6 najboljih alternativa Torrents.me


Kada pregledavamo bujice, ponekad se možemo uputiti izravno na torrents.me kao de facto pretragu bujice, ali što ako želimo proširiti svoj ulov na druge zajednice? Prije nego što uđete u divlji svijet Torrents.me alternative, svakako se potrudite’ne mogu učiniti ništa glupo i sami sebi stvarati probleme.

Neke nepotpune web stranice mogu biti prepune opasnog sadržaja, poput virusa na daljinsko upravljanje (inače poznatih kao trojani), pa čak i do lonaca s medom koje su vlasti postavile kao zamku uhvatiti preuzimače na crvene ruke. Očito kao i za sve aktivnosti torrents.me koje su vam potrebne da biste zaštitili anonimnost na mreži i osigurali vezu s kvalitetnim VPN-om..

Budite sigurni dok je bujica započela s jednim od najboljih VPN-ova za bujicu: ExpressVPN ▸

Najmoćniji VPN na tržištu pokriva sve torrentere’brzine i sigurnosne potrebe.

NordVPN ▸

Trenutačno ne samo najbrži VPN, već i onaj koji nudi sjajne ponude za korisnike.

CyberGhost ▸

Jeftin i jednostavan za upotrebu - CyberGhost nudi sjajan popis servera i dobre P2P mogućnosti.

VPN-ovi pružaju vam duševni mir za sigurno pregledavanje interneta bez izlaganja računala’osobnu IP adresu, a također šifrira vaš promet, tako da svi koji pokušaju bilo što neobavezno slušaju vašu vezu ili, na primjer, ako dijelite mrežu s nepoznatim sudionicima koji ne bi mogli biti toliko pametni i sami su se zarazili - VPN će zaustaviti te luđačke programe od njuškajući promet preko LAN mreže u zajedničkoj mreži, na primjer, u velikom kampusu / javnom wifi-ju i slično, gdje ne znate legitimitet drugih uređaja na istoj javnoj mreži.

Prije nego što preuzmete svoju prvu torrent datoteku s dolje navedenih web stranica torrenta, preporučujemo vam da provjerite naše najbolje VPN-ove za popis torrenta i odaberete VPN koji će vas zaštititi tijekom bujice.

Gusarski zaljev

‘Svijet’s najotpornijim bujicama’ zasigurno je nadživio svoje ime!

Pregled torrent stranice Pirate Bay

Odaberi odabranog proxy pirate Bay proxyja.

Ova legendarna stranica za bujicu jedna je od prvih i najpričesnijih stranica o bujicama na Internetu. Ima doslovno bilo koji oblik bujice kakav možete zamisliti, dostupan zajedno s vezama s magnetima i provjerenim učitavačima, trebao bi vam poslužiti kao prvi port za pozive kada tražite alternative torrents.me.

Sve možete pronaći na torrents.me i više u The Pirate Bay! Ako’S aplikacijama, filmovima ili serijama koje tražite, bit će vam preplavljena količina magneta koja vam stoji na raspolaganju. Bukvalno sve što možete smisliti ovdje je mučno, od potpuno novih izdanja do vraćanja u anale vremena.

Jedan od načina na koji piratski zaljev zarađuje je rudarjenje kriptovaluta u vašem pregledniku, dok svoju karticu ostavljate otvorenom, pa ako želite podržati web mjesto. Možete ili poslati donaciju kriptovalute ili samo ostaviti preglednik otvoren i on će upotrijebiti neispravan procesor kako bi minirao kriptovalute u pozadini kako bi održao web mjesto na mreži. Lijepa, ali često nedovoljno korištena značajka koja znači da je Pirate Bay otporniji i profitabilniji od prostog prihoda od oglašavanja.

1337x

Brzo web mjesto s velikim značajkama s velikim katalogom i moćnom funkcijom pretraživanja

Pregled 1337x torrent stranice

Ako tražite dobru alternativu torrents.me, ne tražite dalje od 1337! To’Dobili smo sve kategorije bujica koje biste očekivali od vrhunske torrent web stranice. Na ovom izvrsnom mjestu naći ćete najnovije filmove, aplikacije, igre, pa čak i sadržaj za odrasle.

Datoteke su provjerene i web stranica reagira brzo, s malo nikakvih skočnih prozora ili oglasa na putu pronalaženja vaših veza s magnetima. Televizijska knjižnica složen je sadržajem, što znači da možete smjestiti sve godišnje doba koje ste tražili na jednom prikladnom mjestu za lako pristup.

Ažuriranja su česte, ali ne baš toliko kao gusarski zaljev’i dalje se ažuriramo novim izdanjima svakog dana koje smo pregledali tijekom pregleda. Također nije bilo zastoja kad god smo provjerili 1337 što znači da se možete osloniti na uslugu i na nju’neće nestati preko noći.

RARBG

Jednostavna, lagana torrents.me alternativa koja za vas ima ogroman izbor bujica

RARBG pregled

Sučelje je osnovno i bez problema, ali to ne’t znači RARBG je manje održiva torrents.me alternativa kao i ostali na našoj listi! Popis se često ažurira na popisu s puno sjemenki i pijavica, što ovu zajednicu čini užurbanim mjestom ispunjenim svim vrstama vrhunskog sadržaja.

Ovdje su navedene sve velike torrent datoteke koje ćete pronaći na torrents.me, i ogroman izbor starijih izdanja koja su još uvijek aktivna i imaju dobar omjer lecher-set. RARBG definitivno zaslužuje biti na vašem popisu favorita torrents.me alternativa, web mjesto se brzo reagira i pretraživač moćan vraća puno rezultata za sva pretraživanja koja smo bacili na njega.

Sadržaj je kategoriziran prema vrsti i kvaliteti što znači da s lakoćom možete potražiti HD kvalitetne HD datoteke ili samo niže varijante veličine datoteka. Postoji i značajna količina veza do metapodataka koji se nude u izdanjima filmova, poput IMDB-a i tvmaze.com - što olakšava saznavanje više o naslovu prije preuzimanja..

YTS.am

Veliki izbor niske veličine datoteka, visokokvalitetnih HD filmova za vašu gledanost!

Pregled torrent stranice YTS (YIFY)

Jednostavno rečeno - HD preuzimanja s džepnim datotekama! YTS.am ima sva sjajna preuzimanja YIFY filmova optimiziranih za vaš mobilni uređaj ili računalo, čineći prenose s sporijom vezom bez problema.

Sva popularna preuzimanja su ovdje, a prezentacija je dovoljno dobra da bi se osjećala kao vrhunska usluga, poput mnogih popularnih pretplatničkih mjesta koja su vani. Elegantan izgled i bogato sučelje čine preuzimanje s YTS-om izvrsnom alternativom torrents.me i onom kojeg toplo preporučujemo!

Zooqle.com

Veliki izbor TV i filmskih veza, dostojna alternativa za torrents.me

Pregled torrent stranice Zooqle

Sadrži golemih 3,8 milijuna provjerenih torenta, Zooqle je jedno mjesto koje će vam pružiti sjajne rezultate iznova i iznova za vaša najsmrtonosnija pretraživanja bujica. U Zooqle je doista toliko dobro nasadjenog sadržaja da nećete biti razočarani potražite svoje torrents.me pretrage ovdje.

Na Zooqleu nema rijetkih reklama, a iskustvo pregledavanja je prepuno sadržaja, a epizode sezone izložene kvalitetom datoteka (1080p ili 720p) što znači da možete jednostavno odabrati odabir i ne izgubiti se u omiljenim epizodama sezona.

LimeTorrents

Mnogo izbora, s laganim i brzim sučeljem.

LimeTorrents pregled

Posjet ovom mjestu može vam pružiti povratne komentare danima zajedničke datoteke Limewire peer-to-peer! U LimeTorrents-u se nudi toliko mnogo datoteka koje toplo preporučujemo, i to ne samo zbog nostalgije Limewire sjećanja - već zato što doista postoji tako sjajan sadržaj da biste mogli propustiti ako ne’Ne mogu se prijaviti.

LimeTorrents se često ažurira, a web stranica je dobro osmišljena s vrlo malo naduvanja, što znači da se stranice učitavaju brzo i malo je ometanja ili neugodnih oglasa koji vam se spremaju. Što god da smo tražili, pronašli smo mnogo rezultata s puno sjemena na mreži. Puno je novih izdanja i stranica je obasjana sjemenom, tako da uistinu nema bujica dobre kvalitete’t problem.

Dakle, koju od ovih ovdje navedenih Torrents.me alternativa koristite u 2020. godini? Postoje li neki glavni oni mi’promašio sam?

Bilo koji koji mi’na popisu ste koji imaju problema? Javite nam u komentarima u nastavku!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =