10 невероватних локација за бујице књига у 2020. години


Торренти су један од најбољих начина да пронађете бесплатне књиге које можете да прочитате једним кликом на дугме. Нажалост, торрент веб странице је тешко пратити. Многи популарни сајтови за мучење се искључују без упозорења, док се нови појављују свакодневно.

Будите сигурни док је бујица започела с једним од најбољих ВПН-ова за торрентинг: ЕкпрессВПН ▸

Најмоћнији ВПН на тржишту покрива сав торрентер’брзине и сигурносне потребе.

НордВПН ▸

Не само најбржи ВПН у овом тренутку, већ и онај који има сјајне понуде за кориснике.

ЦиберГхост ▸

Јефтин и једноставан за употребу - ЦиберГхост нуди сјајну листу сервера и добре П2П могућности.

Овај чланак ће прегледати неке од најбољих локација за бујице књига које и даље раде 2020. Већина веб локација фокусирана је на прегршт жанрова, тако да желите да се упознате са више веб локација.

Без обзира да ли желите да научите нови хоби или желите да читате забавне авантуре, сајт за бујице ће имати оно што вам је потребно.

1337к

1337к је златни рудник за љубитеље књига који желе широк избор жанрова у којима можете пронаћи све - од старих издања ваших омиљених класика, књига савремених писаца, часописа, енциклопедија, па чак и цртежа.

1337к за бујице књига

Функција претраживања је једноставна за употребу, али пошто на сајту постоје и торенти за филмове и игре, морате да је укључите “књига” у вашим условима претраживања. Тражили смо комплетну серију о Харрију Потеру и то се одмах појавило. Пронашли смо како је торрент књиге лако преузети.

Дизајн веб странице је гладак и лаган за навигацију, и иако је постојао један скочни прозор када смо користили локацију, ту је било’т било која преусмеравања.

Све у свему, пронашли смо много више позитивних негатива него негативаца током коришћења ове странице.

Зоокле

Зоокле је изврстан извор за нефантастичне бујице књига, који садржи много збирки есеја, уџбеника и књига са упутама.

Преглед сајта торрент за Зоокле

Бујице су подељене у категорије као што су “аудиокњига”, “стрипови” и “уџбеници”, што их чини једноставним за проналажење. Међутим, открили смо да је изблиједјела шема боја на веб локацији одвратна јер је текст отежао читање.

Наш омиљени део веб странице је да је било доста’т било који огласи, скочни прозори или преусмеравања. Зоокле има просечну брзину од 1,9 МБ / с, која није највећа, али је и даље изнад просека.

Иако смо сматрали да је одабир привлачан, естетика је узела пут из корисничког искуства и није хтјела’Не бирам је на сличним локацијама бујице.

Е-књига о планети

Е-књига планете идеално је пронаћи класичне наслове литературе.

Преглед сајта за е-књиге на планети

Пронашли смо ову страницу најлакшом за навигацију, међутим, каталог је био много мањи од осталих сајтова које смо испробали. Можете да претражујете по наслову или по аутору.

Све књиге у библиотеци потпуно су бесплатне и одмах смо могли да преузмемо Исланд оф Доцтор Мореау.

Исланд оф Доцтор Мореау из е-књиге са планете

Да је каталог већи, ово би био један од наших првих избора. Нажалост, ово је недостатак који је тешко занемарити.

фрее-ебоокс.нет

Бесплатне е-књиге садрже широк избор е-књига, од белетристике до нефантастике до деце’с књигама.

Бесплатне е-књиге за бујице књига

Ова веб локација је свестрана јер можете преузимати књиге директно или као бујице. Посебно је импресиван одсек за фикцију. Већина библиотеке не-фикције усредсређена је на бизнис, али део фикције има сјајан спој класичне литературе и поп-фикције.

Свиђа нам се што такође можете преузети већину наслова било на енглеском или шпанском језику.

Све у свему, ово је једно од најбољих места за бујице књига. Свестраност сајта далеко превазилази било који од његових недостатака.

01Торрент

01Торрент је торент веб на коме можете пронаћи водиче, стрипове и куварске књиге, као и филмове и игре.

01Трент за бујице књига

Једна ствар која нам се свидела код 01Торрент је да можемо рећи да се садржај редовно ажурира. Нове е-књиге се додају сваке недеље. Можете да претражујете по наслову, категорији или датуму објављивања.

Црно-бела шема веб странице је јасна и нејасна. Преузели смо Сциенце: Висуал Енцицлопедиа и преузимање је протекло без проблема. То је била једна од већих датотека, а преузимање јој је трајало само неколико минута.

Ово је једна локација коју бисмо дефинитивно поново користили. Било је лако за употребу, али је још увек имао широк избор наслова за избор.

Ебоокее

Ебоокее има све од техничких приручника до модних часописа до научно-фантастичних романа.

Преглед сајта Ебоокее

Открили смо да је на постављање веб локације неко време навикавало. Категорије су наведене хоризонтално, а не вертикално, што је отежало навигацију по сајту.

Нашли смо сајт посебно корисним за људе који желе да науче о новој теми или хобију, али одсек за фикцију такође има пристојан избор. Интерфејс нас је подсетио на Википедију, што је позитивно допринело нашем искуству са веб страницом.

Када кликнете на наслов, видећете потпуни опис текста, као и списак сличних наслова.

Иако је било неких негатива, уживали смо у кориштењу веб странице. Једном када се навикнете на изглед, сајт је заправо изузетно добро организован.

Торрентофф

Торрентофф је још једно сајт за мучење књига који садржи пуно наслова нефиксних публикација.

Торрентофф преглед

Са преко 733.000 наслова, на овој страници можете пронаћи мноштво еклектичних књига. Такође можете пронаћи разне наслове на страном језику. Интерфејс је један од најосновнијих са којим смо комуницирали, тако да смо за проналажење књига морали да се ослонимо на траку за претрагу.

Најгори део веб странице је да већина наслова не долази са описом или резимеом, тако да до краја нисмо имали начина да кажемо шта смо преузели..

Многе књиге

МаниБоокс је веб локација која је фокусирана на романтичне, мистериозне и научнофантастичне е-књиге, и плаћене и бесплатне.

Преглед сајта МаниБоокс

Од свих сајтова које смо проверили, МаниБоокс је имао најпривлачнију веб страницу са високом квалитетом графике и светлим бојама. Били смо у могућности да пронађемо класике попут Емме, као и савремену фикцију.

Каталог такође садржи наслове на различитим језицима, укључујући енглески, француски, шпански и јапански. Наслове можете преузети као торенте или читати е-књигу директно на веб локацији. Многи текстови потјечу из Пројекта Гутенберг, који је један од најцјењенијих извора за е-књиге.

Много смо уживали на овој веб страници. Сајт је био привлачан и информативан. Пронашли смо управо оно што смо желели и успјели смо без проблема преузети е-књигу.

Тецх Боокс бесплатно

Тецх Боокс фор Фрее је бујица која је намењена људима из области технологије, науке и рачунара.

Тецх Боокс бесплатно

Открили смо да је овај сајт одличан извор за студенте. Постоји мноштво техничких приручника, приручника, програмских водича и туторијала.

Недостатак странице је да не постоји трака за претрагу. Каталог морате ручно прегледати. Примијетили смо да иако је већина веза функционирала, неколико њих је застарјело. Међутим, преузимања су била скоро тренутна.

Док су прекинуте везе сметале, ово је било најбоље место за проналазак бујица повезаних са технологијом и рачунаром.

катцр.цо

Огледало место сада већ покварених Кицкасс торента, ово место садржи књиге, филмове, ТВ емисије и игре.

катцр.цо - Кицкасс торент огледало за бујице књига

Оно што нам се на овој веб страници највише допало је величина библиотеке. Можете пронаћи биографије, стрипове, уџбенике, романе и још много тога. Од свих локација, Кицкасс Торрентима је било најтеже за навигацију. Функција претраге, иако је била ефикасна, трајала је неко време.

Постоји и прилагођена опција претраге, али она је била онемогућена када смо покушали да је користимо. Када смо се касније вратили на локацију, поново је радила.

Нисмо’не свиђа ми се ова веб локација колико и оригинал, али ако сте волели оригинал, ми’ве сте навели најбоље алтернативе тонерима Кицкасс-а.

Најбољи сајт за бујице књига је…

Од општих места мучења, најбоље нам се допало 1337к.

Веб локације су биле једноставне, преузимање је било брзо, а избор књига је био изврстан, посебно када је реч о насловима нефикције. За фикцију, бујице за специфичне књиге су имале бољи избор.

Свидела нам се употребљивост планета Е-књига, али наша омиљена је била МаниБоокс, јер смо каталог сматрали свестранијим. Графика је сајту учинила пријатнијим за употребу и сваки је наслов садржавао свеобухватан резиме.

Сигурно преузимајте своје омиљене бујице књига

Да бисте сигурно преузели торенте, проверите да ли је инсталиран антивирусни софтвер. На већини веб локација не можете разликовати сигурне бујице од злонамерних, па вам је потребна додатна заштита.

Такође желите да проверите део за коментаре. Ако је пуно корисника имало проблема са бујицом, обично ћете моћи да то кажете. Такође желите да избегнете преузимање датотека као .еке датотека. Извршне датотеке су датотеке које највероватније преносе вирусе.

Коначно ти’Вероватно ћу желети да се пријавим за ВПН. Ово је једини прави начин на који своју торрент активност можете учинити анонимном. Уз добар ВПН, организације и појединци неће моћи да виде или прате вашу ИП адресу.

Наш омиљени ВПН је Норд ВПН, који блиста због своје јаке приватности и безбедносних карактеристика (прочитајте нашу НордВПН страницу Торрентинг да бисте сазнали више). Постоје и други ВПН-ови који су такође сјајни за бујице. Комплетну листу можете пронаћи на страници Најбољи ВПН за бујице.

Оно што морате имати на уму је да ће брзина преузимања бити већа када се користи ВПН, али обично је разлика минимална. Такође имајте на уму да неки ВПН сервиси чувају евиденцију активности, а неки не.

Ако желите да будете заиста анонимни, пронађите ВПН услугу која не води ниједну евиденцију. Видећете ВПН услуге за које тврде да су бесплатне, али скоро све су небезбедне. Уместо тога, требало би да одаберете ВПН услугу која има утврђену репутацију.

Са тим, ти’Ускоро ћете преузимати ваше омиљене књиге — брзо и са мало мира.

Дакле, који од најбољих бујица књига наведених овде данас користите? Било које од њих’на попису сте који имају проблема? Јавите нам у коментарима испод!”

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map