10 neverjetnih mest za knjižne hudournike v letu 2020


Hudourniki so eden najboljših načinov iskanja brezplačnih knjig, ki jih lahko preberete s klikom gumba. Žal je hudourniške spletne strani težko slediti. Veliko priljubljenih mest za hudournike se ustavi brez opozorila, medtem ko se vsakodnevno pojavljajo nova.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

Ta članek bo predstavil nekaj najboljših spletnih mest za knjižne hudournike, ki še vedno delujejo v letu 2020. Večina spletnih mest se osredotoča na peščico zvrsti, zato se želite seznaniti z več spletnimi mesti.

Ne glede na to, ali se želite naučiti novega hobija ali želite prebrati zabavno avanturo, bo na strani za hudournike ostalo tisto, kar potrebujete.

1337x

1337x je zlati rudnik za ljubitelje knjig, ki si želijo širokega izbora žanrov, v katerem najdete vse od starih izdaj najljubših klasik, knjig sodobnih piscev, revij, enciklopedij in celo načrtov.

1337x za hudournike knjig

Funkcija iskanja je enostavna za uporabo, ker pa ima spletno mesto tudi hudournike za filme in igre, jih morate vključiti “knjiga” v iskalnih izrazih. Poiskali smo celotno serijo o Harryju Potterju in nastala je takoj. Knjižni torrent smo našli enostavno prenesti.

Oblikovanje spletnega mesta je elegantno in enostavno za krmarjenje, in čeprav je bilo eno pojavno okno, ko smo uporabljali spletno mesto, je bilo’t morebitne preusmeritve.

Na splošno smo med uporabo te strani našli veliko več pozitivnih rezultatov kot negativnih.

Zooqle

Zooqle je odličen vir za neznanske knjižne hudournike, saj vsebuje veliko zbirk esejev, učbenikov in knjig z navodili.

Pregled strani torrentov Zooqle

Hudourniki so razdeljeni v kategorije, kot so “zvočna knjiga”, “stripi” in “učbeniki”, zaradi česar jih je enostavno najti. Vendar smo ugotovili, da je zbledela barvna shema spletnega mesta moteča, ker je besedilo otežilo branje.

Naš najljubši del strani je, da je bilo tam’t kakršne koli oglase, pojavna okna ali preusmeritve. Zooqle ima povprečno hitrost 1,9 MB / s, kar sicer ni največje, a je še vedno nadpovprečno veliko.

Medtem ko smo ugotovili, da je izbor privlačen, je estetika ušla iz uporabniške izkušnje in noče’t ne izberemo ga na podobnih mestih hudourništva.

Planet e-knjiga

Planet e-knjiga je najboljše mesto za iskanje klasičnih naslovov literature.

Pregled spletnega mesta e-knjige Planet

To spletno mesto se nam je zdelo najlažje za krmarjenje, kljub temu pa je bil katalog precej manjši od drugih spletnih mest, ki smo jih preizkusili. Iščete lahko po naslovu ali avtorju.

Vse knjige v knjižnici so popolnoma brezplačne in takoj smo lahko prenesli Island of Doctor Moreau.

Otok doktorja Moreauja z e-knjige o planetu

Če bi bil katalog večji, bi bil to eden naših prvih krajev. Žal je to pomanjkljivost, ki jo je težko prezreti.

free-ebooks.net

Free-ebooks vsebuje širok izbor e-knjig, od fikcije do ne-fikcije do otrok’s knjigami.

Brezplačne knjige za hudournike knjig

Ta spletna stran je vsestranska, saj lahko knjige prenašate neposredno ali kot hudourniki. Še posebej impresiven je odsek za leposlovje. Večina ne-fiktivne knjižnice je osredotočena na poslovanje, v leposlovnem oddelku pa je veliko mešanice klasične literature in pop-fikcije.

Všeč nam je, da lahko večino naslovov prenesete tudi v angleščini ali španščini.

Na splošno je to eno najboljših mest za knjižne hudournike. Vsestranskost spletnega mesta daleč odtehta katero od njegovih pomanjkljivosti.

01Trent

01Torrent je splet hudournikov, kjer najdete vodnike, stripe in kuharske knjige ter filme in igre.

01Trent za knjižne hudournike

Ena stvar, ki nam je bila pri 01Torrentu všeč, je, da lahko povemo, da se vsebina redno posodablja. Tedensko se dodajajo nove e-knjige. Iščete lahko po naslovu, kategoriji ali datumu izdaje.

Črno-bela shema spletnega mesta je preprosta in neusklajena. Prenesli smo Science: Visual Encyclopedia in prenos je potekal brez težav. Bila je ena večjih datotek, za prenos pa je trajalo le nekaj minut.

To je eno mesto, ki ga zagotovo znova uporabljamo. Je bil preprost za uporabo, vendar je imel na voljo širok izbor naslovov.

Ebookee

Ebookee ima vse od tehničnih priročnikov do modnih revij do znanstveno-fantastičnih romanov.

Pregled spletnega mesta Ebookee

Ugotovili smo, da se je vzpostavitev spletnega mesta nekaj navadila. Kategorije so navedene horizontalno namesto navpično, kar je po mestu otežilo navigacijo.

Spletno mesto smo ugotovili, da je še posebej uporabno za ljudi, ki se želijo poučiti o novi temi ali hobiju, vendar pa je v rubriki z leposlovjem dostojna izbira. Vmesnik nas je spomnil na Wikipedijo, kar je pozitivno prispevalo k naši izkušnji s spletno stranjo.

Ko kliknete na naslov, boste videli celoten opis besedila in seznam podobnih naslovov.

Medtem ko je bilo nekaj negativnih, smo uživali v uporabi spletnega mesta. Ko se navadiš na postavitev, je spletno mesto pravzaprav izredno dobro organizirano.

Torrentoff

Torrentoff je še eno spletno mesto za torrenting knjig, ki vsebuje veliko naslovov neznanskih publikacij.

Pregled napake

Z več kot 733.000 naslovi lahko na tej strani najdete veliko eklektičnih knjig. Najdete lahko tudi različne naslove v tujih jezikih. Vmesnik je eden najbolj osnovnih, s katerimi smo komunicirali, zato smo se za iskanje knjig morali zanesti na iskalno vrstico.

Najslabši del spletnega mesta je, da večina naslovov ne vsebuje opisa ali povzetka, tako da nismo mogli povedati, kaj smo naložili, šele po dejstvu.

Veliko knjig

ManyBooks je spletno mesto, ki se osredotoča na romantične, skrivnostne in znanstvenofantastične e-knjige, plačane in brezplačne.

Pregled spletnega mesta ManyBooks

Od vseh strani, ki smo jih pregledali, je imel ManyBooks najbolj vizualno privlačno spletno mesto, ki vsebuje visoko kakovostno grafiko in svetle barve. Ugotovili smo lahko tako klasiko, kot je Emma, ​​kot tudi sodobno fikcijo.

Katalog vključuje tudi naslove v različnih jezikih, vključno z angleščino, francoščino, španščino in japonščino. Naslove lahko prenesete kot hudournike ali preberete e-knjigo neposredno na spletnem mestu. Veliko besedil prihaja iz projekta Gutenberg, ki je eden najbolj cenjenih virov za e-knjige.

Veliko smo uživali na tej spletni strani. Spletno mesto je bilo zanimivo in informativno. Našli smo točno tisto, kar smo želeli, in e-knjigo smo lahko brez težav prenesli.

Tehnične knjige brezplačno

Tech Books for Free je hudourniško mesto, namenjeno ljudem s področja tehnologije, znanosti in računalništva.

Tehnične knjige brezplačno

To spletno mesto smo ugotovili kot odličen vir za študente. Obstaja nabor tehničnih priročnikov, priročnikov, programskih vodnikov in vaj.

Slaba stran spletnega mesta je, da ni iskalne vrstice. Katalog morate brskati ročno. Opazili smo, da čeprav je večina povezav delovala, jih je nekaj zastarelo. Prenosi pa so bili skoraj trenutni.

Medtem ko so pretrgane povezave moteče, je bilo to najboljše mesto za iskanje hudournikov, povezanih s tehnologijo in računalništvom.

katcr.co

Zrcalno mesto do zdaj že propadlih Kickass torrentov, na tem mestu so knjige, filmi, TV-oddaje in igre.

katcr.co - Kickass Torrents ogledalo za knjižne hudournike

Kar nam je bilo pri tej strani najbolj všeč, je velikost knjižnice. Najdete lahko biografije, stripe, učbenike, romane in še več. Med vsemi spletnimi mesti je bil Kickass Torrents najtežje krmariti. Čeprav je bila funkcija iskanja učinkovita, se je trajalo nekaj časa.

Obstaja tudi možnost iskanja po meri, vendar je bila onemogočena, ko smo jo poskusili uporabiti. Ko smo se pozneje vrnili na spletno mesto, je spet delovalo.

Nismo’Ne maram tega spletnega mesta toliko, kot je original, če pa si izvirnik vzljubil, nam’že ste navedli najboljše možnosti za Kickass Torrents.

Najboljše mesto za knjižne hudournike je…

Od splošnih mest za hudourništvo nam je bilo všeč 1337x najboljših.

Spletna mesta so bila preprosta, prenos je bil hiter, izbira knjig pa je bila odlična, še posebej, ko gre za naslove neznanih publikacij. Za leposlovje so se mesta za hudournike, specifična za knjigo, lahko odločila bolje.

Všeč nam je bila uporabnost e-knjig Planet, vendar je bil naš najljubši ManyBooks, ker smo katalog našli bolj vsestranski. Grafika je spletno stran naredila bolj prijetno za uporabo in vsak naslov je vseboval obsežen povzetek.

Varno prenašanje svojih priljubljenih knjižnih hudournikov

Za varno prenašanje hudournikov preverite, ali imate nameščeno protivirusno programsko opremo. Na večini spletnih mest ne morete razlikovati varnih hudournikov od zlonamernih, zato potrebujete dodatno zaščito.

Prav tako želite preveriti razdelek za komentarje. Če je veliko uporabnikov imelo težave z hudournikom, boste to običajno znali povedati. Prav tako se želite izogniti nalaganju datotek kot .exe datotek. Izvršljive datoteke so datoteke, ki najverjetneje prenašajo viruse.

Končno ti’Verjetno se bom želel prijaviti za VPN. To je edini pravi način, da svojo hudourniško aktivnost naredite anonimno. Ob dobrem VPN organizacije in posamezniki ne bodo mogli videti ali slediti vašemu IP naslovu.

Naš najljubši VPN je Nord VPN, ki sije zaradi močnih zasebnosti in varnostnih funkcij (za več informacij preberite našo stran NordVPN za Torrenting). Obstajajo tudi drugi VPN-ji, ki so odlični tudi za hudourništvo. Celoten seznam najdete na strani Best VPN for torrenting.

Upoštevati je treba, da bo hitrost prenosa daljša pri uporabi VPN, običajno pa je razlika minimalna. Upoštevajte tudi, da nekatere storitve VPN vodijo dnevnike dejavnosti, nekatere pa ne.

Če želite biti resnično anonimni, poiščite storitev VPN, ki ne vodi nobenih dnevnikov. Videli boste storitve VPN, ki trdijo, da so brezplačne, vendar so skoraj vse te nevarne. Namesto tega bi morali izbrati storitev VPN, ki ima uveljavljen ugled.

S tem, ti’Kmalu naložite svoje najljubše knjige - hitro in z brezskrbnostjo.

Kateri od najboljših knjižnih hudournikov, naštetih danes, uporabljate leta 2020? Vse, ki jih mi’ste na seznamu, ki imajo težave? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!”

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4