Kako pospešiti hudournike: 7 super hitrih hekerjev


Torrenting je le še en način širjenja datotek z enega računalnika na drugega. Medtem ko mnogi povezujejo hudournike z nezakonitim prenosom, to’je samo tehnologija. To bi pomenilo, da je YouTube nezakonit, ker na YouTubu obstajajo skladbe, ki kršijo avtorske pravice.

Torrenting je samo tehnologija. To, kar počnete z njo, postane zakonito ali nezakonito. To je’Odvisno od vas, da se prepričajte, da boste hudournike poskušali uporabljati zakonito in etično.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

V tem članku vas bomo vodili skozi hudournike in na koncu, kako pospešiti hudournike. Ampak najprej, to’Pomembno je vedeti, zakaj in kako hudourništvo deluje, to je, da zagotovite osnovno znanje o hudournikih, preden se poglobite v pospeševanje hudournikov.

To so različni deli, ki jih bomo obravnavali danes:

 • zaradi česar je hudourništvo tako posebno
 • kako deluje hudourništvo v letu 2018
 • kako prenesti s torrenti
 • obvezne hudournike
 • kako pospešiti hudourništvo na 7 preprostih načinov

Kaj naredi hudourništvo tako posebno?

V današnjem’V svetu imamo več načinov za nalaganje datotek iz interneta. Običajni način prenosa je kopiranje datoteke z oddaljenega strežnika. Druge možnosti vključujejo prenos datotek iz oblaka s pomočjo storitev skupne rabe v oblaku.

S hudournikom je skupna raba datotek nekoliko drugačna in to so razlogi, da izstopajo.

 • Ko nalagate torrent datoteke, lahko izkoristite popoln dostop, ki ga imate z internetno povezavo. Prenosi aren’t omejena pri uporabi hudournikov za prenos; dobite najhitrejšo hitrost, ki jo lahko zagotovi vaša povezava.
 • Kakovost prenosov je na vrhuncu pri nalaganju datotek s hudourniki. Torrenti pomagajo razvrstiti poškodovane in neodzivne datoteke. Zaradi tega so datoteke, naložene prek hudournikov, kakovostne.
 • Razen odjemalcev hudournikov, ki s prikazovanjem oglasov koristijo celotni tehnologiji, so hudourniki odprtokodni in brez oglaševanja
 • To je’Pomembno je tudi omeniti, da hudourniki ne’t odvisen od katerega koli posameznega strežnika. Od uporabnika jemljete samo bite’s strojem za dokončanje prenosa datoteke v vaš stroj.

Kako delujejo hudourniki v letu 2018

Pri tehnologiji hudournikov je neverjetno, da namesto da bi bili podatki na strežniku, kjer so povezave omejene, hudournik razdeli datoteko na koščke, medtem ko jih deli z vseh računalnikov, ki jih uporablja, vsem drugim.

To je preprosta tehnologija, ki stoji za hudourniki.

Ta vrsta skupne rabe datotek je veliko bolj učinkovita od drugih oblik prenosa, saj je mogoče naenkrat vzpostaviti toliko povezav, kar omogoča najučinkovitejši način skupne rabe datotek v računalniku z drugimi.

Če želite delati z hudourniki, imate nekaj pomembnih stvari’To bom moral storiti.

Pridobite zanesljivo stranko Bit Torrent

Prvi korak pri nalaganju torrent datoteke je uporaba zanesljivega odjemalca torrentov. Odjemalec Bit Torrent vam bo pomagal upravljati vse prenose na enem mestu.

Tam je veliko odjemalcev hudournikov, ključ do zanesljivih virov je ključ do zagotavljanja, da je vaš računalnik varen pred adware. uTorrent in Vuze sta dva zanesljiva vira, iz katerih lahko dobite stranko za hudournike. Za ta primer bomo uporabili uTorrent.

 1. Prenesite uTorrent. Izberite možnost oblikovanja cen glede na vaše potrebe in prenesite.

uTorrent brezplačni in plačani načrti

 1. Namestite odjemalca torrent Pri nameščanju odjemalca hudournika bodite previdni, če ne prenašate iz zanesljivega vira, ga’s je možno, da bodo namestitveni stroji založeni s škodljivimi zlonamernimi programi.

uTorrent namestitveni program

 1. Tako dobite svoj uTorrent vmesnik.

uTorrent vmesnik

Poiščite zanesljivo mesto za hudournike ali sledilno mesto

Zdaj, ko imamo odjemalca za hudournike, je potrebno naslednje zanesljivo mesto za hudournike, ki vsebuje sezname torrent datotek. Ta spletna mesta v večini primerov ne’t gostijo torrent datoteke, služijo samo kot posrednik.

Preprosto iskanje v Googlu vam bo pokazalo nekatera javna mesta za hudournike, s katerih lahko začnete.

To je’Pomembno je opozoriti, da nekatere torrent strani ne’t ne zadržite predolgo na mreži, preden se zaprete. Kot v času pisanja tega članka je ogledalo / novo spletno mesto Kickass Torrents (katcr.co) še vedno v živo in to bomo uporabili za naš vodnik.

Prenesite torrent datoteko

Ko pridete na domačo stran Kickass Torrents, lahko:

 1. Poiščite predmet ali kliknite na “preklopite na celotno stran” za dostop do datotek na sprednji strani.

KickAss Torrents ogledalo 2

 1. Ko najdete želeno datoteko, kliknite nanjo, na spodnji sliki, ki smo jo izbrali “Lutkovni mojster…”Kliknite na “Prenesite magnet” in če imate odjemalca uTorrent nameščen, kot je prikazano zgoraj, se prenos začne samodejno.

Kickass Torrents prenesi povezavo z magnetom

 1. Datoteka z magnetom bo sprožila odpiranje programske opreme za vašo stranko uTorrent. Izberite pot, ki jo želite shraniti in kliknite V redu, kot je prikazano na spodnji sliki.

uTorrent magnet - kako pospešiti hudournike

 1. Prenos se začne po izbiri poti za shranjevanje datoteke.

uTorrent prenos

Zdaj, ko smo vam pokazali, kako deluje hudourništvo in kako boste lahko naložili svojo prvo torrent datoteko’s časom vam pokažejo, kako pospešiti hudournike z začrtanimi metodami

Kako pospešiti hudourništvo na 7 preprostih in hitrih načinov

Veliko ljudi si želi v nekaj sekundah prenesti ali prenesti ogromne digitalne datoteke. Številni so lahko obdržali dober račun pri enem najbolj zahtevnih zasebnih ponudnikov storitev sledenja BitTorrent, da bi pospešili svojo izkušnjo mučenja.

Obstaja nekaj odličnih načinov, kako pospešiti hudournike, ampak vi’Morali boste najti najboljše metode, ki bodo delovale za vas.

V tem razdelku bomo prikazali različne načine za pospešitev hudourništva.

1. Preverite internetno povezavo pri ponudniku internetnih storitev (ISP)

Na podlagi vaše naročnine lahko prepoznajo vašo največjo hitrost prenosa. Najbolj osnovna vrsta je Dial-up povezava, kjer je povezava prek telefonske linije.

Če uporabljate to vrsto, boste morda želeli nadgraditi na širokopasovno povezavo za hitrejši dostop do hitrosti. Možnost širokopasovne povezave vključuje DSL (Direct Service Line) ali kabelsko povezavo. Vaš ponudnik internetnih storitev mora imeti možnost potrditi njihovo hitrost za vsako povezavo.

2. Prednost določite pri svojih prenosih

Če hkrati prenašate veliko torrent datotek, je verjetno, da bo prenos počasnejši. Najprej prenesite pomembnejše, nato pa kasneje. Če je mogoče, poskusite naenkrat naložiti samo eno datoteko. To bo znatno povečalo vašo hitrost.

Če nalagate več datotek torrentov, z desno miškino tipko kliknite datoteko z manj prednosti in kliknite na premor. Z naslednjo datoteko lahko nadaljujete po prenosu prednostne datoteke.

uTorrent začasno zaustavite

3. Prenesite hudournike z velikim številom sejalcev

Hudourniki z večjim številom pijavk do sejalnic so počasnejši in traja nalaganje bistveno dlje kot obratno. V nekaterih primerih bo torrent datoteka z malo ali brez semen naredila celoten prenos nepopoln.

Eden od načinov tega je preveriti, ali vaše najljubše torrentno mesto filtrira datoteko glede na število sejalcev.

Na primer, Kickass Torrents razporedi svoje datoteke z datotekami, ki imajo na vrhu domače strani največ sto sejalcev.

Kickass Torrents top 100 po semenih

4. Izkoristite Seedbox

Naprave Seedbox so v zadnjem času postale priljubljene med uporabniki BitTorrent-a. Ko je nameščen v omrežja za visoke hitrosti, bo setbox lahko spodbudil hitrost prenosa hudournikov & olajšajte rokovanje s katerim koli brskalnikom, kjer koli na svetu.

Toda ne sme se motiti, da je uporaba setbox-a omejena le na izboljšanje hitrosti prenosa BitTorrent-a.

Diagram za sejalnikeVir slik.

The ‘semenski zaboj’ ni tako znan izraz, da bi ga mnogi od nas poznali. Namenski in zasebni strežnik, namenjen nalaganju & nalaganje večjih digitalnih datotek s hitrimi hitrostmi je znano kot namensko polje.

Obstaja več prednosti storitev setve:

 1. visoka hitrost: Namenski ali skupni strežniki v zarodnih sistemih delujejo hitreje kot običajna domača internetna storitev.
 2. objekt za takojšen prenos in nalaganje: Seksbox omogočajo neomejeno pasovno širino pri nalaganju datotek & pomagajte jim hitrejše prenašanje na oba načina.
 3. gospodarska prednost: Sejalnik uporabniku ponuja priložnost, da izkoristi ekonomsko prednost v zvezi s stroški & zmogljivost, ki je odsotna pri uporabnikih, ki niso uporabniki vsebine. Omogoča mu tudi vodenje zdravega računa, namenjenega za seme.
 4. dober dostop do hudournikov: Seedbox je veliko boljši od sledilcev BitTorrent, saj bodo uporabnikom kadar koli zagotovili dostop do strežnikov seedbox & od koder koli po svetu.
 5. ni tveganja za omejitev ponudnika internetnih storitev: Ker promet v začetni vrstici ne vključuje podrobnosti o računu ponudnika internetnih storitev, se uporabnik ne sooči s tveganjem za omejitev ponudnika internetnih storitev.

Obstajajo ponudniki storitev, ki s plačilnim načrtom za nekaj časa oddajajo polja za seme. Nekateri priporočeni ponudniki so:

 1. Seedbox.io
 2. RapidSeedBox
 3. DediSeedBox

5. Spremenite odjemalca’s številko povezave

Povečajte hitrost s spreminjanjem števila povezav. Razlog za spremembo števila povezav je izogibanje preobremenitvi.

Ni določene številke, s katero bi spremenili število povezav, toda če se igrate s številkami, boste morda imeli boljše rezultate, razen tistih, ki jih priporočamo.

Za začetek je 150-170 za največje globalno število povezav in 100-120 za največje število povezanih vrstnikov na hudournik.

Če želite to doseči, sledite tem korakom

 • Kliknite na možnost
 • Izberite preferenc iz spustnega menija
 • Izberite Pasovna širina od možnosti, ki so na voljo, spremenijo vaše nastavitve na številke, prikazane na spodnji sliki

uTorrent pasovna širina

6. Odjemalcu dodajte izjemo požarnega zidu

Drug učinkovit način za povečanje hitrosti datotek torrentov, pa naj bo to prenos ali prenos, je dodajanje izjeme požarnega zidu na vašo programsko opremo za torrent odjemalce. Če želite uTorrent dodati izjemo požarnega zidu

 • Kliknite možnost v zgornjem levem kotu odjemalca uTorrent
 • Poiščite “prednost” na spustni možnosti
 • Kliknite na “Povezava“ z levega zavihka
 • Preverite “Dodajte izjemo požarnega zidu

uTorrent nastavitve povezave

7. Omejite globalne hitrosti prenosov in prenosov

Če želite povečati hitrost hudournikov, omejite svoj hudournik’s hitrostjo prenosa in prenosa odjemalca bodo pospešene stvari. To metodo so preizkusili le na priljubljenih odjemalcih torrentov, kot so BitTorrent, uTorrent in qBitTorrent.

Večina strank ima naložene in naložene stopnje na 0 (neomejeno), kar ni priporočljivo.

Popoln obseg za ohranjanje stopnje nalaganja je nekje med 70-80%, medtem ko naj bi stopnja prenosa ostala na 0.

Če želite spremeniti to nastavitev s pomočjo uTorrent, sledite tem preprostim korakom:

 • V zgornjem levem kotu kliknite možnost
 • Poiščite Prednost na spustnem seznamu
 • Kliknite na Pasovna širina
 • Nastavite globalno stopnjo prenosa na 70%
 • Kliknite Prijavite se torej v redu

uTorrent mejna pasovna širina

Zgoraj opisani koraki vam natančno kažejo, kako hitreje narediti hudourništvo.

Za to ni določenih formul, a z veliko preizkušnjami in napakami boste lahko našli tisto, kar vam najbolj ustreza.

Imate še kakšen nasvet ali trik, kako pospešiti hudourništvo? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 95