6 najboljših alternativ Torrents.me


Med brskanjem po hudournikih se lahko včasih vrnemo na torrents.me kot dejansko iskanje hudournikov, toda kaj, če želimo razširiti svoj ulov na druge skupnosti? Preden se podate v divji svet alternativ Torrents.me, se prepričajte, da ne’ne storim ničesar neumnega in si povzročaš težave.

Nekatera neprecenljiva spletna mesta so lahko polna nevarne vsebine, kot so virusi na daljavo (sicer znani kot trojani) in celo kozarci z medom, ki so jih oblasti postavile kot past, da lovijo prenosnike. Očitno velja za vse torrents.me dejavnosti, ki jih potrebujete, da zaščitite anonimnost v spletu in si zagotovite povezavo s kakovostnim VPN.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

VPN-ji vam omogočajo brezskrbnost za varno brskanje po internetu, ne da bi izpostavljali računalnik’osebni IP-naslov in tudi šifriranje prometa, tako da kdorkoli poskuša karkoli ribe posluša vašo povezavo ali na primer, če delite omrežje z neznanimi udeleženci, ki ne bi bili tako pametni in so bili sami okuženi - VPN ustavi te lopovske programe vohanje prometa po omrežju LAN v skupni rabi, na primer v velikem kampusu / javnem wifiju itd., kjer ne poznate legitimnosti drugih naprav v istem javnem omrežju.

Preden naložite svojo prvo torrent datoteko s spodnjih spletnih mest hudournikov, vas priporočamo, da si ogledate seznam najboljših VPN-jev za torrenting in izberete VPN, ki vas bo zaščitil med hudourništvom.

Gusarski zaliv

‘Svet’je najbolj odporno mesto hudournika’ je vsekakor dobil ime!

Pregled torrent mesta Pirate Bay

Tukaj izberite zaupanja vrednega proxyja Pirate Bay.

To legendarno mesto za hudournike je eno prvih in najbolj pogovarjanih o torrentskih spletnih mestih na internetu. Z dobesedno kakršno koli obliko hudournika, ki si jo lahko zamislite, na voljo skupaj z povezavami z magnetom in preverjenimi naložili, bi moral delovati kot vaše prvo klicno mesto, ko iščete alternative za torrents.me.

Vse najdete na torrents.me in še več v The Pirate Bay! Če je’S aplikacijami, filmi ali serijami, ki jih iščete, boste preplavljeni s količino povezav z magnetom, ki vam je na voljo. Tu dobesedno vse, kar se lahko domislite, huduje, od povsem novih izdaj do vračanja v anale časa.

Eden od načinov, kako piratski zaliv zasluži, je rudarjenje kripto valut v vašem brskalniku, medtem ko pustite zavihek odprt, tako da, če želite podpreti spletno mesto. Lahko pošljete donacijo kripto valute ali pa preprosto pustite brskalnik odprt in s praznim procesorjem bo napajal kriptovalute v ozadju, da bo spletno mesto ostalo v spletu. Lepa, a pogosto premalo izkoriščena funkcija, ki pomeni, da je Pirate Bay bolj odporen in dobičkonosen, ne da bi prišel zgolj od oglaševalskih prihodkov.

1337x

Hitro, pakirano spletno mesto z ogromnim katalogom in zmogljivo funkcijo iskanja

Pregled 1337-kratnega hudourniškega mesta

Če iščete dobro alternativno torrents.me, ne iščite več kot 1337! To je’s vse kategorije hudournikov, ki bi jih pričakovali od vrhunske torrent spletne strani. Na tem odličnem spletnem mestu boste našli najnovejše filme, aplikacije, igre in celo vsebine za odrasle.

Datoteke so preverjene in spletno mesto se odzove hitro, pri čemer ne pride do pojavnih oken ali oglasov, ki bi ovirali iskanje povezav z magnetom. Televizijska knjižnica je zbrana z vsebino, kar pomeni, da se lahko na enem priročnem mestu, ki je enostavno dostopno, znajdete v vseh letnih časih, ki ste jih iskali..

Posodobitve so pogoste, a ne ravno toliko kot gusarski zaliv - to’še vedno posodabljamo z novimi izdajami vsak dan, ki smo jih preverili med pregledom. Prav tako ni bilo izpadov, kadar smo preverili 1337, kar pomeni, da se lahko zanesete na storitev in storitev’ne bo izginila čez noč.

RARBG

Preprosta, lahka alternativa torrents.me, ki za vas ponuja ogromen izbor hudournikov

Pregled RARBG

Vmesnik je osnoven in brez pretiravanja, vendar to ne drži’t pomeni RARBG je manj uspešna torrents.me alternativa kot ostali na našem seznamu! Seznam se pogosto posodablja z obilico semen in pijavk, zaradi česar je ta skupnost živahna, napolnjena z vsemi vrstami vrhunske kakovosti.

Vse velike torrent datoteke, ki jih najdete na torrents.me, so naštete tukaj in z veliko izbiro starejših različic, ki so še vedno aktivne in imajo dobro razmerje med zakladanjem in sejalcem. RARBG si vsekakor zasluži, da se nahaja na vašem seznamu zaznamkov torrents.me alternativ, spletno mesto se hitro odziva in iskalnik je močan, saj vrača veliko rezultatov za vsa iskanja, ki smo jih vrgli nanj.

Vsebina je razvrščena po vrsti in kakovosti, kar pomeni, da lahko z lahkoto iščete visokokakovostne HD datoteke ali samo manjše različice datotek. Obstaja tudi veliko povezav do metapodatkov, ki so na voljo v izdajah filmov, kot sta IMDB in tvmaze.com - olajšajte več informacij o naslovu pred prenosom.

YTS.am

Ogromen izbor nizke velikosti datotek, visokokakovostnih HD filmov za vaše gledanje!

Pregled hudourniškega mesta YTS (YIFY)

Preprosto povedano - HD prenose z žepnimi datotekami! YTS.am ima vse odlične prenose filmov YIFY, optimizirane za vašo mobilno napravo ali osebni računalnik, zato prenose s počasnejšo povezavo prepuhujete.

Vsi priljubljeni prenosi so tukaj in predstavitev je dovolj dobra, da se lahko počuti kot vrhunska storitev, kot so številna priljubljena naročniška mesta, ki so tam. Elegantna postavitev in bogat vmesnik omogočata nalaganje z YTS odlično alternativno torrents.me in zelo priporočamo!

Zooqle.com

Obsežen izbor TV in filmskih povezav, vredna alternativa za torrents.me

Pregled strani torrentov Zooqle

Zooqle je z velikimi 3,8 milijona preverjenih hudournikov, eno mesto, ki vam bo znova in znova prineslo odlične rezultate za vaša najbolj izstopajoča iskanja hudournikov. V Zooqle je res tako dobro posejana vsebina, da tukaj ne boste razočarani, če iščete svoje torrents.me iskanja.

Oglasi na Zooqle skoraj ni oglasov, izkušnja z brskanjem pa je opremljena s funkcijami, epizode sezone pa so določene s kakovostjo datotek (1080p ali 720p), kar pomeni, da lahko preprosto izberete izbiro in se ne izgubite v svojih priljubljenih epizodah sezone.

LimeTorrents

Veliko izbire, z lahko in hitrim vmesnikom.

LimeTorrents pregled

Če obiščete to spletno mesto, lahko dobite povratne informacije o dneh skupne rabe datotek Limewire! V LimeTorrents je na voljo toliko datotek, ki jih toplo priporočamo, in to ne le za nostalgijo spominov Limewire - ampak zato, ker je v resnici toliko odličnih vsebin, ki jih lahko pogrešate, če ne’t ob prijavi.

LimeTorrents se pogosto posodablja in spletno mesto je dobro zasnovano z zelo malo razstreljevanja, kar pomeni, da se strani hitro nalagajo in malo je motenj ali motečih oglasov. Karkoli smo iskali, na spletu smo našli veliko rezultatov z veliko semen. Obstaja veliko novih izdaj in spletno mesto je prepolno s semeni, zato je pridobivanje kakovostnih hudournikov resnično res’t vprašanje.

Torej, katero izmed teh naštetih strani Torrents.me, ki so danes naštete, uporabljate leta 2020? Ali obstajajo kakšni večji, ki smo jih mi’sem zamudil?

Vse, ki jih mi’ste na seznamu, ki imajo težave? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =