Najboljših 5 možnosti PeerBlock


PeerBlock je v bistvu aplikacija, ki temelji na požarnem zidu, pri določanju, kateri računalnik P2P se lahko pri nalaganju torrentov poveže z vašim.

Glavni razlog, da hudourniki uporabljajo PeerBlock, je ta pomaga preprečiti odkrivanje organov kazenskega pregona ali avtorskih pravic ki so lahko tudi del roja P2P.

Tukaj’S tem, kar morate vedeti o podjetju PeerBlock in njegovih najboljših možnostih tam.

Kaj počne PeerBlock?

Kot aplikacija za požarni zid je PeerBlock zasnovan tako, da vam prepreči, da bi agencije za spremljanje hudournikov videle vašo spletno aktivnost. PeerBlock vam omogoča, da ustvarite črni seznam IP-naslovov, ki pripadajo tem tretjim osebam, ki so zainteresirane za spremljanje vaših torrentskih aktivnosti, s čimer boste nekoliko varni.

Enkrat ti’Sem prenesel aplikacijo PeerBlock, ti’Na črni seznam boste morali dodati naslove IP, ki jim preprečujejo vzpostavitev dohodnih ali odhodnih povezav z računalnikom. Nastavite lahko tudi seznam seznamov IP, s katerega želite, da vaš računalnik sprejema samo zahteve za povezavo.

Da pa je PeerBlock učinkovit, vi’Morali boste vedeti, kateri IP naslovi v roju pripadajo organom pregona ali avtorskim pravicam. Tukaj prihaja I-Blocklist.com.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

Kaj’je seznam I-blok?

I-Blocklist je neodvisna premium storitev, ki ponuja seznam naslovov IP na črnem seznamu, ki pripadajo vladnim agencijam in drugim sumljivim znakom.

Glavni izziv pri tem je, da četudi vam uspe uporabiti storitev I-blocklist, ki ponuja posodobljene črne sezname, bo vaš internetni ponudnik vedno lahko videl vašo spletno dejavnost. Avtorji avtorskih pravic bodo lahko tudi prikrili svoje naslove, preden bodo neopaženo vstopili v roj P2P.

Prosim PeerBlock

PeerBlock je odlično orodje za blokiranje določenih naslovov IP v roju P2P pri hudourništvu. Blokirani naslovi IP običajno pripadajo lastnikom avtorskih pravic ali drugim tretjim osebam z velikimi interesi pri spremljanju vaših mučnih aktivnosti. Spodaj si oglejte ključne prednosti uporabe PeerBlock-a:

 • Blokiranje IP-ja
 • Brezplačna storitev

PeerBlock Cons

PeerBlock deluje na predpostavki, da lahko poveste vse naslove IP, ki pripadajo organom pregona ali avtorskim pravicam po vsem svetu, kar je lahko nevarno. Ni mogoče potrditi, da imate vsak posamezen naslov IP nadzornih agencij po vsem svetu in to je velika napaka. Poleg tega lahko organi kazenskega pregona bodisi prikrijejo svoje naslove IP ali prisilijo ponudnika internetnih storitev, da razkrije vašo identiteto, kar lahko za vas zelo drago.

Glej seznam PeerBlock-a’Spodaj so glavne pomanjkljivosti:

 • Ne drži’t blokirati vse zlonamerne naslove IP
 • Lahko’t maskirati vaš IP naslov ali lokacijo
 • Dolgi črni seznami lahko upočasnijo hitrost prenosa torrenta
 • PeerBlock ne šifrira vašega prometa s hudourniki

VPN - številka 1 alternativa PeerBlock

Navidezno zasebno omrežje (VPN) vas ščiti tako, da vam omogoča povezavo z internetom prek ponudnika’s strežniki in šifriranje vaše spletne dejavnosti v tem procesu.

VPN je veliko boljša rešitev kot PeerBlock predvsem zato, ker skriva vaš resnični naslov IP in šifrira tudi vaš internetni promet, zaradi česar vaš internetni dejavnost skoraj ne more videti niti vašega ponudnika internetnih storitev ali katere koli druge tretje osebe..

V bistvu obstajata dva načina, s katerimi lahko spremljate vaše hudourniške napade:

 1. Vaš ponudnik internetnih storitev prek šifriranega prometa
 2. Prek pravega naslova IP, ki se prikaže v roju P2P

VPN, ki omogoča hudourništvo prek svojih strežnikov, popolnoma odpravi ta dva tveganja.

Tu je nekaj glavnih prednosti pri uporabi VPN:

 • Šifriranje podatkov: zanesljiv ponudnik VPN šifrira vaš internetni promet, zato celo vašemu ponudniku internetnih storitev izredno otežuje spremljanje hudourniških ali drugih spletnih aktivnosti.
 • IP maskiranje: VPN skriva vaš resnični naslov IP in ga nadomesti z enim od njih, ki ni povezan z vašim ponudnikom internetnih storitev.
 • Spreminjanje lokacije: z zamaskiranjem IP-ja in zamenjavo z drugim lahko VPN znova in znova spreminja vašo lokacijo.
 • Nekateri ponudniki VPN ponujajo a politika brez zapisov
 • Stikalo za ubijanje: to je na voljo pri nekaterih ponudnikih VPN in zagotavlja, da se vsakič, ko VPN povezava prekine, vsa internetna aktivnost ustavi.

To so najboljši VPN-ji za anonimno hudourništvo:

ExpressVPN ExpressVPN 9.6 / 10A vrhunski VPN s slovesom, da je eden najhitrejših VPN-jev. ExpressVPN ponuja dostop do več kot 3.000 strežnikov, podpira P2P na vseh svojih strežnikih in vključuje funkcije, kot je omrežno zaklepanje (stikalo za internetno ubijanje), močno šifriranje in pravilnik o nedelovanju, ki koristi uporabnikom hudournikov.

 • Vodotesna varnost
 • Množičen seznam strežnikov
 • Odlično za pretakanje
 • Zelo dobro za hudourništvo
 • Zelo hitro
 • 24/7 podpora strankam

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Znano je po tem, da je zelo dostopen z dostopom do več kot 5.000 strežnikov, vključno s tistimi, namenjenimi P2P. NordVPN ponuja tudi šifriranje vojaškega razreda in strogo politiko brez zapisov, da vaše hudourništvo ostane zasebno.

 • Odlična varnost
 • Odličen seznam strežnikov
 • Super za Netflix
 • Dobro za hudourništvo
 • Zelo enostaven za uporabo
 • Ugodne cene

Ščit omrežne točke Ščit omrežne točke 7.6 / 10Hotspot Shield uživa neverjetno priljubljenost med uporabniki VPN zaradi svoje visoko oktanske zmogljivosti in zanesljivega dostopa do Netflixa. Potrebujete trden VPN za hudourništvo in zabavo? To’točno tisto, kar si’Dobil bom Hotspot Shield.

 • Hitro
 • Dobro za Netflix
 • Velika flota strežnikov
 • 24/7 podpora za klepet v živo
 • Zaščita pred zlonamerno programsko opremo
 • Odlične hitrosti prenosa

Druge alternative PeerBlock

Ljudje imajo ponavadi napačno predstavo, da lahko PeerBlock zavaruje svoje hudournike le, če vnesete kritične spremembe na črni seznam in če želite vedeti vse zlonamerne naslove IP tam. To je narobe!

Medtem ko je VPN nedvomno najvarnejši način varovanja hudournikov in zaščite zasebnosti, so naslednji programi, kot je PeerBlock,.

PeerGuardian

Ko primerjate PeerBlock in PeerGuard, vi’d hitro se zavedam oni’si skoraj na podoben način. Oba vam pomagata preprečiti določeno črno listo IP pri vzpostavljanju povezav z računalnikom. Vendar PeerBlock še vedno ponuja večjo stabilnost in številne dodatne funkcije, zaradi katerih je na splošno boljši.

Tako kot PeerBlock, PeerGuardian ne nudi dovolj zaščite pred radovednimi očmi pri nalaganju hudournikov, zlasti kar zadeva prikrivanje in šifriranje lokacije.

Simplewall (za Windows)

Simplewall je brezplačna alternativa PeerBlock z drugačnim pristopom do zaščite pred hudourniki. To je’ni aplikacija za požarni zid, ampak raje uporablja vgrajeno platformo za filtriranje v sistemu Windows.

Simplewall lahko zaženete v črnem seznamu, kjer dodate aplikacije, ki jih mora preprečevati, ali pa v seznamu dovoljenih, kjer ustvarite seznam izjem, ki se lahko povežejo z internetom.

Enkrat ti’V kolikor ste dodali aplikacije in omogočili filtriranje, boste lahko brez težav na črni seznam IP naslove in vrata.

IPlist (za Linux)

IPlist je ena najboljših možnosti za PeerBlock in je na voljo samo za operacijske sisteme Linux. To je tudi program z odprto kodo, kot je PeerBlock, in omogoča, da prek Netfilterja blokirate neželene naslove IP.

Ena najboljših stvari o seznamu IPlist je, da ga je prejel več posodobitev kot PeerBlock in celo PeerGuardian, saj je bil prvič predstavljen leta 2008.

BeeThink IP Blocker

BeeThink IP Blocker je še ena odlična alternativa PeerBlock. Splošno je cenjen zaradi njegove sposobnosti, da deluje tako na sistemih Windows kot strežniku. Ponuja preprosto aplikacijo, ki’je opremljen s funkcijami, kot je podpora za več vrst datotek seznama naslovov IP, vključno z .htaccess.

Pri tej različici PeerBlock lahko pričakujete tudi funkcije, kot je seznam posodobitev samodejnega IP-ja. Ena najpomembnejših stvari, ki jih je treba opozoriti o BeeThink IP Blockerju, je ta, da vam v bistvu omogoča, da v aplikaciji poiščete lastništvo IP-ja, čeprav ima ta funkcija dodatne stroške.

Pogosta vprašanja o PeerBlock-u

1. Ali je PeerBlock VPN?

PeerBlock ni VPN in deluje zelo drugače kot ena. PeerBlock ne šifrira prometa in ne prikriva vašega IP naslova, kar točno počnejo VPN.

2. Kaj pravzaprav počne Peerblock?

PeerBlock deluje kot požarni zid in omogoča blokiranje zahtev za povezavo z zlonamernih črnih seznamov IP. PeerBlock lahko uporabnikom interneta prepreči odkrivanje z blokiranjem zahtevkov za povezavo z Ip naslovov, ki pripadajo nadzornim agencijam.

3. Ali Peerblock deluje za hudournike?

PeerBlock deluje za hudournike, vendar ni tako varen kot VPN. PeerBlock bi bil bolj učinkovit, če bi lahko blokirali vsak zlonamerni naslov IP in bi lahko šifrirali svoj promet.

4. Kako odstranim program Peerblock?

Če želite odstraniti program PeerBlock, vi’boste morali:

 1. Zaženite Start meni
 2. Odprite nadzorno ploščo
 3. Glede na vaš pogled dvokliknite Programi in funkcije ali pojdite na Programi
 4. Kliknite gumb Odstrani
 5. Znova zaženite računalnik
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 76