12 najboljših možnosti ExtraTorrent v letu 2020


ExtraTorrent, drugo največje hudourniško mesto po The Pirate Bay, ki je bilo najbolj znano po širokem indeksu zabave, je bilo nedavno zaprto. Pazite; skrbniki strani niso opozorili ali pojasnili. Njeni uporabniki so ugibali o vzroku padca.

To je prišlo potem, ko se je registrar odločil, da bo popolnoma ugasnil spletno mesto in pripadajoče domene. Nekoč znamenitega hudourniškega mesta z impresivnim prometom uporabnikov ni bilo več.

Uporabnike, ki dostopajo do domače strani ExtraTorrent, sprejema preprosto, a jasno sporočilo, ki svoje uporabnike obvesti o tej odločitvi in ​​svetuje, naj se ne držijo pričakovanih klonov.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

Težka naloga je poskusiti najti alternativo za nekoč izrazit hudournik. Z nepredvidljivim izklopom več spletnih mest se morate vprašati, kaj’s leve strani dobrega hudourništva.

Kljub temu ni treba panike. Ta članek poskuša rešiti to težavo z naslednjimi najboljšimi možnostmi ExtraTorrent. Previdno bomo preučili vsako stran, ki bo ponudila svoje prednosti in slabosti, da bi upali najti mesto hudournika, ki vam najbolj ustreza.

Da bi to naredili, mi’Te alternative ExtraTorrent bomo razdelili na ločene kategorije, vključno s tistimi, ki so bile narejene posebej za:

Te kategorije vključujejo:

  • splošno hudourništvo
  • filmski in TV hudourniki
  • igra hudourniki

Alternativa za splošno hudourništvo

To so najboljše možnosti ExtraTorrent, ki smo jih našli v letu 2018 in bodo zadovoljile vaše splošne potrebe po hudourništvu.

Gusarski zaliv

Bolj znano kot TPB v kratki obliki, to zloglasno spletno mesto ima veliko zbirko podatkov.

Pregled torrent mesta Pirate Bay

Idealna alternativa ExtraTorrent, TPB med številnimi drugimi ponuja široko paleto zvočnih, video posnetkov, aplikacij in iger. Kot bonus ponuja datoteke in povezave z magneti vsakega hudournika.

Spletno mesto se ponaša z zdravim prometom, saj veliko uporabnikov nenehno seja in buri hudournike. Zaradi tega ima The Pirate Bay odlično razmerje med semerom in leecherjem in nam daje svobodo za prenos najprimernejšega hudournika iz najrazličnejših.

Na žalost je Pirate Bay blokiran v 28 državah, vključno s Švedsko, Irsko, Avstralijo in Združenim kraljestvom. Če se nahajate v teh državah, razmislite o drugih alternativah ExtraTorrent spodaj ali uporabite VPN, da obidete bloke.

RARBG

RARBG, ustanovljen leta 2008, je hitro rastoči torrent filmov, ki ponuja torrent datoteke in povezave z magnetom za olajšanje delitve datotek enakovrednih datotek.

Pregled RARBG

Spletna stran RARBG je enostavna za uporabo. Prenašate lahko filme, igre, glasbo, programsko opremo, TV-oddaje itd. Funkcija, ki to spletno mesto razlikuje od drugih spletnih mest, je ta, da uporabniku omogoča ogled spleta prikolice filma in ogled 10 najboljših hudournikov v vsaki kategoriji.

V primerjavi z drugimi hudourniškimi mesti RARBG ponuja večjo dostopnost. Združeno kraljestvo, Danska, Irska in Portugalska so štiri izmed samo devetih držav, ki imajo za to spletno mesto trenutno dostopne ponudnike internetnih storitev.

1337x

Preprosta zasnova in bogata funkcionalnost je 1337X še ena popolna alternativa ExtraTorrentu.

Pregled 1337-kratnega hudourniškega mesta

Čeprav je’s ni najbolj privlačna v tej kategoriji, ima to alternativno spletno mesto ExtraTorrent vse podatke, ki jih je ExtraTorrent enkrat predložil.

Sestavljen je iz osmih kategorij; filmi, televizija, igre, glasba, aplikacije, anime, dokumentarni filmi, ostalo in XXX. V vsaki datoteki si lahko ogledamo sejalce, pike, velikost in starost nalaganja, kot je prikazano spodaj.

1337x

Kaj’še več, 1337X je datoteke razvrstil po priljubljenosti in najboljših 100 za vsak mesec. Spletno mesto ponuja tudi povezave do drugih nadomestnih mest, kjer lahko najdete isto datoteko.
1337X ima ISP blokiran le v štirih državah - Avstraliji, Irski, Veliki Britaniji in Avstriji.

Če se vam zdi glavna domena blokirana, lahko poskusite uporabiti drugi dve domeni, ki sta za zdaj 1337x.la ali 1337x.to. Druga možnost je obiti bloke z uporabo VPN.

LimeTorrents

LimeTorrents je uveljavljeno spletno mesto, ki obstaja že več kot pet let.

LimeTorrents pregled

Kot starodobnik je spletno mesto dosledno, saj ponuja širok spekter hudournikov za prenos. Do domače strani lahko dostopamo tudi do zgornjih in nedavnih hudournikov. Operaterji spletnega mesta izvajajo tudi predpomnilnik torrentov iTorrents, ki ga uporablja tudi več drugih iskalnikov torrentov.

To alternativno spletno mesto ExtraTorrent uporabniku omogoča nalaganje filmov, TV oddaj, glasbe, aplikacij itd. Za vsako datoteko so hudourniki navedeni glede na dan prenosa, velikosti, sejalnice, pijavke in zdravje, kot je prikazano spodaj.

Navoj apna 2

Medtem ko spletno mesto zakonito distribuira večino svojih datotek, nekatere datoteke vsebujejo avtorsko zaščiteno vsebino. Limetorrents ne’t gostiteljske datoteke. Imetniki avtorskih pravic pa so pod nadzorom zakonsko pod nadzorom.

Zato boste našli to spletno mesto blokirano v državah, vključno z Združenim kraljestvom, Avstralijo, Indijo in ZDA. Tudi zaradi svojih stalnih težav z domenami in gostovanjem si je včasih težko zapomniti domeno najvišje ravni, ki je potrebna za dostop do spletnega mesta.

Nadomestne možnosti za torrentstvo filmov in televizije

Torrenting je najbolj priljubljen v niši za filmske in televizijske oddaje, in to so najboljše možnosti ExtraTorrent, če je to tako’s kaj si’ponovno po.

MKVCage

Kar zadeva filme in TV oddaje, je MKVCage alternativa ExtraTorrent, ki jo moramo obiskati.

Torrent stran MKVCage

MKVCage ima široko paleto filmskih in TV oddaj. Svoja spletna mesta redno posodabljajo, da zagotovijo, da so filmi ali oddaje, ki so na voljo, posodobljeni. Kategorizacija filmov in oddaj je odvisna od vrste ripa (DVDrip, BluRay) in kakovosti (1080p, 720p, 480p) med številnimi drugimi oblikami.

Ko kliknemo gumb za prenos pod vsako datoteko, nam spletno mesto ponudi dodatne podrobnosti o datoteki in povezave za prenos, ki so na voljo spodaj.

Stran za prenos torrentov MKVCage

Kot spletno mesto’Ime je nakazano, oblikovanje filmov in hudourniških datotek za televizijske oddaje je v .mkv formatu. Pred nadaljevanjem prenosov se moramo prepričati, ali imamo predvajalnik medijev ali pametni televizor, ki podpira to obliko.

YTS

To alternativno spletno mesto ExtraTorrent je po vsem svetu znano kot najboljši vir za prenos torrentov filmov YIFY.

Pregled hudourniškega mesta YTS (YIFY)

Spletno mesto omogoča nalaganje YIFY hudournikov v kakovosti 720p, 1080p in 3D. Za tiste od nas, ki ne poznajo izraza YIFY, gre za zloglasni prenosnik filmov z manjšo velikostjo datotek približno 700 MB, velikosti kompaktnega diska.

YTS odlikuje edinstven in čist dizajn spletnega mesta. Ko kliknete na povezavo, spletno mesto takoj prenese povezavo z magnetom za takojšen prenos na našo prednostno stranko BitTorrent. Vsaka datoteka je razvrščena po žanru, ocene IMDb in gledanosti, kot je prikazano spodaj. Izberete lahko tudi velikost in kakovost datoteke:

Možnosti prenosa torrentov YTS (YIFY)

Organizacija filmskih hudournikov je vrhunska. Ogledamo si uporabniške komentarje o določenem filmu skupaj z zapletom in drugimi podrobnostmi datoteke. Kljub preimenovanju svojega URL-ja v YTS.AM spletno mesto YTS še vedno ponuja enake funkcije kot prej.

Prvotni lastnik spletnega mesta je novozelandske oblasti izpostavil Yiftach, kar je privedlo do blokade v drugih državah, kot so Združeno kraljestvo, Finska, Indonezija, Avstralija, Singapur in druge države.

EZTV

Ko gre za alternativno različico ExtraTorrent, ki ponuja najnovejše televizijske oddaje po epizodi in sezoni, je EZTV samo to.

Pregled hudourniškega mesta EZTV

Spletno mesto EZTV ni tako privlačno za oko kot druge kategorije hudournikov. Vendar to nadomešča z neskončnim seznamom TV torrent datotek. Torrent datoteke obstajajo v parih ali več.

Možnosti, ki so na voljo za vsako TV oddajo, so navedene glede na velikost, čas izdaje in sejalnike, kot je prikazano spodaj.

Podrobnosti o datoteki EZTV

Datoteke hudournikov imajo izjemno hitrost, saj je spletno mesto vedno aktivno. Po zadnjih raziskavah se je prepoved spletnega mesta pojavila v desetih državah, vključno z Združenim kraljestvom, Avstralijo, Turčijo, Norveško in Nizozemsko.

Čas za kokice

Z uporabniškim vmesnikom, ki tekmuje iTunes in Netflix, Popcorn Time ponuja integriran BitTorrent odjemalec in medijski predvajalnik.

Domača stran Popcorn Time

Daleč od običajnega spletnega mesta za hudournike, je ta alternativa ExtraTorrent bolj storitev pretakanja, ki uporablja protokole P2P za pridobivanje vsebine s strani hudournikov. Na voljo za računalnike, računalnike Mac in Linux, vsi uporabniki se morajo obrniti na spletno mesto in prenesti najnovejšo različico.

Popcorn Time se ponaša z edinstvenim dizajnom in uporabnikom prijaznim vmesnikom, ki nam omogoča, da predvajamo filme in TV-oddaje v HD in SD kakovosti, ne da bi prišlo do odlaganja ali zamud. Na mestu so jasno razloženi koraki, kot je prikazano spodaj.

Kokice Časovni koraki

Že več let poskuša mesto porušiti. To je privedlo do blokiranja tega spletnega mesta v mnogih državah. Kljub temu lahko še vedno zaobidete bloke ISP in pridobite dostop z uporabo VPN Popcorn Time.

Pri vseh prednostih je edino to, da ni na voljo nobene možnosti za prenos, vendar morate prenesti stranko Popcorn Time, da pretočite vsebino.

Nadomestne igre za hudournike

Če ti’če iščete posebej, da bi opraskali srbenje srbenja, potem so ta spletna mesta za hudourniške igre odlična alternativa ExtraTorrent.

CroTorrents

CroTorrents je ExtraTorrent alternativno spletno mesto za nalaganje brezplačnih torrentov za PC igre.

Pregled spletnega mesta torrentov za igre, CroTorrents

S spletnega mesta CroTorrents lahko dobite najnovejše posodobitve, funkcije in specifikacije iger. Spletno mesto ima uporabniku prijazen in preprost vmesnik, ki ponuja širok izbor brezplačnih iger za prenos.

Kategorizacija iger je odvisna od žanra za lažje iskanje. Kaj’Še več, spletna stran CroTorrents ima možnost FAQ, ki nam pomaga bolje razumeti, kako krmariti po spletnem mestu.

Ko kliknemo na izbrano igro, spletno mesto poda določena navodila za igre, ki jih mora uporabnik preiti, preden klikne gumb za prenos torrenta, kot je prikazano spodaj.

Navodila CroTorrents

GazelleGames

Ta alternativa ExtraTorrent je, preprosto povedano, zasebni sledilnik hudournikov za igre.

Pregled GazelleGames

Edini ulov je, da moramo pred dostopom do vseh iger opraviti postopek registracije. Ko se to zgodi, nazaj ni več. Spletna stran GazelleGames se ponaša z več kot 60.000 iger hudourniki, skrbno združenih v različne zvrsti.

Navigacija po spletnem mestu se sprva izkaže, a ko se tega navadimo, je to’je kot otrok’s igra. Širok spekter iger je prikazan navzdol z velikostjo, sejalniki, pivci in časom prenosa vsake igre, prikazano na desni, kot je prikazano spodaj.

Gazelle igre v globino

Prenesite igre torrenti

Ko gre za uresničevanje naših iger na srečo, je odgovor Download Download Torrents.

Prenesite igre Torrents pregled

To alternativno spletno mesto ExtraTorrent nam omogoča takojšnje igranje spletnih iger na različnih napravah. Če bomo’Če iščemo določeno igro, lahko kliknemo na gumb za iskanje in jo vtipkamo. Sicer lahko izbirate najrazličnejše igre.

Ko kliknete na izbrani film, se odpre nova stran s kratkim pregledom igre, kratkimi posnetki igre in ‘Prenesi zdaj’ gumb na dnu strani.

Že od samega imena je Download Games Torrents enostavno in izjemno uporabniku prijazno spletno mesto, ki omogoča uporabniške komentarje in ocene. Poleg tega vam ni treba registrirati računa za dostop do iger, kot je to pri GazelleGames.

Prenosi PC iger

Prenosi računalniških iger so, kot je jasno prikazano na njegovi domači strani, A-Z filmov.

Pregled PCGames-Download

Kot že ime pove, se to mesto osredotoča posebej na hudournike za PC igre. Zanimivo je, da lahko naložimo želene igralne torrent datoteke brez težav. Nadomestna različica ExtraTorrent je blagoslov, ki prikrije brez napora, da zadovolji potrebe uporabnikov hudournikov..

S tega spletnega mesta lahko v nobenem trenutku prenesemo in namestimo različne igre. Uporabniški vmesnik je tako privlačen kot vedno in enostaven za krmarjenje. Ko kliknemo na izbrano igro, se prikaže spustni vodnik informacij o nalaganju in igrah skupaj z nekaterimi posnetki zaslona in povezavami za prenos.

Pomembna prednost tega spletnega mesta: Vse povezave so zamenljive, kar pomeni, da lahko od različnih gostiteljev vzamete različne dele in jih hkrati začnete prenesti.

Vzpon in padec ExtraTorrenta

Ustanovljen leta 2006, v času, ko mesta, kot sta Mininova in TorrentSpy, prevladujejo v prizorišču hudournikov, se je ExtraTorrent povzpel na lestvice in postal drugo največje hudourniško mesto, zaostalo le za The Pirate Bay.

ExtraTorrent je bil kdaj odločen, da bo razvil svoje lastno občinstvo. Kljub temu se je njegova priljubljenost povečala z rednimi pritiski storitev domenskih imen in gostujočih podjetij, da ukrepajo. To je bil začetek konca.

Novembra 2015 je ExtraTorrent izgubil vse tri svoje domene (extratorrent.cc, extratorrent.one in extra.to), ki jih je uporabljal za ogledala. Skrbniki pa so jih na koncu zamenjali z novimi in spletno mesto je ponovno obratovalo.

Marec 2017 je bil zadnji slamnik, ko je spletna stran’S svojim registrarjem je domensko ime ukinil večina špekulacij, ki so opozorile na pravni pritisk kot glavni vzrok njegove smrti. ExtraTorrent se je zdaj pridružil drugim padlim BitTorrent velikanom, kot sta KickassTorrents in TorrentHound.

Vse ExtraTorrent’s domene preusmeri na isto sporočilo: “ExtraTorrent se je popolnoma ustavil” in svetuje uporabnikom, naj se izogibajo lažnim spletnim mestom ExtraTorrent. Kljub nenehnim govoricam ni nobenega znaka, da bi se spletna stran vrnila.

Poleg zaustavitve je tudi njegova glavna skupina za izdajo, ETRG. Ettv in Ethd pa se za povrnitev stroškov zanašata na izročitve donatorjev.

Varnost pri uporabi hudournikov

Preden se povzpnete na krogovje hudournika, je pametno najprej razumeti tveganja, povezana s prenosom hudournikov. Potencialne nevarnosti vključujejo pravne težave in vohunsko programsko opremo, ranljivost in ogroženo varnost podatkov.

VPN (Virtual Private Network) je način povezave, ki ustvarja varno in šifrirano povezavo do zasebnih in javnih omrežij. Za uporabnika, zasvojenega z učinkovitostjo hudourništva, boste potrebovali VPN, ki bo omogočil varen dostop do mest hudournikov.

Večina VPN povečuje varnost, vendar upočasni hitrost. Osebni in skriti moji IP VPN so izjeme od tega dejstva. Dve hitrosti prenosa sta 125,58 oziroma 81,61 Mbps, kar je dokaj močna hitrost strežnika.

Od vseh alternativnih rešitev ExtraTorrent je spletno mesto GazelleGames zaradi svoje zasebnosti najbolj varno.

GazelleGames je naša najboljša alternativa ExtraTorrent, ker je tako’je najbolj varen.

Registracija računa pomaga varovati vaše podatke. Najboljši vsestranski VPN za hudourništvo je ExpressVPN z močno šifriranjem in širokim naborom protokolov VPN.

Torej, katero od teh možnosti ExtraTorrent, ki so danes naštete, uporabljate leta 2020? Ali obstajajo kakšni večji, ki smo jih mi’sem zamudil?

Priporočljiva branja:

Najboljša mesta za hudournike

Kako varno prenesti torrente?

Kako pospešiti hudournike?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 17 =