilno sodišče. Najslabši scenarij je zapor.

Če nameravate naložiti hudournike, potrebujete storitev VPN.

Storitev VPN je v bistvu plašč nevidnosti za vaše spletne aktivnosti. Skriva vašo resnično lokacijo (in šifrira vaše komunikacije), tako da ljudje ne morejo izslediti vašega IP naslova. Tako je vaša internetna dejavnost varnejša in bolj zasebna. Uporaba storitve VPN je edini zanesljiv način, kako zagotoviti, da nihče ne bo mogel spremljati vaše torrentinske dejavnosti.

Storitve VPN lahko najdete brezplačno, vendar so plačljive storitve varnejše. Najboljša spletna mesta VPN še vedno ponujajo odlično hitrost prenosa.

Priporočljiva branja: Brezplačni VPN za hudourništvo, najboljši VPN za hudourništvo

Končne misli

Naša najljubša alternativa TorrentHound na splošno je RARBG.

Stran je bila sveža in aktualna in to nas je osvojilo. Naša najljubša storitev VPN je NordVPN.

Medtem ko obstajajo cenejše alternative, ta ponuja najboljšo izkušnjo mučenja. Ima tudi enega najbolj uveljavljenih sloves, kar zadeva zasebnost in varnost.

Torej, katero od teh TorrentHound alternativ, naštetih danes, uporabljate leta 2020? Ali obstajajo kakšni večji, ki smo jih mi’sem zamudil?

Vse, ki jih mi’ste na seznamu, ki imajo težave? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!”

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 12