Ovo su 6 najboljih alternativa Yifyju


Znamo da je Yify ozbiljan dobar izvor bujica i može nam pružiti bilo koji Yifi film koji nam treba, ali postoje li druge alternative Yifija koje nam mogu bolje poslužiti? Drago nam je što možemo izvijestiti da smo pronašli mnoštvo drugih sjajnih alternativnih mjesta u slučaju da želite koristiti nešto drugo osim buke Yifi.

Sjetite se kad god koristite bujicu, bilo da se radi o Yifi filmovima ili čak nečemu drugom iz nekog alternativnog izvora, prilikom zaštite na mreži morate zaštititi svoj identitet. Čak i kada koristite službenu stranicu Yifi ili čak Yifi stream, i dalje morate poduzeti mjere zaštite zaštite identiteta pomoću VPN-a.

Budite sigurni dok je bujica započela s jednim od najboljih VPN-ova za bujicu: ExpressVPN ▸

Najmoćniji VPN na tržištu pokriva sve torrentere’brzine i sigurnosne potrebe.

NordVPN ▸

Trenutačno ne samo najbrži VPN, već i onaj koji nudi sjajne ponude za korisnike.

CyberGhost ▸

Jeftin i jednostavan za upotrebu - CyberGhost nudi sjajan popis servera i dobre P2P mogućnosti.

Dakle, sada kada sigurno surfate Internetom, neka’pogledajte ono što mreža nudi za dobru alternativu Yify!

Housemovie

Brzo, jednostavno i puno sjajnih torrenta za preuzimanje!

Housemovie

Mislimo da će Housemovie zasigurno postati ime kućanstva onako kako ide! To’s sjajnim internetskim kinom koji nudi neke od najboljih Yifi alternativa koje smo pronašli. Filmovi su predstavljeni s potpunim koricama i metapodacima, veze se lako pronalaze, a ponuda ih ima mnogo!

Omogućuju se veze za strujanje i rade prihvatljivom brzinom, ne postoje pop-up prozori ili dosadni oglasi koji se prekrivaju ili kvizovi / ankete koje biste ispunili.’s jednostavno korištenje Yifi alternative. Iako na ovom mjestu nema bujica Yifija, postoji puno sjajnih Yifi potoka zbog kojih će biti vrijedno vaše posjete.

Movie4k

Portal s tisućama visokokvalitetnih veza i impresivna Yifi alternativa!

Movie4k

Movie4k je dostupan na mnogim jezicima što ga čini vrlo popularnom uslugom u kojoj uživaju u cijelom svijetu. Zbog toga je izbor veza ogroman i uvijek raste. Ljudi koji traže europska kina i filmove izvan holivudskog carstva zasigurno će im biti drago pronaći Movie4k.

Osim međunarodnih filmova, ima i mnoštvo američkih favorita koje svi znaju i vole. S televizijskim emisijama i filmskim emisijama koje su sve u ponudi’s velikim izborom koji je veoma ažurni.

Također, web-lokacija je izgrađena s izvrsnom značajkom pretraživanja i uključuje cjelovite metapodate IMDb-a, što ovaj Yifi film čini alternativom za sigurno označavanje. Unatoč tome što nema Yifi bujice, stranica je nadoknadila svojim ogromnim izborom i međunarodnim jezičnim značajkama.

CmoviesHD

Brz i pun širok izbor naslova. Dobra alternativa Yifi filmovima

CmoviesHD

Cmovies.hd ima mnoštvo filmova u ponudi i sadrži mnogo lijepih opcija pregledavanja, poput IMDb metapodataka i međunarodnih naslova putem pregledavanja po zemlji - što svakako čini ovo zaista zanimljivom Yifi alternativom.

Web-lokacija je brza i bogata značajkama, s lijepim crnim stilom koji je lak na očima za kasno noćno pregledavanje. Potoci su se brzo učitali i učinili su iskustvo uronjenim i sličnim korištenju vrhunske usluge streaminga. To’s prilično impresivnom postavkom Cmovies je pokrenut i definitivno je vrijedan bilo koga’Popis oznaka kao alternativa Yifi filmovima.

Tijekom pregledavanja Cmoviesa primijetili smo neke probleme s reklamama trećih strana koje se ne učitavaju, kao što se može vidjeti na snimci zaslona. No, proizvođači web stranica mudro su osigurati da se ta pitanja ne sukobe s ostatkom web mjesta’s funkcionalnošću i ne ometajte mogućnost uživanja u širokom nizu zabavnih naslova u ponudi.

1337x

Jednostavan za upotrebu, s velikim izborom. Odlična alternativa Yifi filmova za vas

Pregled 1337x torrent stranice

Pronašli smo 1337x.to kao jednu od boljih Yifi alternativa za Yifi bujice vani upravo zbog vremena učitavanja brzine stranice i velikog broja dostupnih filmova. Uz to, na web stranici postoji puno sjajnih značajki koje čine pregledavanje novog naslova zaista jednostavnim. Iz tih razloga mislimo da bi svi trebali znati 1337x kao valjanu alternativu Yifi filmova.

Osim samo naslova, 1337x sadrži i preuzimanja bujice za mnoge kategorije, kao što su igre i aplikacije - što znači da vas ponuda može zadržati satima samo pretraživanjem popisa. Web lokacija nema dosadne oglase ili skočne prozore, tako da ne’Ne trebate brinuti da li će vam to pokrenuti put ili dati malo zlonamjernog softvera, što je definitivno plus.

Xmovies8

Ogroman resurs za online emisije, s moćnom tražilicom

Xmovies8

Xmovies8 ima sve što bi vam bilo potrebno za dobru alternativu Yifi stream-a, tako da ćete ovdje moći pronaći i TV sezone i naslove blockbustera. Popis se redovito ažurira, iako ne sadrži sve najnovije naslove. Bez obzira na to, on posjeduje ogroman back katalog koji će vam pružiti puno mogućnosti pri traženju starijih izdanja.

Ne postoje dosadne reklame koje narušavaju iskustvo koje je sjajno vidjeti, a integracija s IMDb-om je fluidna i intuitivna koja zaista pridonosi korisničkom iskustvu. Značajka povezana filma funkcionira dobro i dovoljno je točna da osigura zanimljivo putovanje kroz web mjesto’ponuda.

Sve je također označeno i daje puno detalja o filmu’s metapodacima, tako da je saznanje više o naslovu također povjetarac. Ovo čini Xmovies8 lijepim korisničkim iskustvom općenito i vrijednim dodavanja ovom popisu alternativa.

9xmovies

Veliki izbor filmova iz cijelog svijeta, uključujući i mnoge dvostruke audio naslove

9xMovies

Ako tražite azijsko kino i Yifi filmove na jednom mjestu, 9xmovies će biti odmah prema vašoj ulici! Sadrži doslovno stotine tisuća pakistanskih, hindskih i bollywoodskih filmova s ​​dvostrukim audio i dublovima. To je masivan portal u azijski svijet kina. Pored toga, ona sadrži i sve redovne američke i europske serije i filmove koje biste očekivali na mjestu za preuzimanje filmova Yifi.

Na ovoj stranici ne postoje dosadni skočni prozori ili zbunjujući oglasi, već samo poveznice na naslove u bluray-u i redovite rezolucije. Zbog svih ovih sjajnih značajki doista mislimo da je ovo mjesto vrijedno oznake na vašem popisu alternativa Yifi.

Ne zaboravite da koristite VPN

Nije tajna da je vaša IP adresa izložena i da se preuzimanja mogu pratiti i nadzirati tijekom preuzimanja bujica. Stoga preporučujemo korištenje VPN-a prilikom bujice jer će maskirati vašu javnu IP adresu i osigurati da vaš identitet bude zaštićen. Svoj VPN možete odabrati pouzdane s naše liste najboljih VPN-a za torrenting listu.

Dakle, koju od najboljih ovdje navedenih alternativa danas koristite u 2020. godini? Postoje li neki glavni oni mi’promašio sam?

Bilo koji koji mi’na popisu ste koji imaju problema? Javite nam u komentarima u nastavku!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 26