10 najboljših mest za hudournike filmov v letu 2020


Gledanje vaših najljubših filmov leta 2020 je postalo lažje, saj vam bodo najboljši hudourniki filmov najnovejše filme omogočili gledanje od doma. Tako kot so se filmi z leti povečevali, se je tudi število hudourniških mest podobno povečalo. Torrent mesta so z leti prihajala in odhajala, najboljši pa so vedno izstopali.

Ta izstopajoča mesta za hudournike so sčasoma pretrpela nekaj neviht, vključno z zakonskimi omejitvami do spletnih mest hudournikov, na katerih so bila zaprta nekatera mesta hudournikov. Pred kratkim se je hudourniški velikan Kickass Torrents spustil po napadu na hudourniške lokacije.

Bodite varni, medtem ko je hudourništvo Začnite z enim najboljših VPN-jev za hudourništvo: ExpressVPN ▸

Najmočnejši VPN na trgu pokriva vse hudournike’s hitrostjo in varnostnimi potrebami.

NordVPN ▸

Ne samo najhitrejši VPN v tem trenutku, ampak tudi takšen, ki ima za uporabnike odlične ponudbe.

CyberGhost ▸

Poceni in uporabnikom prijazni - CyberGhost ponuja odličen seznam strežnikov in dobre P2P zmogljivosti.

Ko govorimo o filmskih hudournikih, lahko’t ne upoštevajte naraščajočega števila pretočnih storitev, kot je Netflix. Ta mesta so verjetno naredila vdolbino na hudourniških mestih’ priljubljenost, zlasti po njihovi nedavni priljubljenosti med večino ljubiteljev filmov.

Ljubitelji filmov pa lahko s seznamom najboljših hudourniških mest, ki so posebej namenjeni uživanju v video posnetkih, postanejo prepričani’V letu 2020 boste našli najboljše in najnovejše filme.

Kaj’s več, lahko izbirate med velikim seznamom teh hudourniških mest. Mi’šli smo skozi najboljše razpoložljive torrente filmov, tako da se lahko odločite, kateri je najboljši glede na kakovost hudournikov in hitrost prenosa.

1. Gusarski zaliv

Spletna stran: https://thepiratebay3.org/

Pregled torrent mesta Pirate Bay

To spletno mesto je verjetno tisto “kralj hudournikov” in je absolutna klasika. Piratski zaliv je tam že dlje časa, verjetno še preden je obstajala katera koli druga hudourniška lokacija. Njeni hudourniki so zaupanja vredni in so igrali ogromno vlogo pri pridobivanju zaupanja svojih ljubimcev.

To spletno mesto je zraslo celo med številnimi polemikami. Blokirali so ga v več kot 20 državah in se spopadli z bitkami večine najmočnejših vlad na svetu. Njegova zanesljivost je nedvomna, čeprav je v nekaterih državah napačna stran zakona.

Večina hudournikov na tem mestu je filmskih hudournikov. Poleg tega svojim uporabnikom omogoča tudi hudourniške televizijske serije, aplikacije, knjige, glasbo in igre. Spletno mesto podpira takojšnje prenose, saj je skupno število hudournikov do danes preseglo 3 milijone hudournikov.

To hudourniško mesto ima tudi ogledala ali nadomestne URL-je, od katerih so nekateri ThePirateBay.red, TPBMirro.org in Tbp.tw. Povprečna hitrost prenosa za hudournike na tem spletnem mestu je 3,1 MB / s. Obilje semen na tem hudourniškem mestu vam lahko pomaga doseči hitrejše hitrosti prenosa datotek.

2. RARBG.to

Spletna stran: http://rarbg.to

Pregled RARBG

To hudourniško mesto velja za najboljše za novo vsebino. Morda ni tako priljubljen kot The Pirate Bay, vendar ima veliko skupnost.

Kot tak je na tem mestu veliko semen. Spletno mesto sega tudi daleč in vam ponuja različne nove in stare hudournike. Od leta 2018 to spletno mesto še naprej ponuja hudourniške in magnetne povezave za filme, TV oddaje, glasbo, igre in programsko opremo.

Ta spletna stran morda nima modernega videza, vendar svoje delo opravlja dokaj dobro. Ponuja zdrave hudournike za pijavke.

Likerji so tisti, ki prenesejo dejanske datoteke, vendar torrent datotek ne delijo z drugimi uporabniki. Te datoteke so lahko v popolni obliki ali v bitni. To so ljudje, ki ne’ne smete deliti zabave z drugimi.

3. YTS.ag (YTS.am)

Spletna stran: https://yts.am/

Pregled hudourniškega mesta YTS (YIFY)

Stran’Podatkovna zbirka vsebuje milijone hudournikov filmov več kot katera koli druga kategorija vsebine. Med njegove pomembne značilnosti je tudi vizualni videz. Čeprav YTS gosti piratske vsebine, je dovolj dober, da lahko konkurira nekaterim priljubljenim spletnim mestom za pretakanje.

Uporabniški račun je potreben za zahtevanje vsebine od operaterjev. Ta račun vam omogoča tudi pošiljanje povratnih informacij in komentarje na spletni strani. Spletna stran’iskalno polje predstavlja učinkovit način iskanja želene vsebine. Vključuje tudi filtre in druge možnosti razvrščanja za natančno iskanje.

Spletno mesto ne podpira takojšnjih prenosov. Druge funkcije, za katere se zdi, da nadomestijo pomanjkanje tega spletnega mesta, vključujejo več nadomestnih URL-jev in dostojno hitrost prenosa datotek (1,8 MB / s).

Poleg tega ima spletna stran tudi zbirko najnovejših in klasičnih filmov. Spletno mesto tudi dobro podpira uporabnike z omejeno pasovno širino.

4. 1337X

Spletna stran: https://1337x.to/

Pregled 1337-kratnega hudourniškega mesta

Ta spletna stran je pogosto ocenjena kot najboljše spletno mesto za brskanje po hudournikih in je odlična izbira za iskanje hudournikov filmov, iger in torrentov TV oddaj. Torrente je enostavno najti s prenovljenim vmesnikom, ki omogoča sledenje lažje in boljše. Uporabniku prijazen vmesnik in velika raznolikost vsebine sta odlična kombinacija za spletno mesto.

Kar morate vedeti o tej strani - je nedvomno priljubljen sledilnik, kolikor ga Google skriva od svojih rezultatov iskanja. Kadar koli spletno mesto doživi veliko prometa in se ne naloži, so na voljo ogledala, tako da lahko dobite hudournike, kadar jih potrebujete. Njenih 11 let spletnega dostopa je tudi daleč v dokazovanju zanesljivosti spletnega mesta.

Skupaj z obsežnim imenikom torrent datotek so tudi povezave z magnetom. Zaradi njegovih impresivnih lastnosti je spletna stran postala najboljši nadomestek za The Pirate Bay. Ker je 90% hudournikov filmskih hudournikov, je očitno, da večina ljudi to spletno mesto raje uporablja za filmske hudournike.

To spletno mesto ni samo hype. Zaradi svojih lastnosti so operacije skoraj podobne operacijam v The Pirate Bay, zaradi česar je nadomestno mesto. Vendar se zdi, da povprečne hitrosti prenosa tega spletnega mesta uporabniku za trenutek ne bodo uspele.

Ne glede na to, z več kot 2 milijoni prenosov pod pasom, se zdi, da spletno mesto ne upočasni svojega tempa pri zagotavljanju najboljših filmskih hudournikov za uporabnike. Majhna razlika v primerjavi z nadrejenim je, da ne podpira takojšnjih prenosov.

5. Zooqle

Spletna stran: https://zooqle.me/

Pregled strani torrentov Zooqle

V primerjavi z drugimi tu naštetimi spletnimi mesti je to spletno mesto razmeroma mlado. Razlog, da smo se odločili za visoko uvrstitev, pa so bile njegove edinstvene lastnosti. Spletno mesto je specializirano za indeksiranje preverjenih hudournikov zaradi svoje baze podatkov z več kot 3 milijoni hudournikov.

Vsebino vsebuje tudi v različnih kategorijah. Kaj’Edinstveno za to hudourniško mesto je, da se v eni državi ne sooča s prepovedjo.

To je’s tudi težko spregledamo veliko hitrost prenosa. Hitrost znaša kar 3,5 MB / s. Njegova ogledala so tudi odlična alternativa, kadar ima spletno mesto preveč prometa.

6. Torrentz2

Spletna stran: https://torrentz2.eu/ (ali https://torrentz2.cc/)

Pregled mesta Torrentz2

Torrentz2 je še eno mlado mesto hudournikov, vendar ne samo za filmske hudournike. Potem ko se je leta 2016 njegovo matično spletno mesto prostovoljno ustavilo, je bil Torrentz2 zagnan za zapolnitev praznine, ki jo je zapustil Torrentz.eu. Od takrat dokazuje svoje dvomljivce napačno. Njegova odlična kombinacija z drugimi iskalniki pomaga pri zagotavljanju ene največjih baz podatkov

Med 61 milijone hudournikov so vključeni tudi hudourniki filmov in glasbeni hudourniki, ki so zdaj pogosti na tem spletnem mestu.

Iz izvedenih raziskav je razvidno, da ima več filmskih hudournikov kot kateri koli drug. Njegova povprečna hitrost prenosa je 1,9 MB / s, čeprav ne podpira takojšnjih prenosov.

7. iDope

Spletna stran: https://idope.xyz/

iDope pregled torrent mesta

Menimo, da je to hudourniško mesto in ga uvrščamo med najboljše ne samo po lastnostih, ampak tudi po spominih na Kickass Torrents, ki jih prinaša. Pod njenim logotipom se glasi slogan “Počast KrentAss hudournikom.”

Kljub kratkemu času rasti ima torrent mesto obsežno bazo podatkov, ki presega 18 milijonov hudournikov. Na spletnem mestu je čist uporabniški vmesnik, na voljo je tudi mobilna različica. Ta funkcija naredi hudourništvo prek pametnega telefona lahka naloga. Tudi njegove povprečne hitrosti prenosa so impresivne (3,7 MB / s).

8. Torlock

Spletna stran: https://www.torlock.com/

Pregled lokacije torrentov Torlock

Torlock je tudi mesto hudournikov, ki se osredotoča na televizijske oddaje in filmske hudournike. Pri tem hudourniškem mestu je ena posebnost edinstvena - osredotočenost na pristne hudournike. Vse naredi za boj proti ponarejenim hudournikom. V preteklosti je uvedel program, ki uporabnikom plačuje dolar za vsak ponarejen hudournik, ki ga najdejo na tem spletnem mestu.

To spletno mesto ima tudi nadomestni URL v primeru zastojev v glavni domeni. Z bazo podatkov do 4,4 milijona hudournikov lahko uporabniki udobno dostopajo do hudournikov in jih prenesejo s povprečno hitrostjo 3,1 MB / s.

9. Omejevalniki

Spletna stran: https://www.limetorrents.info/

LimeTorrents pregled

Limetorrents je ugledno mesto hudournikov, ki deluje že več kot pet let. Operaterji tega spletnega mesta izvajajo tudi predpomnilnik iTorrents, ki ga običajno delijo skoraj vsi torrentski iskalniki.

Dostop do originalnih hudournikov za filme in TV oddaje je dokaj enostaven. Redno posodabljanje vsebine tudi to hudourniško spletno mesto uvršča visoko na naš seznam.

Ločena spletna stran na tej strani prikazuje prvih 100 hudournikov, tako da veste, kaj’s trendi.

10. EZTV.ag

Spletna stran: https://eztv.io/

Pregled hudourniškega mesta EZTV

Večina obiskovalcev tega spletnega mesta je zainteresirana za prenos TV oddaj, kar je praktično edina kategorija, ki bi jo našli na tem spletnem mestu. Njen osnovni videz ne odvzema dejstva, da je med najboljšimi hudourniškimi mesti z veliko bazo podatkov o hudournikih.

Povezave hudournikov in druge ustrezne informacije so predstavljene v tabeli. Obiskovalci na tem spletnem mestu lahko ustvarijo uporabniške račune in tako shranijo svoje priljubljene hudournike.

Varnost med nalaganjem torrentov filmov

Kadarkoli se mučite, se morate zavedati piratske vsebine. Nekatera vsebina, ki se deli na teh hudourniških mestih, je morda avtorsko zaščitena. Kršenje zakonov o avtorskih pravicah se lahko konča s tožbo, zlasti v največjih gospodarstvih, kot so ZDA, Kanada, Velika Britanija in celo Avstralija.

Dostop do mest za hudournike je lahko tudi težaven, še posebej pri vas’v določenih državah. To se zgodi vsakič, ko poskusite dostopati do blokiranega mesta hudournikov. Enostaven način zaobiti to oviro je uporaba VPN.

VPN je virtualno zasebno omrežje, ki zagotavlja varno brskanje in dostop do geografsko blokirane vsebine. Kadar koli ste v državi, ki je prepovedala določeno hudourniško mesto, bo uporaba VPN v brskalniku koristna pri dostopu do spletnega mesta.

Dober VPN bo pomagal prikriti vašo lokacijo, da vam bo omogočil dostop do geografsko blokirane vsebine, hkrati pa ohranil visoko brskanje in hitrost prenosa.

In zmagovalec je…

Z našega seznama najboljših filmskih hudournikov letos The Pirate Bay ostaja morski pes v oceanu.

Z leti se je izkazal za najboljšega. V državah, kjer je’s prepovedan, priporočamo, da v brskalniku uporabite ExpressVPN, za katerega menimo, da je najboljši VPN za hudournike. S tem je zagotovljena najboljša izkušnja z mučenjem!

Torej, kateri izmed najboljših filmskih hudournikov, naštetih danes, uporabljate leta 2020? Ali obstajajo kakšni večji, ki smo jih mi’sem zamudil?

Vse, ki jih mi’ste na seznamu, ki imajo težave? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8