Cele mai bune 15 alternative TorrentHound din 2020


Dacă ați vizitat TorrentHound anul acesta, atunci știți că site-ul a fost închis. Acesta este doar unul dintre mai multe site-uri populare de torent care au dispărut recent.

Site-ul lansat în 2007 și a acumulat milioane de vizitatori în deceniu, dar niciodată nu a atins popularitatea The Pirate Bay. Totuși, TorrentHound avea o bază de utilizatori devotată. În timp ce alții și-au închis ușile din cauza proceselor sau a altor probleme legale, TorrentCloud a ales să închidă.

Fiți în siguranță în timp ce torrentingGet a început cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting: ExpressVPN ▸

Cel mai puternic VPN de pe piață acoperă toate un torrenter’nevoile de viteză și securitate.

NordVPN ▸

Nu numai cel mai rapid VPN în acest moment, ci și unul care are câteva oferte excelente pentru utilizatori.

CyberGhost ▸

Ieftin și ușor de utilizat - CyberGhost oferă o listă de server excelentă și funcții P2P bune.

Decizia a fost financiară. Nu primeau suficient trafic pentru a compensa costurile ridicate ale întreținerii site-ului web. Site-ul a crescut rapid în popularitate, dar treptat a înregistrat o scădere a bazei de utilizatori. Pe lângă toate acestea, proprietarii site-ului au fost nevoiți să renunțe constant la lobby-urile anti-piratare, ceea ce a adăugat stresul trăit de companie..

Dacă aveți nevoie de un nou site de torrenting pentru a utiliza, vă vom oferi o imagine de ansamblu a celor mai bune alternative TorrentHound. Am împărțit site-urile în trei categorii pentru a fi mai ușor de urmărit. Acestea includ alternative TorrentHound pentru:

  • torentul general
  • film / TV torenting
  • joc torentant

Cu atât de multe site-uri de torrent dispărute, poate fi greu să urmărești ce funcționează site-urile. Acest lucru va ajuta la clarificarea situației de torenting chiar acum, deoarece toate site-urile de mai jos sunt în prezent în funcțiune.

Alternative TorrentHound pentru torrenting general

Lăsa’consultați cele mai bune alternative la TorrentHound pentru a satisface toate nevoile dvs. generale de torentare.

Golful Piratilor

Revizuirea site-ului torentului Pirate Bay

Pirat Bay este cel mai popular site web pentru torentingul general.

Golful Pirat a avut o mulțime de obstacole aruncate spre el, inclusiv multiple încercări de a-l închide, totuși site-ul a reușit să depășească toate aceste obstacole. Interfața, care seamănă cu Google, este suficient de simplă încât nou-veniții să poată găsi cu ușurință și să descarce titluri.

Puteți găsi fișiere audio, emisiuni TV, filme, aplicații, jocuri și multe altele pe site. Există chiar o modalitate de a vizualiza primii 100 de torenți, astfel încât să puteți vedea ce este popular în acest moment. Este cel mai mare indice de torrent de pe web, astfel că varietatea pe care site-ul o oferă este de neegalat.

RARBG

RARBG revizuirea torentelor

Lansat în 20087, RARBG este ideal dacă căutați noi versiuni.

Partea noastră preferată de RARBG este că site-ul are o însămânțare substanțială. De la jocuri la filme de blockbuster, site-ul are o selecție largă de titluri din 2018 pentru a alege. Catalogul se actualizează zilnic.

Dezavantajul acestui lucru este că site-ul web este sub control constant. Site-ul este deja blocat în mai multe țări, inclusiv în Marea Britanie. Acestea fiind spuse, torentele pe care le-am descărcat au fost de înaltă calitate, iar site-ul a fost ușor de utilizat.

Torlock

Revizuirea site-ului torrent Torlock

Torlock dispune de torente pentru jocuri, filme, seriale TV și multe altele, dar este deosebit de util pentru cărți electronice și titluri anime.

Partea noastră preferată a acestei alternative TorrentHound a fost cât de ușor de utilizat. Funcția de căutare este extrem de intuitivă. Am căutat pentru Full Metal Alchemist: sezonul întâi și am găsit ceea ce ne-am dorit imediat. Apoi, l-am descărcat fără probleme.

Cu peste 4 milioane de torenți, sunt multe de ales. Abordarea minimalistă a proiectării ajută la evitarea copleșirii catalogului.

Torrentz2

Recenzie site-ul Torrentz2

Torrentz2 este un site de torrenting general care a fost actualizat și îmbunătățit recent.

Biblioteca are o selecție extinsă de jocuri, filme și spectacole. Cu toate acestea, am găsit catalogul muzical cel mai impresionant. Designul site-ului este redus și pune bara de căutare în față și în centru.

Multe dintre torentele au 10+ ani, deci este un site bun dacă doriți să căutați torente mai vechi. Deși ne place designul simplu al site-ului, am ratat includerea primelor zece liste’este popular chiar acum.

Zooqle

Zooqle recenzie site-ul torrent

Zooqle este unul dintre cele mai noi site-uri de torenting, dar a atras deja multă atenție.

Site-ul are deja peste 3,7 milioane de torenți pentru a naviga. Partea noastră preferată a acestui site torrenting este că conținutul este bine echilibrat. Puteți găsi conținut educațional, software și conținut de divertisment toate cu o ușurință relativă.

În timp ce interfața ar putea utiliza unele îmbunătățiri, este probabil ca acestea să rezolve problemele în timp util. Încă am reușit să găsim torentele de care aveam nevoie și să le descărcăm, deși ne-a luat puțin mai mult decât pe RARBG și Torlock.

În cele din urmă, ne-a bucurat în continuare site-ul.

Alternative TorrentHound pentru filmul și filmul TV

Aceste alternative vă vor oferi cea mai bună experiență atunci când sunteți’sunt în căutarea torentelor de filme și emisiuni TV.

EZTV

O trecere în revistă a site-ului torent EZTV

EZTV este una dintre cele mai bune opțiuni de a găsi torentele TV.

Cu noi episoade adăugate zilnic, selecția este aparent fără sfârșit. Site-ul are drame, comedii, telenovele, sport, spectacole de noapte târziu și multe altele. Puteți găsi spectacole curente, dar puteți găsi și serii care sunt în aer.

Am găsit aspectul site-ului antichizat. Acest lucru nu a făcut site-ul mai greu de utilizat, dar a luat departe de experiența utilizatorului. Fiecare serie / sezon arată, de asemenea, ratingul de lângă titluri, astfel încât să puteți vedea cât de bine a fost emisiunea cu alți utilizatori.

YTS

O revizuire a site-ului torrent YTS (YIFY)

YTS este o platformă torentingă care se concentrează pe filme.

Această alternativă TorrentHound este excelentă pentru fanii cinematografiei, deoarece puteți găsi hituri actuale, precum și filme clasice. Site-ul este uimitor vizual și ne-a plăcut aspectul. Site-ul nu face și el’nu este nevoie de multă lățime de bandă, ceea ce este un alt avantaj.

În general, acesta a fost site-ul nostru preferat pentru a descărca filme. Biblioteca are atât de multe de ales. Am putut găsi toate filmele noastre preferate.

ETTV

Revizuirea site-ului torrent ETTV

ETTV este o altă alternativă TorrentHound orientată către TV, dar puteți găsi și filme aici.

A fost ușor să găsim conținut TV nou și popular, dar a trebuit să căutăm în jur pentru a găsi titluri mai puțin cunoscute. Căutarea avansată este destul de utilă. Puteți căuta după categorie, astfel încât să nu’nu trebuie să vă descurcați prin titluri de film când doriți să găsiți o emisiune TV. Se adaugă zilnic noi episoade pentru a putea fi la curent cu emisiunile actuale.

În general, acesta a fost unul dintre cele mai bune site-uri precum TorrentHound pentru găsirea de episoade TV. Am fi putut face fără reclame, dar selecția a fost compensată pentru acest inconvenient.

9xmovies

Revizuirea site-ului pentru torrenturi 9xMovies

9xmovies are o selecție largă de filme de la Hollywood, deși accentul său principal este filmele Bollywood.

Deși ne bucurăm de un site web colorat, schema de culori portocaliu și verde a făcut ca textul de pe site să fie greu de citit. Acestea fiind spuse, catalogul are o selecție largă de titluri internaționale. Dacă sunteți în căutarea mai mult decât doar filme americane, acesta este un loc bun pentru a începe.

În timp ce accentul este pus pe filme, puteți găsi, de asemenea, episoade dublate de emisiuni TV în bibliotecă. Multe dintre titlurile pe care le-am văzut erau noi, dar am văzut și câteva filme mai vechi.

Nyaa

Recenzie Nyaa

Nyaa este un hub torrentant pentru titluri de anime. Site-ul popular s-a închis anul trecut, dar acum a revenit. Catalogul conține peste 500.000 de torrente, inclusiv multe filme anime populare și emisiuni TV. Ne place că biblioteca include multe titluri mai vechi greu de găsit pe alte site-uri.

Interfața de utilizare este simplă și ușor de utilizat. Există chiar și o opțiune de a filtra remake-urile, ceea ce a făcut mult mai ușoară căutarea de titluri. În total, acesta a fost unul dintre cele mai bune site-uri pe care le-am găsit pentru descărcarea de torrenturi anime.

Alternative TorrentHound pentru jocuri

Și în sfârșit, noi’te uiți la cele mai bune alternative pentru TorrentHound dacă’ești interesat doar de torentele de jocuri.

CroTorrents

O trecere în revistă a site-ului torrents de joc, CroTorrents

CroTorrents este un site torrenting care se concentrează pe jocuri gratuite.

Puteți căuta jocuri pe computer după genuri. Unele dintre categorii includ acțiune, groază, curse și strategie. Ce ne place la acest site este că, dacă poți’nu găsiți jocul pe care îl căutați, puteți scrie într-o cerere.

În general, acesta a fost unul dintre cele mai bune site-uri pe care le-am găsit pentru jocuri. Am găsit o mulțime de jocuri preferate, inclusiv Injustice, The Sims și Dragon Quest. Torenții pe care i-am descărcat au fost de înaltă calitate.

Oceanul Jocurilor

Revizuirea site-ului Ocean of Games

Ocean of Games este un site torenting care este deosebit de util pentru utilizatorii de Mac.

În general, este mai ușor de jucat pe un computer decât pe un Mac, cu toate acestea, acest site este surprinzător de ușor pentru utilizatorii Mac. Din păcate, acest avantaj vine și cu mai multe dezavantaje.

Ceea ce observăm despre acest site este că a fost foarte dificil să spuneți ce descărcați. Majoritatea jocurilor au mai multe ediții, dar titlurile nu au fost etichetate clar. Vă recomandăm să utilizați acest site doar dacă puteți’nu găsești ce cauți în altă parte.

DownloadGamesTorrents

Descarcă recenzie pentru Torrents Games

DownloadGamesTorrents are una dintre cele mai mari selecții de torrente de jocuri de pe web.

Acest site are totul, de la jocuri pe PC la jocuri XBOX 360 până la jocuri PS2. Site-ul este
bine concepute. Aspectul este bine organizat și a fost ușor să găsim toate jocurile dorite. În plus, au descărcat mai repede decât ne așteptam.

Dacă sunteți în căutarea varietății, vă recomandăm cu siguranță această alternativă TorrentHound.

GazelleGames

O recenzie a GazelleGames

GazelleGames se mândrește cu peste 60.000 de torenți legate de jocuri de noroc.

Acest site necesită crearea și înregistrarea unui cont. Acest proces nu a reușit’nu trebuie mult. Odată terminat, site-ul a fost foarte ușor de utilizat. Nu am făcut-o’nu am probleme în a găsi jocurile pe care le-am dorit și le-au descărcat imediat.

Am considerat că este deosebit de util pentru a găsi jocuri pe PC, dar au existat și jocuri de consolă disponibile pe site. Deși procesul de înregistrare a fost o ușoară pacoste, am recomanda totuși acest site peste Ocean of Games.

GamesTorrents

Jocuri Torrents review

GamesTorrents este una dintre cele mai bune alternative TorrentHound de pe web.

Am considerat că dezvoltatorii site-ului au nou audiența lor. Grafica este atrăgătoare pentru jucători, iar aspectul site-ului a fost funcțional. Catalogul conține jocuri pe PC, jocuri Mac, jocuri PlayStation, jocuri Nintendo și multe altele.

Doar pentru soi, aceasta este o primă oprire excelentă dacă’ești un jucător care caută să descarce un torrent. Ai putea ore întregi doar să răsfoiești biblioteca extinsă.

Cele mai bune alternative TorrentHound

Dacă ai fost un utilizator devotat al TorrentHound, s-ar putea să nu poți găsi un site care să imite experiența utilizatorului TorrentHound. Cu toate acestea, au mai rămas o mulțime de site-uri torrenting care fac în continuare descărcarea torrenturilor o sarcină ușoară.

Pentru torentele generale, site-urile noastre preferate sunt The Pirate Bay și RARBG. Am constatat că fiecare site de torrenting general avea partea sa pro și contra. Dar aceste două site-uri au avut cele mai multe și cele mai actuale titluri, ceea ce face toată diferența.

Pentru emisiunile și filmele TV, ne-a plăcut cel mai bine YTS și Yidio. Au fost cele mai ușor de utilizat și au oferit cele mai mari selecții.

Pentru jocuri, am preferat GamesTorrents. Întreaga experiență a utilizatorului a fost captivantă. Ne-a plăcut foarte mult să căutăm catalogul lor și să găsim toate pietrele ascunse.

Fii sigur în timp ce folosești site-uri torrenting

În timp ce torentul este distractiv, trebuie să subliniem importanța de a fi în siguranță. Guvernele acuză pirateria și încălcarea dreptului de autor. Încălcarea legilor privind drepturile de autor ar putea să vă coste o amendă mare sau chiar să vă trimită la instanța civilă. Cel mai rău caz este momentul închisorii.

Dacă intenționați să descărcați torentele, aveți nevoie de un serviciu VPN.

Un serviciu VPN este practic o mantie de invizibilitate pentru activitatea dvs. online. Îți ascunde adevărata locație (și criptează comunicările), astfel încât oamenii să nu-ți poată urmări adresa IP. Acest lucru face ca activitatea dvs. de internet să fie mai sigură și mai privată. Utilizarea unui serviciu VPN este singura modalitate de încredere de a vă asigura că nimeni nu vă poate urmări activitatea de torrenting.

Puteți găsi servicii VPN gratuite, dar serviciile plătite tind să fie mai sigure. Cele mai bune site-uri VPN, încă oferă viteze excelente de descărcare.

Citește recomandări: VPN gratuit pentru Torrenting, Cel mai bun VPN pentru Torrenting

Gânduri finale

Alternativa noastră preferată TorrentHound, în general, este RARBG.

Site-ul a fost actual și actual și asta ne-a câștigat. Serviciul nostru preferat de VPN este NordVPN.

În timp ce există alternative mai ieftine, aceasta oferă cea mai bună experiență de torent. De asemenea, are una dintre cele mai consacrate reputații în ceea ce privește confidențialitatea și siguranța.

Deci, care dintre aceste alternative TorrentHound enumerate astăzi utilizați în 2020? Există altele majore pe care noi’mi-a fost dor?

Orice dintre noi’ai enumerat care au probleme? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!”

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9