10-те най-добри Torrent9 алтернативи


Torrent9 бързо се превръща в един от най-добрите сайтове за торент в света, но наскоро хората търсят жизнеспособни Torrent9 алтернативи.

Защо? Тъй като по някаква неизвестна причина френският фокусиран торент-сайт забрани възможността за изтегляне на торент файлове в края на ноември. Torrent9 е сайт, който’s е най-популярна във френско говорящите страни, която включва не само Франция, но и Камерун и Габон.

Вместо опцията за изтегляне, Torrent9 показва предимно известия, насърчаващи посетителите да използват VPN. В едно съобщение дори се посочва:

“Torrent9 вече няма да предлага изтегляния”

Възможността за изтегляне обаче изглежда се е върнала - засега. То’Много е възможно, че нещо може да повлияе на изтеглянията от сайта отново на по-късна дата. При всичко това’сега е важно за френскоговорящите фенове на торентите да намерят най-добрите Torrent9 алтернативи, така че да могат да продължат да се наслаждават на любимото си съдържание винаги и където пожелаят.

Бъдете в безопасност, докато torrenting Започнете с един от най-добрите VPN за торентинг: ExpressVPN ▸

Най-мощният VPN на пазара покрива всички torrenter’s нужди от скорост и сигурност.

NordVPN ▸

Не само най-бързият VPN в момента, но и този, който има някои страхотни оферти за потребителите.

CyberGhost ▸

Евтин и удобен за потребителя - CyberGhost предлага страхотен списък със сървъри и добри P2P възможности.

Разтърсихме интернет, за да потърсим най-добрите Torrent9 алтернативи, и ги разделихме на две части:

  • Алтернативи на торен9 на френски език
  • Алтернативи на английски език Torrent9

Така че нека’s гмуркане вътре.

5 алтернативи на торен9 на френски език

# 1 Cpasbien

Cpasbien - алтернатива Torrent9

Това би трябвало да е най-големият конкурент за титлата френски език торент-крал. Cpasbien има много филми, книги, музика, игри и телевизионни сериали, актуализирани редовно. Още по-добре, те имат доста активна общност, което означава, че вие’Ще имате голяма скорост за вашето съдържание на френски език.

Сайтът е приятен и много добре организиран - което дава ясно да се разбере защо това е един от любимите ни френски езици за торент.

# 2 YGG торент

YGG торент - Torrent9 алтернатива

Имайки огромни 2,4 милиона активни акаунта, YGG Torrent със сигурност запълва пространството, наскоро оставено от Torrent9. YGG идва, както самата тя твърди, от пепелта на популярния, но вече починал торент-сайт T411.

Това е особено лесен за торент уебсайт, с проста навигация по уебсайта, разбита на категории, топ 100 и повече. Има ги’t хиляди сеялки за най-новите файлове на торент; въпреки това, те са доста бързи.

# 3 Annuaire Telecharging

Annuaire Telechargement - алтернатива на Torrent9

Този интересно изглеждащ уебсайт е друга чудесна опция за хората, които търсят Torrent9 алтернативи. Уебсайтът има сравнително нови изтегляния, но не толкова редовно, колкото при YGG Torrent или Cpasbien.

Оформлението е доста просто - наистина няма’t много разнообразие с торент сайтове - но можете да го навигирате лесно и да получите това, което искате.

# 4 ZeTorrents

ZeTorrents - Torrent9 алтернатива

Тази популярна алтернатива Torrent9 има само две очевидни категории: филми и игри. За щастие на повечето хора, това’е всичко, от което се нуждаят. Тук можете да намерите много популярни игри и филми.

Има обаче един недостатък (освен ограничените опции и не толкова лесната навигация): те не го правят’не се актуализира много редовно. Най-новият филм е от септември 2018 г., докато най-новата игра за компютър е от 28 декември 2018 г. - така че изглежда те предпочитат игрите малко по-силно от филмите.

# 5 GKTorrent

GKTorrent - алтернатива на Torrent9

Това е друг доста прям сайт за порой. Въпреки това, той се представя като една от най-добрите алтернативи на Torrent9, тъй като има голямо разнообразие от филми, телевизионни предавания, музика, книги и игри.

Можете лесно да го навигирате и да намерите това, което сте’търся. Не става’няма силата на общността и скоростите зад нея, както прави Cpasbien, но това е така’е доста надежден.

Нашата любима алтернатива на Torrent9 на френски език определено е Cpasbien.

Алтернативи на английски език Torrent9

# 1 Пиратският залив

Торент сайтът на Пиратския залив

ние’Вече споменахме как мислим, че Пиратският залив е може би най-добрият от най-добрите торент сайтове, налични през 2020 г.’ето защо не можахме’не погледнете най-добрите Torrent9 алтернативи, без да споменавате тази.

То’е лесна за навигиране, има голямо количество страстни членове на общността и можете да намерите много прокси сървъри, ако сайтът някога се понижи. Определено една от любимите ни англоезични алтернативи Torrent9.

# 2 YTS (Yify)

Преглед на торент сайта YTS (YIFY)

Ако ти’желаете да намерите конкретни филми за торент, тогава вие спечелихте’не можете да намерите по-добър ниши-специфичен сайт за порой от YTS. Показвайки изтегляния от Yify (които имат нови филми в наистина малки размери), можете да намерите всичко, което наистина искате.

Сайтът също е доста приятен, с много добър дизайн и потребителски интерфейс.

# 3 1337x

Преглед на 1337x торент сайт

1337x има много добри причини да бъде сред най-добрите Torrent9 алтернативи в момента. Той има доста добра скорост и има добре организирана страница, която ви показва всичко, което трябва да знаете за определен файл.

Може да не е най-добре изглеждащият сайт, но за надеждно изтегляне определено можем да го препоръчаме.

# 4 LimeTorrents

LimeTorrents

Един от най-старите сайтове за торене там (започна през 2009 г.), LimeTorrents е преживял много. Но дори и след всички тези години, все още можете да зависите от него, за да ви предложим няколко страхотни, висококачествени файлове, които да изтеглите.

Съобщава се, че има повече от 10 милиона торента, което го прави едно от най-големите хранилища на файлове за торент. То’s също е доста лесна за навигация и да намерите това, което искате, така че определено сте спечелили’не бъда разочарован тук.

# 5 RARBG

Преглед на торентите на RARBG

И накрая, ние’Ще погледна още един старик: RARBG. Въпреки възрастта, тя все още е една от най-добрите алтернативи на Torrent9 в момента. Има много филми там, но ние от време на време срещаме проблем със сайта: няма’нямам много сеялки дори за някои много популярни филми.

Това се показва само рядко, но това е така’е нещо, което ние правим’наистина ще намерите с много други Torrent9 алтернативи, изброени тук.

Независимо от това’определено е един от по-добрите и ние ви мислим’ще се радвам.

Нашата любима от англоезичните алтернативи Torrent9 е The Pirate Bay.

Не забравяйте да торент безопасно

То’важно е да запомните безопасно за торент. Причината, поради която Pirate Bay, Torrent9 и много други сайтове за торенти имат проблеми, е, че торентингът често включва споделяне на съдържание, защитено с авторски права, което може да бъде наказуемо по закон. Най-малкото производителите на съдържание могат да ви заведат пред съда и вас’Ще трябва да плащам огромни глоби.

Поради тази причина винаги препоръчваме да използвате VPN (за торент и всичко останало). VPN мрежите (виртуални частни мрежи) помагат да се маскира истинската ви идентичност, като ви позволяват да използвате друг IP адрес по ваш избор. По този начин, ако аз’м. в Париж, мога бързо да се свържа към VPN сървър в Германия и ще изглежда като мен’м всъщност в Германия.

Не само това, но и трафикът ми също ще бъде криптиран. По този начин никой няма да може да идентифицира какво съм аз’правя, какви сайтове’посещавам, файловете, които аз’м изтегляне и т.н. Ние’Вече обсъдихме най-добрите VPN за торент и препоръчваме да го проверите сега.

Коя от тези алтернативи на Torrent9 е любимата ви? Някакви важни, които сме пропуснали? Уведомете ни в коментарите по-долу!

Препоръчителни четива:

Безопасен ли е поройът?

Заливането на потоци е незаконно?

Как да ускорим торент?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6