10 najboljših mest za hudournike stripov v letu 2020


Stripi imajo presenetljivo dolgo zgodovino. Prvi strip je bil natisnjen leta 1837, sodobni strip pa iz leta 1933. Seveda se je svet stripov v zadnjih 180 plus letih močno spremenil.

Bralci so morali iskati svoje priljubljene stripe po specializiranih prodajalnah in prodajalcih, toda digitalno objavljanje in napredek v internetu je ustvaril množico dostopnih vsebin. Sodobnemu bralcu je na voljo toliko možnosti, da je edina stvar, ki jih zadržuje, iskanje najbolj zanesljivega mesta za pridobivanje njihovih stripov.

To je tisto, kjer je hudourništvo koristno.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

Z zanesljivim spletnikom za hudournike lahko najdete kulminiran seznam več sto hudournikov stripov za hiter in preprost prenos. Tam’Ni se vam treba mučiti z iskanjem najboljših mest za hudourniške stripe. Mi’raziskavo sem naredil za vas.

Tukaj je naša razčlenitev 10 najboljših krajev za iskanje hudournikov stripov v letu 2020:

  1. EBOOKEE
  2. Gusarski zaliv
  3. 01Trent
  4. 1337x
  5. Knjige-delite
  6. TorrentOff
  7. Kickass hudourniki
  8. Hrenovke WorldWide
  9. GetComics
  10. TorrentRoom

1. EBOOKEE

EBOOKEE je, kot predlaga ime, spletno mesto za hreščanje e-knjig, ki ponuja na tisoče naslovov stripov.

Ebookee

Ta spletna stran ima precej zmedeno domačo stran, toda tisto, kar EBOOKEE primanjkuje v elegantnem oblikovanju, nadomešča s hitrim in učinkovitim iskalnikom. Ena najlepših lastnosti EBOOKEE je pogosto posodobljen seznam prvih deset, ki vam pomaga najti skrite zaklade med njihovimi številnimi naslovi.

Čeprav ni “stripi” kategorija v glavnem meniju, “stripi” Oznaka, ki se nahaja na sredini ciljne strani, pomeni, da je spletno mesto mogoče preprosto uporabiti za vaše potrebe po stripih, ki vas zanimajo.

Stripi Ebookee

2. Gusarski zaliv

Piratski zaliv je verjetno najstarejše spletno mesto na našem seznamu in zanj je na voljo katalog.

Gusarski zaliv

Čeprav je The Pirate Bay zelo priljubljeno, dobro znano spletno mesto, je slabost tega, da se njegov URL nenehno spreminja. Vendar pa je seznam pooblaščencev za dostop do spletnega mesta mogoče najti na strani proxybay.bz.

Tortiri stripov Pirate Bay

Če ste pripravljeni uporabiti proxy za dostop do The Pirate Bay, se vam bo verjetno zdelo vredno težave! Na spletu je na voljo na stotine hudournikov stripov in jih iščejo “drugo” je hiter način, da jih najdete med vsemi glasbami in video posnetki.

3. 01Torrent

01Torrent ima veliko zbirko stripov, ki jih najdete pod spletno stranjo’s “e-knjiga” odsek.

01Trent za knjižne hudournike

01Torrent je eno najbolj intuitivnih spletnih mest na našem seznamu, z enostavno kategorijo in sistemom iskanja.

Na žalost to spletno mesto vsebuje precej veliko število pojavnih okenc, ki se sprožijo s kliki, kar lahko na splošno nekoliko zmede, vendar zaradi velikega kataloga in razpoložljivosti blokatorjev pojavnih oken je 01Torrent vredno preveriti.

4. 1337x

1337x je drugo spletno mesto z ogromnim katalogom, vendar prevelike količine pojavnih oken in oglasov.

Pregled 1337-kratnega hudourniškega mesta

1337x ima večji seznam stripov kot številna druga spletna mesta’na seznamu in je postavitev spletne strani intuitivna in vizualno prijetna.

Ti’To spletno mesto bom želel uporabljati z blokatorjem pojavnih oken, še posebej, ker so oglasi običajno ocenjeni za odrasle, kar ni nenavadno za spletno mesto za hudournike, ki prenaša filme za odrasle. Kljub tej številki je 1337x zagotovo eno najboljših mest za mučenje stripov na našem seznamu!

5. Knjige-delite

Knjige-deljenje je hitro, skočno brezplačno, enostavno za krmarjenje stripovskih muk.

Knjige-delite

Tako kot druga spletna mesta na tem seznamu ima tudi Book-Share hiter iskalnik, vendar z dodatno prednostjo dela s predmeti in številkami ISBN. Na spletnem mestu je poseben odsek o stripih in grafičnih romanih, kar ni veliko drugih spletnih mest.

Druga velika stvar pri Book-Share je, da nenehno iščejo nove naslove od skupnosti, kar pomeni, da se novi naslovi pogosto dodajajo.

knjige delijo stripe

6. TorrentOff

TorrentOff je še eno spletno mesto v stilu, ki ga iščete, in se ponaša z milijoni datotek, ki so na voljo.

Torrentoff

Tako kot druga spletna mesta, ki jih iščete, tudi tukaj ni’t določen “stripi” kategorijo, toda na stotine hudournikov stripov se med drugimi založbami mešajo.

K sreči pri iskanju naslova stripa na TorrentOff rezultati iskanja uporabljajo a “komično” oznako, da vam bo hitro uspelo najti svojo izbiro med seznamom.

Torki za stripe TorrentOff

7. Kickass hudourniki

Kick Ass Torrents je eno najbolj čudnih mest na našem seznamu, vendar je tukaj z dobrim razlogom.

katcr.co - Kickass Torrents ogledalo

Ciljna stran je neverjetno zmedena, a na hudournikih odkrito ponuja več informacij kot katera koli druga spletna stran’sem pogledal. Za uvrstitev elementov na zavihke kategorij ni očitne rime ali razloga, vendar je več rezultatov kot večina drugih spletnih mest’sem iskal.

Najboljša stvar pri Kick Ass Torrents je, da kljub zmedenemu videzu preostale strani spletnega mesta iskalni iskalnik omogoča razbijanje rezultatov v enostavne kategorije!

KickAss Torrents ogledalo 2

8. hudourniki WorldWide

Drugo vizualno presenetljivo spletno mesto - WorldWide Torrents ima elegantno ciljno stran z uporabnimi zavihki kategorij, vključno s tisto, posebej za stripe.

Hrenovke WorldWide

Ta spletna stran je odlična zaradi velikega izbora stripovskih in grafičnih romanov. Žal lahko okni, ki jih sprožijo kliki, iskanje na tej spletni strani nekoliko bolj naporno kot druge.

Poleg tega, ko se pomaknete stran od domače strani, ni več plavajoče vrstice za iskanje. S klikom na funkcijo iskanja se pripeljete na ločeno, okorno iskalno stran, ki ni’t kaj pričakujete po pristanku na tako dobro zasnovani domači strani. Kljub temu razpoložljive datoteke, kategorizirano iskanje in velika količina semen naredijo hudournike WorldWide odlična izbira za mučenje stripov.

9. GetComics

GetComics je edino spletno mesto za hudournike, ki se ukvarja s stripi, na našem seznamu, kar pomeni, da je na voljo eden najboljših izborov stripov.

GetComics

Ena izmed najlepših lastnosti GetComics je, da se vsi zavihki in kategorije organizacije nanašajo posebej na stripe, kar omogoča najlažji način iskanja točno tistega, kar iščete.

Imajo celo oddelek za indie tedne, kamor lahko naenkrat naložite veliko skupino neodvisno objavljenih stripov, s pomočjo katerih boste našli nekaj novega, s čimer boste uživali!

10. TorrentRoom

Zadnje spletno mesto na našem seznamu - TorrentRoom ima poenostavljeno ciljno stran z enostavnim menijem za krmarjenje.

TorrentRoom

To spletno mesto, tako kot druga nekomična središča za hudourništvo na našem seznamu, nima posebne kategorije stripov. Vendar je seznam kategorij lepo oblikovan, tako da lahko preprosto najdete “stripi” podvrsta, ki se nahaja znotraj “drugo.”

TorsetRooms z več kot 91.000 naslovi, ki so trenutno navedeni v podmnožju stripov, ponuja ravno toliko kot nekatere bolj znane spletne strani,’ve razpravljali.

Strip knjige TorrentRoom

Varnost med iskanjem hudournikov stripov

Ljubitelji stripov imajo ves svet na dosegu roke, ko gre za količino hudournikov stripov, ki so na voljo v spletu. Prevelika količina možnosti se lahko pogosto spomni na pomen varnosti pri hudournikih.

Hekerji se lahko in bodo znašli v vaših zasebnih podatkih, če niste previdni, kaj kliknete, prenesete ali namestite med hudournikom.

Poleg tega je’S preprosto po naključju poberete zlonamerno programsko opremo in viruse, ki lahko uničijo računalnik in osebne datoteke. To ni’ne omenjam niti osebne odgovornosti, sprejete v zvezi z zakoni o avtorskih pravicah, in zveznimi kaznimi, ki se izvajajo proti tistim, ki so spoznani za krive digitalnega piratstva.

Zato je tako pomembno, da uporabite dobro VPN, ko iščete hudournike stripov. VPN bo zaščitil vašo digitalno identiteto z več metodami, čeprav večina to doseže s preusmeritvijo vašega IP naslova na tisti, ki je v skupni rabi.

Uporaba VPN ne’t pomeni, da morate žrtvovati hitrosti prenosa. Številni VPN, vključno z NordVPN in ExpressVPN, ponujajo hitre prenose z vrhunsko varnostjo.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Brezhibne prakse zasebnosti, napredne varnostne funkcije in zanesljive zmogljivosti za odblokiranje zemlje postanejo NordVPN nesporni vodilni v panogi. Ne glede na vaše potrebe, vas je ta VPN pokril - vse od 3,49 USD na mesec.

 • Odlična varnost
 • Odličen seznam strežnikov
 • Super za Netflix
 • Dobro za hudourništvo
 • Zelo enostaven za uporabo
 • Ugodne cene

Katera stran je najboljša?

Ko gre za hudournike stripov, obstaja veliko neverjetnih možnosti. Če iščete res neznan ali težko najden naslov, je brskanje po nekaterih bolj priljubljenih mestih, kot je The Pirate Bay, dobra možnost.

Če pa želite splošno najboljšo izkušnjo, si oglejte GetComics.

GetComics je naše najljubše spletno mesto za prenos hudournikov stripov.

Njihova elegantna zasnova, posebne značilnosti stripov in podpora neodvisnim delom delujejo skupaj, da bi vam omogočili skupno najboljšo izkušnjo.

Spojite, da je z uporabo odličnega VPN-ja in sveta stripov vaša ostrige. Oglejte si naš seznam najboljših VPN-jev, s katerimi se boste lažje odločili, ki ustreza vašim potrebam.

Kateri od najboljših hudournikov stripov, naštetih danes, uporabljate leta 2020? Ali obstajajo kakšni večji, ki smo jih mi’sem zamudil?

Vse, ki jih mi’ste na seznamu, ki imajo težave? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Priporočljiva branja:

Kako varno prenesti torrente?

Kako pospešiti hudournike?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 41 =