Kako namestiti Turbo VPN na Fire Stick


Amazon Fire Stick je bil velik hit po vsem svetu. Ta drobna majhna naprava odpira obsežno knjižnico vsebine, vključno z Netflixom, YouTubom, Twitchom in kanali, kot so TED TV, BBC News in Al Jazeera.

In če boste pobegnili Amazon Fire Stick, se izbire še bolj razširijo. Z nameščenim Kodijem boste lahko uživali v skoraj katerem koli filmu, ki ga posnamete’Ob športu v živo naj omenim še ogromno arhivov TV oddaj in še veliko, veliko več.

Zakaj morate uporabljati VPN s svojim Fire Stick-om

Obstaja veliko dobrih razlogov, da v nastavitev Fire Stick dodate VPN.

Za eno stvar, če ne’t uporabljajte svoj Fire TV Stick z VPN, vse kanale, ki jih gledate preko Kodi ali druge storitve pretakanja, lahko sledite z lahkoto. Če ti’kršite avtorske pravice potem vi’d raje se izogibajte.

Poleg tega nekatere storitve pretakanja uporabljajo geo blokiranje, da omejijo vsebino, ki jo lahko uporabniki Fire Stick vidijo glede na svojo lokacijo. Netflix je v tem pogledu zelo znan, uporaba zanesljivega virtualnega zasebnega omrežja pa je ena najboljših rešitev.

Uporaba VPN lahko pomaga tudi pri odstranjevanju ponudnikov internetnih storitev. Do tega lahko pride, ko začnete povečevati količino zaužitih podatkov, zaradi česar bo vaš ponudnik internetnih storitev zelo omejeval hitrost povezave. VPN vam bo pomagal pri tem.

Torej, imeti dobro VPN zadeve. Toda katerega bi izbrali?

V tem članku smo’Iskal bom eno priljubljeno možnost: Turbo VPN. Turbo VPN je brezplačen in enostaven za uporabo, zato je orodje za zasebnost Fire Stick’sem iskal. Pa naj’Ugotovimo, kako preprosta je namestitev in ali jo je mogoče’je najboljša aplikacija, ki jo izbereš.

Ali Turbo VPN deluje s programom Amazon Fire Stick?

Preden se navdušite in začnete načrtovati, kako povezati svoje najljubše brezplačno navidezno zasebno omrežje z napravo Amazon Fire Stick,’imam slabe novice: Turbo VPN ne’nimam aplikacije Fire TV Stick.

Za uporabnike Fire Stick-a lahko pride tudi nekaj dobrih novic. Turbo VPN lahko dejansko namestite prek APK-ja (Android Application Package) na pretočno palico. Če ne’Ne pozabite, da boste po nekaj korakih z navodili lahko dostojno brezplačno VPN.

Delo Turbo VPN pri delu na Amazon Fire Stick: osnove

Preden lahko naložimo Turbo VPN na Fire Stick, bomo’Za prilagoditev VPN-ja po meri boste morali spremeniti nastavitve sistema Fire Stick OS.

 • Naložite svoj Fire Stick in se pomaknite do Nastavitve, sledi Naprava.
 • V tem trenutku se pomaknite navzdol, dokler ne vidite Možnosti razvijalca.
 • Morali bi videti možnost z naslovom Aplikacije iz neznanih virov. Preklopite to možnost na Na.
 • Morali bi videti tudi možnost z naslovom Odpravljanje napak ADB. Preklopite tudi na to.
 • Zdaj pa se vrnite nazaj na Sistemski meni ste se pomikali prej.
 • Izberite O tem možnost, ki ji sledi Omrežje.
 • To bi moralo priklicati številne koristne informacije o vašem Amazon Fire Stick. Za naše namene, potrebujemo samo IP-naslov, zato si ga zapišite na ostanek papirja.

Vaš Fire Stick je zdaj pripravljen sprejeti tretjo stran VPN, ki ni v’t na voljo v trgovini Amazon Fire Stick.

Po tem moramo dodajte Turbo’s APK datoteka. Pustiti’si oglejte, kako to storiti.

Dodajanje turbo VPN APK v vašo Amazon Fire Stick napravo

Ta stopnja je zahtevnejša, vendar ne bi smeli’nimam preveč težav.

Preden stopimo v korake Fire TV Stick, potrebujemo en zelo pomemben podatek: neposredno povezavo za prenos za Turbo VPN APK. To lahko najdete v Googlovem iskanju (za “Turbo VPN APK” ali podobne izraze). Lahko pa se odpravite na spletno mesto, kot je APKMonk, ki vam omogoča, da z desno miškino tipko kliknete gumb za prenos in pridobite naslov za prenos APK-ja..

Zdaj, ko ti’po potrebi smo dobili povezavo za prenos APK, lahko zaključimo postopek namestitve Turbo VPN.

 1. Pojdite na prednji del Amazon Fire Stick.
 2. Pojdite na iskalno polje in vnesite Downloader. To bi moralo poklicati Amazon’s Aplikacija za prenos. Verjetno ugibate, kaj mi’To bom potreboval za.
 3. To’s prav. Aplikacija Downloader vsebuje polje, v katerega lahko vnesete naslov za prenos Turbo VPN APK, ki smo ga našli prej. Potem vnesite to previdno (ali URL strani s povezavo) pritisnite Prenesi.
 4. Datoteke Turbo VPN bodo naložene na vaš Fire Stick. Večino časa se bo APK na tej točki samodejno namestil.
 5. Če iz nekega razloga namestitev ne’t se zgodi samodejno, pojdite na Downloader. Zdaj dostop do datotek in izberite naloženi APK.
 6. Ko je APK nameščen na vaš Fire Stick, bo dodan na seznam aplikacij in je pripravljen za odpiranje. Poiščite Turbo VPN in ga zaženite, dodajte mu poverilnice za dostop do VPN’s strežniki, zato bi morali uživati ​​zaščito, ki jo ponuja Turbo.

Je to najboljša rešitev za zasebnost za uporabnike Amazon Fire Stick?

Vsekakor priporočamo, da na napravo Amazon Fire Stick namestite navidezno zasebno omrežje. Tako lahko palico za pretakanje vzamete kamor koli po svetu in dostopate do želene vsebine. To je’s samo ljubitelji Netflixa ali YouTuba, ki sovražijo “vsebina ni na voljo v vaši regiji” sporočila.

Vendar to ne’t pomeni, da je Turbo VPN nujno najboljši način.

Za eno stvar je Turbo isn’t zasnovan za uporabo z Amazon Fire Palicami. To ne’t samo nerodna namestitev, lahko pomeni tudi, da so zaščita, šifriranje in splošne hitrosti DNS / IP manjvredne specializiranim VPN.

Še pomembneje pa je, da je Turbo isn’t res v vrhunskem nivoju globalnih VPN-jev. Čeprav je’s priljubljena brezplačna možnost, zaradi katere je za uporabnike vstopne ravni zelo privlačna, Turbo ne’t imeti močan ugled hitrosti (ironično), kajne’t je najbolj varen ponudnik in ima sedež na Kitajskem. Kitajska’t zasebnost prijazno pristojnost na kakršen koli način, tako da’Vedno obstaja možnost, da bo vaše pretakanje vohunjeno ali blokirano. V bistvu ste zmagali’ne morete dostopati do Netflixa z brezplačno različico.

Amazonka’s Trgovina Fire Stick je dobro mesto za iskanje zanesljivih alternativ. Nekateri izmed naših najljubših so NordVPN, ExpressVPN in IPVanish. Vsi potrebujejo naročnino, vendar so vsi relativno cenovno ugodni in vsak od njih je zelo zanesljiv. Razen tebe’Ponovno nastavite uporabo brezplačnega ponudnika, preizkusite jih pred namestitvijo Turbo VPN na Fire Stick.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Brezhibne prakse zasebnosti, napredne varnostne funkcije in zanesljive zmogljivosti za odblokiranje zemlje postanejo NordVPN nesporni vodilni v panogi. Ne glede na vaše potrebe, vas je ta VPN pokril - vse se začne že od 3,49 USD / mesec.

 • Odlična varnost
 • Odličen seznam strežnikov
 • Super za Netflix
 • Dobro za hudourništvo
 • Zelo enostaven za uporabo
 • Ugodne cene

Priporočljiva branja

Najboljši VPN za Amazon Fire Stick

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 74 =