11 najboljših spletnih mest za hudournike v letu 2020 (ki še vedno delujejo)

V marsičem to’S 2020 sem postal lažje postati igralec’t samo več iger, ampak tudi več iger hudournikov, ki so zlahka na voljo v spletu.


A kadar koli gre za hudourništvo, se lahko pripeti do velikega boja med iskanjem zanesljivega mesta za hudourništvo za neverjetne igre in ugotovitvijo, da je to’je bil zaprt.

Poleg tega bi morali uporabniki paziti, da jim lahko nalaganje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, povzroči resne težave. Če želite preprečiti, da bi vas ujeli rdeči, morate svojo spletno identiteto zakriti s pomočjo proxyja ali VPN storitve.

Tu je sedem najboljših ponudnikov VPN za anonimno skupno rabo datotek:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMINIMUM CENA1.NordVPN1.NordVPN 3. 3,492 $.CyberGhost2.CyberGhost 2. 2.753 $.Surfshark VPN4.Surfshark VPN 1. 1.994 USD.ExpressVPN3.ExpressVPN 8 8.325 USD.ZasebnoVPN5.PrivateVPN 3. $ 3.826.Ščit omrežne točke6.Hotspot ščit ‣ 7.997 $.TorGuard7.TorGuard 4.1 4,17 $

Oglejte si celoten seznam Najboljši VPN-ji za hudourništvo.

Pri ocenjevanju iger za mučenje iger smo imeli naslednje zahteve:

 • dobra zbirka iger
 • spletna mesta brez zlonamerne programske opreme in klikov
 • delovni hudourniki z dobrimi hitrostmi
 • spletno mesto, ki ga je enostavno krmariti
 • datoteke brez virusov

S tem smo te lahko našli 11 najboljših mest za hudournike, ki vam bodo omogočile dobro igro v letu 2020 in naprej.

Najboljša delovna mesta za hudournike

 1. TorrentsGames - Najboljša spletna torrent spletna stran za igre
 2. GazelleGames - Najboljše za zaupanja vredne hudournike igre
 3. Prenesite igre Torrents - najboljše za nove igre
 4. The Pirate Bay - najboljše za hudournike priljubljenih iger
 5. FitGirl Repacks - najboljše za ljubitelje iger
 6. RARBG - Najbolj zanesljiv za hudournike igre
 7. TorrentsBees - Najboljše za igre v drugih jezikih
 8. CroTorrents - najboljše za igranje računalnikov
 9. Igre Torrenci - Najboljše za hudournike v španščini
 10. Igre TorrentSnack - Najboljše za večvrstne igre
 11. LimeTorrents - Najboljša različica hudournikov iger

1. TorrentsGames - Najboljši kuratorski igrani torrent site

Spletna stran: https://torrentsgames.net/

Eno prvih velikih imen, ko gre za spletna mesta za torrente iger, ki zagotavljajo kakovostne povezave do najboljših razpoložljivih hudournikov, je TorrentsGames.

igre hudournikov

Ta spletna stran je predstavljena bolj kot dobro izbran seznam hudournikov, ki so na voljo, in ne kot običajna postavitev Pirate Bay-a, ISO Hunt-a itd..

To pomeni, ker je tako’s kustosom, ti’Prav tako boste lahko na tekočem z najnovejšimi razpoložljivimi igralnimi hudourniki, vključno z iskanjem skritih draguljev, o katerih niste vedeli ničesar.

Spletno mesto omogoča enostavno iskanje in iskanje hudournikov z dobro organizirano povezovalno strukturo, ki temelji na igralni platformi (PC, PlayStation, XBox 360 itd.). To je’s tudi zelo dobro, da vam TorrentsGames neposredno posreduje torrent datoteko, namesto da skačete po naključnih obročkih, da dobite svojo torrent datoteko.

2. GazelleGames - Najboljše za zaupanja vredne hudournike igre

Spletna stran: https://gazellegames.net/

To je še eno priljubljeno spletno mesto za hudournike. Vendar pa je GazelleGames zaradi nenehnega zatiranja hudourniških mest na splošno sprejel pristop k članstvu.

igre gazele

Kot lahko vidite na zgornji sliki, ko greste na spletno stran GazelleGames, ste’Sprejel vas bo poziv, da se najprej prijavite.

V resnici, če je’si prvič obiskal spletno mesto, ti’Pred odobritvijo dostopa do spletnega mesta se morate registrirati in opraviti postopek odobritve’s 60.000+ igra hudournikov.

3. Prenesite igre Torrents - najboljše za nove igre

Spletna stran: https://downloadgamestorrents.com/

Precej podoben v slogu TorrentsGames je Prenos iger Torrents (zelo ključni naslov-y naslov spletnega mesta).

naloži igre torrente

Kot lahko ugibamo, vam to spletno mesto omogoča nalaganje torrentov iger, ponuja pa tudi precej obsežen, izbran seznam iger..

Pravzaprav je veliko njegovih ponudb podobnih TorrentsGames: igre so razdeljene glede na platformo, ponuja predstavljeno igro, datoteko .torrent pa lahko prenesete neposredno.

Kljub temu pa to’je vse dobro, če se na primer TorrentsGames spusti, vi’Hitro bom lahko našel precej dobro alternativo.

4. The Pirate Bay - najboljše za hudournike priljubljenih iger

Spletna stran: https://thepiratebay3.org/

Noben resnični seznam najboljših iger za hudournike v letu 2020 ne more biti popoln brez omembe kralja hudourniških mest, The Pirate Bay.

gusarski zaliv

Videti je skoraj tako, kot pred skoraj 10 leti, saj spletno mesto temelji na iskanju, čeprav lahko raziskujete naslove po kategorijah.

Seveda ga’je splošno spletno mesto za hudournike, zato lahko najdete veliko različnih stvari, ki jih želite prenesti: filme, knjige, TV-oddaje itd.

5. FitGirl Repacks - najboljše za ljubitelje iger

Spletna stran: http://fitgirl-repacks.site/

FitGirl Repacks, priljubljena možnost za ljubitelje iger, pomaga pri spajanju iger, tako da so na voljo za različne namene.

fitgirl prepakira

Spletno mesto (ali osebnost FitGirl) trdi, da ima ljubezen do stiskanja, ne do pokanja, in ne’t resnično sprejemam zahteve, razen na posebni “Dan prošenj.” Vse to je pomembno, da si jih zapomnite’iščete določene prepakirane naslove - vi’Na FitGirl bo treba počakati, da jo sprosti s svojo hitrostjo.

Na srečo smo z 20 stranmi, polnimi naslovov, med katerimi lahko izbiramo’prepričan si’Našel bom točno tisto, kar si’iščete.

6. RARBG - najbolj zanesljiv za hudournike igre

Spletna stran: https://rarbg.to/

V letu 2020 je še vedno močan RARBG, zanesljivo mesto za hudournike, kjer lahko še vedno prenašate karkoli in vse, vključno z igrami.

rarbg

To je’je enostavno najti iger hudournike, saj lahko preprosto kliknete na ‘Igre’ kategorijo na levi strani.

Povezava s torrent datotekami je neposredno na vrhu strani, tako da ne’celo brati morate vse, da dobite, kar želite. Datoteka se naloži neposredno, ne da bi potrebovali preusmeritve neželene pošte ali ribe.

7. TorrentsBees - Najboljše za igre v drugih jezikih

Spletna stran: https://www.torrentsbees.com/

To hudourniško mesto je namenjeno igranim datotekam in to’je dobro organiziran in prijeten za ogled.

hudourniki čebele

Ko pristanete na spletnem mestu, si lahko ogledate najbolj priljubljene igre (na srečo imate celo možnost različnih jezikov, če angleščina ni’t vaš materni jezik).

Ne le, da za naslov, ki ga dobite, dobite nekaj strani povzetka’iščete, dobite pa tudi napovednik za video. Tam’s povezavo za prenos neposredno pod videoposnetkom, ki vam daje datoteko .torrent.

8. CroTorrents - najboljše za igranje računalnikov

Spletna stran: https://crotorrents.com/

To spletno mesto je namenjeno neposredno uporabnikom, ki iščejo samo zanesljive računalniške torrente.

Crotorrents

To je dobro mesto za hudournike, vendar ne največje. Za eno stvar so nekatere igre zelo…posebne (kot je “Super seducer 2” na posnetku zaslona).

Drugič, ko kliknete velikansko zeleno ‘Torrent Prenos’ gumb, vas včasih pošljejo na kakšno čudno spletno stran. Ob drugem ali tretjem poskusu pa vi’Dobil bom povezavo z magnetom do torrent datoteke in od vsega se zdi, da vse deluje v redu.

9. Igre hudourniki - Najboljše za hudournike v španščini

Spletna stran: https://www.gamestorrents.tv/

Igre Torrents je precej dober povzetek tega, kar si’Na tej spletni strani, čeprav bi morali’ve dodal še nekaj besed: v španščini.

gamestorrents.tv

Na srečo pa lahko preprosto kliknete gumb (zlasti v Chromu), tako da’s tem ni veliko težav, če je vaša španščina nekoliko zarjavela. Kljub temu, če ste’bil sem že na nekaj mestih hudourništva, verjetno lahko brez večjih težav poiščete kraj.

Prepričajte se, da ne’t kliknite na velike modre gumbe (preusmerijo vas na drugo spletno mesto). Samo pojdi za lepo belo, ne pa zeleno, ‘Torrent Descargarja’ gumb pri dnu.

10. TorrentSnack igre - Najboljše za igre na več platformah

Spletna stran: https://games.torrentsnack.com/

Še eno lepo spletno mesto s kurirano vsebino, ki’TorrentSnack Games je narejen posebej za igralske hudournike in je dobra izbira za vse navdušence.

igre torrent prigrizek

Tako kot druga odlična torrent spletna mesta, namenjena igranjem iger, tudi ta organizira svojo vsebino na igralnih platformah, na njih pa se prenaša dober povzetek (vključno s slikami in videoposnetki) naslova..

Tam’s jasno povezavo in gumbom, da dobite torrent datoteko, brez smešnih preusmeritev.

11. LimeTorrents - najboljša različica hudournikov igre

Spletna stran: https://www.limetorrents.info/

LimeTorrents (ne glede na to .info, .zone, ali. Karkoli) je eno izmed bolj znanih splošnih mest za hudournike.

apnene hudournike

Ima veliko različnih datotek, ki so na voljo, vendar morate to razpoložljivost vzeti z zrnom soli: za novejše naslove je sejalnike precej težko najti.

V resnici, če naslov ni priljubljen, na videz ni sejalcev ali pivcev, kar pomeni, da ste morda v datoteki uTorrent zataknili kar nekaj časa, preden jo lahko začnete predvajati.

Varnost hudournikov pri prenašanju iger torrentov

Ko gre za hudournike, bi bilo zelo vseeno, če ne bi omenjali varnosti. jaz’ne govorim samo o varnosti pred virusi in okužbami, ampak tudi o varnosti pred sodnimi postopki ali preganjanjem mega korporacij, ki trdijo o kršitvi avtorskih pravic.

Za to je najboljša rešitev uporaba VPN (virtualno zasebno omrežje). Mi’Tu smo veliko razpravljali o VPN in verjamemo’je najboljši način, da se zaščitite.

Ne pozabite, da z VPN za igre lahko skrijete svoj pravi IP in lokacijo, zaradi česar si spletna mesta in brskalniki mislijo’ponovno v drugem mestu ali državi. To pomeni, da vas nihče ne bo mogel zaslediti - tako dolgo kot vi’ponovno uporabljate zanesljivo storitev VPN.

Mi’prešli smo najboljše storitve VPN za hudourništvo, zato vam toplo priporočamo, da si to ogledate. Ugotovite, zakaj so ExpressVPN, NordVPN in CyberGhost najboljša izbira, da boste lahko varni med prenosom svojih najljubših iger.

Torej, katero od najboljših spletnih mest za hudournike, ki so naštete tukaj, uporabljate leta 2020? Vse večje, ki jih imamo’sem zamudil?

Karkoli, kar mi’sem naštela, da si’imate težave? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =