Acestea sunt cele 6 cele mai bune alternative la Yify


Știm că Yify este o sursă serios bună de torente și ne poate furniza orice descărcare de filme Yifi de care avem nevoie, dar există alternative Yifi care să ne poată servi mai bine? Ne bucurăm să raportăm că am găsit o mulțime de alte site-uri alternative excelente în cazul în care vă place să folosiți altceva decât torentele Yifi.

Amintiți-vă de fiecare dată când utilizați un torrent, indiferent dacă este pentru filme Yifi sau chiar altceva dintr-o sursă alternativă, trebuie să vă protejați identitatea atunci când descărcați online. Chiar și atunci când utilizați o pagină oficială Yifi sau chiar un flux Yifi, trebuie să luați măsuri de precauție pentru a vă proteja identitatea utilizând un VPN.

Fiți în siguranță în timp ce torrentingGet a început cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting: ExpressVPN ▸

Cel mai puternic VPN de pe piață acoperă toate un torrenter’nevoile de viteză și securitate.

NordVPN ▸

Nu numai cel mai rapid VPN în acest moment, ci și unul care are câteva oferte excelente pentru utilizatori.

CyberGhost ▸

Ieftin și ușor de utilizat - CyberGhost oferă o listă de server excelentă și funcții P2P bune.

Deci, acum că navighezi în siguranță online, hai’aruncă o privire la ce are de oferit netul pentru o alternativă bună la Yify!

Housemovie

Rapid, ușor și plin de torenturi grozave de descărcat!

Housemovie

Credem că Housemovie va deveni cu siguranță un nume al gospodăriei așa cum se întâmplă! Aceasta’este un cinema online excelent, care prezintă unele dintre cele mai bune alternative Yifi pe care le-am găsit. Filmele sunt prezentate cu acoperire completă și metadate, link-urile sunt ușor de găsit, iar oferta este abundentă!

Link-urile de streaming sunt furnizate și funcționează într-o viteză acceptabilă, nu există pop-up sau anunțuri suprapuse supărătoare sau chestionare / sondaje de completat.’este doar o alternativă ușor de utilizat Yifi. Deși nu există torenți Yifi pe acest site, există o mulțime de fluxuri Yifi grozave, care vor face în valoare de vizitarea dvs..

Movie4k

Un portal pentru mii de link-uri de înaltă calitate și o alternativă Yifi impresionantă!

Movie4k

Movie4k este disponibil în multe limbi, ceea ce îl face un serviciu foarte popular, care se bucură în întreaga lume. Datorită acestui lucru, selecția de linkuri este vastă și în continuă creștere. Oamenii care caută cinema și filme europene în afara tărâmului Hollywood vor fi cu siguranță bucuroși să găsească Movie4k.

Pe lângă filmele internaționale, există o mulțime de favorite din SUA pe care toată lumea le cunoaște și le place. Cu emisiuni TV și blockbusters toate în ofertă, acolo’este o selecție largă, care este foarte actualizată.

De asemenea, site-ul a fost construit cu o caracteristică de căutare excelentă și include metadate complete de la IMDb, ceea ce face ca aceste filme Yifi să fie alternative pentru a marca un marcaj. În ciuda faptului că nu are torrente Yifi, site-ul compensează cu selecția sa uriașă și caracteristicile lingvistice internaționale.

CmoviesHD

Rapid și plin cu o gamă largă de titluri. O bună alternativă la filmele Yifi

CmoviesHD

Cmovies.hd are o mulțime de filme oferite și oferă multe opțiuni de navigare frumoase, cum ar fi metadatele IMDb și titluri internaționale prin navigare pe țară - ceea ce face cu siguranță din aceasta o alternativă Yifi interesantă.

Site-ul este rapid și bogat în caracteristici, cu un stil frumos negru, care este ușor pentru ochi pentru navigarea târziu noaptea. Fluxurile s-au încărcat rapid și au făcut ca experiența să fie imersivă și asemănătoare cu utilizarea unui serviciu de streaming premium. Aceasta’este o configurație impresionantă Cmovies rulează și cu siguranță demnă de oricine’lista de marcaje ca alternativă la filmele Yifi.

În timp ce răsfoiam Cmovies, am observat unele probleme cu unele reclame ale unor terți care nu se încarcă, așa cum se poate vedea în ecranul de ecran. Dar producătorii site-ului sunt înțelepți să se asigure că aceste probleme nu intră în conflict cu restul site-ului’funcționalitatea și nu vă puteți bucura de o gamă largă de titluri de divertisment oferite.

1337x

Ușor de utilizat, cu o selecție uriașă. O alternativă excelentă pentru filme Yifi

O recenzie a site-ului torrent 1337x

Găsim 1337x.to să fie una dintre cele mai bune alternative Yifi pentru torentele Yifi acolo doar datorită vitezei de încărcare a paginii și a selecției uriașe de filme disponibile. În plus, există o mulțime de funcții excelente pe site care fac ca navigarea pentru un nou titlu să fie cu adevărat ușor de făcut. Din aceste motive credem că toată lumea ar trebui să știe despre 1337x ca o alternativă valabilă pentru filme Yifi.

Pe lângă doar titluri, 1337x oferă și descărcări de torrent pentru mai multe categorii, cum ar fi jocuri și aplicații - ceea ce înseamnă că oferta vă poate ține acolo ore întregi doar răsfoind listele. Site-ul nu are reclame sau pop-up-uri enervante, așa că nu’nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu acest lucru sau pentru a vă oferi niște malware, care cu siguranță este un plus.

Xmovies8

O resursă uriașă pentru spectacole online, cu un motor de căutare puternic

Xmovies8

Xmovies8 are tot ce ai avea nevoie pentru o alternativă bună de flux Yifi, astfel vei putea găsi atât sezoane TV, cât și titluri de blockbuster aici. Lista este actualizată regulat, deși nu conține toate cele mai recente titluri. Cu toate acestea, are un catalog uriaș înapoi care vă va oferi o mulțime de opțiuni atunci când căutați versiuni mai vechi.

Nu există reclame enervante care strică experiența care este minunată de văzut, iar integrarea cu IMDb este fluidă și intuitivă pentru a adăuga cu adevărat experiența utilizatorului. Funcția de filme conexe funcționează bine și este suficient de precisă pentru a oferi o călătorie interesantă prin site’s-a oferit.

Totul este etichetat și oferă o mulțime de detalii despre film’s metadate, deci afla mai multe despre titlu este, de asemenea, o adiere. Acest lucru face ca Xmovies8 să fie o experiență de utilizator plăcută în general și demnă de adăugat la această listă de alternative.

9xmovies

O selecție largă de filme din întreaga lume, inclusiv multe titluri audio dual

9xMovies

Dacă sunteți în căutarea de filme asiatice și filme Yifi într-un singur loc, 9xmovies va fi chiar pe strada dvs.! Prezintă literalmente sute de mii de filme pakistaneze, hindi și bollywoodiene cu dublă audio și dubs. Este un portal masiv pentru lumea cinematografiei asiatice. În afară de aceasta, oferă și toate serialele și filmele americane și europene obișnuite pe care le-ați aștepta de la un site de descărcare de filme Yifi.

Nu există pop-up-uri enervante sau anunțuri distractive pe acest site, doar o mulțime de link-uri către titluri în rezoluții bluray și regulate. Datorită tuturor acestor funcții grozave, credem că acest site merită foarte bine marcat în lista dvs. de alternative Yifi.

Nu uitați să utilizați un VPN

Nu este un secret faptul că adresa dvs. IP este expusă și descărcările dvs. pot fi urmărite și monitorizate în timp ce descărcați torentele. Prin urmare, vă recomandăm să utilizați un VPN când torrentați, deoarece vă va masca adresa IP publică și vă va asigura că identitatea dvs. este protejată. Puteți alege VPN-ul dvs. de încredere din cele mai bune VPN-uri pentru lista de torrenting.

Deci, care dintre cele mai bune alternative Yify enumerate aici astăzi utilizați în 2020? Există altele majore pe care noi’mi-a fost dor?

Orice dintre noi’ai enumerat care au probleme? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 41 =