Pet najboljših EZTV proxy in zrcalnih mest v letu 2020


Skupina za izdajo torrentov EZTV se je leta 2005 oblikovala kot ohlapna koalicija hudourniških fanatikov, ki so verjeli, da je treba informacije deliti, ne pa prinašati koristi od njih. Spletno mesto EZTV je hitro postalo opazno v hudourniški skupnosti zaradi enostavnega vmesnika in odsotnosti invazivnega oglaševanja.

Kljub neprofitni naravi spletnega mesta je skupina hitro potegnila ire oblasti, ki so večkrat zasegle skupino’s domenskimi imeni, ki učinkovito uničujejo EZTV.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

Prvotna spletna stran EZTV je bila posneta brez povezave leta 2014, vendar še vedno živi v obliki ogledal in proxy spletnih mest EZTV skupaj z vsemi zadnjimi izdajami. Ogledala EZTV so kopije spletnega mesta, ki gostuje v državah, kjer spletno mesto še ni blokirano, proxy mesta EZTV pa ponujajo spletno metodo preusmeritve uporabnika na blokirana hudourniška mesta EZTV.

Nekatera od teh alternativnih spletnih mest EZTV ne ohranjajo neprofitnega duha in narave izvirnika brez oglasov. Spodaj smo’si bomo ogledali 5 najboljših ogledal in proxy mest EZTV na spletu leta 2020 in vam povedali, kako ostati varen v spletu, medtem ko jih uporabljate.

EZTV1.unblocked.is

Zanesljiva uporabniška izkušnja, vendar napolnjena z oglasi

Pregled hudourniškega mesta EZTV

Unblocked.is ponuja spletna mesta proxy in zrcala za večino glavnih mest hudournikov, vključno z EZTV, 1337x in The Pirate Bay. Stran’S skripti delujejo kot posrednik med brskalnikom in hudourniškim mestom za premagovanje ISP blokov torrentskih mest.

EZTV1.unblocked.is ohranja glavno stran EZTV brez oglasov, vendar vpiše pojavna okna v uporabniške poizvedbe. Večina uporabnikov bo doživela pojavna okna pri uporabi iskalne vrstice ali kliku povezav hudournikov, vendar so povezave do torrent datotek in povezav z magnetom jasno prikazane brez zavajajočih povezav.

Eztv1.unblocked.is je primeren proxy EZTV za sezonske uporabnike hudournikov. Zaradi oglasov bodo morda izkušnje iskanja in brskanja nerodno.

EZTV1.unblocked.lol

Hiter in dostopen proxy EZTV, vendar bodite pozorni na zahrbtne oglase in pojavna okna

eztv1 odblokiran

Unblocked.lol gosti vrsto skript, ki delujejo kot posrednik med uporabnikom in spletnim mestom, ki ga želijo brskati. Ti skripti delujejo kot proxy storitev za brskanje po EZTV, če bi ga ISP blokiral. Spletno mesto ohranja dober čas in je trenutno dostopno iz vseh držav, vendar bi se to lahko spremenilo, če bi se ponudniki internetnih storitev odločili za blokiranje proxy storitev

Do vseh torrentov, ki so na voljo na EZTV, je mogoče dostopati prek EZTV1.unblocked.lol, vendar ta proxy spreminja zahteve uporabnikov in vstavlja oglasne pasice. Uporabniki lahko ugotovijo, da jih drugi ali tretji klik na hudournik vodi na drugo spletno mesto, ki ni povezano z EZTV. Oglasi s pasicami za igre na srečo, storitve VPN in pojavna okna pri vnašanju poizvedb v iskalno vrstico so pogosti pri eztv1.unblocked.lol

Zrcalo eztv1.unblocked.lol EZTV je zanesljivo in globalno dostopno, vendar oglasne pasice, skrite povezave in pojavna okna otežujejo navigacijo. Priporočamo uporabo tega proxy EZTV kot zadnja možnost.

EZTV.unblocked.llc

EZTV proxy, enostaven za uporabo, proxy

eztv unblocked llc

Unblocked.llc gosti proxy skripte, ki delujejo za posredovanje uporabniških zahtevkov v ogledala EZTV, da bi zaobšli blokade ponudnika internetnih storitev. Podobno kot druge torrent proxy storitve tudi unblocked.llc uporabnikom omogoča dostop do vseh hudournikov, ki so trenutno na voljo na glavnem spletnem mestu EZTV. Je proxy proxy, ki se hitro odziva na zahteve uporabnikov in trenutno ni videti, da je blokiran na nobeni večji lokaciji.

Za razliko od drugih proxy storitev trenutno ni videti, da eztv.unblocked.llc v uporabniške poizvedbe ne vstavlja nobenih oglasov ali pojavnih pasic. Povezave hudournikov in magnetov so jasno prikazane brez zavajajočih povezav, ki omogočajo neoviran prehod za dostop do EZTV.

EZTV.pro2web.space

Hiter in dostopen proxy EZTV z najmanj vsiljivim oglaševanjem

eztv pro2web

eztv.pro2web.space je zrcalno mesto EZTV, ki lahko deluje kot varnostna kopija, če glavne domene EZTV ne pridejo v poštev. Spletno mesto je hitro ogledalo, zato so hudourniki, ki so na voljo na glavnih spletnih straneh EZTV, na voljo skoraj takoj.

Spletno mesto spreminja izvirni vmesnik EZTV s precej nevsiljivim oglasom s pasicami za storitve VPN, vendar se zdi, da v nekatere uporabniške poizvedbe vbrizga niz oglasov. Kliki na iskalno vrstico in nekateri elementi strani, kot so slike, sprožijo pojavne oglase. Videti je, da so povezave hudournikov in magnetov lahko dostopne, ne da bi sprožile dodatne oglase ali zavajajoče povezave.

Zaradi skritih povezav in pojavnih oken lahko priporočamo uporabo eztv.pro2web.space samo, če so druga ogledala navzdol.

EZTV.unblockall.org

Odličen proxy EZTV za novince in izkušene uporabnike hudournikov

eztv odklepanje org

Unblockall.org upravlja proxy storitev EZTV s skripti, ki uporabniške zahteve posredujejo v ogledalo EZTV, da zaobidejo blokade ponudnika internetnih storitev. Na tem spletnem mestu proxy je izvirni vmesnik EZTV brez vbrizganih oglasnih pasic ali zavajajočih povezav. Povezave hudournikov in magnetov so enostavno dostopne in poizvedbe v iskalni vrstici ne bodo sprožile vrste pojavnih okenc kot pri drugih ogledalih.

Spletno mesto vzdržuje stabilen čas delovanja in zdi se, da je dostopno z območij po vsem svetu. Uporabniki v Avstraliji in Aziji pa lahko med klikom na povezave ali iskanjem hudournikov naletijo do 3 sekunde.

Zrcalo unblockall.org EZTV je odlična izbira za vse uporabnike zaradi pomanjkanja pojavnih oken, skritih povezav ali drugega senčnega vedenja.

Varnost hudournikov in izogibanje avtorskih pravic

Avtorske pravice so organizacije, ki spremljajo promet hudournikov in poročajo o povezanih vrstnikih’ IP naslovi svojim internetnim ponudnikom. Ta poročila običajno vključujejo strogo napisano obvestilo o prekinitvi in ​​opustitvi, ki vsebuje uporabnika’s IP naslov in ime hudournika.

Medtem ko mnogi ponudniki interneta z veseljem preprosto pošljejo prepisovalna pisma svojim uporabnikom, bodo nekateri ukrepali proti uporabnikom, vključno z denarnimi kaznimi, odpovedjo storitev ali celo sodelovanjem v sodnih postopkih zoper uporabnike, ki so jih kršili..

Edini zanesljiv način, kako se izogniti takim pritožbam in obiti blokirane hudourniške strani, je uporaba VPN (Virtual Private Network). VPN deluje varen predor, ki usmerja uporabnika’s prometom prek varne tretje osebe. Z zatemnitvijo izvora prometa lahko uporabnik učinkovito ostane anonimen, radovedne oči pa lahko vidijo le, da je uporabnik povezan z VPN’s internetnim naslovom.

Medtem ko mnogi uporabniki domnevajo, da bo VPN upočasnil hitrost brskanja in nalaganja, lahko v resnici VPN povezave delujejo varno s skoraj enako hitrostjo kot uporabnik’s internetno povezavo. V nekaterih primerih, na primer, ko nekateri ponudniki internetnih storitev zaustavijo BitTorrent promet, lahko VPN dejansko poveča hitrost prenosa.

Najboljši VPN bo popolnoma anonimiziral ves promet, ponudil strežnike v več državah in vzdrževal solidne hitrosti prenosa in prenosa. NordVPN je že od leta 2012 odprl svoja virtualna vrata kot eno najboljših storitev, ki jo ponuja.

Trenutno upravljajo z več kot 5000 strežniki v 60 državah in ponujajo enostavne aplikacije za Windows, Mac in Android. NordVPN upravlja s popolnoma usmerjenim VPN, ki končnemu uporabniku omogoča, da ostane popolnoma anonimen do tistih, ki upajo na vozniški promet..

Povzetek: Najboljša EZTV proxy mesta in ogledala

Proxy mest eztv.unblockall.org in eztv.unblocked.llc ponujata odlična ogledala EZTV brez oglasov, ki uporabnikom omogočajo premagovanje ISP blokov. Vendar pa je obhod blokad le del bitke. Uporabniki še vedno tvegajo, da jih bodo avtorski trolovi označili.

Popolnoma usmerjena, šifrirana storitev VPN od konca do konca, kot je NordVPN, je močno orodje, ki bi ga moral vsak uporabnik hudournikov uporabljati, da bi med prenosom in skupno rabo vsebine ostal varen in anonimen..

Katero od najboljših proxy spletnih mest EZTV, ki so danes na seznamu, uporabljate v letu 2020? Ali obstajajo kakšni večji, ki smo jih mi’sem zamudil?

Vse, ki jih mi’ste na seznamu, ki imajo težave? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Priporočljiva branja:

Kako varno prenesti torrente?

Kako pospešiti hudournike?

Najboljši VPN za hudourništvo

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1