7 najboljših možnosti za prenos leta 2020


Še vedno uporabljate program Transmission za Mac in iščete druge možnosti? No, to je vodnik za vas!

Če ste že uporabljali torrent odjemalca Transmission za Mac OS X, boste verjetno želeli videti, kaj je še na voljo, saj programska oprema Transmission (znana tudi kot "prenosbtbt") ne’ne zagotavljajo najbolj uporabnih izkušenj z bogatimi funkcijami.

Čeprav je Transmission javnosti na voljo že vrsto let, bi ga nekateri lahko rekli’s izgubila vodstvo kot najboljša izbira BitTorrent odjemalca - zaradi množice alternativnih rešitev za prenos, ki so zdaj na trgu.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

Nadomestne možnosti ponujajo številne funkcije, kot so integrirano pretakanje in celo integrirano iskanje hudournikov ali široko priljubljen DHT za iskanje dodatnih vrstnikov, za večjo porabo uporabnikov pa funkcije, kot so naprednejši nadzor pasovne širine..

Spodaj navajamo najboljše alternative, ki jih lahko priporočamo Transmissionju, tako da se boste najbolje odločili za izbiro svoje vsakodnevne stranke BitTorrent.

Vuze

Ta odjemalec je hiter in bogat z vsemi funkcijami vse, o čemer bi lahko sanjali v odjemalcu BitTorrent

Vuze pregled

Ponuja morda največji nabor funkcij od vseh drugih možnosti, ki jih lahko najdemo na internetu, Vuze premija gre celo tako daleč, da imamo resnično napredno uporabniško izkušnjo, ki omogoča sprotno pretakanje nepopolnih hudournikov, ki jih trenutno prenašate.

To pomeni, da lahko med prenašanjem prenašate podatke, ne da bi potrebovali dodatne vtičnike ali programsko opremo. Menimo, da samo zaradi te funkcije Vuze izstopa iz embalaže, zato jo zelo priporočamo v premislek.

Poleg načrtovanja pasovne širine, integriranega iskanja, DHT-jev in vizualizacij roja je celoten paket celovita rešitev, ki vsekakor označi vse škatle. Odjemalec Vuze je lahek in deluje brez težav, ne da bi uporabil veliko sistemskih virov ali nenadoma naredil Macbook’ventilator prihaja zaradi močne porabe virov, tako da je vse skupaj’je težko najti negativnosti o Vuze.

Potop

Hiter in enostaven za uporabo, napisan v Python-u in odprtokodni kodi

Odtoči hudournik odjemalec

Deluge je brezplačna programska oprema, ki je med različicami na voljo kot alternativa Transmission for Mac, vendar je’je na voljo tudi v različicah Windows in Linux. Tako lahko izkoristite njegovo bogastvo funkcij na kateri koli platformi.

Uporabniki Mac Prenosa bodo veseli, da so tukaj prikazane redne funkcije in nekaj lepih dodatkov. DHT, Local Peer Discovery, Peer Exchange, UPnP, NAT-PMP in omejitve hitrosti na hudournik naredijo Deluge orodje tako za uporabnike energije kot za novince..

Kadar ga Deluge dvigne, je v konfiguraciji strežnika. Deluge je mogoče izvajati kot navaden odjemalec in tudi kot strežnik (tako kot vsaka druga storitev demona!). Tako lahko Deluge brezglavo zaženete na strežniku in se prijavite, ne da bi morali imeti računalnik 24/7!

Deluge omogoča uporabnikom daljinsko prijavo in preverjanje napredka pri prenosu strežnikov na strežnike, kar je očitno zaželeno za velike sejalce, ki želijo učinkovito deliti svoje hudournike, ne da bi morali ves čas pustiti namizje na ali prenosnem računalniku odprto.

Posel dodajo še množice vtičnikov, zaradi katerih je Deluge še bolj zaželena izbira. Razširite funkcionalnost programske opreme s pomočjo vtičnikov tretjih oseb, ki ponujajo ogromno količino prilagoditev! Od pregledovanja podatkov o razmerjih roj in sejalnik-pivka, do načrtovanja in naprednih možnosti setve in grafov. To je’s vse brezplačno na voljo v knjižnici vtičnikov Deluge.

qBittorrent

Odprta alternativa programu Transmission for Mac, katerega cilj je vmesnik s slogom uTorrent

qbittorrent pregled

qBittorrent je skupnost, ki jo razvijajo prostovoljci, ki so z Qt Toolkitom ustvarili polirano, dobro zasnovano stranko. Deluje na Macu in vseh večjih platformah, tako da ga lahko namestite kamor koli želite.

Podprte so datoteke z magnetom, kot so DHT, PEX in lokalno odkrivanje vrstnikov. Poleg tega tudi’lepo je videti, da je šifriranje podprto in zaporedno nalaganje na voljo takoj iz polja. qBittorrent je preveden v 70 jezikov, torej’je tudi odlična izbira za uporabnike v državah, ki niso angleško govoreče.

Na voljo je oddaljeni uporabniški vmesnik, kot tudi “Ustvari hudournik” uporabniki orodij uTorrent bodo seznanjeni. Prav tako lahko omejite razmerja med nalaganjem in nalaganjem deležev na hudournik, tako da je standardna funkcija resnično zelo obsežna.

Edina negativa glede qBittorrent-a je, da boste najverjetneje morali namestiti nekaj iskalnih vtičnikov, da boste dobili res dobre rezultate, ki jih lahko uporabite pri iskanju, vendar je poleg tega odlična alternativa prenosu za Mac.

BitLord

Najlažji odjemalec za prenos hudournikov, podpira Chromecast!

Domača stran BitLorda

Zasnovan s hitrostjo in lahkotnostjo od samega začetka ponuja Bitlord nekaj odličnih funkcij. Streaming, seznami predvajanja in komentiranje so v odjemalcu podprti, zato je preverjanje veljavnosti prenosa enostaven postopek.

Čeprav ima Bitlord veliko funkcij, ga’ni odprtokoden. Medtem ko njihova spletna stran navaja, da za prenos datotek uporablja knjižnico libtorrent, za ostalo programsko opremo ne moremo prevzeti garancije, saj kode ni nikoli izdal. To je resno negativno za projekt in vas lahko odvrne.

Poleg tega, da ni preglednosti, je tu nekaj nenavadnih funkcij, na primer podpora za Chromecast, ki se tako enostavno pretaka s hudournikov v dnevno sobo.

BitTorrent

Uradni odjemalec deluje solidno kot doslej in ima zelo nizke sistemske vire

BitTorrent

Prvotna in morda še najboljša, ki ponuja samodejno prilagajanje nastavitev pasovne širine, da bi dosegli najboljšo hitrost hudournika, obenem pa optimizirano za delovanje z malo sistemskih virov v ozadju.

Naročnik ponuja oddaljeno spletno prijavo in je brez oglasov, zaradi česar je vse skupaj zelo lepo. Čeprav naprednejše uporabniške funkcije Deluge ali Vuze v tem osnovnem odjemalcu BitTorrent niso na voljo. To, kar ji manjka, nadoknadi hitrost in učinkovitost, kar pomeni, da je zmagal’t ne moti svojih igralnih ali drugih programov, medtem ko odstranjevanje datotek odpravlja.

Folk

Odjemalec z več plati, z magnetno podporo in YouTube izpiranjem.

Folk

Folx je zagotovo ena najbolj razkošnih in vrhunskih Mac aplikacij za hudourništvo, ki ponuja enostaven dostop do prenosa hudournikov in nadzor funkcij, kot so hitrost, označevanje, iskanje in prednost.

Povezave z magnetom so podprte, kar je edinstvena funkcija razdelitve prenosov v 2 niti, kar omogoča hitrejši prenos in samodejno nadaljevanje prekinjenih prenosov.

Iskalne funkcije so res obsežne in profesionalna različica ponuja integracijo, načrtovanje in prenos videoposnetkov za YouTube, ki podpira tudi načrtovanje iTunes. Edina negativna točka je, da Folx ni odprtokodni in uporabnik zahteva, da nadgradi na pro članstvo, da bi pridobil vse odlične funkcije.

Xtorrent2

Ta alternativa Transmission je elegantna in bogata z vsemi funkcijami.

Xtorrent2

Vmesnik je dobro zasnovan in omogoča nalaganje hudournikov zelo enostavno. Oddelki so dobro označeni in se učite svojo pot okoli programske opreme’ne bo težko za novega ponudnika.

Negativna točka Xtorrent2 je, da boste morali, če želite dostopati do hitrostnih funkcij, nadgraditi na premijsko različico. Čeprav programska oprema deluje dobro, menimo, da je to resen negativ.

Aplikacija je v bistvu prepakirana v Vuze z lepšim stilom in predstavitvijo. Čeprav deluje zelo dobro in je vreden vaše pozornosti, priporočamo tudi Vuze, saj je primerljivo enak.

Ob nalaganju hudournikov ne pozabite ostati varni

  • Don’ne puščajte svoje identitete v spletu in zaščitite svojo torrentno uporabo z VPN.
  • Maskirajte svoj IP, povežite se s povsem drugega mesta.
  • Šifrirajte svoj internetni promet, da nihče ne vidi, do katerih hudournikov dostopate.

Skrbite za svojo identiteto v spletu in za digitalni odtis, ki ga puščate za seboj. Zakoni o piratstvu so v zadnjem desetletju postali resna tema in samo v Združenih državah so lani vložili več kot 1000 tožb. To je’definitivno ni nekaj, kar bi radi jemali rahlo.

Poskrbite, da bo vaša identiteta zaščitena in da nobena od vaših osebnih podatkov ne pušča prek spleta s pomočjo varnega tunela na internet s profesionalno storitvijo VPN.

VPN-ji (virtualna zasebna omrežja) omogočajo dostop do interneta tako kot pri običajni povezavi, vendar z dodatno zaščito šifriranja prometa, kar pomeni, da spletna mesta, ki jih obiščete, niso vidna in če vaš VPN zagotavlja pravilnik beleženja, ne odtis je puščen za sledenje.

Če uporabljate VPN za torrenting, morate poskrbeti, da je latenca nizka in da je omogočeno tudi posredovanje vrat za hudournike, da lahko najdete druge vrstnike in se na primer povežete z DHT. Zato se prepričajte, da ste izbrali strežnik VPN v bližini vašega lokalnega območja z nizkim pingom. Preverjanje NordVPN ali ExpressVPN je optimalno, saj imajo največ lokacij na svetu, najhitrejše rezultate na naših testih in odlično politiko brez beleženja.

Torej, katero od teh možnosti za prenos, ki so danes naštete, uporabljate v letu 2018? Ali obstajajo kakšni večji, ki smo jih mi’sem zamudil?

Vse, ki jih mi’ste na seznamu, ki imajo težave? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =