Este ilegal în Australia


Torrenting, cunoscut și sub denumirea de partajarea fișierelor P2P, este un efort foarte popular pentru Aussies, dar mai întâi trebuie să răspundem la o întrebare fundamentală.

Fiți în siguranță în timp ce torrentingGet a început cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting: ExpressVPN ▸

Cel mai puternic VPN de pe piață acoperă toate un torrenter’nevoile de viteză și securitate.

NordVPN ▸

Nu numai cel mai rapid VPN în acest moment, ci și unul care are câteva oferte excelente pentru utilizatori.

CyberGhost ▸

Ieftin și ușor de utilizat - CyberGhost oferă o listă de server excelentă și funcții P2P bune.

Este ilegal în Australia?

TL; DR: Nu.

Ca regulă generală, descărcarea de conținut prin torrente nu este ilegală în nicio țară din câte știm. Cu toate acestea, diavolul este în detalii: totul depinde de ce tip de conținut’te descarci. Ideea este, dacă tu’reîncărcați material protejat de drepturi de autor prin torrenting, dvs.’se angajează într-o activitate ilegală în conformitate cu legislația australiană.

Torrenting în Australia

Conform sondajelor oficiale, torentul în Australia nu este la fel de popular pe cât era până acum’s-a micșorat începând cu 2014. Scăderea popularității se presupune că se datorează disponibilității mai mari de conținut legal, potrivit unui sondaj al guvernului australian, pe placul serviciilor de streaming precum Stan și Netflix.

Frecvența consumului de conținut digital în Australia 2018

În ceea ce privește preferințele pentru torenting, majoritatea australienilor folosesc clienții BitTorrent pentru a descărca filme, muzică și jocuri video. Aceasta’Merită menționat faptul că, din moment ce guvernul australian a blocat peste cincizeci de site-uri web de pirați, care erau cunoscute pentru partajarea de programe TV și filme în mod ilegal, după o plângere de la o organizație a grupului de furt anti-copyright (Creative Content Australia), torentarea a scăzut cu douăzeci la sută an de an din 2014. De exemplu, în 2016, 21% dintre australieni au folosit conținut piratat, față de 16% în 2017.

Torrenting-ul în Australia este cel mai popular în rândul tinerilor între 18 și 24 de ani, aproape șaptezeci la sută din grupul respectiv recunoscând că a participat la o formă de piraterie torrenting / online, conform unui raport din 2010. Cu toate acestea, mai mult de jumătate din țară’Populația a folosit software-ul torrenting pentru piratarea unor emisiuni TV și filme, conform aceluiași raport, adică torrentingul este extrem de popular în rândul austriecilor, indiferent de vârstă și statut social.

Ca factoid amuzant, în urmă cu câțiva ani, ambasadorul SUA, Jeffrey Bleich, le-a rugat australienilor prin intermediul unui mesaj pe Facebook să înceteze să descarce (ilegal) cel de-al treilea sezon al Game of Thrones. Ideea fiind, australienii își iau în serios torentele.

Documente legale care definesc utilizarea site-urilor / fișierelor torrent

Guvernul australian a adoptat recent o serie de legi care permit “Frate mai mare” pentru a-și urmări cetățenii online, iar noi’vorbim despre legislația privind datele obligatorii și despre o hotărâre a Curții Federale care permite autorităților să întreprindă acțiuni legale împotriva persoanelor fizice “pirați.” De asemenea, în iunie 2015, Parlamentul australian a adoptat Proiectul de lege pentru modificarea drepturilor de autor (încălcări online), care vizează reducerea pirateriei online.

Consecințe legale pentru torentarea materialelor protejate prin drepturi de autor în Australia

Legislația relevantă privind descărcarea materialelor protejate prin drepturi de autor este o lege adoptată în 1968, respectiv Legea australiană a drepturilor de autor. Pentru a deveni o infracțiune, utilizatorii care se ocupă de conținutul protejat de drepturi de autor trebuie să o facă la scară comercială. Cu toate acestea, în cazul în care sunt trimiși în judecată de către proprietarii de drepturi, încărcătorii / acționarii pot fi obligați să plătească daune-interese / compensatorii care sunt practic neaprobate, adică acolo’nu are nicio răspundere maximă specificată de legislația australiană în ceea ce privește proprietatea intelectuală.

Statistici privind procesele legate de procesare în Australia în Australia

Vestea bună pentru fanii torrenting este că Australia pare să practice o “laissez faire” politica în ceea ce privește pirateria pe internet. Practic, nu există înregistrări ale unor persoane amendate în Australia pentru încălcarea țării’Legile drepturilor de autor online cu privire la torrenting.

Cum să faceți un torent în siguranță în Australia - utilizați un VPN!

Acum vine partea distractivă, ca și noi’Voi învăța cum să torrent în siguranță și anonim în Australia. Cu condiția să aveți deja un client BitTorrent (uTorrent / BitTorrent / orice) instalat pe mașina dvs., aici’este un scurt tutorial pas cu pas:

Pasul 1: alegeți un furnizor de servicii VPN și descărcați / instalați software-ul pe computer urmând instrucțiunile.

Pasul 2: selectați un server P2P (rețineți că unii furnizori VPN oferă servere dedicate pentru torrenting) și conectați-vă la acesta.

Pasul 3: verificați pentru a vedea dacă adresa dvs. IP reală este ascunsă înainte de a începe torrentingul. Faceți clic aici pentru a vedea adresa dvs. IP reală, apoi verificați-o din nou cu serviciul VPN pornit și pentru a vedea dacă se schimbă.

Pasul 4: atunci când conexiunea VPN este stabilită și adresa dvs. IP reală este schimbată, puteți începe cu siguranță torrenting.

Cel mai bun VPN pentru torrenting în Australia

NordVPN este probabil cel mai bun VPN pentru torrenting în Australia. De ce? Există mai multe motive, iar cele mai importante sunt legate de confidențialitate și siguranță. Australia face parte din alianța cu cinci ochi, care creează o alianță de inteligență anglofonă între 5 state (Australia, Canada, Noua Zeelandă, Regatul Unit și Statele Unite); practic, Australia monitorizează tot traficul de internet, inclusiv cetățenii’ comunicații private prin sistemul de supraveghere ECHELON, printre altele.

Panama-based (acea’este un plus uriaș în ceea ce privește jurisdicția) NordVPN a obținut un statut legendar în rândul fanilor torrentanți datorită confidențialitate zero-jurnal politică centrată. Un furnizor VPN care aplică în mod clar o politică de jurnal zero înseamnă că toate activitățile dvs. online, inclusiv torrenting, nu sunt stocate de NordVPN’serverele s, și același lucru este valabil și pentru adresa dvs. IP și pentru numele dvs., inclusiv “metadate.” Nimic nu este magazin sau împărtășit cu nimeni, inclusiv cu Big Brother.

Și vorbind despre siguranță, NordVPN oferă Criptare AES-256 standard pentru tot traficul lor de rețea, inclusiv pentru torent. În plus, tu’Vei beneficia de diverse protocoale de conectare, împreună cu o caracteristică de comutator de încărcare integrată, care îți va proteja anonimatul atunci când te tornezi, chiar dacă conexiunea la internet scade din orice motiv..

Torrenting se referă la viteza de descărcare și aici NordVPN strălucește cu adevărat, deoarece oferă servicii de clasă mondială și de încredere pentru torrenting, de genul unei adrese IP dedicate, care vă oferă aceeași adresă IP pe servere specifice, împreună cu Tor Over VPN și VPN dublu. Lucrul Tor Over VPN este o caracteristică destul de unică și va face ca traficul dvs. de internet să fie practic de neatins. daca tu’ești un maniac torrent, această caracteristică te va face să dormi mai bine noaptea.

Și apoi, acolo’este Funcție dublă VPN, care oferă dublă protecție, ca în dubla criptare, așa cum sugerează numele. Potrivit experților în securitate, această criptare este practic de neîntrerupt. Cu toate acestea, utilizarea acestei funcții interesante poate provoca o scădere a vitezei de descărcare. Dar hei, securitatea în primul rând, nu?

Nu în ultimul rând, NordVPN încurajează de fapt torentul, deoarece oferă servere pe rețeaua lor vastă (peste 5.700 de servere din 60 de țări) care sunt optimizate pentru partajarea P2P, adică atunci când alegeți un server P2P, voi’Voi fi conectat automat la cel mai bun pentru torrenting, pe baza locației și a tipului dvs. de conexiune. Și, de asemenea, puteți selecta un server manual, dintr-o listă de țări. În cele din urmă, NordVPN este compatibil cu toate sistemele de operare majore’es, inclusiv macOS, Windows, Linux, iOS, Android etc. și permite șase conexiuni simultane dintr-un cont.

Citește recomandări:

Cel mai bun VPN gratuit pentru Australia

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 25