Pet najboljših spletnih mest proxy Yify, ki še delujejo v letu 2020!


Torrenting proxy leta 2020 je še vedno tako priljubljen kot kdajkoli prej, in zdaj, ko je novica o BitTorrent protokolu zaživela nova razvojna dela na njem, da bi ustvarila nove tehnologije, ki bodo zajemale tako kripto valute, ki so omogočale blockchain, kot tudi moč torrent roja, je prihodnost zagotovo ob prihodu v novo leto videti svetlo! Kdo ve, katera nova mesta za hudourništvo se lahko pojavijo med temi novimi tehnološkimi dosežki, neprimernimi običajnimi metodami gostovanja v oblaku.

Toda preden se lotimo prednosti prihodnosti - dostop do najboljših hudournikov je v današnjem času očitno v glavi, zato je uporaba proxy Yify danes za mnoge očitno nujna.’s moderno dobo. Seveda vsi vemo, da je edino vprašanje pri proxy torrentingu, če je proxy kakšen prekleto dober! Za pridobivanje proxy strežnikov je potreben kvaliteten proxy Yify.

Navsezadnje lahko počasen, nezanesljiv proxy Yify za hudourniške namene postane bana vašega obstoja! Mogoče je brskanje po filmih, ki so na voljo, s proxyjem, ki ste ga našli, v redu, vendar ko ga dejansko uporabljate, ne najdete povezave za prenos, ali še huje, le pošlje vas v neskončne pojavne okne.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

Pridobivanje dobre izkušnje s torrentingom pomeni, da lahko zagotovimo dostop do svojih najljubših sledilcev in dobimo hitro hitrost prenosa in nalaganja, medtem ko je na proxy Yify. To’s kaj mi’v tem vodniku se bom poglabljal, zato ne’ne bi smeli izgubljati časa za neskončne sezname proxy Yify, ki iščejo dobro. Mi’prešli ste dobesedno na stotine yts proxy seznamov, da bi našli najboljše in jih zbrali v tem članku za vas.

Torej, brez večjih dodatkov, naj vam podarimo razkritje najboljših spletnih mest proxy Yifi, ki še vedno delujejo v letu 2020 za popolno izkušnjo proxy YTS.ag!

Yify-movies.net

Hitro, zanesljivo in zelo priporočljivo! Ogromen kategoriziran izbor v visoki ločljivosti, z veliko metapodatki in pregledi.

Yify Filmi-net

Yify-movies.net je prijetno spletno mesto za uporabo tako estetsko kot funkcionalno. Izbirate lahko veliko število prenosov in iščete lahko po vgrajeni funkciji iskanja, da poiščete vse, kar je vzbudilo vaše zanimanje.

Če imate sezname, kot so priljubljeni, najnovejši in 1080p, so zelo koristni, če si želite ogledati nekaj seznamov za kakovostno vsebino. Na splošno je izbor osupljiv, saj je na stotine novih elementov pogosto dodanih, to je odličen strežnik za nove hudournike, ki se še vedno sejejo, in tudi za hudournike, ki so že nekaj let.

Ob ogledu več informacij so prikazani sorodni elementi, tako da lahko najdete tudi druge zanimive filme, podobne vašemu okusu. Na voljo je tudi napovednik za hitro preverjanje, o kakšnem filmu gre, poleg tega so igralci navedeni v celovečercu, mi pa lahko kliknemo njihova imena in nato preberemo vso njihovo filmografijo, ki je navedena na spletnem mestu. Izjemna lastnost!

YTS.blokirano

Hitro nalaganje, enostavno brskanje. Dobro dostopno spletno mesto za dostop do vsebine Yify, čeprav je imelo nekaj težav, ko smo ga preverjali.

Odklenjen YTS

Na spletnem mestu je ogromen izbor filmov in iskanje enostavno. Z lepo predstavitvijo, ki omogoča enostavno navigacijo in iskanje zanimivih filmov. Tudi z dodatnimi tehničnimi specifikacijami vsebine omogoča, da se filmski gledalci dobro prenesejo za svoje 4k / kino zaslone, ki lahko najdejo boljše izbire, ki niso na voljo na drugih proxy strežniških mestih.

Odklenjen YTS2

Tu sta na voljo 720p Blu-ray in 1080p. Če lahko povečate nastavitve, je zelo pomembno pri uživanju izkušenj na velikem zaslonu.

Lepa stvar tega spletnega mesta je, da obstaja veliko pripomb in pregledov, opazili smo tudi, da se igralska funkcija izvaja tudi - zato je iskanje drugih filmov v isti zasedbi enostavno! To je vsekakor zelo lepa lastnost, v kateri zelo uživamo.

Ampak je’Tu ni vse odlično - ko smo nazadnje uporabljali YTS.blokirano, se nobena slika ni nalagala mimo domače strani, zato nam je to povzročalo nekaj pomislekov glede zanesljivosti storitve. Medtem ko so testirali več dni, so se slike občasno nalagale.

Zaradi tega ne moremo reči, da je to najboljše spletno mesto, vendar je’je zagotovo na zgornjem seznamu zaradi svoje hitrosti in izbire. Če pogledamo številna druga spletna mesta, smo poskusili, kot je yts.am, ki izgledajo enako, čeprav smo jih ob nadaljnji uporabi posredovali na nekatera tretja spletna mesta, ki nimajo nobene zveze s hudourništvom, zato bodite pozorni na ponarejene imitacije!

YTS.gs

Hitro nalaganje, zanesljivo in z veliko izbiro prenosov majhne velikosti!

YTS-gs

Ta proxy je zagotovo dobro skrbljen stroj, ki deluje veliko bolje kot preostali - po poskusu dobesedno na stotine drugih pooblaščencev, ki so se samo neskončno preusmerili ali če niso, niso mogli prikazati sličic filmov: YTS.gs je za razliko od vsi ti in sposobni preseči in narediti vse!

YTS-gs 2

Znova dobite posnetke zaslona, ​​igralsko zasedbo in režiserja ter seveda veliko informacij o tehničnih specifikacijah datotek. Kaj’s krasno je, da se vse to naloži zelo hitro, brez 404 slik ali čakanja, da se strežnik odzove, in so celo uvedli funkcije anti-DDOS CoudFlare. Tako tudi veste, da storitev ni’t bo preprosto izginila ali odzvala, ko tekmovalec / nekaj skripta kiddy začne izvajati napad z botrom na svojih strežnikih, kar je zelo priročno.

Na tem spletnem mestu je vključenih veliko lokacij, kar pomeni, da imate veliko sledilcev, s katerih lahko svoj magnet lansirate, in zdi se, da to velja za vse predmete, ki smo jih preverili. Torej nobena datoteka ni preveč centralizirana in se dobro razširi po omrežju, kar pomeni, da ne bi smeli’se kdaj ne zasičite in ne boste mogli najti izvedljivega vira za prenos.

YTS-gs 3

Na splošno je bilo težko najti spodnjo točko o tem yts proxyju, s funkcijo API in RSS, ki sta popolnoma funkcionalna. Kako lahko greš narobe? Zelo priporočljivo tako za novince yts proxy torrent uporabnike kot za vmesne uporabnike.

Yify.ac

Počasnejša, a vseeno zanesljiva in polna funkcij, kot so RSS in prikolice!

Yify-ac

Ta proxy strežnika YTS ag lahko traja pol minute, da se začne odzivati, čeprav se bo enkrat predpomnilo spletno mesto in nekajkrat naložilo, se bo pospešilo in zanesljivo zagotovilo odlično uporabniško izkušnjo, ki vključuje prikolice. To’s zakaj ga še vedno vključujemo na naš prvi seznam.

Če imate prikolico, je izkušnja brskanja toliko lažja! Če ne veste, kaj prenašate, ali da morate odpreti ločene zavihke za youtube, je lahko precej težav, tako da lahko s hitrostjo skoka v 30-sekundni potek filma resnično izkoristite to spletno mesto ugodno.

Izbor je ogromen, našteli so veliko dokumentarcev, ki jih ni bilo na drugih pooblaščencih, ki smo si jih ogledali. Tehnični podatki so odlični, prav tako tudi igralska zasedba in režiser, ki so vse naštete s povezavami do njihovih ustreznih del.

Kljub temu, da je malce počasen od začetnih blokov, je’s dobro uporabniško izkušnjo, če ji daste priložnost in je boljša od mnogih drugih yts proxy spletnih mest. Uspeli smo najti veliko dobrih povezav in imeli smo veliko izkušenj z uporabo tega proxyja.

Yifytorrent2.bypassed.wtf

Hitra, lahka in poenostavljena storitev z najpomembnejšimi lastnostmi.

Yifytorrent2 je obšel wtf

Videz in občutek je nekoliko stara šola, vendar to le še dodaja čar tega proxy Yify. Strani se hitro nalagajo in malo dodatnega koda ali domišljije je zasnova, da se povezava prekine, kar je optimalno za nižje hitrosti in visoke zamude ali mobilne povezave.

Če imate na izbiro ogromen izbor med najnovejšimi, pogosto posodobljenimi, vsakodnevno nalaganje in kategoriziran seznam pomeni brskanje po vaši naslednji seji proxy YTS proxy hrepenenje. Kakovost filma je poudarjena na pokrovu škatle z 720p ali 1080p, ki jih je enostavno videti. Prenosi v obliki Mp4 so na voljo tudi za lažje vsebine, idealne za mobilne gledalce.

Yifytorrent2 je obšel wtf2

Filme lahko brskate po letniku, kakovosti ali po seznamu samo poiščete. Hitrost slik, čas trajanja, ocena IMDB in zvrsti so navedeni na strani s podrobnostmi o filmu, čeprav na tem proxyju ni napovednikov. Obstaja podroben opis, našteta sta tudi igralska zasedba in režiser, vendar na žalost ni nobenih povezanih povezav za nadaljnje brskanje..

Kljub negativnim točkam tega pooblaščenca je’je še vedno zelo vreden vašega časa, da si ga ogledate, če zaradi posebnega proxyja za hudourniška mesta iščete poseben proxy, saj je zaradi tega lahek in hiter čas nalaganja. Če ga uporabljamo kot iskalnik, prinaša dobre rezultate, kar pomeni, da lahko najdemo široko paleto različnih naslovov.

Yifytorrent2.bypassed.icu

Hiter, lahek in preprost, je dobro opravil naše strogo testiranje

Yifytorrent2 je obšel icu

Izgled tega proxyja YTS je identičen prejšnjemu, ki smo ga pravkar pregledali, vendar je funkcionalnost nekoliko slabša, saj se nalaganje strani s časom še poveča.

Toda nalaganje strani je večje, vendar ima razlog. Ta proxy vključuje posnetke zaslona in povezane filme! Nekaj ​​dljega čakanja, da se vsaka stran prikaže med brskanjem, ima nekaj koristi. Posel je verjetno nekoliko vreden, saj si lahko ogledate kakovost datotek na posnetkih zaslona in se izognete lažnim prenašanjem, ki niso videti preveč vroče.

Yifytorrent2 je obšel icu2

Na splošno’s uporabno in zabavno izkušnjo na tem spletnem mestu proxy yts, od vseh strani strežnikov proxy’ne izstopa, ker ni prikolic ali funkcionalnosti API-ja. Ima pa svoje zaslonske slike in funkcionalnosti, kot so dnevniki in možnosti mp4 za prenos.

Z iskanjem smo lahko našli vse filme, na katere smo testirali, in brskal je velik izbor, čeprav smo na tem spletnem mestu proxy Yify videli številne podvojenike. To je’ni popoln, vendar vsekakor deluje dovolj dobro, da ga lahko uporabimo kot uporaben vir za vaše proxy torrenting potrebe.

Varnost pri uporabi hudournikov

To je’je bolje biti varna kot žal, kadar uporabljate hudournik, to’s zakaj so prosti hudourniki postali tako razširjeni, da bi se zaščitili pred nevarnostmi piratstva in zakonov o avtorskih pravicah. Uporaba hudournika sama po sebi ni nezakonita, toda tam, kjer so te spremembe, je vsebina prenosa torrenta.

Zdaj, če je oseba, ki prenaša hudournik, ujeta, vemo, da je lahko v celem svetu ali da je zaradi zakonov o avtorskih pravicah Združenih držav možno. Kot vidimo v letu 2018, je na tisoče ljudi v ZDA tožilo zaradi prenosa iz Piratskega zaliva, saj je bilo napolnjenih več kot 1000 tožb.

Te številke zagotavljajo pravno analitične družbe Lex Machina. Kalifornijska odvetniška družba je razkrila, da je bilo lani v povprečju vloženih 85 primerov na mesec, kar je skupno 1.019 primerov za izmenjavo datotek.

Uporabite VPN

Uporaba proxyja je ena zaščitna plast, poleg tega pa je VPN (Virtual Private Network) najvišja raven anonimnosti in šifriranja, ki ga lahko najdete na spletu. Ponuja vam možnost, da skačete z lokacije na lokacijo in spremenite svoj IP v novega, kadarkoli želite.

VPN zaščitijo tudi vaše brskanje po spletu - če uporabljate letališki wifi, Starbucks ali prebivate v gostišču in niste prepričani o drugih napravah v omrežju. Ko se povežete z zasebnim omrežjem VPN, ustvari varen predor med omrežno kartico računalnika in strežnikom VPN, ki zagotavlja šifriran in močan javni internet, da se prepreči morebitno prisluškovanje ali vohanje paketov v lokalnem omrežju wifi.

Poleg tega prednosti VPN-ja preprečujejo uhajanje informacij, da se lahko v knjižnici ali kavarni posluša tudi zlomljen wifi ključ, samo s povezovanjem z wifijem, ki ga oddajamo in s temi javnimi omrežji, tudi če zaupate naši univerzi ali stanovanjski stavbi - so še vedno lahko dovzetni za slabe igralce.

VPN ponuja celovito rešitev, s katero preprečite, da bi kdo poslušal in poskušal zbrati informacije, da bi pozneje napadli vaše račune, saj je vse, kar se pošlje prek povezave VPN, šifrirano, podobno kot zdaj uporabljamo povezavo HTTPS in ne HTTP.

Tu smo našli najboljše proxy Yify proxy za torrent spletna mesta za uporabo z VPN-ji. Te smo izbrali zaradi tega, kako odzivni in zanesljivi so bili, ko smo jih uporabili za testiranje nalaganja torrentov. Tako zagotovo vemo, da boste imeli najboljšo izkušnjo mučenja pri uporabi teh proxy mest VPN in Yify v kombinaciji.

  1. Yify-movies.net + NordVPN
  2. Yts.blokirano + CyberGhost
  3. Yts.gs + NordVPN

Te kombinacije proxy YTS in VPN, ki smo jih preizkusili, delujejo brezhibno za torrenting proxy YTS v času pisanja.

Katero od najboljših spletnih mest proxy Yify, ki so danes na seznamu, uporabljate leta 2020? Ali obstajajo kakšni večji, ki smo jih mi’sem zamudil?

Vse, ki jih mi’ste na seznamu, ki imajo težave? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =