17 alternative uimitoare de Kickass Torrents pentru descărcări super rapide în 2020


Căutarea de alternative viabile Kickass Torrents în 2020 poate fi uneori o sarcină grea. Exact când tu’Am găsit o alternativă destul de mare, poate fi închisă câteva săptămâni mai târziu, iar căutarea dvs. începe din nou.

Si el’e destul de înțeles că ai crescut să iubești atât de mult Kickass Torrents (aka KAT). La urma urmei, a devenit site-ul torrent # 1 din lume până la sfârșitul anului 2014, depășind gigantul torrent The Pirate Bay.

Potrivit Wikipedia, Kickass Torrents servea până la 1.000.000 de utilizatori pe zi până în august 2015. Avea o cantitate nebună de torrentere, atât de încărcătoare, cât și de descărcătoare și oferea utilizatorilor aproape tot ce aveau nevoie în ceea ce privește filme, emisiuni TV, muzică, software, jocuri și multe altele.

Toate acestea s-au schimbat în iulie 2016, când domeniul Kickass Torrents a fost confiscat de guvernul SUA și presupusul proprietar, Artem Vaulin, a fost arestat.

Fiți în siguranță în timp ce torrentingGet a început cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting: ExpressVPN ▸

Cel mai puternic VPN de pe piață acoperă toate un torrenter’nevoile de viteză și securitate.

NordVPN ▸

Nu numai cel mai rapid VPN în acest moment, ci și unul care are câteva oferte excelente pentru utilizatori.

CyberGhost ▸

Ieftin și ușor de utilizat - CyberGhost oferă o listă de server excelentă și funcții P2P bune.

Trecem mai jos pe povestea și dezvoltarea Kickass Torrents mai jos mai detaliat, dar, în acest moment, fanii Kickass doresc pur și simplu să știe: care sunt cele mai bune alternative Kickass Torrents care încă funcționează în 2020?

Din fericire, noi’am trecut peste asta pentru tine, astfel încât să poți reveni la găsirea și descărcarea torrenturilor rapid și ușor.

Și chiar mai bine, nu numai că am găsit cele mai bune alternative Kickass Torrents, dar am trecut și le-am împărțit în diferite categorii. Acestea includ alternative Kickass Torrents pentru:

 • torentul general
 • film și TV torenting
 • torente de joc

Noi’actualizați constant aceste liste pentru a putea avea cele mai actualizate informații despre cele mai bune alternative Kickass Torrents disponibile în 2020.

Deci, lasa’începeți uitându-vă la cele mai bune site-uri de torrenting generale pe care ar trebui să le utilizați astăzi.

Cele mai bune 7 alternative pentru Kickass Torrents pentru torentul general

Golful Piratilor

Pe primul loc pe lista oricăror alternative Kickass Torrents este cunoscutul pirat Bay, care, de la sine, este închis sau blocat din când în când de către diverse guverne din întreaga lume.

Din fericire, până acum, povestea sa este ceva mai pozitivă decât cea a lui KAT.

The Pirate Bay - alternativ pentru torenturi kickass

Golful Piratelor prezintă o alternativă destul de mare la Kickass Torrents pur și simplu bazată pe faptul că’este unul dintre cele mai populare site-uri torentiale de pe planetă. Din acest motiv, se desfășoară o mulțime de activități, utilizatorii încărcând și descărcând (însămânțând și leecând) torenți aproape continuu.

Pe baza asta, tu’Voi putea găsi o mulțime de varietăți în tipul de torrente pe care le puteți descărca de pe site. În mod similar, voi’Voi găsi, de asemenea, raporturi destul de bune între semănător și leecher, contribuind la unele descărcări rapide.

Indiferent ce ești tu’căutați pe un site torrenting, șansele sunt ca voi’Voi putea să-l găsesc cu The Pirate Bay. Din păcate, acest site este blocat în câteva țări, inclusiv Marea Britanie, Suedia, Australia și Irlanda.

daca tu’ești localizat într-una dintre cele 28 de țări în care cel puțin un ISP blochează The Pirate Bay, poți:

 • Găsiți o altă alternativă Kickass Torrent în acest articol
 • folosiți o rețea privată virtuală (VPN) pentru a ocoli acele blocuri, despre care vom discuta mai detaliat mai jos

RARBG

Un alt site vechi (aproximativ 2008) pentru torrent, RARBG este binecunoscut pentru că are o gamă largă constantă de torrente de înaltă calitate pe care le poți descărca. Prin urmare, ea’s cel mai adesea citat drept una dintre cele mai bune alternative Krents Torrents.

RARBG - alternativă pentru torrentul kickass

Deși a apărut în același timp cu popularul The Pirate Bay, RARBG încă nu face asta’nu oferiți aceeași mare varietate de torente. În mod similar, pentru unele fișiere de torrent deosebit de populare, numărul de însămânțare este destul de mic decât tine’m-aș aștepta.

Cu toate acestea, cel mai probabil veți găsi în continuare ceea ce aveți’Caut pe acest site Aceasta’este, de asemenea, un plus uriaș ca RARBG’site-ul s este ușor de navigat și descărcat.

Față de numărul de țări care blochează Golful Piratelor, totuși, RARBG oferă mai multă accesibilitate. Doar 9 țări au blocuri ISP actuale pentru RARBG, inclusiv Marea Britanie, Danemarca, Irlanda și Portugalia.

1337x

Departe de cele mai bune aspecte ale alternativelor Kickass Torrents, 1337x este încă o alegere destul de bună atunci când doriți să găsiți și să descărcați fișiere torrent cu ușurință.

O recenzie a site-ului torrent 1337x

Don’să nu vă speriați designul întunecat și datat al site-ului web. Torentele sunt frumos organizate în categorii. Când ajungeți la pagina de descărcare reală pentru un anumit fișier torrent, dumneavoastră’Voi găsi informațiile utile cum ar fi cantitatea de semănători, păsări, vârsta de încărcare, etc..

Când ne uităm la ce țări permit sau blochează utilizatorii să viziteze site-ul torrent 1337x, îl vedem’s blocat doar în Australia, Irlanda, Marea Britanie și Austria. Acea’este destul de bun în comparație cu The Pirate Bay’s 28 locații blocate.

iDope

iDope este o alternativă destul de bună pentru Kickass Torrents, care are un stil de design minim. De fapt, când aterizați pe pagina principală, voi’Voi fi amintit de Google’s pagina de căutare.

Revizuirea site-ului torrent iDope

Site-ul pare să aibă o gamă destul de mare de torenți de calitate, cu un raport destul de bun semănător-leecher în funcție de popularitatea fișierului pe care’încerc să descarc. Site-ul are, de asemenea, un sistem ușor diferit de descărcare a torrenturilor: în loc să poți descărca fișierul torrent, se pare că doar poți obține legătura magnetică.

Cu toate acestea, site-ul este curat și oferă o experiență bună - dacă știi exact ce ești’caut.

Din câte știm, iDope nu este’nu este blocat în orice țară (încă).

TorrentsGroup

TorrentsGroup poate arăta ca o alternativă nepotrivită pentru Kickass Torrents. Cu toate acestea, ar trebui să evităm să judecăm această carte după copertă.

Revizuirea site-urilor torrentsGroup

Motivul pentru care designul poate părea atât de funky este că încearcă să acopere cât mai mult din spațiu cu fișierele lor torrent. În felul acesta, dacă tu’pur și simplu căutăm pe site căutând ceva nou sau interesant, noi’ești sigur că’Voi putea să mă poticnesc cu ceva ce’imi place.

Site-ul poate fi înșelător uneori. De exemplu, dacă faceți clic pe butonul numit ‘Descarcă utorrent’, tu’Voi sfârși pe o pagină de conectare. Pentru a obține pur și simplu fișierul propriu, tu’va trebui să faceți clic pe butonul ‘Descărcați linkul de magnet’ buton.

Similar cu iDope, TorrentsGroup nu face acest lucru’Se pare că sunt blocate în orice țări, deși site-ul suferă de întreruperi și probleme de găzduire din când în când.

LimeTorrents

Un alt gigant torrent din cele mai vechi timpuri, LimeTorrents este consecvent în a oferi o mare varietate de torrente pe care să le descarci. Pe baza celor mai recente numere, există aproximativ 10 milioane de torenți disponibili pe site.

Recenzie LimeTorrents

Diversitatea și profunzimea fișierelor torrent de pe LimeTorrents este destul de uimitoare, ceea ce face ca aceasta să fie cu adevărat una dintre cele mai bune alternative Kickass Torrents disponibile pe internet. Aceasta’Este, de asemenea, bine că, pentru un astfel de bătrân, este’este încă operațional.

Desigur, asta nu face asta’Nu înseamnă că are refuz’nu a avut partea sa corectă de probleme. În acest moment, LimeTorrents este blocat în Marea Britanie, Australia și Franța. În mod similar, are și propriile probleme cu domeniile și găzduirea.

Acea’de ce, uneori, poate fi dificil să-ți amintești ce domeniu de nivel superior trebuie să folosești pentru a ajunge pe site: .cc, .info, .site sau altceva..

MagnetDL

Ultima și, cu siguranță, cea mai mică dintre alternativele de top ale Kickass Torrents este MagnetDL, un site de torrent cu un design estetic la fel de minim ca iDope.

Pagina de start a lui MagnetDL

Desigur, odată ce treceți pe prima pagină și introduceți termenul de căutare, voi’Voi obține pagina standard a rezultatelor căutării torrent. Un lucru despre acest site, cu toate acestea, nu există’este că multe rezultate variate pentru fișierele torrent populare.

Acest lucru poate sugera lipsa de disponibilitate a fișierelor torrent, ceea ce este o mare problemă dacă’Caut să umple golul Kickass Torrents. Site-ul are, de asemenea, viteze mai mici decât celelalte alternative mari de Kickass Torrents enumerate pe acest site.

Cel puțin, asta’Ce am descoperit când ne-am uitat la cele mai bune site-uri de torrent care încă funcționează în 2020.

Momentan, MagnetDL nu face acest lucru’nu par blocate de nicio țară.

Cele mai bune 5 alternative pentru Kickass Torrents pentru film & Torentele TV

YTS

YTS este cunoscută ca cea mai bună sursă pentru descărcarea torentelor de filme YIFY. Dacă nu’Nu știu ce este YIFY’este un încărcător popular de filme de înaltă definiție, cu dimensiuni mai mici de fișiere.

O revizuire a site-ului torrent YTS (YIFY)

De obicei, există două opțiuni pentru filmele YIFY: 720p și 1080p, cu primul venit la mai puțin de 1 GB, iar cel de-al doilea cu un format de fișier mai mic de 2 GB.

YTS este poate cel mai bine vizionat site de pe această listă de alternative Kickass Torrents. În timp ce oferă pe torentele filmelor, acestea sunt destul de bine organizate. Nu numai că obțineți cele două opțiuni de fișiere, dar veți vedea, de asemenea, scorul IMDB, ratingul criticilor și ratingul audienței.

Oferă un rezumat frumos și chiar puteți vedea comentarii ale utilizatorilor despre calitatea filmului, atât în ​​ceea ce privește complotul, cât și în detaliile tehnice ale fișierului..

YTS poate fi blocat în Marea Britanie, Indonezia, Australia, Singapore și alte țări.

EZTV

daca tu’căutați cele mai noi fișiere de torrenturi ale emisiunii TV (atât după episod, fie după sezon), EZTV este de obicei primul nume pe care îl auziți. Acea’de ce’este una dintre alternativele de top ale Kickass Torrents, mai ales dacă ești’sunteți interesat doar de emisiuni TV.

O trecere în revistă a site-ului torent EZTV

Imediat când aterizați pe pagină, voi’Voi observa că’nu este cel mai atractiv dintre site-urile torrente. Cu toate acestea, lățimea și lărgimea fișierelor de torent de la emisiile TV disponibile face acest site foarte special.

În plus, tu’Voi vedea, de asemenea, câteva viteze destul de bune din fișierele torrent, văzând că site-ul este destul de activ și fișierele au raporturi bune de la seeder-leecher.

Din păcate, site-ul are propriile sale mici probleme în funcție de țara în care vă aflați’reintra. În acest moment, acesta’s blocat în 10 țări, inclusiv (ca întotdeauna) Marea Britanie și Australia, precum și Turcia, Norvegia și Olanda.

Watchsomuch

Un site de torrent mai puțin popular, care este poate cel mai bun dintre alternativele Kickass Torrents pentru descărcări de filme este WatchSoMuch.

Acest site pare a fi tariful dvs. standard pentru descărcarea fișierelor torrent, cu un sistem de filtrare ceva mai avansat.

Revizuirea site-ului torrent WatchSoMuch

Cu toate acestea’le atrage atenția asupra detaliilor care ne-au impresionat atât de mult. În loc să aibă fișiere torrent separate pentru diferite versiuni ale unui videoclip (așa cum este standard cu The Pirate Bay, RARBG etc.), acestea’Am mers mai departe și a pus toate versiunile diferite pe aceeași pagină de descărcare pentru a alege.

Aceasta’este similar cu ceea ce face YTS, cu excepția multor mai multe opțiuni. Și, cu cât mergeți mai jos, cu atât aveți mai multe opțiuni’Voi găsi. Pentru a ilustra acest lucru, aceasta este ceea ce obțineți când priviți opțiunile de descărcare pentru popularul film din 2017, IT:

Opțiuni de descărcare WatchSoMuch

Când am ales versiunea HD a filmului, obținem mai multe opțiuni pentru a alege metoda de descărcare (fișierul magnet sau torrent), plus bonusul suplimentar al fișierului de subtitrare:

Opțiuni pentru subtitrare și subtitrare WatchSoMuch

Acest tip de organizare și atenție la detalii fac ca acest site să iasă în evidență ca fiind una dintre cele mai bune alternative Kickass Torrents pentru filme și emisiuni TV.

MKVCage

MkvCage este un site de torrente pentru filme care poate servi drept una dintre cele mai importante alternative la Kickass Torrents - dacă’căutăm special pentru filme și emisiuni TV.

MkvCage - alternativă kat

Așa cum sugerează și numele site-ului, toate fișierele de torrent pentru filme sau emisiuni TV vor fi formatate în .mkv, deci asigurați-vă că aveți un player media care poate funcționa cu acesta (cum ar fi VLC Media Player).

De asemenea, există multe televizoare inteligente care au câștigat’nu redați .mkv (preferând în loc de .mp4), așa că asigurați-vă că știți ce format acceptă televizorul.

Acestea fiind spuse, își actualizează periodic site-ul cu cele mai noi emisiuni TV și filme. În mod logic, defalcă categoriile în calitate (1080p, 720p, 480p), tip rip (DVDRip, DVDSCR, BluRay etc.) și multe alte tipuri..

Regele Torrentului

După aspectul acestuia, aceasta este o lucrare de copiere și lipire a YTS’ site-ul web. Cu toate acestea, există câteva mici diferențe, deoarece YTS are fișiere YIFY, în timp ce Torrent King nu’par să aibă fișiere YIFY.

Recenzie TorrentKing

Cu toate acestea, acesta încă promite aproape același lucru: fișiere video de înaltă calitate în dimensiuni mici. La fel ca YTS, puteți sorta alfabetic fișierele sau puteți alege o combinație între ratingul, genul, calitatea, anul etc..

Aceasta pare a fi o alternativă foarte bună la YTS, deși noi’prefer să merg cu acel site peste Torrent King, deoarece YTS are mai mult de o comunitate consacrată construită în jurul lui.

Cele mai bune 5 alternative pentru Kickass Torrents pentru torentele de joc

TorrentsGames

daca tu’cauți unele dintre cele mai bune alternative Kickass Torrents atunci când vine vorba de jocuri, tine’Voi fi greu de găsit alte site-uri torrenting care pot top TorrentsGames.

Recenzie TorrentsGames

După cum puteți spune probabil din numele site-ului, acestea se concentrează în special pe torentele de jocuri. Un avantaj al acestui site este că nu donează’Nu sunt doar cele mai recente fișiere de torrent. În schimb, o tratează mai mult ca pe un blog sau pe un site de știri, unde pagina principală este curatată prin prezentarea celor mai interesante sau mai populare descărcări de jocuri de torent din moment..

Site-ul este, de asemenea, organizat de sistem de jocuri, astfel încât să puteți căuta jocuri pe PC, PlayStation, XBox 360, etc.

GazelleGames

GazelleGames poate fi inclus cu siguranță ca una dintre alternativele de top pentru jocurile Kickass Torrents, văzând că se potrivește atât de bine publicului respectiv.

O recenzie a GazelleGames

Cu toate acestea, există o mică atenționare: acolo’s un proces de înregistrare pentru a accesa toate jocurile. Aceasta’este un pas mic, dar unul care va merita. Odata ce tu’v-ați înregistrat pe site, dvs.’Voi putea accesa gratuit GazelleGames’ mai mult de 60.000 de torrente de joc.

Descarcă jocuri Torrents

Similar în stil (și nume) cu TorrentsGames de mai sus, Descărcați jocuri Torrents (un nume atât de simplu) vă oferă o listă destul de bine curățată de jocuri pe care le puteți descărca..

Descarcă recenzie pentru Torrents Games

Desigur, puteți răsfoi sau căuta fișierele specifice pe care le doriți. Dar, așa cum este cazul site-urilor anterioare de jocuri pentru jocuri de noroc, puteți, de asemenea, să vă potriviți cu ușurință cu niște torrenți de joc excelenți dacă’nu cauți nimic în special.

FitGirl Repacks

daca tu’cauți ceva cu siguranță curat, ai câștigat’nu greși alegând FitGirl Repacks.

O recenzie a FitGirl Repacks, un site popular pentru torentele de joc

Oboseala este aceasta: aceasta “Fată în formă” alege ce jocuri să comprimeze (nu crape), iar ea nu’nu-mi place foarte mult să iau cereri. Prin urmare, tu’Voi primi doar torenturi de joc pe care ea’s-a hotărât să reambilăm, mai degrabă decât să obținem cele mai noi sau mai populare.

Cu toate acestea’Este destul de probabil ca jocurile comprimate de FitGirl să fie recent disponibile. Tot tu’probabil că nu veți primi cele mai noi jocuri absolute de pe site - dar voi’Voi primi cu siguranță unele bune, de înaltă calitate.

CroTorrents

Putem revendica cu ușurință acest site ca una dintre cele mai importante alternative Kickass Torrents - dacă doriți’căutați torentele de joc și, mai precis, dacă sunteți’cauți torenturi de jocuri pentru PC.

O trecere în revistă a site-ului torrents de joc, CroTorrents

Cu asta, tu’Probabil că voi găsi exact ceea ce tu’căutăm, văzând că CroTorrents are un câmp mult mai îngust de completat.

Și cu o cantitate bună de torrente disponibile pe site, chiar în comparație cu alte site-uri de torrenți de jocuri enumerate aici, ați câștigat’nu te dezamăgi dezamăgit.

Povestea completă a căderii Kickass Torrents

După cum am menționat mai sus, Kickass Torrents a trecut foarte mult de la înființarea sa în 2008. Până în noiembrie 2014, a fost directorul BitTorrent # 1 vizitat în lume.

S-a crezut că este diferit de The Pirate Bay, deoarece a pretins că respectă notificările DMCA pentru a ajuta la eliminarea conținutului care încalcă drepturile de autor ale proprietarilor de conținut.

Începutul necazurilor lor

Dar chiar și atunci, în 2011, Kickass Torrents’ problemele au început cu guvernul SUA, după ce Departamentul său de Justiție a preluat domeniul inițial și au fost nevoiți să-și mute site-ul pe un domeniu din Filipine.

La începutul anului 2013, mai multe ISP-uri din Marea Britanie au blocat Kickass Torrents din cauza încălcării drepturilor de autor. Până la scoaterea offline în 2016, site-ul torrent s-a mutat în domenii din următoarele țări:

 • SUA
 • Filipine
 • Tonga
 • Somalia
 • Insula Man
 • Costa Rica

Au adăugat chiar un domeniu .onion din rețeaua oficială Tor.

Confiscarea și arestarea

La 20 iulie 2016, Departamentul de Justiție al SUA a confiscat ultimul lor domeniu (.cr) și a susținut că proprietarul Kickass Torrents a fost un ucrainean pe nume Artem Vaulin.

Vizitatorii care căutau site-ul torrent au primit în schimb această imagine:

KickassTorrents Confiscarea domeniuluiSursa imaginii.

Vaulin a fost de curând reținut în Polonia și acuzat de patru acuzații de rechizitoriu penal, inclusiv:

 • încălcarea drepturilor de autor
 • conspirație pentru comiterea spălării banilor în legătură cu site-ul torrentului

Adresele IP expuse de Apple și Facebook

S-a descoperit curând că Vaulin’Identificarea și arestarea ulterioară au avut loc după ce anchetatorii au făcut referire încrucișată la o adresă IP pe care a folosit-o pentru o tranzacție pe contul său de iTunes (cu adresa [email protejată]) cu adresa IP pe care a folosit-o pentru a se conecta pe pagina lor oficială de Facebook..

În procesul de depunere a instanțelor [pdf], anchetatorii au pretins la fel de mult, afirmând:

“Înregistrările furnizate de Apple au arătat că [email protected] a efectuat o tranzacție iTunes folosind Adresa IP 109.86.226.203 la aproximativ 31.07.2015 sau aproximativ 31. Aceeași adresă IP a fost utilizată în aceeași zi pentru a vă autentifica în contul de Facebook KAT. Apoi, la aproximativ 9 decembrie 2015, [email protected] a utilizat adresa IP 78.108.181.81 pentru a efectua o altă tranzacție iTunes. Aceeași adresă IP a fost înregistrată ca și accesarea Contului de Facebook KAT la aproximativ 4 decembrie 2015.”

Din această cauză, au existat unele reacții împotriva Apple și Facebook pentru a ajuta la expunerea identității sale.

Kickass Torrents în 2018

În prezent, Vaulin încă luptă cu extrădarea în Statele Unite, unde poate fi pus sub acuzare pentru acele patru capete penale.

Potrivit lui Vaulin’avocat, nu există nicio bază pentru extrădare, deoarece crimele de care este acuzat Vaulin nu sunt nici o infracțiune în Polonia (unde este reținut) și nici în Ucraina, unde locuiește.

Mai mult, ea’s-a susținut că de când Kickass Torrents nu face asta’nu stocați fișierele pe propriile servere (asta’nu este modul în care funcționează torentul), nu există o protecție reală a drepturilor de autor pentru furnizarea pur și simplu a instrucțiunilor și adreselor fișierului.

Cu toate acestea, Vaulin’arestarea și torentele Kickass’ închiderea a provocat frică în comunitatea torrentingă, conducând site-uri de torrente populare precum Torrentz să se închidă în mod voluntar.

Protejați-vă în timp ce descărcați torentele

În acest moment, poate ajunge ca o concluzie firească că trebuie să fiți în siguranță în timp ce dumneavoastră’reîncărcați torentele.

Recomandăm tuturor celor implicați în procesarea fișierelor populare, asigură-te’reasigurați-vă pe deplin în siguranță folosind o rețea privată virtuală (VPN). VPN-urile vă ajută să vă ascundeți IP-ul adevărat, făcând site-uri web (și alți ochi induriosători) să vă creadă’sunt de fapt într-o altă locație.

De exemplu, dacă locuiți la Berlin, puteți utiliza un serviciu VPN pentru a vă conecta la un server din Mexic. Acum, la orice entitate care urmărește, se pare că tu’sunt în Mexic.

Din acel moment, puteți naviga în siguranță pe site-uri sau descărcați fișiere de torrent, văzând ca adevărata dvs. adresă IP și, prin urmare, locația dvs. reală, este ascunsă. Până la urmă, asta’este modul în care Vaulin a fost prins pentru prima dată: adevărata sa adresă IP a fost expusă la ocazii separate.

Noi’am revizuit o mulțime de VPN-uri aici la VPNpro, iar noi’chiar am analizat în profunzime cele mai bune VPN-uri pentru torrenting. Vă recomandăm foarte mult să utilizați un VPN, astfel încât să puteți fi sigur’descărcați fișierele în siguranță și în siguranță.

În acest fel, puteți fi calm și bucurați-vă de toate noile filme, emisiuni TV și jocuri în pace.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 79