6 cele mai bune alternative la torentele Demonoid în 2020


Fondată în 2003, Demonoid a devenit cel mai mare torrent public tracker până în 2005, iar în 2018 se spune că are peste 10 milioane de utilizatori înregistrați. Este la pachet cu o mulțime de filme de calitate, jocuri, muzică, software și multe altele, ceea ce ne obligă să revenim pentru mai mult.

Fiți în siguranță în timp ce torrentingGet a început cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting: ExpressVPN ▸

Cel mai puternic VPN de pe piață acoperă toate un torrenter’nevoile de viteză și securitate.

NordVPN ▸

Nu numai cel mai rapid VPN în acest moment, ci și unul care are câteva oferte excelente pentru utilizatori.

CyberGhost ▸

Ieftin și ușor de utilizat - CyberGhost oferă o listă de server excelentă și funcții P2P bune.

Ce s-a întâmplat cu Demonoid?

Însă problemele sale cu guvernul și industria divertismentului au determinat-o să se deconecteze în mai multe rânduri, iar de acum, site-ul web este de aproape patru luni..

Personalul Demonoid a postat pe forumul oficial Reddit că este scăzut din cauza problemelor legate de server și, pentru a înrăutăți, domeniul Demonoid a expirat și în decembrie anul trecut..

Alternative la Demonoid

Căutarea de site-uri alternative de torrent care sunt la fel de viabile precum Demonoid poate fi puțin frustrant. Multe dintre aceste site-uri web sunt înșelătorie sau furnizează date de calitate scăzută.

Am pregătit o listă de alternative pentru Demonoid care sunt la fel de bune sau, în unele cazuri, mai bune decât Demonoid. Lista este clasificată după cum urmează:

  • Alternative demonoide pentru torentarea generală
  • Alternative demonoide pentru filme și emisiuni TV
  • Jocuri alternative torrent Demonoid

Alternative demonoide pentru torentarea generală

Golful Piratilor

Golful Pirat este unul dintre cele mai vechi și unul dintre cele mai glorioase site-uri de torente. În prezent, rulează cu domeniul său inițial de .org.

Revizuirea site-ului torentului Pirate Bay

Puteți găsi orice fel de film, joc, software și muzică, în cea mai bună calitate, iar descărcarea de pe torrent este la fel de ușoară ca să luați bomboane de la un copil.

Când introduceți numele unui film sau orice altceva pe care doriți să îl descărcați în bara de căutare, vi se oferă toate fișierele cu acest nume.

Pagina cu rezultatele căutării Pirate Bay

Și când faceți clic pe un fișier, toate detaliile fișierului sunt afișate. Există, de asemenea, un buton de magnet sub numele fiecărui torrent pe care puteți face clic pentru a deschide direct fișierul de descărcare în uTorrent.

Cum se descarcă torentele din The Pirate Bay

Acum, înainte de a merge la partea de descărcare, verificați numărul de Semănătoare și leecheri. Semănătorii sunt acei tipi care încarcă fișierele de pe computerul lor (care acționează ca un server). Cu cât numărul de lipitori este mai mare, cu atât viteza de descărcare este mai rapidă. Deoarece viteza de încărcare combinată a lipitorilor este viteza de descărcare.

Pescărușii sunt tipii care descarcă fișierele, dar nu îl văd.

Apăsați pictograma magnetului cu “Obține acest torent” legendă și solicitările browserului pentru a deschide fișierul în uTorrent sau BitTorrent, indiferent de client Bit Torrent pe care îl’folosesc.

Descărcare Pirate Bay

Și când apăsați Deschide, fișierul se deschide în aplicația uTorrent.

Descărcare Pirate Bay - torrent deschis

presa “O.K” iar fișierul dvs. începe să descarce.

Descărcare Pirate Bay în acțiune

Lucrul care face din The Pirate Bay o atracție atât de mare pentru milioane de torrente este aspectul său simplu, dar atrăgător. Interfața prietenoasă pentru utilizator este foarte ușor de navigat și vă recomandăm să vă faceți torentul de aici.

Descărcări de torrenturi

La Torrent Downloads, totul este disponibil din cărți, muzică, filme, jocuri etc. Are o pagină de pornire destul de simplă și simplă.

Cele mai recente fișiere din toate categoriile sunt listate pe pagina de pornire, cu semințele, prazul și sănătatea respectivă.

TorrentDownload cele mai bune recenzii de site-uri torrent

Când faceți clic pe un link, sunteți direcționat către pagina de descriere. Aici aveți patru opțiuni de descărcare. Din care trei sunt chiar sub numele fișierului. Butonul din mijloc și legătura de magnet din informațiile despre torrent descarcă fișierele torrent.

Descărcări Torrent 2

Dacă facem clic pe butonul cu “Descărcați Torrent” scris pe ea, descărcări de fișiere .torrent. Pentru a-l încărca în uTorrent, faceți clic pe el și apăsați “O.K”.

Descărcări de torrenturi 3

Și, dacă facem clic pe butonul “Magnet Link”, browserul solicită să încarce fișierul pe uTorrent.

Descărcare Torrent Descărcare

Spre deosebire de majoritatea site-urilor din torrent, Descărcările Torrent oferă informații despre seeder, leecher și sănătate, ceea ce este un mare avantaj, deoarece puteți stabili cât timp va fi descărcat fișierul dvs. Descărcările de torrenturi vor fi întotdeauna în lista noastră de top torent.

Torrenturi de var

Recenzie LimeTorrents

Lime Torrents este unul dintre băieții vechi, precum Demonoid și The Pirate Bay, și unul dintre cele mai mari baze de date pentru torenți de înaltă calitate..

În ciuda mai multor încercări de blocare, site-ul web este complet operațional, cu doar modificări în numele domeniului. La introducerea adresei URL suntem direcționați către pagina sa de pornire.

După căutarea sau doar făcând clic pe un fișier de pe pagina principală, vom primi următoarea descriere cu pagina “Descărcarea magnetului” opțiune sau “Descărcați Torrent” opțiune.

LimeTorrents descărcând torente

Unde “Descărcarea magnetului” trage o solicitare din browser pentru a încărca fișierul în torrent, “Descărcați Torrent” opțiunea descarcă un fișier care, atunci când faceți clic, încarcă fișierul în uTorrent. O mulțime de torenți de proastă calitate se găsesc pe torenții Lime, dar aceasta’este cea bună care o face să rămână pe lista noastră. În plus’de-abia s-a stins.

Deci’e partener pentru vremurile proaste.

Alternative Demonoid pentru filme / emisiuni TV

YTS

O revizuire a site-ului torrent YTS (YIFY)

YTS este un descendent neoficial al grupului YIFY. Pe YTS veți găsi doar filme de calitate HD (720p, 1080p, 3D) și la dimensiuni foarte mici.

Livrează cu adevărat ceea ce promite. Este și a fost, în ultimii doi ani, site-ul de top pentru descărcarea de filme.

Descărcarea filmelor nu poate fi mai ușoară decât descărcarea de pe acest site. Are cea mai prietenoasă interfață, cu trailerul filmului și sinopsisul de mai jos. Doar faceți clic pe filmul dvs. preferat…

Opțiuni de descărcare a torentului YTS (YIFY)

Faceți clic pe descărcare și veți avea de ales între calitățile tipăririi filmului. Vă descărcați calitatea preferată și vă bucurați de film.

Există o mulțime de reclame pop-up pe acest site web, care pot fi evitate cu un bun blocant de anunțuri, dar acesta’nu are niciun compromis în ceea ce privește calitatea, ceea ce îl face pe site-ul torrent numărul 1 pentru filme.

RARBG

Recenzie RARBG

RARBG este unul dintre cele mai mari piscine pentru torrente. Se termină în partea de sus cu alte site-uri web cu cele mai bune torrente precum The Pirate Bay, KickAss, Demonoid, etc.

În fiecare zi sunt încărcate cele mai noi emisiuni TV, filme și muzică pe acest site. Pe acest site puteți găsi aproape fiecare film sau emisiune TV practic din fiecare țară.

Pagina de pornire este destul de simplă de înțeles. Faceți clic pe linkul care vă place și care vă duce la pagina de descriere.

Pagina de descărcare RARBG

Puteți determina calitatea unui site web prin atenția acordată detaliilor. RARBG este exemplul perfect în acest sens. Legătura către torrent se află în partea de sus a descrierii cu link-ul magnet.

RARBG este complet complet fără erori. Poate ieși offline uneori, dar asta’s doar din cauza problemelor din partea serverului. Cu siguranță vă sugerăm să folosiți RARABG.

Alternative Demonoid pentru Jocuri

Jocuri Torrents

Jocuri Torrents review

Inițial în spaniolă, acest site web aparține celor mai bune site-uri de torrenturi pentru jocuri. Jocuri Torrent este construit special pentru a satisface nevoia jucătorilor. Odată ce navigați pe site, veți găsi Bloodborne Skidrow, Skidrow Crack, jocuri 3DM și multe altele. Odata ce tu’reintra pe pagina principală, va trebui să traduceți pagina în engleză.

Făcând clic pe linkul pentru a descărca jocul, browserul se îndreaptă către pagina de descriere. Aici, vezi a “Descărcați Torrent” buton.

Cum să descărcați fișierele de la Game Torrents

În ciuda vastei biblioteci de jocuri, vor putea fi o mică durere în fund pentru vorbitorii care nu sunt spanioli să navigheze pe site.

Dar pentru un jucător adevărat acesta’e doar o altă misiune distractivă.

Don’Nu uitați să utilizați un VPN

Un lucru pe care trebuie să-l înțelegeți este că, descărcarea torentelor poate fi ilegală în anumite locații. Fondatorii și proprietarii multor site-uri de torrente au fost prinși și judecați din cauza încălcărilor drepturilor de autor. Nu veți găsi niciodată un personal sau un proprietar al site-ului web folosind numele său real, deoarece vă poate pune probleme.

Dar asta nu face asta’nu ne oprește să folosim torentele. Retele private virtuale sau VPN’s este canal privat între două sau mai multe dispozitive. VPN’s sunt utilizate pentru a ascunde traficul web al unei persoane de ochii care plesnesc furnizorul de servicii de internet sau ISP.

Există o mulțime de VPN’sunt acolo pentru a alege. Dar trebuie să fii atent, pentru că multe dintre aceste VPN’e don’nu permite torentarea. Am asamblat o listă de VPN’pe care le puteți utiliza pentru a descărca torentele în siguranță:

  • NordVPN
  • ExpressVPN
  • Confidențialitate perfectă
  • VPM Mullvad

Vezi lista noastră completă de cele mai bune VPN-uri pentru torrenting.

În concluzie, după o analiză amănunțită a pro și contra, am ajuns la decizia că The Pirate Bay este cea mai bună alternativă la Demonoid.

Pe baza analizei noastre, The Pirate Bay este cea mai bună alternativă la Demonoid.

Și în VPN’s, experiența noastră personală ne conduce să credem că NordVPN este cel mai bun VPN pe care îl puteți folosi pentru torrenting.

Deci, care dintre aceste alternative Demonoid enumerate astăzi utilizați în 2020? Există altele majore pe care noi’mi-a fost dor?

Orice dintre noi’ai enumerat care au probleme? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 31