Какво е KissAnime? 7 алтернативи KissAnime


Какво е KissAnime?

Светът на анимето определено е интересен и смятаме, че едно от най-добрите места за гледане е в KissAnime. Създаден от 2017 г. в домейна KissAnime.ac, сайтът разполага с един от света’най-големият списък на аниме на английски език, предоставящ куриран списък, към който потребителите могат да добавят допълнения и да съобщават за лоши връзки.

KissAnime

Безопасна ли е KissAnime?

Освен реалните връзки към филмите, KissAnime действа като източник на новини с изброени и най-новите аниме новини. Има дори някои варианти на сайтове за сестри на KissAnime като KissCartoon и KissAsian, което прави предлагането наистина много голямо.

Предлагането на всичко това ви кара да се чудите дали е KissAnime безопасно и понякога в сайта може да има фалшиви връзки към съдържание, което наистина не бива да се показва.

Бъдете в безопасност, докато torrenting Започнете с един от най-добрите VPN за торентинг: ExpressVPN ▸

Най-мощният VPN на пазара покрива всички torrenter’s нужди от скорост и сигурност.

NordVPN ▸

Не само най-бързият VPN в момента, но и този, който има някои страхотни оферти за потребителите.

CyberGhost ▸

Евтин и удобен за потребителя - CyberGhost предлага страхотен списък със сървъри и добри P2P възможности.

KissAnime законно ли е или е KissAnime незаконно?

Съдържанието в сайта се изпраща от потребителите. Поради това областта е пълна с генерирано от потребители съдържание, което означава, че определено нарушение на авторски права определено е станало в хода на сайта.

На обикновен английски език това означава, че макар самият сайт да има легален характер, съдържанието, което се добавя, няма действителното разрешение, дадено от собствениците на авторски права. Затова ви съветваме да бъдете внимателни при браузване.

Защо KissAnime е толкова бавен?

Понякога сайтът е наистина бавен и въпреки всички добри функции, които сайтът има, може да искате алтернативи на KissAnime, които могат да ви дадат всичко, което прави KissAnime и по-специално, когато сървърите в KissAnime спадат. Затова сме съставили това ръководство за най-добрите 7 алтернативи на KissAnime за вашето удоволствие от гледането!

Не забравяйте, че когато посещавате тези сайтове, използването на VPN е наложително. Затова не забравяйте да защитите своята самоличност и да запазите анонимността си, когато сърфирате онлайн. Използването на торенти само по себе си не е незаконно, но при изтегляне на съдържание, защитено с авторски права, може да нарушите закона, както видяхме в САЩ. Големите холивудски филмови компании предприемат действия за завеждане на дела срещу лица, които изтеглят филми, например в САЩ.

Преди да изтеглите първия си аниме торент файл, вижте нашия списък с най-добър VPN за торент.

Така че, докато сте взели своите предпазни мерки и използвате VPN, тогава нека’Започнете да разглеждате първите 7 алтернативи на KissAnime, които можете да използвате, когато KissAnime е свален!

Всички тези сайтове са проверени и не съдържат счупени връзки или вируси, така че можете да имате спокойствие при сърфиране.

Аниме-Planet

Предавайте над 45 000 заглавия законно! Невероятно допълнение за всеки’s Списък с отметки за алтернативи на KissAnime!

Аниме-Planet

Аниме планетата предлага богат избор от над четиридесет и пет хиляди заглавия за вашето поточно удоволствие! То’s огромен портал с опакована търсачка, за да можете да губите часове на аниме. Трябва само да се регистрирате за акаунт и да се забиете, това е една от най-добрите алтернативи на KissAnime, които намерихме в интернет.

И ние чувстваме положителните точки’просто спрете дотук, няма досадни реклами, които ви пречат и няма съмнителни връзки. Точно това добро старо аниме, за което сте дошли на първо място!

С участието на много курирани списъци опитът на сърфиране е интуитивен и изключително задоволителен. Направете аниме планета номер едно в нашия списък, която препоръчваме за вас!

AnimeLab

Безплатно аниме, директно от Япония! Бързо проследено до вас без забавяне.

AnimeLab

AnimeLab разполага с толкова много заглавия, то’определено ще ви отнеме известно време, за да проправите пътя си през списъка. То’s 100% безплатен и легален и има наистина приятен потребителски интерфейс. Единственото влачене е’е изключително за австралийци и новозеландци. Така че вие, потребители извън тези страни, няма да можете да използвате сайта.

За потребителите, които имат достъп до сайта, те ще могат да използват устройствата си iOS и Android и да могат да се наслаждават на който и да е от сайта’огромна библиотека от заглавия. Поддържат се също AppleTV, Chromecast и PlayStation, което прави AnimeLab наистина невероятно предложение.

Чиа-Аниме

Бърз онлайн стрийминг на аниме.

Чиа-Аниме

Този сайт напомня повече на KissAnime по своя външен вид и оформление, оформлението е просто, но изпълнено с аниме заглавия. Това означава, че наистина ще имате много да избирате, когато разглеждате каталога му.

Има категоризирани списъци по жанр и функция за търсене, също така манга и азиатски филми са включени в сделката. Това прави този сайт доста голям ресурс както за феновете на анимето, така и за азиатското кино.
Епизодите са представени със скрийншоти и са лесни за намиране, тъй като предлагат както английски, така и оригинални японски имена.

Една от страничните страни за използването на този сайт е, че има много реклами и това кара страниците да се зареждат бавно. Като цяло обаче смятаме, че това е само малко досада и не намалява иначе отличното преживяване при сърфиране.

MasterAni.me

Широк спектър от аниме, представен в полски висококачествен стил, подобен на Netflix

MasterAni-ми

Използването на този сайт е наистина приятно и ви препоръчваме да разгледате възможно най-скоро! Наистина има много истина в поговорката ‘красотата е в детайлите’ тъй като всеки малък детайл изглежда е поставен под голямо внимание и внимание върху тази отлично изработена алтернатива KissAnime!

С висококачествени 1080p поточни и директни връзки за изтегляне, вие наистина сте разглезени за избор, когато използвате този сайт. Плейърът по същество е същият като YouTube или Netflix и работи също толкова добре.

Има няколко реклами, но те се съчетават безпроблемно със страницата и не’не предизвиква много разсейване. Всички реклами, които видяхме при тестване, бяха за аниме, така че’всичко е в тенденция и не ви дава някакви странни банери за нещо напълно ирелевантно за вашите вкусове.

Като цяло страниците се зареждат бързо, потоците са непрекъснати и се буферират бързо. Наличието на качество 1080p прави дисплея да изглежда наистина хубаво на по-големи монитори / дисплеи и означава, че MasterAni.me е една от любимите ни алтернативи на KissAnime, които сме добавили към този списък. Надяваме се да се насладите на преживяването и да се почувствате достоен да запишете и в своите отметки!

Crunchyroll

Дълъг играч в космоса, онлайн от 2006 г. Предлага огромен набор от аниме с голям каталог на гърба

Crunchyroll

Crunchyroll включва както предавания, така и форум, което означава, че хиляди потребители проверяват страницата редовно и винаги има нещо ново, за да проверят. Стотици заглавия се предлагат, когато разглеждате секциите, категоризирани по жанр, за феновете на хардкор аниме е включен и календар за издаване, така че никога няма да пропуснете актуализация на любимото си аниме.

Какво’е наистина хубаво с Crunchyroll е, че те предлагат безплатна услуга за безплатна реклама, това беше единственият сайт, който открихме, че предлага такава услуга, и те дори правят безплатна 14-дневна пробна версия, ако се интересувате да проверите това.

Като цяло сайтът има около 25 000 лицензирани заглавия, така че законността не е проблем. Поради това ние го усещаме’s страхотна алтернатива KissAnime, която трябва да запазите в своите отметки. Ако сте чест посетител на сайта, ще трябва да разгледате премиум секцията, но безплатното съдържание ще е достатъчно за всеки случайни зрители.

AniWatcher

Огромен избор на съдържание, достойна алтернатива на KissAnime за ваше внимание

AniWatcher

AniWatcher разполага с огромно количество съдържание, което можете да разгледате, представено в лесна за темата очи, която ви дава много информация за заглавията, които се предлагат както в подс, така и в дуб варианти.

Тенденциите и непрекъснатите връзки означават, че можете лесно да скочите в най-новото, най-популярно аниме и да не пропускате нищо. Това прави преживяването много полезно и можете да бъдете сигурни, че всичко е 100% лицензи и безплатно за вашето забавно удоволствие.

Освен изчистения потребителски интерфейс с големи капаци на кутията и много подробности, има и процъфтяващ чатбокс с хиляди запалени аниме фенове онлайн, обсъждащи най-новите аниме новини. Можете да се присъедините към него, като просто кликнете в долния десен ъгъл на страницата и стартирате чат кутия AniWatcher. Към момента на писане имаше над 2500 потребители онлайн и нараства!

GogoAnime

Функция, опакована KissAnime алтернатива, която’е бърз и лесен за използване

GogoAnime

Не можахме’t наречете този списък с алтернативи на KissAnime завършен, без да включвате GogoAnime! Този сайт разполага с един от интернет’s най-голямата база данни от аниме, която бихме могли да намерим, включително всички видове диви и редки заглавия, и то’s също бързо нараства, тъй като винаги се актуализира с най-новите най-популярни аниме!

Преглеждайки от началната страница, посетителите бързо ще видят за какво говорим тук! Списъкът с последните издания, продължаващите сериали и наскоро добавените сериали са обилно складирани с широк асортимент. Извършването на всякакви търсения в функцията за търсене в сайтове трябва да предостави много резултати за вашия преглед.

Какво’Приятно е и използването на този сайт като алтернатива на KissAnime е, че филмите и предаванията са разделени и по-лесно да се разглеждат, така че списъкът е по-организиран и по-малко объркващ. Това прави този сайт определено си струва да се добави към вашия списък с алтернативни отметки KissAnime!

И така, коя от изброените днес алтернативи на KissAnime използвате през 2020 г.? Има ли основни такива, които ние’пропуснах?

Всякакви, които ние’изброени ли сте, че имате проблеми? Уведомете ни в коментарите по-долу!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 9