ТорГуард за Нетфлик

Да ли сте знали да 30% ВПН корисника струји Нетфлик? То’је импресиван глобални проценат. Међутим, Нетфлик је злогласан због својих строгих гео-ограничења због споразума о ауторским правима. Другим речима, фановима ТВ емисија и филмова широм света није дозвољено да гледају само оно што Нетфлик може да понуди.


Свака регија и земља има свој каталог ТВ емисија и филмова који се емитују. Наравно, постоје слојеви, тако да неколико земаља може имати исте емисије и такође има свој гео-специфични садржај.

Много ВПН услуга је избегло у овој бескрајној борби за приступ Нетфлику. Сваког дана ИП адресе и сервери се блокирају. То’је тешко држати корак са ефикаснијим откривањем.

То’зато смо поставили ТорГуард на тест. Дозволити’погледајте како је овај врхунски играч наступио под нашим микроскопом.

Зашто користити ВПН

Захваљујући гео-ограниченим каталозима, корисници су почели да користе ВПН софтвер како би заобишли откривање мреже Нетфлик. На пример, ако ви’сте тамо у Европи и желите да гледате своје омиљене емисије специфичне за САД’само на други начин (осим СмартДНС-а и проки-а, који су варијација исте ствари).

Три су главна разлога за коришћење ВПН-а са Нетфликом за уживање у ТВ емисијама и филмовима доступним на другим локацијама:

  • ти’репатворан који живи у иностранству
  • ти’си путник који’привремено у иностранству
  • ти’нисте задовољни локалним каталогом

Међутим, што је више људи користило ВПН софтвер за превару са Нетфликом, чвршћи је овај медијски центар. То је разлог зашто ви’Пронаћи ћете све мање и мање ВПН провајдера који могу приступити Нетфлику. И, чак и ако ти’имаш среће да данас емитујеш своје омиљене емисије’нема гаранције за сутра. Осим, наравно, ви’користите ВПН решење које’спреман је да крене са свог пута како би се уверили да можете да преносите Нетфлик.

Нетфлик УС - глобални сан о обиљу

Из свих регија, то’с Нетфлик УС који нуди најпопуларнији садржај. Други од Јапана по величини библиотеке’је најтраженији међу глобалним корисницима интернета. Али, због ригорозних гео-ограничења, то’Не би било могуће приступити и преносити Нетфлик америчке емисије изван земље без способне ВПН услуге.

ти’Свакако ћете пронаћи више ВПН-ова који могу приступити само Нетфлик УС-у, али не и другим главним регионима. Понекад је потребно покушај и грешка да бисте пронашли амерички сервер који прође кроз откривање. Понекад имате среће - ваш ВПН нуди посвећене сервере за стриминг. Међутим, често то’није случај.

Дозволити’погледајте сада шта ТорГуард може да понуди за Нетфлик.

Нетфлик тестови са ТорГуард-ом

Добре или лоше вести прво? Ок, нека’започните с неким позитивним вибрацијама. Да, можете користити ТорГуард за Нетфлик. Међутим, не за све регионе и не за све сервере.

ТорГуард ВПН не’нема наменских или оптимизованих сервера за стреаминг Нетфлик-а. Прва регија којој смо покушали да приступимо била је, из очигледних разлога, Нетфлик УС. Затим смо прошли кроз све веће регионе и испробали све могуће сервере. Пронађите наше резултате у наставку.

Нетфлик УС

Док смо пре недељу дана још увек могли да преносимо Нетфлик УС преко локације Атланта сервера, изненадили смо се да то може’више не приступајте Нетфлику. Међутим, пронашли смо и друге радне сервере који нам нису успели раније. То је разлог зашто ако можете’Не можете да приступите’Увек је најбоље да проверите све расположиве сервере и локације сервера.

Искористили смо време и чешљали кроз свих десет локација америчког сервера како бисмо открили које бисте могли да користите у време писања овог поста.

ТорГуард за Нетфлик УС

Пронашли смо два сервера, њујоршки и Лас Вегас, који неометано раде са Нетфлик УС. Такође смо тестирали и ово двоје помоћу посебног Нетфликовог теста брзина, фаст.цом.

ТорГуард за Нетфлик тест брзине

Ова горња слика приказује брзину сервера у Њујорку. Лас Вегас сервер је у овом тесту успео са 16 Мбпс када је наша основна брзина без ТорГуарда била 200 бпс. Без обзира на то, можда ћете имати различите резултате у погледу брзине и квалитета у зависности од брзине вашег интернета и удаљености од сервера. Увек то имајте на уму и узимајте тестове брзине са зрном соли.

Нетфлик ЦА / УК / НЛ / ФР / АУ / ЈП

Грешка ТорГуарда за Нетфлик

Ово је екран који смо добили приликом тестирања свих осталих главних Нетфлик регија. Па, још увек добра вест о Нетфлик УС, зар не? У основи, можете да добијете приступ свим својим омиљеним емисијама путем највеће Нетфлик библиотеке. Међутим, можда ћете бити бољи са другим ВПН-овима ако желите да посегнете и за другим регионима. Па, зашто не бисте проверили наш најбољи ВПН за Нетфлик листу?

ТорГуард и стриминг

Па, изгледа да је с ТорГуардом’покривени за Нетфлик УС. Али је’није једина услуга за стриминг медија.

Постоји неколико других интернетских медијских центара помоћу којих ТорГуард ВПН можете користити за стриминг у ХД или чак 4К. Ова услуга би требало да добро функционише са Хулуом, НБЦ-ом и Цомеди Централ-ом, да споменемо само неке.

Са негативне стране, нисмо били у могућности да користимо ТорГуард да бисмо заварали ББЦ иПлаиер.

Ако из неког разлога, тамо не успете да емитујете своје омиљене америчке емисије’могући је излаз. Увек можете да купите редовну наменску, стриминг или резиденцијалну ИП адресу за 7,99 УСД месечно, као и њихов пакет за стриминг са два ИП-а у САД-у, Великој Британији или Јапану за 21,98 УСД месечно, укључујући проки и ВПН. Они би вам требали омогућити приступ Нетфлик УС-у и свим осталим сервисима за стриминг.

Препоручено читање:

ТорГуард преглед

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − 50 =

map