6 najboljih alternativa demonoidnim bujicama 2020. godine


Osnovan 2003. godine, Demonoid se popeo na to da postane najveći javni torent praćenja do 2005. godine, a u 2018. godini se kaže da ima preko 10 milijuna registriranih korisnika. Prepuno je puno kvalitetnih filmova, igara, glazbe, softvera i još mnogo toga, što nas prisiljava da se vraćamo za još.

Budite sigurni dok je bujica započela s jednim od najboljih VPN-ova za bujicu: ExpressVPN ▸

Najmoćniji VPN na tržištu pokriva sve torrentere’brzine i sigurnosne potrebe.

NordVPN ▸

Trenutačno ne samo najbrži VPN, već i onaj koji nudi sjajne ponude za korisnike.

CyberGhost ▸

Jeftin i jednostavan za upotrebu - CyberGhost nudi sjajan popis servera i dobre P2P mogućnosti.

Što se dogodilo s Demonoidom?

No zbog problema s vladom i industrijom zabave više puta je bilo izvanmrežno, a od sada, web stranica je u funkciji gotovo četiri mjeseca.

Osoblje Demonoida objavilo je na službenom forumu Reddit da padne zbog problema sa serverom, a da stvar bude još gora, domena Demonoida istekla je i u prosincu prošle godine.

Alternativa Demonoidu

Traženje alternativnih torentskih mjesta koja su održiva kao Demonoid može biti malo frustrirajuća. Mnoge od tih web stranica su ili prevare ili pružaju podatke niske kvalitete.

Pripremili smo popis alternativa za Demonoid koje su jednako dobre, ili u nekim slučajevima i bolje od Demonoida. Popis je kategoriziran na sljedeći način:

  • Demonoidne alternative za opće bujice
  • Demonoidne alternative za filmove i TV emisije
  • Igre torrent Demonoid alternative

Demonoidne alternative za opće bujice

Gusarski zaljev

Gusarski zaljev jedna je od najstarijih i jedna od slavnih web stranica bujice svih. Trenutno se izvodi sa izvornom domenom .org.

Pregled torrent stranice Pirate Bay

Možete pronaći bilo koju vrstu filma, igara, softvera i glazbe u najboljoj kvaliteti, a preuzimanje s bujice je jednostavno kao uzimanje slatkiša od djeteta.

Kada u traku za pretraživanje unesete ime filma ili bilo čega što želite preuzeti, dat će vam se sve datoteke tim imenom.

Stranica rezultata pretraživanja Pirate Bay

A kad kliknete na datoteku prikazuju se svi detalji datoteke. Tu je i gumb s magnetom ispod imena svake bujice na koju možete kliknuti za izravno otvaranje datoteke za preuzimanje u uorrentu.

Kako skinuti bujice iz The Pirate Bay-a

Prije odlaska na dio za provjeru, provjerite broj Sijačice i Leechers. Seeders su tipovi koji prenose datoteke s računala (koje djeluju kao poslužitelj). Što je veći broj pijavica, veća je brzina preuzimanja. Jer kombinirana brzina prijenosa pijavica je brzina preuzimanja.

Pijanci su tipovi koji preuzimaju datoteke, ali ne i sjeme.

Pritisnite ikonu magneta pomoću “Dovedite ovu bujicu” opis i preglednik zahtijeva otvaranje datoteke u utorrentu ili BitTorrentu, ovisno o tome koji vas klijent Bit Torrent’ponovno koristite.

Preuzmite Pirate Bay

A kad pritisnete Open, datoteka se otvara u programu UTorrent.

Preuzmi Pirate Bay - otvoren torent

tisak “u redu” a datoteka se počinje preuzimati.

Preuzimanje piratskog zaljeva u akciji

Ono zbog čega je Piratski zaljev takva atrakcija milijunima bujica, je njegov jednostavan, ali privlačan izgled. Korisničko sučelje je vrlo lako pregledavati, a mi bismo vam preporučili da odlazite odatle.

Torrent Downloads

Na Torrent Downloads, sve je dostupno od knjiga, glazbe, filmova, igara itd. Ima prilično jednostavnu i neposrednu početnu stranicu.

Najnovije datoteke u svim kategorijama navedene su na početnoj stranici, s njihovim pripadajućim sejačem, pijavicama i zdravljem.

TorrentDownloads pregledava najbolje torrent stranice

Kada kliknete na vezu, preusmjerit ćete se na stranicu s opisima. Ovdje imate četiri mogućnosti preuzimanja. Tri su odmah ispod naziva datoteke. Gumb u sredini i magnetna veza u torrent info preuzimaju torrent datoteke.

Torrent Downloads 2

Ako kliknemo na gumb sa “Preuzmi torrent” napisana na njemu, preuzima se .torrent datoteka. Da biste ga učitali u uTorrent, kliknite ga i pritisnite “u redu”.

Torrent Downloads 3

A ako kliknemo na “Magnetna veza”, preglednik zahtijeva učitavanje datoteke na uTorrent.

Torrent Downloads preuzimanje

Za razliku od većine torrent stranica, Torrent Downloads daje informacije o sejaču, pijavici i zdravlju, što je veliki plus jer možete odrediti koliko će vam datoteka trebati za preuzimanje. Torrent Downloads uvijek će biti na našem glavnom popisu bujica.

Limene bujice

LimeTorrents pregled

Lime Torrents jedan je od starih dječaka poput Demonoida i The Pirate Baya i jedna od najvećih baza podataka za bujice visokog kvaliteta.

Unatoč nekoliko pokušaja blokiranja, web stranica je u potpunosti operativna samo sa promjenom imena domene. Nakon unosa URL-a usmjeravamo se na njegovu početnu stranicu.

Nakon pretraživanja ili samo klika na datoteku na početnoj stranici, dobit ćemo sljedeću stranicu s opisom “Preuzimanje magneta” opcija ili “Preuzmi torrent” opcija.

LimeTorrents koji preuzimaju bujice

Gdje “Preuzimanje magneta” iz preglednika povlači zahtjev za učitavanje datoteke u torrent, “Preuzmi torrent” opcija preuzmi datoteku koja kad klikne, učitava datoteku uTorrent. Na bujicama Lime nalazi se puno bujica loše kvalitete, ali to’s onim dobrim zbog kojeg ostaje na našem popisu. Uz to’jedva ikad dolje.

Tako to’s partnerom za loša vremena.

Demonoidne alternative za filmove / TV emisije

YTS

Pregled torrent stranice YTS (YIFY)

YTS je neslužbeni potomak YIFY grupe. Na YTS-u ćete naći samo filmove HD (720p, 1080p, 3D) kvalitete i u vrlo maloj veličini.

Uistinu pruža ono što obeća. Posljednje dvije godine ona je i bila je najbolje web mjesto za preuzimanje filmova.

Preuzimanje filmova ne može biti ništa jednostavnije od preuzimanja s ove web stranice. Ima najprikladnije sučelje, s prikolicom filma i sinopsisom u nastavku. Samo kliknite svoj omiljeni film…

Opcije preuzimanja torrenta YTS (YIFY)

Kliknite na preuzimanje i dobit ćete izbor između kvaliteta tiska filma. Preuzimate željenu kvalitetu i uživate u filmu.

Na ovoj web stranici postoji puno skočnih oglasa, što se može izbjeći dobrim blokatorom oglasa, ali to’Bez kompromisa u kvaliteti, zbog čega je bujica na prvom mjestu za filmove.

RARBG

RARBG pregled

RARBG je jedan od najvećih bujica. Završava na vrhu s drugim najboljim torent web stranicama kao što su The Pirate Bay, KickAss, Demonoid, itd.

Svakog dana se na ovu stranicu prenose najnovije TV emisije, filmovi i glazba. Na ovoj web stranici možete pronaći gotovo svaki film ili TV emisiju iz gotovo svake zemlje.

Početna stranica je prilično jednostavna za razumjeti. Kliknite vezu koja vam se sviđa i koja vas vodi do stranice s opisima.

Stranica za preuzimanje RARBG

Kvalitetu web stranice možete odrediti prema pažnji. RARBG je savršen primjer za to. Link na bujicu nalazi se na vrhu opisa s magnetom.

RARBG smatramo da je potpuno besplatan. Može se ponekad pokrenuti izvan mreže, ali to’samo zbog problema sa serverom. Svakako predlažemo korištenje RARABG-a.

Demonoidne alternative za igre

Torrents igre

Igre Torrents pregled

Izvorno na španjolskom, ova web stranica pripada najboljim torent stranicama za igranje. Igre Torrent izgrađena je upravo za zadovoljavanje potreba igrača. Nakon pregledavanja web stranice naći ćete Bloodborne Skidrow, Skidrow Crack, 3DM igre i mnoge druge. Jednom kad ti’Na početnoj stranici morat ćete je prevesti na engleski.

Klikom na link za preuzimanje igre, preglednik usmjerava na stranicu opisa. Evo, vidite “Preuzmi torrent” dugme.

Kako preuzeti datoteke sa Torrent igara

Usprkos ogromnoj biblioteci igara, malo je bolova u guzici za govornike koji ne govore španjolski koji mogu pregledavati web stranicu.

Ali za istinskog igrača to’samo još jedna zabavna misija.

Don’Ne zaboravite koristiti VPN

Jedna stvar koju morate shvatiti je da prenošenje bujica može biti ilegalno na određenim lokacijama. Osnivači i vlasnici mnogih torrent stranica uhvaćeni su i suđeni zbog kršenja autorskih prava. Nikada nećete naći osoblje ili vlasnika web stranice koristeći njegovo pravo ime, jer može vas uvaliti u puno problema.

Ali to ne’sprečava nas da ne koristimo bujice. Virtualne privatne mreže ili VPN’s je privatni kanal između dva ili više uređaja. VPN’s koriste se za skrivanje internetskog prometa osobe od nevidljivih očiju davatelja internetskih usluga ili davatelja internetskih usluga.

Postoji puno VPN-a’s koje možete izabrati. Ali morate biti oprezni, jer mnogi od ovih VPN-a’je don’ne dopuštaju bujice. Sastavili smo popis VPN-a’s pomoću kojih možete sigurno preuzeti torrente:

  • NordVPN
  • ExpressVPN
  • Savršena privatnost
  • Mullvad VPN

Pogledajte naš puni popis najboljih VPN-a za bujice.

Zaključno, nakon temeljite analize prednosti i nedostataka, došli smo do odluke da je Gusarski zaljev najbolja alternativa Demonoidu.

Na temelju naše analize, Piratski zaljev je najbolja alternativa Demonoidu.

I u VPN-u’s, naše osobno iskustvo nas navodi da vjerujemo da je NordVPN najbolji VPN koji se koristi za bujice.

Dakle, koju od ovih danas opisanih demonoidnih alternativa koristite u 2020. godini? Postoje li neki glavni oni mi’promašio sam?

Bilo koji koji mi’na popisu ste koji imaju problema? Javite nam u komentarima u nastavku!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 36