10-те най-добри сайтове за филмови торенти през 2020 г.


Гледането на любимите ви филми през 2020 г. просто стана по-лесно, тъй като най-добрите торенти на филми ще ви позволят да гледате най-новите филми направо от вкъщи. Точно както филмите се увеличават с годините, броят на торент сайтовете също се увеличава. Торент сайтовете идват и заминават през годините, но най-добрите винаги са се откроявали.

Тези стърчащи торент сайтове са издържали няколко бури с течение на времето, включително законови ограничения срещу торент сайтове, при които някои торент сайтове са затворени. Наскоро торентите-гиганти Kickass Torrents паднаха след пробива на торент сайтове.

Бъдете в безопасност, докато torrenting Започнете с един от най-добрите VPN за торентинг: ExpressVPN ▸

Най-мощният VPN на пазара покрива всички torrenter’s нужди от скорост и сигурност.

NordVPN ▸

Не само най-бързият VPN в момента, но и този, който има някои страхотни оферти за потребителите.

CyberGhost ▸

Евтин и удобен за потребителя - CyberGhost предлага страхотен списък със сървъри и добри P2P възможности.

Когато говорим за филмови торенти, можем’Не пренебрегвайте нарастващия брой стрийминг услуги като Netflix. Тези сайтове вероятно са направили вдлъбнатина в торент сайтове’ популярност, особено след скорошната им популярност сред повечето любители на филма.

Въпреки това, със списък на най-добрите торент сайтове, специално за наслада на видеоклипове, любителите на филмите могат да бъдат спокойни, че са’Ще намерите най-добрите и най-новите филми през 2020 г..

Какво’s повече, можете да избирате от голям списък от тези торент сайтове. ние’преминахте през най-добрите налични торенти на филми, така че можете да решите кой е най-добрият въз основа на качеството на торентите и скоростта на изтегляне.

1. Пиратският залив

Уеб сайт: https://thepiratebay3.org/

Преглед на торент сайта на Pirate Bay

Този сайт вероятно е “цар на порой” и е абсолютна класика. Пират Бей е бил от най-дълго време, вероятно преди да съществува друг торент сайт. На торентите му се вярва и са изиграли огромна роля в спечелването на доверието на своите любовници.

Този сайт се разраства дори сред много противоречия. Той е блокиран в над 20 страни и е изправен срещу битки от повечето от най-силните правителства в света. Въпреки че е в грешната страна на закона в някои страни, неговата надеждност е безспорна.

По-голямата част от торентите в този сайт са филмови торенти. Освен това, той също така позволява на своите потребители да торент телевизионни сериали, приложения, книги, музика и игри. Сайтът поддържа моментални изтегляния, като общият брой торенти до момента е над 3 милиона торента.

Този торент сайт също има огледала или алтернативни URL адреси, някои от които са ThePirateBay.red, TPBMirro.org и Tbp.tw. Средната скорост за изтегляне на торентите в този сайт е 3.1MB / s. Изобилието от семена в този торент сайт може да ви помогне да постигнете по-бързи скорости за изтегляне на файлове.

2. RARBG.to

Уеб сайт: http://rarbg.to

Преглед на RARBG

Този торент сайт се счита за най-добрият за ново съдържание. Може да не е толкова популярен като The Pirate Bay, но има голяма общност.

Като такъв, на този сайт има много посев. Сайтът също изминава дълъг път, за да ви предложи разнообразие от нови и стари торенти. От 2018 г. този сайт продължава да предлага връзки за торенти и магнити за филми, телевизионни предавания, музика, игри и софтуер.

Този сайт може да няма модерен вид, но върши работата си доста добре. Той осигурява здравословни порой за пиявиците.

Пиявиците са тези хора, които изтеглят действителните файлове, но не споделят торент файловете с други потребители. Тези файлове могат да бъдат пълната им форма или в битове. Това са хората, които правят’не споделяйте забавлението с другите.

3. YTS.ag (YTS.am)

Уеб сайт: https://yts.am/

Преглед на торент сайта YTS (YIFY)

Сайтът’s базата данни съдържа милиони торенти на филми, повече от всяка друга категория съдържание. Сред забележителните му характеристики е визуалният външен вид. Въпреки че YTS е домакин на пиратско съдържание, достатъчно е да се конкурира с някои от популярните стрийминг сайтове.

Потребителски акаунт е необходим за искане на съдържание от операторите. Този акаунт ви позволява също да изпращате отзиви и да правите коментари на уебсайта. Уебсайтът’s полето за търсене представя ефективен начин за търсене на необходимото съдържание. Той също така включва филтри и други опции за сортиране за точно търсене.

Сайтът не поддържа моментални изтегляния. Други функции, които изглежда компенсират липсата на този уебсайт, включват множество алтернативни URL адреси и прилична скорост на изтегляне на файлове (1,8 MB / s).

Отделно от това, сайтът има и колекция от най-новите и класическите филми. Сайтът също така добре поддържа потребителите с ограничена честотна лента.

4. 1337X

Уеб сайт: https://1337x.to/

Преглед на 1337x торент сайт

Често оценяван като най-добрият сайт за сърфиране на торенти, този сайт е отличен избор за намиране на торенти на филми, игри и торенти на телевизионни предавания. Торентите са лесни за намиране с обновения си интерфейс, който прави проследяването по-лесно и по-добро. Лесният за потребителя интерфейс и голямото разнообразие от съдържание са чудесна комбинация за сайта.

Едно нещо, което трябва да знаете за този сайт - безспорно е популярен тракер, доколкото Google го крие от резултатите от търсенето. Винаги, когато сайтът има много трафик и не се зарежда, огледала са налични, така че можете да получите торентите си, когато имате нужда от тях. Неговите 11 години, когато е онлайн, също изминават дълъг път в показването на надеждността на сайта.

Наред с изчерпателна директория с торент файлове са връзките на магнитите. Впечатляващите му характеристики водят до рекламирането на сайта като най-добрият заместител на The Pirate Bay. С 90% от торентите са филмови торенти, очевидно е, че повечето хора предпочитат този сайт за филмови торенти.

Този сайт не е само свръх. Характеристиките му правят операциите почти подобни на тези на The Pirate Bay, което го прави жизнеспособен алтернативен сайт. Средната скорост на изтегляне на този сайт може да изглежда, че за момент не успява потребителя.

Независимо от това, с над 2 милиона изтегляния под колана си, изглежда, сайтът не забавя темпото си в осигуряването на най-добрите филмови торенти за потребителите. Лека разлика от превъзходния си колега е, че той не поддържа моментални изтегляния.

5. Zooqle

Уеб сайт: https://zooqle.me/

Преглед на торент на сайта на Zooqle

В сравнение с други изброени тук сайтове, този сайт е сравнително млад. Причината, поради която решихме да го класираме високо, бяха неговите уникални характеристики. Сайтът е специализиран в индексирането на проверени торенти, благодарение на своята база данни от над 3 милиона торента.

Той също така съдържа съдържание в най-различни категории. Какво’Уникалното за този торент сайт е, че той не е изправен пред забрана в една държава.

То’s също е трудно да се пренебрегне високата скорост на изтегляне. Скоростта достига 3,5 MB / s. Огледалата му също са чудесни алтернативи, когато сайтът има твърде голям трафик.

6. Torrentz2

Уеб сайт: https://torrentz2.eu/ (или https://torrentz2.cc/)

Преглед на сайт Torrentz2

Torrentz2 е друг млад торент сайт, но не само за филмовите торенти. След като родителският му сайт се затвори доброволно през 2016 г., Torrentz2 стартира, за да попълни празнотата, оставена от Torrentz.eu. Оттогава доказва, че съмняващите се грешат. Превъзходната му комбинация с други търсачки помага да се осигури една от най-големите торент бази данни

61-те милиона торента включват филмови торенти и музикални торенти, които сега са често срещани на този сайт.

От проведените изследвания е видно, че той има повече филмови торенти от всеки друг. Средната му скорост на изтегляне е равна на 1,9 MB / s, въпреки че не поддържа моментални изтегляния.

7. iDope

Уеб сайт: https://idope.xyz/

iDope преглед на торент сайт

Считаме този торент сайт и го нареждаме сред най-добрите не само заради неговите характеристики, но и заради спомените от Kickass Torrents, които носи. Слоган под логото му гласи “Почитание на KrentAss торентите.”

Въпреки краткото си време на растеж, торент сайтът разполага с масивна база данни с над 18 милиона торента. Сайтът разполага с чист потребителски интерфейс, налична е и мобилна версия. Тази функция прави торентите чрез смартфон лесна задача. Средните му скорости на изтегляне също са впечатляващи (3.7 MB / s).

8. Torlock

Уеб сайт: https://www.torlock.com/

Преглед на торент сайт на Torlock

Torlock е също сайт за торент, който се фокусира върху телевизионни предавания и торенти на филми. Една от характеристиките е уникална с този торент сайт - фокусът му върху истинските торенти. Прави всичко, за да се бори с фалшивите торенти. В миналото тя въведе програма, която плаща на потребителите долар за всеки фалшив торент, открит на този сайт.

Този сайт също има алтернативен URL адрес в случай на задръствания в основния домейн. С база данни от до 4.4 милиона торента, потребителите могат да получат удобен достъп до торентите и да ги изтеглят със средна скорост от 3.1 MB / s.

9. Limetorrents

Уеб сайт: https://www.limetorrents.info/

Преглед на LimeTorrents

Limetorrents е реномиран торент сайт, който функционира повече от пет години. Операторите на този сайт също управляват кеш iTorrents, обикновено споделян между почти всички торент търсачки.

Достъпът до истинските му торенти за филми и телевизионни предавания е доста лесен. Редовното актуализиране на съдържанието също прави този торент сайт високо място сред нашия списък.

Отделна уеб страница на този сайт показва топ 100 торенти, така че да знаете какво’с тенденция.

10. EZTV.ag

Уеб сайт: https://eztv.io/

Преглед на торент сайта EZTV

Повечето от посетителите на този сайт са тези, които се интересуват от изтегляне на телевизионни предавания, което на практика е единствената категория, която бих намерила на този сайт. Основният му вид не отнема факта, че е сред най-добрите торент сайтове със значителна торент база данни.

Връзките на торентите и друга подходяща информация са представени в табличен вид. Посетителите на този сайт могат да създават потребителски акаунти, за да запазят любимите си торенти.

Безопасност при изтегляне на филмовите торенти

Винаги, когато сте торент, е важно да сте наясно с пиратско съдържание. Някои от съдържанието, споделено в тези торент сайтове, може да бъде защитено с авторски права. Нарушаването на законите за авторските права може да завърши с дело, особено в най-големите икономики като САЩ, Канада, Великобритания и дори Австралия.

Достъпът до торент сайтове също може да е труден, особено когато сте’отново в определени страни. Това се случва всеки път, когато се опитате да получите достъп до блокиран торент сайт. Лесен начин за заобикаляне на това препятствие е използването на VPN.

VPN е виртуална частна мрежа, която осигурява сигурно сърфиране и достъп до географски блокирано съдържание. Така че, когато сте в държава, която е забранила конкретен торент сайт, използването на VPN в браузъра ви ще бъде полезно за достъп до сайта.

Добрият VPN ще ви помогне да прикриете местоположението си, за да ви осигури достъп до географски блокирано съдържание, като същевременно поддържа висока скорост на сърфиране и скорост на изтегляне.

И победителят е…

От нашия списък с най-добрите филмови торент сайтове тази година, The Pirate Bay остава акулата в океана.

Доказа се, че е най-добрият през годините. В страни, където го’s забранен, препоръчваме ви да използвате ExpressVPN в браузъра си, който смятаме, че е най-добрият VPN за торент. С това е гарантирано най-доброто изживяване на торент!

И така, кой от най-добрите филмови торенти, изброени тук днес, използвате през 2020 г.? Има ли основни такива, които ние’пропуснах?

Всякакви, които ние’изброени ли сте, че имате проблеми? Уведомете ни в коментарите по-долу!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 84