Единствените сайтове за торенти на хинди филми, които някога ще се нуждаете през 2020 г.


Фен ли сте на филмите на езика на хинди, с техните сложни истории, завладяващи саундтраци, завладяващи танци и цветни декори? Знаем колко хора обичат да гледат филми в Боливуд, както и други хинди филми.

Често можете да намерите най-новите и най-добрите индийски филми онлайн безплатно, но да знаете кой уебсайт ще има правилното съдържание, както и да бъдете лесни за навигация и употреба, често е трудно.

Освен това потребителите трябва да внимават, че изтеглянето на съдържание, защитено с авторски права, може да ги изпита сериозно. За да не се хванете с червени ръце, трябва да скриете вашата онлайн идентичност, като използвате прокси или VPN услуга.

Ето седемте най-добри доставчици на VPN за споделяне на файлове анонимно:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMINIMUM ЦЕНА1.NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492.CyberGhost2.CyberGhost 2. $ 2.753.Surfshark VPN4.Surfshark VPN 1. $ 1.994.ExpressVPN3.ExpressVPN ‣ $ 8,325.PrivateVPN5.PrivateVPN 3. $ 3,826.Щит за гореща точка6.Hotspot Shield ‣ $ 7,997.TorGuard7.TorGuard 4.1 $ 4.17

Вижте пълния списък на Най-добрите VPN за торент.

За да ви помогнем да следвате страстта си към хинди филмите, ние’обкръжихме някои от топ сайтовете на торентите с торенти на хинди филми, които работят през 2020 г..

RARBG

Единствените сайтове за торенти на хинди филми, които някога ще се нуждаете през 2020 г.

RARBG е отличен сайт за множество видове торенти, особено филми и телевизионни предавания. Началната страница показва новини, свързани с филмите и шоу бизнеса, така че вие’Ще трябва да отворите раздела Torrents, за да видите действително наличните торенти.

Хареса ни факта, че RARBG има общност от посветени качители, които споделят най-новото съдържание, и за разлика от много други сайтове, този сайт има строги стандарти за качество, така че повечето филми и съдържание са висококачествени. Той има около 700 000 налични торента и 500 000 потребители, като броят им се увеличава всеки ден.

99HD филми

Единствените сайтове за торенти на хинди филми, които някога ще се нуждаете през 2020 г.

99 HD Films има специална секция за Боливуд и други хинди филми, където можете да намерите съкровищница от филми, изпълнени с екшън, романтика и всички други жанрове. Както винаги, то’най-добре да торент анонимно, като използвате услуга като ExpressVPN.

В 99HD филми можете да намерите филми, маркирани и категоризирани с различни фрази и тагове. Въпреки това, здравето на торента, възрастта и броя на сеялките не се виждат, така че вие ​​спечелихте’не знам кои от тях ще работят.

Определено препоръчваме този сайт за любителите на филмите на хинди, тъй като ще получите не само филма’резюме, но уебсайтът’s оформлението прави много лесно да намерите филми от всеки жанр, който искате. Въпреки това може да не намерите точния филм, който искате, както го правят’нямам много по-стари филми.

Най-добрите HD филми

Единствените сайтове за торенти на хинди филми, които някога ще се нуждаете през 2020 г.

Това е сайтът за най-новите филми в Боливуд, но за разлика от традиционните торент сайтове, има’е налична само опция за сърфиране Всяка страница има списък с хинди филми, които можете да изтеглите, но можете’t търсене на определен филм.

Това прави сайта малко по-малко полезен за любителите на хинди филмите. Също така здравето на торента, възрастта и броя на сеялките не се виждат, така че вие ​​спечелихте’не знам кои от тях имат достатъчно сеялки за добри скорости.

Препоръчваме този сайт за хора, които небрежно търсят някои хинди филми, които да гледат, но не търсят нито един филм по-специално.

ExtraTorrents

Единствените сайтове за торенти на хинди филми, които някога ще се нуждаете през 2020 г.

С доста затрупан интерфейс, Extratorrents не’не печелите всякакви стилови точки, но е чудесно за феновете на хинди филмите. Този торент сайт наистина доставя стоките, като хиляди хинди филми са достъпни за изтегляне.

Имайте предвид обаче, че вие’Ще трябва да отделите известно време в търсене на това, от което се нуждаете, тъй като няма’t специален раздел за хинди филми. Обичаме факта, че здравето на всеки торент е ясно видимо и можете да сортирате филми по броя на семената.

LimeTorrents

Единствените сайтове за торенти на хинди филми, които някога ще се нуждаете през 2020 г.

Харесваме Limetorrent’просто оформление и лесен за използване интерфейс. Можете да намерите каквото и да’търсите бързо, като прегледате топ 100 торента или използвате опцията за търсене, разположена в горната част на страницата. Потребителите могат също така да създават акаунти, за да създават отметки, да предоставят обратна връзка и да разговарят с други потребители.

В обратната страна много по-стари хинди филми може да не са налични или да имат здравословни торенти, така че в такива случаи може да се наложи да потърсите другаде.

Пиратският залив

Единствените сайтове за торенти на хинди филми, които някога ще се нуждаете през 2020 г.

Пиратският залив е легендарен уебсайт за торенти и може би знаете, че оригиналният сайт е свален и оттогава различни огледала и прераждания идват и си отиват. Пиратският залив е лесен за използване и има просто, минималистично оформление.

Началната страница има поле за търсене, за да намерите това, което искате и можете също да преглеждате топ торентите в няколко категории.

Докато стандартите за качество на съдържанието не са’Толкова строго като в някои други торент сайтове, голямата потребителска база, милиони торенти и общност на качители правят това добро място за намиране както на нови, така и на стари хинди филми. VIP / Trusted потребителските тагове могат да ви помогнат да идентифицирате фалшивите или лошите торенти.

Този сайт се препоръчва за намиране на последните издания на хинди филми, но поради лошото състояние на торентите вашите възможности за намиране на по-стари филми ще бъдат много по-ниски, отколкото в някои сайтове.

Torlock

Единствените сайтове за торенти на хинди филми, които някога ще се нуждаете през 2020 г.

Torlock isn’не е добре познат като другите сайтове в този списък, но е достоен сайт за хинди филми. С малко банери, изскачащи прозорци и 5 милиона проверени торенти, този уебсайт е радост да се използва.

Плюсовете на този сайт включват, че той’е лесно да се види здравето на торент, има висококачествено съдържание и търсенето на това, което искате е лесно.

За тези, които предпочитат сърфирането, е налична и възможността да разглеждат най-добрите торенти в различни категории. Сред минусите е малкият брой хинди филми, липсата на специализирана секция за хинди филми и затруднения при разглеждането на филми на езика на хинди..

Zooqle

Единствените сайтове за торенти на хинди филми, които някога ще се нуждаете през 2020 г.

Zooqle се базира на торентните данни от Bitsnoop, така че има огромна база данни от торенти, въпреки че някои от торентите са доста остарели. Въпреки че има’не е специализиран раздел за хинди филми, можете да преглеждате и търсите от голям избор от хинди филми.

От плюс, можете да видите описание, снимка и кратко резюме на всеки филм, което улеснява преценката дали искате да го гледате. Недостатъкът на Zooqle е малкият брой филми за Боливуд и възрастта на някои от торените, така че може да не намерите сеялки за много от тях.

Използвайте Zooqle, за да намерите по-стари издания за хинди филми, но поради лошото състояние на торентите може да срещнете проблеми. Така това спечели’не бъде твоят първи избор.

Кикас торенти

Единствените сайтове за торенти на хинди филми, които някога ще се нуждаете през 2020 г.

Името Kickass Torrents е познато на всеки ентусиаст на стари торенти и то’Наскоро видях своя дял от възходи и падения, след като бяха свалени и след това превъплътени на различни огледала.

Той предлага познат, чист интерфейс и можете да разгледате наскоро качените филми. В обратната страна изглежда, че функцията за търсене в момента е нарушена, така че намирането на хинди филма, който искате да гледате, няма да е лесно.

Долен ред, смятаме, че това е добър вариант за намиране на наскоро пуснати хинди филми и популярни филми.

Торент изтегляния

Единствените сайтове за торенти на хинди филми, които някога ще се нуждаете през 2020 г.

Този сайт предлага торенти в различни категории и има прост, чист интерфейс с лесна за визуализация здравето на торента и

Torrent Downloads има доста обширна колекция от хинди филми, както стари, така и нови. Въпреки това, по-старите филми често не са засяти, така че дон’не очаквам да открия нещо твърде езотерично. Но ако искате да гледате най-новите хинди филми, вие’Лесно ще ги намерите тук.

Безопасност при използване на торенти

Докато гледането на филми през торентите е едновременно забавно и не ви струва нищо, това също може да бъде рисковано!
Ако вашата онлайн активност се проследява от агенция за защита на интелектуалната собственост или органите на реда, можете да бъдете глобени или наказани за изтегляне или гледане на филм.

В допълнение, хакерите могат да събират информация за вашето местонахождение или компютър чрез торенти, което им позволява да имат достъп до личните ви данни.

Най-добрият начин да се предпазите от тези опасности е да се поддържате анонимни онлайн, използвайки VPN. Страхотна VPN услуга като ExpressVPN или NordVPN не само ви предпазва от правни последици при изтегляне на незаконни торенти, тя крие вашето местоположение и IP адрес, като ви позволява да имате достъп до уебсайтове, които често са блокирани във вашия регион.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 62 =