11 najboljših hudourniških mest, ki še delujejo v letu 2020


Zadnja posodobitev: 02.01.2020

Iskanje dobrih mest hudournikov v letu 2020 je nepretrgana bitka. Ravno takrat, ko mislite’našli smo popolnega sledilca, z veliko kakovostnih hudournikov in neverjetnim razmerjem med semenarjem in leečerjem se ustavi zaradi pritožb zaradi avtorskih pravic.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

In potem morate znova začeti celoten postopek preizkušanja in napak. Če ti’utrujen si od tega, ne’t skrbi - mi’raziskavo sem naredil za vas.

Naša merila

Mi’raziskal in preizkusil na stotine najboljših brezplačnih strani hudournikov, da bi ugotovil, ali:

 • še vedno delujejo v letu 2020
 • nimajo malo zlonamerne programske opreme
 • ponujajo široko paleto vsebin ali programske opreme

Na koncu smo uspeli preseči tisti ogromen seznam mest hudournikov navzdol na samo 11. Ta spletna mesta ponujajo tako varno in bogato izkušnjo, kot jo dobi hudourništvo, vendar imajo vsi različne prednosti. Poskušamo povzeti, kaj lahko pričakujete od vsakega, zato ne’ne bi smeli iti skozi težave.

Kljub temu je hudourništvo tvegano, zato smo vse prenašanje opravili med uporabo NordVPN - vrhunskega orodja za anonimnost, ki lahko skrije vaš IP in šifrira ves vaš promet.

Žal nismo mogli’t analiziramo naslednja priljubljena mesta hudournikov in ugotovimo, kako so bila nedavno zaprta (ali v nekaterih primerih ne tako nedavno):

 • SeedPeer
 • Zooqle
 • Bit Torrent Scene (BTScene)
 • YourBittorrent
 • Demonoid

Pa naj’s kopanjem v najboljših torrentskih mestih, ki še vedno delujejo v letu 2020.

1. Gusarski zaliv

 • Spletna stran: https://thepiratebay3.org/ (in pooblaščenci)
 • Prednosti: velika izbira in raznolikost vsebine, enostavna navigacija, dobra kakovost hudournikov
 • Slabosti: ni dobro za nejasne vsebine, zlasti glasbo
 • Blokirano v: Argentina, Avstralija, Avstrija, Belgija, Kitajska, Danska, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Indija, Indonezija, Irska, Iran, Italija, Malezija, Nizozemska, Norveška, Portugalska, Katar, Romunija, Rusija, Savdska Arabija, Singapur, Španija , Švedska, Turčija, Združeni arabski emirati, Združeno kraljestvo

Vsi’s pojdite na vir katere koli vsebine ali programske opreme. Da, kljub vsem poskusom zaustavitve The Pirate Bay, je tukaj na seznamu delujočih mest hudournikov. TPB občasno pada, vendar so vedno dostopni pooblaščenci, če lahko’t naložite prvotno spletno mesto.

Piratski zaliv - eno najboljših hudourniških mest

Zaradi svoje priljubljenosti, TPB ima veliko raznolikosti. Za mnoge je to prvi vir iger torrentov, filmskih hudournikov in vsega drugega.

Do Piratskega zaliva je enostavno krmariti - od začetka delovanja se je precej spremenil. Če ga želite uporabiti, preprosto poiščite hudournik, preberite vse potrebne podatke in šele nato kliknite na Vzemi ta hudournik ali ikono magneta na levi strani.

Kako prenesti hudournike iz The Pirate Bay

2. 1337x

 • Spletna stran: https://1337x.to/ (in pooblaščenci)
 • Prednosti: neverjetne funkcije brskanja in hudourniške informacije, veliko raznolikosti
 • Slabosti: ni primeren za prikrito vsebino, nekaj tvega, da se preusmerijo na tretje osebe
 • Blokirano v: Avstrija, Avstralija, Danska, Indija, Irska, Italija, Finska, Francija, Norveška, Rusija, Španija, Združeno kraljestvo (seznam je verjetno nepopoln)

Čeprav to ni najbolje videti torrent mesto na seznamu, je 1337x na voljo za vas’iščete aktivno mesto hudournikov s široko paleto vsebine. Po poročanju TorrentFreak je to 3. najpogosteje uporabljen iskalnik torrentov leta 2018.

Spletna stran je lepa enostavno krmarjenje, s kategorijami, ki so priročno navedene na dnu domače strani (in na stranski vrstici, ko ste vi’ponovno globlje na spletnem mestu).

Pregled 1337-kratnega hudourniškega mesta

1337x pogosto omenjajo kot najboljši iskalnik hudournikov, po kakovosti podoben The Pirate Bay.

Ko kliknete določeno torrent datoteko, dobite lepo urejena stran z vsemi potrebnimi informacijami (sejalci, pijavci, starost nalaganja, podatki o datoteki itd.), poleg tega pa še nekaj možnosti za prenos datoteke.

Vendar bodite opozorjeni: medtem ko se zdi, da obstajajo štiri možnosti za prenos torrent datoteke, vam bo datoteka dejansko dala samo dve, ostali pa vas lahko včasih odpeljejo na naključna mesta.

Kako prenesti torrente iz 1337x

3. MagnetDL

 • Spletna stran: https://www.magnetdl.com/
 • Prednosti: dobro urejeno, hitro, veliko raznolikosti, brez oglasov
 • Slabosti: manj sejalcev kot na bolj priljubljenih hudourniških mestih
 • Blokirano v: N / A

Govorice o MagnetDL’Kaže, da je bila smrt močno pretirana.

To je spletna stran za tiste, ki vedo: ima oblikovanje stare šole, vendar so vse informacije predstavljene na čist način in spletna stran je zelo hitra.

Domača stran MagnetDL

MagnetDL morda ni zelo priljubljen, je pa vrhunsko mesto hudournikov. To je’je bogata z vsebino in slaba neumnosti, kot so pojavni oglasi, ki preplavijo veliko drugih trenutno aktivnih sledilcev hudournikov. Za uporabnike v Združenem kraljestvu je že dolgo veljaven iskalnik hudournikov, kjer ostaja eden redkih, ki ga ne blokirajo ponudniki internetnih storitev.

Ko pridete na stran za prenos,’Videli bomo standardno postavitev. Preprosto kliknite ikono magneta in lahko začnete s prenosom:

Stran za prenos MagnetDL

4. YTS (YIFY)

 • Spletna stran: http://www.yts.am/
 • Prednosti: super za filme
 • Slabosti: nič dobrega za kaj drugega, nadležni oglasi
 • Blokirano v: Avstralija, Indija, Indonezija, Singapur, Združeno kraljestvo (seznam je verjetno nepopoln)

YTS je prvi vir za prenos filmskih hudournikov z YIFY, priljubljenega prenašalca filmi z visoko ločljivostjo v majhnih velikostih datotek. To vključuje vsebino v eksotičnih jezikih, kot je telugi.

Pregled hudourniškega mesta YTS (YIFY)

Spletno mesto je čisto, dobro organizirano in obiskovalcem omogoča nalaganje filmov v 720p ali 1080p, pri čemer so različice 1080p večje datoteke, 720p pa običajno manj kot 1 GB.

Možnosti prenosa torrentov YTS (YIFY)

Ne le, da imate možnost prenosa različnih velikosti in lastnosti datotek, temveč vam YTS omogoča tudi oceno kritike Rotten Tomatoes Critics, oceno občinstva Rotten Tomatoes, oceno IMDB in spletno mesto’s skupnimi všečki / najljubšimi vsotami.

5. LimeTorrents

 • Spletna stran: https://www.limetorrents.info/ (in limetorrents.asia, limetorrents.zone, limetor.com, limetor.pro)
 • Prednosti: veliko raznolikosti, dobro za iskanje virov torrent datotek
 • Slabosti: tvegano, če si’ne bodi previden, kje si’ponovno nalagate s
 • Blokirano v: Avstralija, Francija, Indija, Združeno kraljestvo, ZDA (seznam je verjetno nepopoln)

Drug stari in dober primer je LimeTorrents, ki se pojavlja že od ustanovitve leta 2009. Ta se razlikuje od večine drugih spletnih mest hudournikov na tem seznamu, ker ni sledilnik hudournikov, ampak meta-iskalnik (zbira rezultate iskanja z drugih torrent spletnih strani).

LimeTorrents pregled

Ko uporabljate LimeTorrents, to’Pomembno je, da kliknete samo na Prenesite hudournik ali Magnet gumbi - ostali gumbi vas bodo odpeljali na nek čudna mesta. Upoštevajte tudi vir hudournika, ki ste ga’se želite prenesti.

LimeTorrents nalagajo hudournike

6. RARBG

 • Spletna stran: https://rarbg.to (in rarbgmirror.com, rarbg.link, rarbg.is, rarbgs.com, rarbgaccess.org, rargbunlock.com, rarbgmirror.xyz, rarbgproxy.org)
 • Prednosti: veliko informacij o hudournikih, dobra raznolikost vsebin, čisto spletno mesto
 • Slabosti: včasih lahko’ne najdem resnično priljubljene vsebine ali števila sejalcev je malo
 • Blokirano v: Avstralija, Bolgarija, Danska, Francija, Indija, Indonezija, Italija, Portugalska, Savdska Arabija, Združeno kraljestvo

RARBG je spoštovan starogrško bolgarsko mesto za hudournike z veliko raznolikostjo. Ena izmed njegovih prednosti je, kako podrobne so informacije na vsakem seznamu hudournikov.

Pregled RARBG

RARBG je čisto bogata z nejasnostmi in je lahko dobro mesto za tiste, ki iščejo filme B, pornografijo ali umetniško hišo. Od strani hudournikov, ki še vedno delujejo, je RARBG eden najboljših za hindujske filme, zlomljeno programsko opremo in igre.

Prenos datotek je lahek - vi’Povezavo boste videli na vrhu vsake strani.

Stran za prenos RARBG

7. EZTV

 • Spletna stran: https://eztv.ag/ (in eztv.rocks, eztvproxy.com, eztv.red, eztv.ukunblock.download, eztv.unblocked.pl, eztv.unblockall.org, eztv.ag, eztv.unblocked.bet, eztvmirror.com, eztv.bypassed.cool)
 • Prednosti: super za TV oddaje
 • Slabosti: ni dobro za nobeno drugo vrsto vsebine
 • Blokirano v: Avstralija, Kanada, Irska, Združeno kraljestvo, ZDA

Zasnovan posebej za prenos TV oddaje in nadaljevanke, EZTV je bila dosledno prisotna v hudourniški skupnosti.

Pregled hudourniškega mesta EZTV

Čeprav zagotovo trdi, da je estetika okrog leta 2005 in UX, kljub temu ponuja a enostavna in enostavno razumljiva metoda iskanja in prenašanja torrentov TV oddaj.

Datoteko hudournika ali magneta lahko prenesete neposredno iz rezultatov iskanja ali pa greste na posebno stran za prenos datoteke.

Stran za prenos torrentov EZTV

Torrent spletna mesta, ki še vedno delujejo, vendar pod povprečjem

To je nekaj bolj priljubljenih spletnih mest, ki še vedno delujejo v letu 2020.

A čeprav so trdili, da spadajo med najboljša mesta za hudournike, ki so na voljo na internetu, so naši testi pokazali velike vrzeli v njihovi dejanski učinkovitosti.

8. iDope

 • Spletna stran: https://idope.xyz/ (in idope.prox4you.icu, idope.nocensor.xyz, idope.t0r.club, idope.123unblock.pro, idope.unblockproject.xyz)
 • Prednosti: preprosto in ima veliko raznolikosti
 • Slabosti: brskanje je neprijetno, brez filtriranja, motečih oglasov
 • Blokirano v: N / A

iDope je poklon legendarnim Kickass Torrentom - karkoli že to pomeni. To je’s še en primer a minimalna torrent spletna stran iskalnika: iDope ima zelo podobno postavitev in barvno paleto kot naš dobri prijatelj Google.

Vendar to pomeni tudi to isn’t še posebej priročno za brskanje - ti’To boste lahko dosegli le s klikom na spustni meni na vrhu.

iDope - eno najboljših mest za hudournike

Zdi se, da ni mogoče prenesti torrent datotek neposredno iz rezultatov iskanja - vi’Vnesti boste morali vsak seznam in se pomaknili do dna.

Stran za prenos torrentov iDope

9. Torlock

 • Spletna stran: https://www.torlock.com/
 • Prednosti: dobro za anime, televizijo, filme in igre; zelo enostaven za uporabo
 • Slabosti: zelo moteči oglasi
 • Blokirano v: Avstralija, Indija, Združeno kraljestvo (seznam je verjetno nepopoln)

Torlock je eno izmed bolj preprostih spletnih strani iskalnikov torrentov in eno najboljših, če želite kaj hitro najti. To je’s še posebej dobro za anime hudournike (čeprav so zaprti torrent sledilci, kot je BakaBT, še vedno boljši), ima pa tudi a dober izbor TV serij, filmov in iger.

Pregled lokacije torrentov Torlock

Torlock na vrhu našteje najbolj priljubljene ključne besede za iskanje hudournikov, če torej’Če iščete najbolj vročo vsebino, je morda ne boste morali iskati.

Postavitev strani za prenos je precej preprosta in velika Gumb za hudournike v zgornjem središču olajša prenos datoteke. Lahko pa kliknete tudi na ikona magneta v zgornjem desnem kotu strani.

Stran za prenos Torlock

10. TorrentDownloads

 • Spletna stran: https://www.torrentdownloads.me/ (in torrentdownloads.unblockall.org/, torrentdownloads.unblocker.cc/, torrentdownloads.unblocker.win/, torrentdownloads.immunicity.cab/)
 • Prednosti: priročno brskanje, veliko vsebine
 • Slabosti: napake, tveganje, da se preusmerite
 • Blokirano v: N / A

TorrentDownloads je eno izmed številnih trenutno aktivnih strani hudournikov. Ima veliko TV, film, glasba, igre, hudourniki programske opreme in še več. Če lahko’če ne najdete nečesa v katerem koli drugem priljubljenem iskalniku torrentov, lahko TorrentDownloads le naredi trik.

TorrentDownloads pregleda najboljše strani torrentov

Hudourniki so dobro organizirano - vsaka kategorija ima veliko podkategorij, zaradi česar je brskanje zelo učinkovito.

Ko kliknete na datoteko, ki jo želite prenesti, dobite standardno posamezno stran za prenos. Prepričajte se le, da kliknete na sredino Prenos torrenta gumb ali siva Magnetna povezava dalje spodaj.

Stran za prenos TorrentDownloads

11. Torrentz2

 • Spletna stran: https://torrentz2.eu/ (ali https://torrentz2.cc/)
 • Prednosti: veliko raznolikosti, dobro za iskanje virov torrent datotek
 • Slabosti: veliko tveganje za zlonamerno programsko opremo’ne bodi previden
 • Blokirano v: N / A

To je staro in navadno hudourniško mesto. Kot LimeTorrents, Torrentz2 je a “meta iskalnik,” kar pomeni, da združuje rezultate z drugih spletnih strani, ne pa da ponuja same hudournike.

Pregled mesta Torrentz2

Dejstvo, da Torrentz2 zgolj zbira rezultate, pomeni’ni funkcije brskanja. Enkrat ti’Če ste vnesli iskalni izraz, imate nekaj možnosti za filtriranje - še posebej tisto Kakovost izbira. Torrentz2 navaja rezultate z velikega števila spletnih mest za hudournike, zato so slabe kakovosti ali celo povezave, na katere se nanaša zlonamerna programska oprema, neizogibne, razen če si ogledate samo preverjene vnose..

Torrentz2 je super, če lahko’Nekaj ​​neposrednega najdete in si želite prihraniti težave, če bi šli na ducat posameznih hudournikov.

Stran za prenos Torrentz2

Varen hudournik 101: uporabite VPN

Zelo neprevidno bi bilo naštevati najbolje delujoča mesta hudournikov, ne da bi pri tem omenili varnost.

Kot ti’Verjetno se zavedamo, da vlade in imetniki avtorskih pravic nenehno stremijo k napadu na hudourniška mesta in uporabnike hudournikov. To’s razlogom je v številnih državah blokirano veliko priljubljenih strani hudournikov, ki še vedno delujejo.

Blokiranje na stran, Če se zasačite s kršenjem avtorskih pravic, lahko pride do (in zaradi tega) velikih glob za hudourniške uporabnike. Ker je BitTorrent zelo transparenten protokol, je dejanje ujetja zelo enostavno.

razen če ne’ponovno uporabljate VPN, ki skriva vaš pravi naslov IP, zaradi česar je videti, kot da ste’se nahaja v drugem mestu, državi ali celo celini. To anonimnost je okrepljeno z močnim šifriranjem - tudi če bi vaš ponudnik internetnih storitev želel pregledati vaš promet, bi bil zanje popolnoma neuporaben..

Torej, katero izmed najboljših torrent mest, ki so danes naštete, uporabljate leta 2020? Ali obstajajo kakšna vrhunska mesta hudournikov, ki smo jih pogrešali?

Vse, ki jih mi’ste na seznamu, ki imajo težave? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 14