10 najboljših možnosti Torrent9

Torrent9 je hitro postal eno najboljših mest za hudournike na svetu, vendar v zadnjem času ljudje iščejo sposobne možnosti Torrent9.


Zakaj? Ker je francosko usmerjeno hudourniško mesto zaradi neznanega razloga konec novembra onemogočilo prenos datotek torrentov. Torrent9 je spletno mesto, ki’je najbolj priljubljena v francosko govorečih državah, ki ne vključuje le Francije, ampak tudi Kamerun in Gabon.

Namesto možnosti za prenos Torrent9 prikazuje večinoma obvestila, ki obiskovalce spodbujajo k uporabi VPN-ja. V enem sporočilu naj bi bilo celo navedeno:

“Torrent9 ne bo več ponujal prenosov”

Vendar se zdi, da se je možnost prenosa vrnila - za zdaj. To je’zelo verjetno, da lahko pozneje znova kaj vpliva na prenose s spletnega mesta. Z vsem tem, to’Zdaj je pomembno, da francosko govoreči oboževalci hudournikov poiščejo najboljše možnosti Torrent9, da lahko še naprej in kadar koli želijo uživajo v svoji najljubši vsebini..

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

Po spletu smo iskali najboljše možnosti Torrent9 in jih razdelili na dva dela:

  • Torrent9 drugih možnosti v francoskem jeziku
  • Torrent9 alternative v angleškem jeziku

Pa naj’se potopite noter.

5 alternativnih možnosti Torrent9 v francoskem jeziku

# 1 Cpasbien

Cpasbien - alternativa Torrent9

To bi moral biti največji konkurent za naslov francoskega hudourniškega kralja. Cpasbien redno posodablja številne filme, knjige, glasbo, igre in TV-serije. Še bolje, imajo precej aktivno skupnost, kar pomeni, da si’Imeli boste veliko hitrost za vsebino v francoskem jeziku.

Spletno mesto je prijetno in zelo dobro organizirano - zaradi česar je jasno, zakaj je to eno izmed naših najljubših mučilnih mest v francoskem jeziku.

# 2 YGG hudournik

Torrent YGG - Torrent9 alternativa

YGG Torrent, ki se ponaša z ogromnimi 2,4 milijona aktivnih računov, zagotovo zapolnjuje prostor, ki ga je pred kratkim zapustil Torrent9. YGG prihaja, kot sam trdi, iz pepela priljubljenega, a zdaj že pokojnega hudourniškega mesta T411.

To je še posebej enostavno spletno mesto za hudournike, s preprosto navigacijo po spletnem mestu, razdeljeno na kategorije, top 100 in še več. Ane so’t tisoč sejalcev za najnovejše datoteke za hudourništvo; kljub temu so precej hitri.

# 3 Annuaire Telecharging

Annuaire Telechargement - alternativa Torrent9

To zanimivo spletno mesto je še ena odlična možnost za ljudi, ki iščejo možnosti Torrent9. Na spletnem mestu so na voljo relativno novi prenosi, vendar ne tako redno kot pri YGG Torrent ali Cpasbien.

Postavitev je precej preprosta - res ni’t veliko mest na hudourniških mestih - toda po njem lahko preprosto krmarite in dobite, kar želite.

# 4 ZeTorrents

ZeTorrents - alternativa Torrent9

Ta priljubljena alternativa Torrent9 ima le dve navidezni kategoriji: filme in igre. Na srečo za večino ljudi to’je vse, kar potrebujejo. Tukaj najdete veliko priljubljenih iger in filmov.

Vendar pa obstaja ena pomanjkljivost (poleg omejenih možnosti in ne tako enostavne navigacije): ne’ne posodabljajte zelo redno. Najnovejši film je od septembra 2018, najnovejša igra za računalnike pa je od 28. decembra 2018 - zato se zdi, da so igre nekoliko bolj všeč kot filmom.

# 5 GKTorrent

GKTorrent - Torrent9 alternativa

To je še eno zelo enostavno mesto za hudournike. Kljub temu se predstavlja kot ena izmed boljših možnosti Torrent9, saj ima veliko filmov, TV oddaj, glasbe, knjig in iger..

Z njim lahko preprosto krmarite in najdete tisto, kar ste’iščete. Ne drži’ne bi imel sile skupnosti in hitrosti za njo, kot to počne Cpasbien, ampak tako’je precej zanesljiv.

Naša najljubša alternativa torrent9 v francoskem jeziku je vsekakor Cpasbien.

Torrent9 alternative v angleškem jeziku

# 1 Gusarski zaliv

Hudournik mesta Pirate Bay

Mi’Že prej sem omenil, kako menimo, da je Pirate Bay morda najboljši od najboljših hudourniških mest, ki so na voljo leta 2020. To’zato ne bi mogli’t si oglejte najboljše možnosti Torrent9, ne da bi omenjali to.

To je’je enostaven za krmarjenje, ima veliko število strastnih članov skupnosti in lahko najdete veliko pooblaščencev, če spletno mesto kdaj zaide. Definitivno ena izmed naših najljubših alternativ v Torrent9 v angleškem jeziku.

# 2 YTS (Yify)

Pregled hudourniškega mesta YTS (YIFY)

Če ti’ste željni poiskati posebej filme v hudourniku, potem ste zmagali’ne najdem boljše nišne lokacije za hudournike kot YTS. Če pokažete Yify prenose (ki imajo nove filme v zelo majhnih velikostih), lahko najdete vse, kar resnično želite.

Stran je tudi precej prijetna, z zelo dobrim dizajnom in uporabniškim vmesnikom.

# 3 1337x

Pregled 1337-kratnega hudourniškega mesta

1337x ima veliko dobrih razlogov, da je trenutno med najboljšimi Torrent9 alternativami. Ima precej dobro hitrost in lepo urejeno stran, ki vam pokaže vse, kar morate vedeti o določeni datoteki.

Mogoče ni najbolje videti mesto, toda za zanesljiv prenos ga vsekakor lahko priporočamo.

# 4 LimeTorrents

LimeTorrents

Eno najstarejših mest za hudourništvo tam (začelo se je leta 2009), LimeTorrents je bilo že veliko. Toda tudi po vseh teh letih ste še vedno odvisni od tega, da vam lahko ponudimo nekaj odličnih in kakovostnih datotek za prenos.

Po poročanju ima več kot 10 milijonov hudournikov, kar ga uvršča med največja skladišča datotek o hudournikih. To je’je tudi dokaj enostaven za navigacijo in iskanje tega, kar želite, zato ste zagotovo zmagali’tu ne bodite razočarani.

# 5 RARBG

Pregled torrentov RARBG

Nazadnje mi’Bom pogledal še enega starega: RARBG. Kljub starosti je še vedno ena najboljših možnosti Torrent9, ki je trenutno na voljo. Tam je veliko filmov, vendar občasno naletimo na težave s spletnim mestom: to ne’nimam veliko sejalcev za celo nekaj zelo priljubljenih filmov.

To se pokaže le redko, vendar je’je nekaj, česar ne’res ne najdem z veliko drugimi Torrent9 alternativami, navedenimi tukaj.

Kljub temu pa’definitivno je eden boljših in mislimo, da si ti’užival bom.

Naša najljubša od alternativnih možnosti Torrent9 v angleščini je The Pirate Bay.

Ne pozabite, da varno hranite

To je’Pomembno je, da se varno ne pozabite na hudournik. Razlog, zakaj imajo Pirate Bay, Torrent9 in številna druga mesta za hudourništvo težave, je, ker torrenting pogosto vključuje deljenje vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami, kar je lahko kaznivo po zakonu. Vsaj proizvajalci vsebine vas lahko popeljejo na sodišče in vas’plačati bom moral velike globe.

Zaradi tega vedno priporočamo uporabo VPN-ja (za hudournike in vse ostalo). VPN-ji (virtualna zasebna omrežja) pomagajo prikriti vašo resnično identiteto, tako da vam omogočajo uporabo drugega naslova po vaši izbiri. Tako bi, če bi’V Parizu se lahko hitro povežem s strežnikom VPN v Nemčiji in videti bo, kot da sem’m pravzaprav v Nemčiji.

Ne samo to, tudi moj promet bo šifriran. Tako nihče ne bo mogel prepoznati, kaj sem’delam, katera spletna mesta sem’obiskujem datoteke, ki jih I’m prenos itd. Mi’ste že razpravljali o najboljših VPN-jih za hudourništvo in priporočamo, da ga zdaj preverite.

Katera od teh možnosti Torrent9 vam je najljubša? Kakšne pomembne, ki smo jih pogrešali? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Priporočljiva branja:

Je hudourništvo varno?

Je hudourništvo nezakonito?

Kako pospešiti hudournike?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 68