Najbolje torrent stranice za Mac u 2020. godini


Tražite najbolje Mac torrent stranice? Mi’Ovdje smo za pomoć. Torrent web stranice su usluge koje omogućuju dijeljenje datoteka na mreži bržim dijeljenjem na ‘roj’ sićušnih komada koji se mogu istovremeno dijeliti na više računala.

Torenti se mogu koristiti u razne svrhe - zakonite i ‘manje legitimno’! Korisnici ih najčešće biraju da bi dijelili glazbu, filmove i druge datoteke koje su možda zaštićene autorskim pravima. Bez obzira na vaše stavove o dijeljenju materijala o autorskim pravima, činjenica je da bujice postoje i mogu se koristiti za bilo koju vrstu dijeljenja datoteka.

Budite sigurni dok je bujica započela s jednim od najboljih VPN-ova za bujicu: ExpressVPN ▸

Najmoćniji VPN na tržištu pokriva sve torrentere’brzine i sigurnosne potrebe.

NordVPN ▸

Trenutačno ne samo najbrži VPN, već i onaj koji nudi sjajne ponude za korisnike.

CyberGhost ▸

Jeftin i jednostavan za upotrebu - CyberGhost nudi sjajan popis servera i dobre P2P mogućnosti.

Dostupne su razne Mac torrent usluge, ali davatelji se stalno mijenjaju. Stvarno dobre Mac torrent web stranice mogu se iznenada zatvoriti i mnogo ih se dogodilo ili promijenilo u posljednje tri godine.

Međutim, naporni smo posao učinili za vas! Ispod tebe’Pronaći ćemo naš popis visokih performansi za Mac torrente koji su pouzdani i sigurni.

Svaka ima svoj skup značajki koje biste trebali istražiti prije upotrebe kako biste provjerili odgovara li vašim potrebama. Dakle, naoružani visokokvalitetnim VPN-om za Mac kako biste anonimili vaš IP prilikom bujice, neka’skoči pravo unutra - ti’Bit ćete ugodno iznenađeni današnjim brzinama, privatnošću i kvalitetom’s bujica nudi, pogotovo ako nemate’t koristila jedno po malo.

Gusarski zaljev

 • 3,2 MB u sekundi prosječna brzina preuzimanja:
 • Ovo je svijet’Najpopularniji torent tracker i uspio je izbjeći dugotrajni niz blokova i pokušaja isključivanja. Zahvaljujući upotrebi pouzdanog korisnika ili VIP oznaka, lako možete vidjeti koje su bujice sigurne i zakonite.
 • Pirate Bay je najbolje ocijenjena torrent web stranica i ima milijune različitih bujica, zajedno s podrškom za vezu s magnetima. Još bolje, korisničko sučelje je krajnje jednostavno i idealno za početnike.
 • Imajte na umu da se domena redovito mijenja i možda ćete otkriti da web mjesto povremeno odlazi van mreže. Međutim, tehnologija je uvijek na mreži - i možete tražiti internetsko mjesto proxyja. Ili možete isprobati i alternative Pirate Bay-a.
 • Posebno volimo:
  Činjenica da lako možete vidjeti sigurne, pouzdane i zakonite torente i jednostavno korisničko sučelje.

RARBG

 • 2,3 MB u sekundi prosječna brzina preuzimanja
 • Ova Mac torrent stranica idealna je ako tražite vrhunske bujice najnovijeg sadržaja. Neprekidno dodaje sadržaju i vrlo je jednostavan za upotrebu. Sada, njegova popularnost ne znači da je ona bila prilično blokirana u zemljama koje uključuju Veliku Britaniju, Dansku i Portugal.
 • Don’ne brinite: možete koristiti VPN uslugu kako biste zaobišli blokove i koristili je bez problema.
 • Posebno volimo:
  Fantastična ponuda novih sadržaja, uključujući najnovije filmove i glazbena izdanja - dostupni u visokoj kvaliteti.

1337x

 • 1,9 MB u sekundi prosječna brzina preuzimanja
 • Ako volite pregledavati bujice da vidite što’s novim i zanimljivim, onda je ovo usluga za vas, sa ogromnom ponudom igara, TV emisija, filmova i glazbe. Uz veliku raznolikost sadržaja, korisničko sučelje je atraktivno i vrlo je lako uhvatiti se u koštac s time da je nedavno obnovljeno.
 • Ako ti’niste sigurni koji sadržaj želite pogledati, vi’Otkriću da će vam usluga lako pomoći - čineći je jednom od svjetskih’s najvećim svjetskim torrent trackerima. U stvari, to’s toliko potražnje da je Google poduzeo mjere opreza kako bi ga sakrio u rezultatima SERP-a.
 • Posebno volimo:
  Činjenica da možete pregledavati prema značajkama kao što su nove epizode, nominacije za Oscara, knjižnice i tako dalje. Nedavnim prepravljanjem uklonjeni su i neki značajni sigurnosni rizici, što ga čini mnogo sigurnijim za upotrebu.

TorLock

 • 3,5 MB u sekundi prosječna brzina preuzimanja
 • Ovo je sjajna Mac torrent opcija ako volite veliki raspon e-knjiga, animea i glazbe. Sučelje je bez nereda i brzo se prihvaća, a najbolji dostupni sadržaj možete lako pronaći ako pogledate popis Top Picks..
 • Izaberite više od 4,8 milijuna bujica, i vi’Naći ćemo i neke neobičnije sadržaje koji su manje dostupni na konkurentskim web lokacijama.
 • Posebno volimo:
  Izvrsno korisničko iskustvo, osobito ako ste za najnovijim materijalima za čitanje ili anime serijama vrlo kvalitetni.

Torrentz2

 • 2,0 MB u sekundi prosječna brzina preuzimanja
 • Ovo je sjajna Mac bujica ako volite glazbu, a na raspolaganju je ogromna raznolikost i milijuni bujica. Sustav je vrlo jednostavan za korištenje, a programeri imaju namjerno nizak profil, što ga čini idealnim ako želite sigurnost.
 • Torrentz2 je najnovija inačica vrlo popularnog originala Torrentz. I opet je fokus najviše na glazbi, a izvorno jednostavno korisničko sučelje je i dalje na mjestu. Veze magneta malo su se promijenile, ali usluga je i dalje pouzdana i zabavna. Ako’s ne učitava se iz bilo kojeg razloga, pokušajte torrentz2.cc ili torrentz2.eu.
 • Posebno volimo:
  Veliki izbor datoteka za ljubitelje glazbe.

YTS

 • 2,2 MB u sekundi prosječna brzina preuzimanja
 • Ovo je Mac bujica izbora ako volite filmove - i nove i stare. Nudi jednostavno razvrstavanje i vrhunsku tražilicu s jedinim fokusom na filmove. Ogroman niz naslova, u kombinaciji s izgledom koji je jednostavan za korištenje čine ga vrlo ugodnim za korištenje.
 • Još bolje, bujice ne’Ne naglasite svoju širinu pojasa. Ovo bi bio apsolutni favorit da nije’Ne za činjenicu da YTS nudi samo filmove.
 • Posebno volimo:
  Izvrsno korisničko sučelje i činjenica da je usluga idealna ako imate ograničenu propusnost.

EZTV

 • 2,0 MB u sekundi ave brzina preuzimanja
 • Ako ti’ponovno ovisnik o TV-u, tada je EZTV vaš apsolutni prvi izbor. Prije je prolazio kroz niz izdanja, ali danas je izuzetno popularan i ima veliki broj aktivnih korisnika.
 • Vas’Pronaći ćete sve najnovije hit reality emisije, dokumentarne filmove, drame, sportove, emisije u kasnim noćnim satima i još mnogo toga. Sučelje djeluje pomalo datirano, ali je vrlo jednostavno za korištenje.
 • Posebno volimo:
  Pred vama su sati uživanja u gledanju TV-a!

Ali zašto nisu’t svi mac torrenti dostupni

Neke su web stranice torrenta zatvorene, poput TorrentProject i Kickass Torrents. Neke su bile prisiljene zatvoriti, a druge su zakočile pod sve jačim pritiskom.

Na primjer, Google više ne navodi bujice u svojim rezultatima pretraživanja, a Chrome je primijenio Adblocks. Neke od najvećih torrent stranica u nekim su zemljama potpuno blokirane zbog problema s autorskim pravima.

Kako zaobići problem blokiranja

Dobra vijest je da još uvijek možete pristupiti blokiranim Mac torrentima pomoću VPN-a. To vam također omogućuje da ostanete anonimni dok to činite, a VPN usluga istovremeno vas drži i osigurava.

NordVPN je dobra opcija za VPN koji vam omogućuje da anonimno pristupite blokiranom torrentu. Usluga je vrlo sigurna i ima brze veze. Također nudi neograničen promet na nekoliko tisuća poslužitelja.

Ne zaboravite da preuzimanje materijala koji podliježe autorskim pravima nije’• Zakonski - iako u većini zemalja bujica i dalje ostaje legalna. Razmislite o zakonitosti onoga što planirate učiniti protiv slobode izbora i pristupa sadržaju.

Ako je torrent web mjesto za Mac udovoljilo vašim potrebama, iskoristite naš vodič da biste započeli rad, a zatim pregledajte svoje favorite kako biste utvrdili koji će najbolje udovoljiti vašim potrebama. Te stranice su brze i jednostavne za upotrebu i vi’Za trenutačno ćete pronaći sadržaj koji želite.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 17 =