Cele mai bune 10 alternative Torrent9

Torrent9 a devenit rapid unul dintre cele mai importante site-uri torrenting din lume, dar recent oamenii au căutat alternative viabile Torrent9.


De ce? Pentru că, din anumite motive necunoscute, site-ul de torrenting centrat pe franceză a dezactivat posibilitatea de a descărca fișiere de torrent la sfârșitul lunii noiembrie. Torrent9 este un site care’este cel mai popular în țările de limbă franceză, care include nu doar Franța, ci și Camerunul și Gabonul.

În loc de opțiunea de descărcare, Torrent9 afișează în mare parte notificări care încurajează vizitatorii să utilizeze un VPN. Potrivit unui mesaj, chiar un mesaj:

“Torrent9 nu va mai oferi descărcări”

Cu toate acestea, capacitatea de descărcare pare să fi revenit - deocamdată. Aceasta’Este foarte posibil ca ceva să afecteze din nou descărcările de pe site la o dată ulterioară. Cu toate astea, ea’acum este important pentru fanii torrenting vorbitori francezi să găsească cele mai bune alternative Torrent9, astfel încât să poată continua să se bucure de conținutul lor preferat oricând și oriunde doresc.

Fiți în siguranță în timp ce torrentingGet a început cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting: ExpressVPN ▸

Cel mai puternic VPN de pe piață acoperă toate un torrenter’nevoile de viteză și securitate.

NordVPN ▸

Nu numai cel mai rapid VPN în acest moment, ci și unul care are câteva oferte excelente pentru utilizatori.

CyberGhost ▸

Ieftin și ușor de utilizat - CyberGhost oferă o listă de server excelentă și funcții P2P bune.

Am căutat internetul pentru a căuta cele mai bune alternative Torrent9 și le-am împărțit în două părți:

  • Alternative Torrent9 în limba franceză
  • Alternative Torrent9 în limba engleză

Deci, lasa’mă cufund în.

5 alternative în limba franceză Torrent9

# 1 Cpasbien

Cpasbien - alternativa Torrent9

Acesta ar trebui să fie cel mai mare concurent pentru titlul de rege torrenting în limba franceză. Cpasbien are o mulțime de filme, cărți, muzică, jocuri și seriale TV actualizate periodic. Și mai bine, au o comunitate destul de activă, adică tu’Voi avea mare viteză pentru conținutul dvs. în limba franceză.

Site-ul este plăcut și foarte bine organizat - ceea ce face clar să vedem de ce acesta este unul dintre site-urile noastre preferate de torenting în limba franceză.

# 2 YGG Torrent

YGG Torrent - alternativă Torrent9

Cu un număr de 2,4 milioane de conturi active, YGG Torrent completează cu siguranță spațiul lăsat recent de Torrent9. YGG provine, după cum afirmă el însuși, din cenușa popularului, dar acum decedat site-ul torrenting T411.

Acesta este un site web torrenting deosebit de simplu, cu o navigare simplă pe site-uri defalcate pe categorii, top 100 și multe altele. Nu sunt’mii de semănători pentru cele mai noi fișiere de torentare; cu toate acestea, sunt destul de rapide.

# 3 Annuaire Telechargement

Annuaire Telechargement - alternativă Torrent9

Acest site cu aspect interesant este o altă opțiune excelentă pentru persoanele care caută alternative Torrent9. Site-ul web are descărcări relativ noi, dar nu la fel de regulat ca în cazul YGG Torrent sau Cpasbien.

Aspectul este destul de simplu - într-adevăr nu este’există o mulțime de varietăți cu site-uri torrenting - dar puteți să-l navigați ușor și să obțineți ceea ce doriți.

# 4 ZeTorrents

ZeTorrents - alternativă Torrent9

Această alternativă populară Torrent9 are doar două categorii aparente: filme și jocuri. Din fericire pentru majoritatea oamenilor, asta’sunt tot ce au nevoie. Puteți găsi o mulțime de jocuri și filme populare aici.

Cu toate acestea, există un dezavantaj (pe lângă opțiunile limitate și navigarea nu atât de ușoară): ei nu’nu se actualizează foarte regulat. Cel mai recent film este din septembrie 2018, în timp ce cel mai recent joc pentru PC este din 28 decembrie 2018 - deci se pare că favorizează jocurile puțin mai greu decât filmele.

# 5 GKTorrent

Alternativă GKTorrent - Torrent9

Acesta este un alt site de torrenting destul de simplu. Cu toate acestea, se prezintă ca una dintre cele mai bune alternative Torrent9, văzând că are o mare varietate de filme, emisiuni TV, muzică, cărți și jocuri..

Puteți să-l navigați cu ușurință și să găsiți ceea ce aveți’caut. Nu face asta’nu aveți forța comunității și viteze în spatele ei, așa cum face Cpasbien, dar nu’e destul de de încredere.

Alternativa noastră preferată în limba franceză Torrent9 este cu siguranță Cpasbien.

Alternative Torrent9 în limba engleză

# 1 Golful Piratilor

Site-ul torrent Bay Pirate

Noi’Am menționat înainte cum ne gândim că The Pirate Bay este posibil cel mai bun dintre cele mai bune site-uri de torrent disponibile în 2020. Asta’de ce n-am putut’nu te uiți la cele mai bune alternative Torrent9 fără a-l menționa.

Aceasta’este ușor de navigat, are o cantitate mare de membri ai comunității pasionați și puteți găsi o mulțime de proxies dacă site-ul se va stinge vreodată. Cu siguranță una dintre alternativele noastre preferate Torrent9 în limba engleză.

# 2 YTS (Yify)

O revizuire a site-ului torrent YTS (YIFY)

daca tu’ești nerăbdător să găsești în mod special filme pentru a torrent, apoi ai câștigat’nu găsești un site de torentare mai specific pentru nișă decât YTS. Prezentând descărcările Yify (care au filme noi în dimensiuni foarte mici), puteți găsi orice doriți cu adevărat.

Site-ul este, de asemenea, destul de plăcut, cu un design foarte bun și o interfață de utilizator.

# 3 1337x

O recenzie a site-ului torrent 1337x

1337x are o mulțime de motive întemeiate pentru a fi printre cele mai bune alternative Torrent9 existente acum. Are o viteză destul de bună și are o pagină frumos organizată care vă arată tot ce trebuie să știți despre un anumit fișier.

Este posibil să nu fie cel mai bine arătat site, dar pentru o descărcare fiabilă, vă putem recomanda cu siguranță.

# 4 LimeTorrents

LimeTorrents

Unul dintre cele mai vechi site-uri de torenting de acolo (începând în 2009), LimeTorrents a trecut prin multe. Dar chiar și după toți acești ani, mai puteți depinde de el pentru a vă oferi câteva fișiere grozave de înaltă calitate pentru a fi descărcate.

Se presupune că are peste 10 milioane de torrenturi, ceea ce îl face unul dintre cele mai mari depozite de fișiere de torentare. Aceasta’De asemenea, este destul de ușor de navigat și de a găsi ceea ce vrei, așa că ai câștigat cu siguranță’Nu voi fi dezamăgit aici.

# 5 RARBG

RARBG revizuirea torentelor

În cele din urmă, noi’O să mă uit la un alt oldie: RARBG. În ciuda vârstei, aceasta este încă una dintre cele mai bune alternative Torrent9 disponibile în prezent. Există o mulțime de filme acolo, dar ne confruntăm din când în când cu o problemă cu site-ul: nu face asta’nu am o mulțime de semănători chiar și pentru unele filme foarte populare.

Acest lucru apare doar rar, dar’este ceva ce donăm’nu găsesc cu multe alte alternative Torrent9 enumerate aici.

Cu toate acestea’cu siguranta este unul dintre cei mai buni si credem ca voi’ma bucur.

Preferatul nostru dintre alternativele Torrent9 în limba engleză este The Pirate Bay.

Amintiți-vă să torrent în siguranță

Aceasta’este important să ne amintim să torrent în siguranță. Motivul pentru care Pirate Bay, Torrent9 și multe alte site-uri de torrenting au probleme este că torrentingul implică adesea partajarea de conținut protejat de drepturi de autor, care poate fi pedepsit de lege. Cel puțin, producătorii de conținut te pot duce în instanță și pe tine’va trebui să plătesc amenzi uriașe.

Din acest motiv, recomandăm întotdeauna utilizarea unui VPN (pentru torrenting și orice altceva). VPN-urile (rețele virtuale private) vă ajută să vă mascați adevărata identitate lăsându-vă să utilizați o altă adresă IP la alegere. În felul acesta, dacă eu’m la Paris, mă pot conecta rapid la un server VPN din Germania și va arăta ca mine’sunt de fapt în Germania.

Nu numai asta, dar traficul meu va fi, de asemenea, criptat. În acest fel, nimeni nu va putea identifica ceea ce eu’fac, ce site-uri am’sunt în vizită, fișierele I’Sunt descărcând, etc.’Am discutat deja despre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting și vă recomandăm să consultați acum.

Care dintre aceste alternative Torrent9 sunt preferate? Ai vreunul important care ne-a lipsit? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Citește recomandări:

Este torent în siguranță?

Torrentul este ilegal?

Cum să grăbești torentul?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6