10 site-uri uimitoare pentru torentele muzicale din 2020 și nu numai


Industria muzicală s-a schimbat drastic în ultimii 10 ani. Cu o varietate uriașă de servicii de streaming de muzică, cum ar fi Spotify, Apple Music, Pandora și SoundCloud’nu este de mirare de ce torentele muzicale au fost mult mai dificil de găsit de-a lungul timpului.

Există încă o piață mare pentru muzica torentată. Vrei să deții muzica și să nu te bazezi pe împrumutarea ei de la un serviciu transmis, deoarece cine știe ce păstrează viitorul în ceea ce privește menținerea acestora.

Fiți în siguranță în timp ce torrentingGet a început cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting: ExpressVPN ▸

Cel mai puternic VPN de pe piață acoperă toate un torrenter’nevoile de viteză și securitate.

NordVPN ▸

Nu numai cel mai rapid VPN în acest moment, ci și unul care are câteva oferte excelente pentru utilizatori.

CyberGhost ▸

Ieftin și ușor de utilizat - CyberGhost oferă o listă de server excelentă și funcții P2P bune.

Există încă o mulțime de site-uri torrent de încredere care încă stau în 2020, care au o bază mare de utilizatori care încă mai însămânțează atât fișiere audio noi, cât și populare, deși sunt mult mai dificil de găsit decât v-ați fi amintit și sunt amestecate între multe a site-urilor web low-brow și a postărilor învechite pe care este cel mai bun site încă funcționează.

Acea’de ce noi’Am făcut cercetările pentru tine, căutând și selectând toată gunoiul inutil, noi’Am compilat o listă cu cele mai actualizate site-uri de torrenturi care vă vor oferi muzica de care aveți nevoie în 2020.

RARBG

RARBG a fost fondată în 2008 și este unul dintre cele mai mari nume de pe site-uri de torrent pentru filme, muzică și alte divertisment.

RARBG revizuirea torentelor

Pagina principală a site-ului este folosită ca ghid pentru a face clic pe genul dvs. de torrente pe care doriți să le descărcați, simplificând găsirea oricărei categorii cu bara laterală.

Există un panou de mesaje care nu este învechit pe partea stângă și un știr actualizat care acoperă divertismentul din dreapta. Deși nu este la fel de mare ca altădată, există totuși muzică actualizată zilnic, așa că nu ar trebui’nu aveți o problemă pentru a obține ceea ce aveți nevoie.

În general, RARBG este în continuare un site de încredere și, totuși,’nu este la fel de mare ca zilele sale de glorie, există totuși aici torente puternice, mai ales de calitate superioară.

Torrentz2

Torrentz2 este un motor de căutare meta care combină rezultatele căutării de pe mai multe site-uri de torrent pentru a afla cele mai bune semințe disponibile.

Recenzie site-ul Torrentz2

Când deschideți Torrentz2 prima dată, voi’Voi vedea mai întâi cât de gol este. Acest site este o reducere a motorului de căutare tip Chase, și isn’Ești îngrijorat să apelezi pentru a-i anunța pe oameni ce’e nou și popular.

După ce a făcut câteva căutări de muzică populară actuală, precum Drake și Taylor Swift (don’nu mă urăsc), rezultatele au fost grozave, cu o multitudine de site-uri diferite care apar cu toate rezultatele lor arătate într-o manieră organizată.

Dacă nu’nu aveți nicio fidelitate cu un site torrent, atunci Torrentz2 este locul unde ar trebui să vă duceți. Aceasta’e simplu și îți oferă tot ce ai nevoie.

Golful Piratilor

Știți cu toții numele său, și da’e încă la fel de mare ca întotdeauna. Pirat Bay este încă unul dintre cele mai puternice site-uri din jurul pentru toate nevoile torrentului tău.

Revizuirea site-ului torentului Pirate Bay

Tot ambalând aceeași pagină de pornire ca întotdeauna, The Pirate Bay vă oferă un mic motor de căutare cu câteva categorii populare pentru a găsi orice aveți nevoie.

Baza de utilizatori este încă puternică, iar torentele populare se descarcă în cel mai scurt timp, iar lista de top 100 este perfectă dacă’caut cautari usoare. Doar don’nu folosesc niciodată “eu’m Mă simt norocos” pentru că întotdeauna trebuie să fiți în siguranță și să vă verificați mai întâi torentele.

Golful Pirat, deși notoriu în lumea torentelor este încă un juggernaut, și trebuie să fie luat în considerare atunci când tu’îți caut muzica.

Zooqle

Zooqle este un site de torrent care este ușor de utilizat, actualizat și oferă zilnic o tonă de torente actualizate.

Zooqle recenzie site-ul torrent

daca tu’căutați cele mai noi torente, veți fi foarte mulțumit de Zooqle. Site-ul are o dispunere față minunată, cu o listă de torente populare în prezent și ce’s viitoare.

Privind partea dreaptă, puteți vedea statisticile despre cât de popular este, cu peste 3000 de torenți noi pe zi, nu ar fi trebuit să vedeți niciodată probleme în a găsi ceea ce aveți nevoie. Trecând la secțiunea de muzică, acolo’sunt o mulțime de albume populare cu peste 500 de semănători, deci timpii de descărcare nu ar trebui să fie niciodată o problemă.

Eu pot’spun mai multe lucruri grozave despre acest site. Aceasta’e rapid, aspectul este excelent și totul este la zi. Aș recomanda foarte mult verificarea acestui site.

Torlock

daca tu’sunteți vreodată îngrijorat de un site care vă oferă un virus, Torlock oferă un stimulent pentru securitate, plătind utilizatorii pentru a-și prezenta materialul.

Revizuirea site-ului torrent Torlock

Torlock este un site minunat, cu o bază de utilizatori pasionată, care te caută întotdeauna (și portofelul lor), raportând falsuri pentru compensare.

Site-ul este destul de ușor de utilizat, afișând toate torentele populare chiar pe pagina principală și acolo’s și un buton de categorie în partea dreaptă sus. Căutările populare de cuvinte cheie sunt o notă frumoasă și în partea de sus. O mulțime de semințe și sănătatea torrentului este puternică la fel cu muzica nouă și veche.

daca tu’ești foarte negativ pentru riscuri și cauți să adaugi câteva site-uri pe lista de căutare, atunci acesta trebuie să fie în ciclu.

Torrenturi murdare

Dirent Torrents este un alt conglomerat care se bazează în jurul căutării pe web pentru tine, pentru a-ți găsi cele mai bune torrente posibile.

pagina de start a site-ului torrentelor murdare

Site-ul are motorul său de căutare clar în partea din față pentru dvs. sau puteți căuta prin una dintre categoriile de specialitate prevăzute pe pagina de pornire. Aceasta’e un aspect drăguț și simplu, asta’e curat și nu se dezlănțuie.

După ce faceți clic pe topul audio 24 de ore, apare o listă uriașă de torente populare, majoritatea având peste 200 de semințe în ultimele 24 de ore. Nu ar trebui să aveți nicio problemă pentru a descărca rapid fulgerele folosind torrente murdare.

În general, sunt un mare fan al site-urilor proiectate simplu, iar Dirty Torrents oferă asta. În plus, categoriile populare și cu torentele de top fac ca acest site să fie foarte ușor de navigat.

LimeTorrents

Limetorrents este simplu, arată minunat și a testat timp din 2009. Dacă vă plac afișajele curate fără reclame, atunci limetorrents este unul de care să vă uitați..

Recenzie LimeTorrents

Când deschideți pentru prima dată LimeTorrents, primiți o pagină principală foarte curată, cu o bară de căutare mare, categorii în partea de jos și o bară de sus în jos a celor mai noi și de top torenturi..

Site-ul este foarte activ, cu torenții de top care transportă mii de semințe, nu ar trebui’nu aveți nicio problemă în a găsi exact ceea ce aveți nevoie pe acest site. Când căutați muzică populară, sănătatea torrentului pentru majoritatea pieselor a fost extrem de ridicată, astfel că acest site rulează la fel de puternic ca întotdeauna.

În general, LimeTorrents este curat fără dezordine și are milioane de opțiuni de muzică pentru torent.

Monova

Începând cu abordarea multor motoare cu torrent actuale, Monova este la fel de elementar ca și în ceea ce privește designul layout-ului.

Monova

După cum puteți vedea, a spune că designul este invechit este să-l puneți prea frumos. Acest site este doar un motor de căutare, nimic mai mult.

Face treabă bună la ceea ce’Cu toate acestea, trebuie să fac asta și nu am găsit probleme în a găsi muzică populară, deși aspectul pe pagina torrentului este lent și nu este ideal atunci când’reutilizați un blocant de anunțuri.

În general, ea’e un site ok. Are suficienți torenți pentru a vă continua, dar pagina torrent fără blocant de anunțuri este plină de reclame. Dacă aveți nevoie să găsiți muzică individuală și v-ați epuizat resursele, atunci puteți da acestei aspecte ultima.

01Torrent

Similar cu Zooqle în ceea ce privește aspectul, 01Torrent vă oferă o experiență prietenoasă cu imagini actualizate cu actualizări populare.

101torrent.net

Ce îmi place la acest site este cum totul este simplu doar cu butonul de descărcare. Fără sămânță, praz, sănătate torent. Aceasta’Sunt toate verificate pentru tine și sunt postate doar cele puternice. Acest lucru ar putea face mai dificil să găsești mai multă muzică de nișă, dar dacă tu’căutați mai multe melodii mainstream, îl veți găsi probabil pe 01 torrent.

Site-ul pare profesionist și se simte ușor de navigat. Categoriile se deschid într-o listă mare de versiuni noi și puteți filtra de acolo.

În general, acesta este un site torrent solid pentru muzică populară, și merită verificat.

Toorgle

Google al torenturilor. Toorgle vă oferă un motor de căutare meta care atrage torentele de la peste 450 de alte site-uri.

Trageți site-ul torentului

Aspectul este extrem de de bază, deci ar trebui să aveți o idee despre ce muzică doriți să descărcați, pentru că ați câștigat’nu primiți multe recomandări de pe site.

Toorgle vă oferă o listă uriașă de practic orice torrent de care aveți nevoie, iar găsirea muzicii populare nu este o problemă.

Dacă nu’nu aveți nevoie de multe îndrumări pentru descărcarea muzicii dvs. și aveți o listă cu ceea ce aveți nevoie, atunci Toorgle este un motor excelent pentru a găsi totul.

Siguranță în timp ce utilizați torente

Muzica torrenting este cea mai bună modalitate de a pune mâna pe un audio de cea mai bună calitate pe internet, dar nu’Nu înseamnă că vine cu anumite riscuri.

Există întotdeauna șansa de a descărca acel fișier atras de viruși și, mai important, poziția în continuă creștere a guvernelor și a corporațiilor care reclamă încălcări ale drepturilor de autor..

Cea mai bună soluție pentru a evita orice entitate care îți urmărește descărcările la adresa IP este printr-o VPN (Rețea virtuală virtuală).

Un VPN vă ajută să vă ascundeți adresa IP și îndrumă browserele să vă gândească’reveniți într-o altă rețea locală completă. daca tu’reutilizați un VPN fiabil, nu de pe un site umbrit, atunci ar trebui să vă puteți descărca în voie, fără a avea riscul apariției unui litigiu în căsuța dvs. poștală.

Pentru cea mai bună experiență în domeniul torrentului de servicii, recomandăm în general LimeTorrents.

LimeTorrents este site-ul nostru recomandat pentru torentele muzicale.

Pagina ușor de navigat, amestecată cu categorii clare și descărcări ultra rapide face greu să concurezi. Combina asta cu un VPN fiabil și cu tine’Voi avea o bibliotecă plină de accesările tale preferate.

Deci, care este cel mai bun VPN pentru a combina cu site-ul dvs. de torrent-uri personale preferate? Din fericire, noi’Ați făcut cercetarea pentru dvs. și ați găsit cele mai bune servicii VPN pentru torrenting și vă recomandăm cu mare încredere să alegeți unul dintre ele, astfel încât să puteți continua să faceți ravagii cu liniște sufletească.

Deci, care dintre cele mai bune torente muzicale enumerate aici astăzi utilizați în 2020? Există altele majore pe care noi’ai ratat? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Citește recomandări:

Cum să descărcați torentele în siguranță?

Cum să grăbești torentul?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6