Cele mai bune alternative absolute la Vuze în 2020


Deși Vuze este cel mai ușor de auto-proclamat și cel mai bun software de descărcare de torrent disponibil pe internet, nu este dificil să găsești o mulțime de alternative la Vuze, care au fiecare merite proprii. De exemplu, mulți utilizatori consideră că aplicația Vuze este excelentă pentru PC, dar nu este atât de bună pentru Android. Așa că am decis să aruncăm o privire și să vedem dacă putem găsi un descărcător de torrente care să păstreze fericit fiecare tabără.

Puteți utiliza Vuze în mod anonim cu un VPN sau proxy. Adresa dvs. IP vă oferă locația dvs. în lume, și atunci când utilizați un site precum Vuze, va trebui să îl ascundeți, pentru ca alții să nu vă poată urmări. Criptarea vă va ajuta, de asemenea, torentele, deoarece unii furnizori de servicii de internet accelerează aceste site-uri, astfel încât acestea să fie dureros de utilizat.

Fiți în siguranță în timp ce torrentingGet a început cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting: ExpressVPN ▸

Cel mai puternic VPN de pe piață acoperă toate un torrenter’nevoile de viteză și securitate.

NordVPN ▸

Nu numai cel mai rapid VPN în acest moment, ci și unul care are câteva oferte excelente pentru utilizatori.

CyberGhost ▸

Ieftin și ușor de utilizat - CyberGhost oferă o listă de server excelentă și funcții P2P bune.

Cea mai bună VPN sau rețea privată virtuală pentru Vuze este NordVPN. Aceasta este din două motive. În primul rând, funcționează excelent pentru Windows și Apple. Și în al doilea rând, suportul online live pe care îl oferă nu este egal cu niciunul. Dacă utilizarea unui VPN este o experiență nouă pentru dvs., acest suport se va dovedi de neprețuit.

Cu toate acestea, puteți verifica, de asemenea, lista noastră completă de cele mai bune VPN-uri pentru torrenting, unde veți găsi destul de mulți alți furnizori.

Tu’Voi auzi expresii de genul “criptarea forței militare” veniți mult în discuțiile despre VPN-uri. Dar don’Nu lăsați acest tip de limbaj să vă scoată, instalarea unui VPN ar trebui să fie o experiență simplă. Vă recomandăm să folosiți tutoriale Reddit și Youtube dacă vă blocați cu adevărat.

BitLord

Prima alternativă Vuze despre care vrem să discutăm este BitLord, un software pentru torrent gratuit promovat, de asemenea, ca fiind deosebit de ușor de utilizat.

BitLord vs uTorrent - Pagina de pornire a BitLord

BitLord este fiabil și ușor de utilizat. Are un design curat și ușor de navigat, și astfel ar fi unul bun pentru începători cu care să-și taie dinții. Un alt mare beneficiu este că, în timp ce vă torrentizați fișierele, puteți să le transmiteți și să le bucurați.

Diferența dintre streaming și torrenting este următoarea. Un torrent împarte sarcina unei descărcări între mai mulți clienți și astfel fiecare persoană contribuie cu o parte din fișier. După ce ați terminat, întregul fișier este pe computer. În cazul unui film, puteți viziona iar și iar. Cu streamingul nu primiți niciodată fișierul, așa că, odată deconectat, acesta a dispărut pentru totdeauna.

Înainte de a trece la următoarea noastră alegere, simplitatea BitLord ar putea fi văzută ca un dezavantaj al unor torrentere mai experimentate. Dacă obișnuiți să aveți o mulțime de opțiuni pentru torentele dvs., atunci această alternativă Vuze s-ar putea simți puțin limitată.

WebTorrent Desktop

WebTorrent Desktop este o altă cunoscută alternativă Vuze și este liberă și open source. Dacă consultați platforma de dezvoltare software GitHub’Voi găsi codul acestui torrent disponibil tuturor.

WebTorrent este foarte rapid și permite utilizatorului să torrenteze mai multe fișiere simultan. Din nou, permite utilizatorului să transmită filme sau să asculte cărți audio în timp ce este torent. Există un bonus suplimentar, că dintre torenții acoperiți aici acesta are cea mai uimitoare interfață. Raportul semănător-leacher este bun.

qBittorrent

qBittorrent este o altă alternativă liberă și open source Vuze și este foarte cunoscut, fiind de aproximativ 12 ani. Don’Nu vă lăsați să vă îndepărtați de această lungă durată de viață, însă, departe de a fi crăpată și îngroșată, mulți oameni încă folosesc acest software torrent într-un mod sigur, rapid și sigur.

recenzie qbittorrent

Dacă sunteți conștient în special de securitate și puteți citi coduri, este posibil să verificați fișierele enumerate pe GitHub și să căutați orice cod cu aspect dodgy. Pentru cei mai puțin înclinați să facă acest lucru, viteza rapidă a torenților, interfața simplă, lipsită de prea multe reclame și spațiul relativ redus de stocare pe care îl ocupă, vor fi suficiente pentru a convinge că acesta este un torrent superior. Aici este o mulțime de jocuri și astfel este cel mai potrivit pentru consumatorul care are puțină experiență folosind torrente.

Potop

Deluge trebuie să fie cea mai bine numită alternativă Vuze, aducând în minte cornucopia conținutului pe care îl consumăm cu toții prin intermediul software-ului torrenting.

Deluge client torrent pentru siguranță

Interfața este simplă, iar logo-ul pentru picături este îngrijit. Dar don’Nu vă lăsați să vă păcăliți această simplitate, există o mulțime de posibilități pentru a folosi Deluge’caracteristici avansate. Site-ul este lipsit de reclame și vă permite să vă personalizați torentele, în timp ce ocupați o cantitate mică de spațiu de stocare pe computer. Există și câteva plugin-uri grozave, cum ar fi un descărcător de fluxuri RSS, care vine la standard cu alte torrente.

Transmisie

Transmisia este o alternativă ușoară Vuze care este disponibilă pe toate platformele.

Transmiterea recenziei clientului torrent

Deși au existat câteva scandaluri cu Transmisia, și anume că s-a constatat că unele fișiere distribuiau ransomware, oamenii din spatele Transmission au înfășurat problemele în bud și au contribuit la transformarea într-o alternativă viabilă a Vuze. Unii utilizatori vor găsi interfața extrem de dorită, deoarece lucrurile simple, cum ar fi listele de fișiere nu sunt ușor disponibile.

uTorrent

μtorrent este o alternativă Vuze care își atrage cota justă de devotati.

descărcare uTorrent

Desigur, este puțin lent, dar cântărește totuși mai puțin decât majoritatea torenturilor menționate anterior. Poți să pui μtorrent pe un hard disk extern și astfel eliberează mai mult spațiu pe desktop. O capcană de μtorrent este că, spre deosebire de multe dintre torrenturile menționate mai sus, codul nu este disponibil pe site-uri precum GitHub și, prin urmare, nu există nici o modalitate de a verifica codul. Unii utilizatori se plâng că reclamele nu sunt doar iritante, dar tind să-i împingă pe utilizatori către site-uri pe care ar prefera să le evite.

Cum să stai în siguranță în timp ce torent

Este important să rămâneți în siguranță în timp ce vă chinuiți.

Pașii simpli includ instalarea unui software antivirus, folosirea unui VPN și citirea recenziilor pe fișiere înainte de a le torrenta. De asemenea, ar trebui să căutați fișiere cu o mulțime de semănători, ceea ce înseamnă că în cadrul comunității torrente, acestea ar trebui să fie de încredere.

O opțiune ceva mai avansată este să verificați codul pe torentele deschise sau să citiți forumuri unde oamenii care au făcut acest lucru își pot împărtăși informațiile, în special dacă’Am găsit vreun cod rău intenționat.

Verdictul nostru general pentru cea mai bună alternativă Vuze este qBittorrent.

Fără reclame, o interfață simplistă și curată și o mulțime de actualizări, acest software ar trebui să se potrivească celor mai mulți utilizatori și să satisfacă nevoile dvs. de torrenting, fie pe Android sau Apple.

Deci, care dintre aceste alternative Vuze enumerate astăzi utilizați în 2020? Există altele majore pe care noi’mi-a fost dor?

Orice dintre noi’ai enumerat care au probleme? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 49