Cele mai bune 6 alternative la Torrents.me


Uneori, atunci când navigăm pentru torrenturi, putem merge direct la torrents.me ca o căutare de facto a torrenturilor, dar ce se întâmplă dacă vrem să ne extindem captura în alte comunități? Înainte de a te îmbarca în lumea sălbatică a alternativelor Torrents.me, asigură-te că nu faci asta’nu faceți nimic nefericit și creați-vă probleme.

Unele site-uri nerecuperabile pot fi pline de conținut periculos, cum ar fi virusurile de la distanță (altfel cunoscute sub numele de troieni) și chiar în măsura în care vasele de miere înființate de autorități ca o capcană pentru a prinde descărcătorii cu mâna roșie. În mod evident, pentru orice activitate torrents.me, trebuie să vă protejați anonimatul online și să vă asigurați conexiunea cu un VPN de calitate.

Fiți în siguranță în timp ce torrentingGet a început cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting: ExpressVPN ▸

Cel mai puternic VPN de pe piață acoperă toate un torrenter’nevoile de viteză și securitate.

NordVPN ▸

Nu numai cel mai rapid VPN în acest moment, ci și unul care are câteva oferte excelente pentru utilizatori.

CyberGhost ▸

Ieftin și ușor de utilizat - CyberGhost oferă o listă de server excelentă și funcții P2P bune.

VPN-urile vă oferă liniștea sufletească pentru a naviga în siguranță pe internet fără a vă expune computerul’Adresa IP personală și, de asemenea, criptarea traficului dvs. astfel încât oricine încearcă orice lucru ascultător ascultând conexiunea dvs. sau, de exemplu, dacă partajați o rețea cu participanți necunoscuți, care nu ar putea fi atât de înțelepți și au fost infectați - un VPN va opri aceste programe necinstite din adulmecându-vă traficul printr-o rețea LAN partajată, de exemplu într-un campus mare / wifi public și așa mai departe, unde nu cunoașteți legitimitatea altor dispozitive din aceeași rețea publică.

Înainte de a descărca primul fișier de torrent de pe site-urile de torrent enumerate mai jos, vă încurajăm să consultați cele mai bune VPN-uri pentru lista de torrenting și să alegeți VPN-ul care vă va proteja în timp ce faceți torrenting.

Golful Piratilor

‘Lumea’cel mai rezistent site de torrent’ a trăit cu siguranță numele său!

Revizuirea site-ului torentului Pirate Bay

Selectați de aici un proxy Pirate Bay de încredere.

Acest site legendar de torrent este unul dintre primele și cele mai multe despre care a vorbit despre site-urile de torrenturi de pe internet. Dispunând literal de orice formă de torrent pe care ți-l poți imagina, disponibil complet cu legături magnetice și încărcătoare verificate, acesta ar trebui să acționeze ca primul port de apel în căutarea alternativelor torrents.me.

Puteți găsi totul pe torrents.me și multe altele pe The Pirate Bay! Daca’aplicațiile, filmele sau seriile pe care le căutați, veți fi copleșit de cantitatea de legături magnetice disponibile. Literalmente orice vă puteți gândi este torentat aici, de la noile versiuni până la revenirea în analele timpului.

O modalitate prin care piratul câștigă bani este prin exploatarea criptomonedelor în browserul dvs. în timp ce lăsați fila deschisă, deci dacă doriți să susțineți site-ul. Puteți fie să trimiteți o donație de criptocurrency, fie să lăsați browserul deschis și acesta va folosi puterea procesorului inactiv pentru a mina criptoane în fundal pentru a ajuta la păstrarea site-ului online. O caracteristică drăguță, dar adesea subutilizată, ceea ce înseamnă că Golful Piratelor este mai rezistent și mai rentabil departe de veniturile din publicitate.

1337x

Un site rapid, funcțional, cu un catalog imens și funcție de căutare puternică

O recenzie a site-ului torrent 1337x

Dacă sunteți în căutarea unei alternative alternative torrents.me, nu căutați mai departe de 1337! Aceasta’s-au obținut toate categoriile de torrenturi pe care le-ați aștepta de la un site web torrent de primă clasă. Veți găsi cele mai recente filme, aplicații, jocuri și chiar conținut pentru adulți pe acest site excelent.

Fișierele sunt verificate, iar site-ul web răspunde rapid, cu ferestre pop-up sau reclame care se potrivesc în calea de a găsi legăturile dvs. magnetice. Biblioteca de televiziune este plină de conținut, ceea ce înseamnă că puteți pune stăpânire pe toate anotimpurile pe care le-ați căutat într-un loc convenabil ușor de accesat.

Actualizările sunt frecvente, dar nu la fel de mult ca în golful piraților - acesta’Încă se actualizează cu noile versiuni în fiecare zi verificată de noi în timpul examinării noastre. De asemenea, nu a existat nicio perioadă de oprire ori de câte ori am verificat 1337, ceea ce înseamnă că vă puteți baza pe acest serviciu și pe acesta’nu va dispărea peste noapte.

RARBG

O alternativă simplă, ușoară, torrents.me, care are o selecție uriașă de torrente pentru dumneavoastră

Recenzie RARBG

Interfața este de bază și fără efect, dar asta nu’Nu înseamnă că RARBG este o alternativă mai puțin viabilă a torrents.me ca celelalte din lista noastră! Există frecvente actualizări ale listei cu o mulțime de semințe și lipitori, făcând din această comunitate un loc plin de umplutură cu tot felul de conținut de cea mai bună calitate..

Toate fișierele mari de torrent pe care le veți găsi pe torrents.me sunt enumerate aici și cu o selecție uriașă de versiuni mai vechi, care sunt încă active și au un raport leecher bun la seeder. RARBG merită cu siguranță să fiți în lista dvs. de semne de alternativă pentru torrents.me, site-ul este rapid pentru a răspunde, iar motorul de căutare este puternic returnând multe rezultate pentru toate căutările pe care le-am aruncat la el.

Conținutul este clasificat în funcție de natură și calitate, ceea ce înseamnă că puteți căuta fișiere HD de înaltă calitate sau doar variante de dimensiuni ale fișierelor mai mici cu ușurință. Există, de asemenea, o cantitate substanțială de link-uri către metadate furnizate la lansările de film, cum ar fi IMDB și tvmaze.com - ceea ce face ușor să aflați mai multe despre titlu înainte de descărcare.

YTS.am

Selecție uriașă de dimensiuni reduse de fișiere, filme HD de înaltă calitate pentru plăcerea de a viziona!

O revizuire a site-ului torrent YTS (YIFY)

Pur și simplu pus - descărcări HD cu fișiere cu dimensiuni de buzunar! YTS.am are toate descărcările excelente de filme YIFY optimizate pentru dispozitivul mobil sau computerul dvs., făcând descărcări cu o conexiune mai lentă o adiere.

Toate descărcările populare sunt aici, iar prezentarea arată destul de bine pentru a face acest lucru să se simtă ca un serviciu premium, cum ar fi multe site-uri de abonamente populare care sunt acolo. Aspectul elegant și interfața bogată în funcții fac din descărcarea cu YTS ​​o alternativă excelentă pentru torrents.me și pe care o recomandăm cu mare încredere!

Zooqle.com

O selecție masivă de link-uri TV și filme, o alternativă demnă pentru torrents.me

Zooqle recenzie site-ul torrent

Cu un număr masiv de 3,8 milioane de torenți verificați, Zooqle este un site care va furniza rezultate foarte bune din nou pentru cele mai evazive căutări ale torrenturilor. Există într-adevăr un conținut atât de bine însămânțat, ambalat în Zooqle încât nu veți fi dezamăgit să aruncați o privire pentru căutările dvs. torrents.me aici.

Aproape că nu există reclame pe Zooqle, iar experiența de navigare este împachetată cu caracteristici, cu episoade de sezon stabilite de calitatea fișierului (1080p sau 720p), ceea ce înseamnă că puteți alege cu ușurință selecția și să nu vă pierdeți în episoadele preferate de anotimpuri..

LimeTorrents

Multime de ales, cu o interfață ușoară și rapidă.

Recenzie LimeTorrents

Vizitarea acestui site vă poate oferi flashback-urile zilei de partajare a fișierelor peer-to-peer Limewire! Există atât de multe fișiere în ofertă aici, la LimeTorrents, îl recomandăm cu încredere și nu doar pentru nostalgia amintirilor Limewire - ci pentru că într-adevăr există un conținut atât de grozav, încât îți poate lipsi dacă nu’nu verifică.

LimeTorrents este actualizat frecvent, iar site-ul este bine proiectat, cu foarte puțină umflare, ceea ce înseamnă că paginile se încarcă rapid și există puține distrageri sau anunțuri enervante. Orice ai căuta, am găsit multe rezultate cu multe semințe online. Există multe versiuni noi, iar site-ul este plin de semințe, astfel încât să punem mâna pe torentele de bună calitate, într-adevăr, nu este’nu este o problemă.

Deci, care dintre aceste alternative Torrents.me enumerate astăzi utilizați în 2020? Există altele majore pe care noi’mi-a fost dor?

Orice dintre noi’ai enumerat care au probleme? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3