10 najboljših mest za hudournike knjig v letu 2020


Presenetljivo je, da večina ljubiteljev knjig še vedno ne’ne vem, kako najti svoje najljubše knjige z besedilom, samo jih prenašati. Za njih je iskanje knjige dolg in utrujajoč proces.

Kljub nenehnim razbijanjem na hudourniških mestih se je nalaganje P2P z leti izjemno izboljšalo. Vse, od kondicije do fliktov do dostave hrane, je zdaj digitalno. Enako velja za branje.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

Kdo je rekel, da mora biti knjiga najbrž koncept opeke in malte? Navsezadnje mnoga spletna mesta ponujajo nalaganje torrentov z besedilom, pri čemer število iz dneva v dan narašča v hitrem tempu.

V tem članku si bomo ogledali 10 najboljših spletnih mest za hudournike z besedilom, ki bodo zagotovo zadovoljile vaše bralne želje. Vsako spletno mesto bomo natančno analizirali njene prednosti in slabosti, da bi vam pomagali najti mesto torrentov z besedilom, ki deluje za vas.

1. FreeBookSpot

Spletna stran: http://www.freebookspot.es/default.aspx

FreeBookSpot je eno izmed najbolj priljubljenih spletnih strani za hudournike e-knjige.

10 najboljših mest za hudournike knjig v letu 2020

S te strani lahko prenesete brezplačne knjige, revije, glasila in stripe. Ima tudi funkcijo, ki omogoča, da svojo e-knjigo delite z drugimi in počakate na njihove povratne informacije.

Pomembno je, da registracija ni obvezna, medtem ko je slaba stran, da nima privlačnega vmesnika. Ko gre za njegovo splošno zmogljivost, FreeBookSpot ponuja dobro razmerje med sejalci in ležeči košmi ter odlično funkcionalnost.

2. Manybooks.net

Spletna stran: https://manybooks.net/

Ta spletna stran je popolna mešanica funkcionalnosti in oblikovanja.

10 najboljših mest za hudournike knjig v letu 2020

Po spletnem mestu je enostavno krmariti, saj so knjige razvrščene v različne zvrsti, da bi bil postopek iskanja manj naporen. Kaj’Še več, uporabnik se lahko odloči za branje knjige na spletu namesto za prenos.

Manybooks.net ponuja eno najboljših zasnov uporabniškega vmesnika. Domača stran je viden z zlitjem barv in impresivno oblikovanje platnic z besedilom.

Obstaja pa ulov. Pred prenosom katere koli vsebine morate registrirati račun.

3. Knjižice

Spletna stran: http://www.feedbooks.com/

Feedbooks je hudourniško spletno mesto za e-knjige, ki omogoča dostop do izvirnih e-knjig v javni domeni.

10 najboljših mest za hudournike knjig v letu 2020

Knjige omogočajo dostop do svojih knjig v kateri koli napravi, naj bo to pametni telefon ali tablični računalnik. S pomočjo funkcije iskanja lahko najdete različne kategorije, kot so romani, leposlovje, romantične knjige in še veliko več.

Spletno mesto poskrbi za široko paleto bralskih nastavitev. Za tiste, ki niso pripravljeni zapraviti niti penija, brskajte po brezplačnih izvirnih in domenskih knjigah, ki so na voljo. Če ne’Ne pozabite plačati dolarja za dobro knjigo, nekaj je tudi za vas.

4. Ebookee

Spletna stran: https://ebookee.org/

To gradivo za hudournike v učbenikih si močno prizadeva, da bi v bližnji prihodnosti postalo eno najboljših.

10 najboljših mest za hudournike knjig v letu 2020

Ebookee pokriva knjige iz različnih kategorij, kot so posel, zabava, tehnologija, grafika in še veliko več. Spletno mesto vsebuje tudi najboljših 100 e-knjig in nedavno na ogled kategorij, skupaj s številom bralcev na knjigo, ki pomagajo pri izbiri.

To spletno mesto nima najbolj privlačnega uporabniškega vmesnika. Žanri so navedeni naključno, kar traja dolgo, preden se na spletno mesto navadijo’s postavitvijo. Na svetli strani registracija ni obvezna.

5. EbookShare

Spletna stran: http://ebookshare.net/

Med vsemi temi spletnimi mesti za hudournike učbenikov je Ebookshare priljubljeno.

Svojo priljubljenost spletna stran dolguje svoji nenehni zbirki knjig. Bralcu omogoča, da preide vse opise in skladno s tem naloži torrente. Za odkrivanje e-knjig brez stresa lahko uporabite ime avtorja, naslov in zadevo.

Uporabniški vmesnik EbookShare je preprost, a funkcionalen. Vendar za razliko od drugih spletnih mest za hudournike učbenikov ta spletna stran sledi DMCA. To pomeni, da moramo pri nalaganju torrentov e-knjige uporabljati VPN.

6. Projekt Gutenberg

Spletna stran: https://www.gutenberg.org/

Projekt Gutenberg je brezplačna spletna stran za e-knjige v javni domeni.

10 najboljših mest za hudournike knjig v letu 2020

Spletno mesto ima obsežno knjižnico, ki obsega najmanj 57000 brezplačnih e-knjig. Učbenike lahko na želene naprave prenesete od koder koli, ne da bi plačali en cent.

Ponujene e-knjige ne potrebujejo za branje edinstvene aplikacije. To je olajšanje, saj večina spletnih mest bralcem zaračuna pristojbine za njihove aplikacije po meri. Premišljeno narejena domača stran je neprimerna z le majhnim prostorom, namenjenim oglaševanju knjig.

7. Planet e-knjiga

Spletna stran: https://www.planetebook.com/

E-knjiga Planet je odlična izbira za bralce, ki želijo raziskati hudournike učbenikov brez težav.

10 najboljših mest za hudournike knjig v letu 2020

Uporaba spletnega mesta’S funkcijo kataloga lahko uporabnik raziskuje približno 50.000 naslovov. Ima mobilno prijazen dizajn in več formatne e-knjige, ki so na voljo kjer koli v vseh napravah.

Planet eBook ima izbor e-knjig vrhunske kakovosti, čitalnik pa ne’ne bi smel plačati za nobenega od njih. Vsi učbeniki so v javni domeni in so brez avtorskih pravic. Pred nadaljevanjem prenosov natančno preverite zakone o avtorskih pravicah v vaši državi.

8. Free-ebooks.net

Spletna stran: https://www.free-ebooks.net/

Free-ebooks.net vam omogoča branje vaših najljubših knjig v PDF obliki.

10 najboljših mest za hudournike knjig v letu 2020

Spletno mesto zajema širok spekter žanrov, kot so leposlovje, tehnologija, skrivnost, drama in druge. Njegov uporabniški vmesnik je impresiven, zato je postopek raziskovanja vreden vašega časa. Tako kot nekatera druga spletna stran za hudournike učbenikov omogoča dostop do vseh naprav od kjer koli.

Vendar pa boste morali registrirati račun, da začnete nalagati torrent datoteke svojih najljubših e-knjig.

9. Svet knjig PDF

Spletna stran: http://www.pdfbooksworld.com/

Tako kot Free-ebooks.net, lahko tudi tukaj najdete knjige v formatu PDF brez stresa.

10 najboljših mest za hudournike knjig v letu 2020

Ta torrent spletna stran za učbenike omogoča bralcu, da enostavno prenese knjige na različne naprave. Ima preprosto in preprosto domačo stran. Skrbniki so šli še korak dlje, tako da so na spletnem mestu postavili smernice, ki vam bodo pomagale pri navigaciji.

Prisotni žanri so neizčrpni. Funkcija iskanja na vrhu pospeši postopek izbire, če imate v mislih določeno knjigo ali žanr. Na srečo PDF knjige ne’ne zahtevajo kakršne koli registracije.

10. Knjigarne

Spletna stran: https://www.bookyards.com

To spletno mesto deluje kot spletni portal, ki uporabnikom omogoča raziskovanje brezplačnih e-knjig.

10 najboljših mest za hudournike knjig v letu 2020

Kot je mesto jasno zapisalo na svoji domači strani, je na voljo več kot 7000 e-knjig. Med drugim lahko upoštevate različne zvrsti, kot so leposlovje, biografija, zgodovina. Spletno mesto ponuja možnost delitve, ki jo najdemo na različnih platformah.

Do knjigarn lahko dostopate s svojega dlančnika PDA, iPod ali eBook Readerja z vnaprej oblikovanim formatom. Domača stran ima minimalističen dizajn in omogoča brskanje po knjigah različnih avtorjev in članov založništva. Edina slaba stran je obvezna registracija.

Varnost pri uporabi hudournikov

Torrenting ni vedno sprehod po parku. Z njo so možne nevarnosti, vključno z zlonamerno programsko opremo in vohunsko programsko opremo, nevarni podatki, ranljivost in pravne težave med drugimi.

VPN zagotavlja varno in varno povezavo med javnim in javnim omrežjem. Stran za hudournike učbenikov mora biti za varno dostopnost povezana z VPN.

EbookShare ponuja najboljše izkušnje z mučenjem učbenika. Bodite pozorni na najboljši VPN za hudourništvo, ki bo ponujal izkušnjo mučenja v življenju.

Kateri od najboljših hudournikov učbenika, naštetih danes, uporabljate leta 2020? Ali obstajajo kakšni večji, ki smo jih mi’sem zamudil?

Vse, ki jih mi’ste na seznamu, ki imajo težave? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Priporočljiva branja:

10 najboljših hudournikov zvočnih knjig

Kako varno prenesti torrente?

Kako pospešiti hudournike?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3