TorGuard за Netflix

Знаете ли, че 30% от VPN потребителите стриймират Netflix? Че’s впечатляващ глобален процент. Въпреки това, Netflix е известен със строгите си гео ограничения поради споразумения за авторско право. С други думи, феновете на телевизионното шоу и филмите по целия свят нямат право да гледат всичко, което Netflix може да предложи.


Всеки регион и държава има свой собствен каталог от телевизионни предавания и филми, които да се предават. Естествено, има наслагвания, така че няколко държави могат да имат същите шоута и да имат и собствено гео-специфично съдържание.

В тази безкрайна битка за достъп до Netflix изтекоха много VPN услуги. Всеки ден IP адресите и сървърите се блокират. То’е трудно да бъдете в крак с все по-ефективното откриване.

Че’Ето защо поставихме TorGuard на тест. Позволявам’Вижте как се представи този топ играч под нашия микроскоп.

Защо да използвате VPN

Благодарение на гео-ограничените каталози, потребителите започнаха да използват VPN софтуер, за да заобиколят откриването на Netflix. Например, ако сте’сте в Европа и искате да гледате любимите си специфични за САЩ предавания там’s просто няма друг начин (освен SmartDNS и прокси, които са разновидност на едно и също нещо).

Има три основни причини за използване на VPN с Netflix, за да се насладите на телевизионните предавания и филмите, достъпни на други места:

  • Ти’резидент, живеещ в чужбина
  • Ти’отново пътник, който’временно в чужбина
  • Ти’не сте доволни от вашия местен каталог

Колкото повече хора използват VPN софтуер, за да измамят Netflix, толкова по-строг е този медиен център. Това е причината, поради която вие’Ще открия все по-малко VPN доставчици, които да имат достъп до Netflix. И дори и вие’имаш късмет да предаваш любимите си предавания днес, там’няма гаранция за утре. Освен ако, разбира се, вие’използвате VPN решение, което’е готов да излезе от пътя си, за да се увери, че можете да предавате Netflix.

Netflix US - световната мечта за изобилие

От всички региони, то’s Netflix US, който предлага най-популярното съдържание. На второ място след Япония по размер на библиотеката’е най-търсеният сред потребителите в световен мащаб. Но, поради строгите гео ограничения, то’d ще бъде невъзможно да получите достъп и да предавате Netflix US предавания извън страната без способна VPN услуга.

Ти’Със сигурност ще намерите повече VPN, които имат достъп само до Netflix US, но не и до другите основни региони. Понякога са необходими опити и грешки, за да се намери американски сървър, който да премине през откриването. Понякога имате късмет - вашият VPN предлага специализирани поточни сървъри. Често обаче това’не е така.

Позволявам’Вижте сега какво TorGuard може да предложи за Netflix.

Netflix тестове с TorGuard

Добри или лоши новини първо? Добре, нека’започнете с някои положителни вибрации. Да, можете да използвате TorGuard за Netflix. Въпреки това, не за всички региони и не за всички сървъри.

TorGuard VPN не’нямам специализирани или оптимизирани сървъри за поточно предаване на Netflix. Първият регион, до който се опитахме, беше по очевидни причини Netflix US. След това преминахме през всички големи региони и изпробвахме всички възможни сървъри. Намерете нашите резултати по-долу.

Netflix US

Докато преди седмица все още можехме да предаваме Netflix US през местоположението на сървъра в Атланта, с изненада установихме, че може’t достъп до Netflix вече. Ние обаче намерихме други работещи сървъри, които ни бяха провалили преди. Ето защо, ако можете’няма достъп до него’винаги е добре да проверите всички налични сървъри и местоположения на сървъра.

Отделихме си времето и срешехме всичките десет локации в сървъра в САЩ, за да разберем кои от тях бихте могли да използвате по време на писането на този пост.

TorGuard за Netflix US

Открихме два сървъра - този в Ню Йорк и Лас Вегас, които работят безпроблемно с Netflix US. Тествахме и тези два с помощта на специализирания тест за скорост на Netflix, fast.com.

TorGuard за тест за скорост на Netflix

Това изображение по-горе показва скоростта на сървъра в Ню Йорк. Сървърът в Лас Вегас управлява 16 Mbps в този тест, когато базовата ни скорост без TorGuard беше 200 bps. Независимо от това, може да имате различни резултати със скорост и качество в зависимост от скоростта на вашия интернет и разстоянието от сървърите. Винаги имайте това предвид и правете скоростни тестове със зърно сол.

Netflix CA / UK / NL / FR / AU / JP

TorGuard за грешка в Netflix

Това е екранът, който получихме при тестване на всички други големи региони на Netflix. Е, все още добри новини за Netflix US, нали? По принцип можете да получите достъп до всичките си любими предавания чрез най-голямата библиотека на Netflix. Въпреки това може да ви е по-добре с други VPN мрежи, ако искате да достигнете и до други региони. Така че, защо да не проверите нашия най-добър VPN списък за Netflix?

TorGuard и стрийминг

Е, изглежда, че с TorGuard’покрити за Netflix US. Но’s не е единствената услуга за стрийминг на медии.

Има няколко други онлайн медийни центрове, които можете да използвате TorGuard VPN за поточно предаване в HD или дори 4K. Тази услуга трябва да работи добре с Hulu, NBC и Comedy Central, за да назовем само няколко.

От отрицателна страна, не успяхме да използваме TorGuard, за да заблудим BBC iPlayer.

Ако по някаква причина не успеете да предавате някое от любимите си американски предавания там’е възможен изход. Винаги можете да закупите обикновен специален, поточен или резидентен IP адрес за 7,99 долара на месец, както и техния пакет за поточно предаване с два IP в САЩ, Великобритания или Япония за 21,98 долара на месец, включени прокси и VPN. Те трябва да ви предоставят достъп до Netflix US и всички други стрийминг услуги.

Препоръчително четене:

TorGuard Преглед

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2