PureVPN a torrentinghez

Hong Kong’s A PureVPN az egyik legismertebb VPN a világon. A 2008-ban alapított vállalat világszerte kibővült, és úttörő szerepet játszik a jelenleg szokásos innovációkban, mint például a NAT tűzfalak és a gyilkos kapcsolók. De mi’Most nem érdekel ezek a szolgáltatások. Ehelyett ez a cikk a PureVPN torrenting tapasztalatait vizsgálja meg.


A torrenting a VPN-k számára gyakran Achilles-sarok lehet, akár azért, mert korlátozni akarják a szervereiken áthaladó forgalmat, akár jogi okokból. És még a gyors, megbízható szolgáltatók is leeshetnek, amikor torrent érkezik. Tehát ez a népszerű VPN az egyik legjobb módszer a P2P-ügyfelek biztonságos használatához? enged’megtudja.

Figyelem!

A torrenting VPN nélkül probléma

Noha a zaklatás a legtöbb országban törvényes, a szerzői joggal védett tartalom letöltése nem. Don’t elkapja ezt - használja a VPN-t!

Szerezd meg a PureVPN-t most ▸

A PureVPN torrent-házirend: Mi a helyzetük a P2P letöltéseknél?

A legjobb hely a kezdéshez bármilyen VPN értékelésekor’A kínzó potenciál a marketing anyagukkal jár. Első pillantásra a PureVPN itt ígéretesnek tűnik, a címkével “a világ’A leggyorsabb VPN.”

A szolgáltatások listájában a VPN kompatibilis (Amazon FireStick, Kodi és PlayStation konzolokkal), de ott’Nem csak említi az uTorrent vagy a qBittorrent elemet. Ha azonban lefelé görget, a dolgok sokkal biztatóbbnak tűnnek. Egyes VPN-ektől eltérően a PureVPN aktívan támogatja “P2P védelem” a rosszindulatú programok ellen.

Így’Nyugodtan mondhatjuk, hogy a PureVPN kínzó magatartása az, hogy a P2P letöltések rendben vannak. Legalább a felszínen. De milyen különleges tulajdonságokkal rendelkezik a VPN, hogy vonzó legyen az ökölvívók számára?

A PureVPN torrent beállítás elemei

A PureVPN torrentok beállítása

Valójában rengeteg olyan szolgáltatás található itt, amelyek izgatják a rendszeres torrent letöltőket. Itt’s egy mintát’s ajánlat:

  • Korlátlan sávszélesség

PureVPN ígéret “korlátlan adatátvitel” prémium csomagjaikkal, ami mindig kulcsfontosságú követelmény a P2P rajongók számára. Ez vonatkozik mind az adatokra, mind a sávszélességre, így sem a sebesség, sem a mennyiség nem korlátozott.

  • Jó titkosítás

A titkosítás elengedhetetlen a biztonságos torrenthez, és a PureVPN itt is nagyon jól teljesít, 256 bites AES titkosítást kínálva, és olyan csúcstechnológiájú protokollok használatát használja, mint az OpenVPN, IKEv2 és L2TP / IPSec..

  • Öld meg a kapcsolót

Mint fentebb megjegyeztük, a PureVPN volt az első virtuális magánhálózatok, amelyek tartalmaztak egy kill kapcsolót. Ez az alapvető eszköz kikapcsolja az internetkapcsolatot, ha a VPN bármilyen okból leesik. Enélkül az IP- és DNS-adatai azonnal sérülékenyek lennének a snoopers vagy hackerek számára.

  • Teljes sebesség

A Speed ​​a PureVPN egyik legfontosabb értékesítési pontja. A cég több mint 2000 szerverből álló globális hálózatot működtet, és villámgyors letöltési sebességet ígér a P2P felhasználók számára.

  • Biztonságos fizetési lehetőségek

A PureVPN a VPN-k világában a fizetési lehetőségek egyik legszélesebb választékát kínálja. Ha névtelenül szeretne fizetni, akkor számos kriptovalutát használhat. És - ami határozottan nem a norma - ajándékkártyák.

Összefoglalva, ez egy lenyűgöző szolgáltatáscsomag a P2P letöltéséhez. Ahogyan a VPN állítja, igyekeztek kezelje az ISP fojtását, miközben biztosítja a felhasználókat’ P2P kapcsolatok megfigyelés és rosszindulatú programok számára egyaránt.

A VPN is kínál 200 szerver amit hívnak “dedikált P2P szerverek” amelyeket kizárólag fájlmegosztásra használnak. Ez jó ötletnek hangzik, és a legtöbb vásárló visszajelzései szerint a sebességnövelés valódi. Az alábbiakban azonban nézd meg a modell néhány kritikáját.

Egy másik dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a PureVPN az székhelye Hong Kong. Hogy’Jó dolog a PureVPN kínzó szempontjából - bár Kínának bizonyosan nagyon nagy befolyása van Hongkongban, ők’nem ismert a szerzői jogi törvény betartása miatt.

Mi a helyzet a PureVPN adatvédelmi rekordjával? Meg lehet bízni benne??

Míg a PureVPN torrent házirendek nagyszerűen néznek ki papíron, nagyon kevés jelentést jelentenek, ha a vállalat felhasználói adatokat naplózott, vagy rendben volt a felhasználói adatok bűnüldöző szerveknek történő átadásával. A Torrentersnek mindig meg kell vizsgálnia, hogy a VPN-ek hogyan kezelik az adatvédelmet, és a PureVPN sem kivétel.

Először a társaság’s Az adatvédelmi politika azt állítja, hogy egyáltalán nem tartanak nyilvántartást a felhasználói tevékenységekről. Pontosabban, azt mondják, hogy ők ne vegyen nyilvántartást “amit elér, böngész, feltöl vagy letölt” és ők “nem tudják azonosítani, hogy mikor kapcsolódott a VPN-hez, melyik IP-címmel és mely VPN IP-vel lett hozzárendelve.”

Ez azonban Mindegy’t nem vonatkoznak az ingyenes PureVPN felhasználókra. Míg A fizetett felhasználók számára nincs sávszélesség-korlátozás, hogy’Ez nem a helyzet az ingyenes felhasználókkal. E korlátozások ellenőrzése érdekében a PureVPN-nek ellenőriznie kell, hogy az egyes felhasználók mekkora adatot fogyasztanak, ami bizonyos mértékű naplózást igényel. Hogy’Ugyanakkor eléggé rutin a VPN-ek számára, és a legsúlyosabb P2P letöltőket nyerték meg’semmiképpen sem szabad ragaszkodnia az ingyenes szolgáltatásokhoz.

Vannak állítások a PureVPN-vel kapcsolatban?’biztonsági politikája?

Míg a PureVPN adatvédelmi politikája nem’Úgy tűnik, hogy nem tartalmaz túl sok csúnya meglepetést, a VPN a múltban kritikával szembesült.

A legellentmondásosabb esemény egy Ryan Lin nevű amerikai letartóztatása volt. Az FBI 2017-ben letartóztatta Linet az internetes kiértékelés miatt, miután a PureVPN információt közölt.

Ez az eset hírhedtté vált, amikor a kormányhivatalokkal együttműködő VPN-ek példája volt. A megpróbáltatás sokkolóbb aspektusa az volt, hogy ez egy külföldi kormányzati ügynökség volt, és hogy a PureVPN-nek is volt információ.

Ennek ellenére a VPN valószínűleg sokkal kevésbé lenne szíves információt átadni, ha torrenttal kapcsolatos eset volt. Végül is, Lin’Az állítólagos bűncselekmények egy ártatlan ember életének pusztításáról szóltak, nem a szerzői jogi kérdésekről.

Volt-e kritika a PureVPN torrent beállításával kapcsolatban?

A Lin-ügy címsorokat gyűjtött, de lehet, hogy aggasztóbb információk vannak a kínzó emberek számára. Például néhány recenzens tesztelte a PureVPN-t, és így találta meg az IP- és a DNS-szivárgásokat.

Vannak problémák a PureVPN torrenting torzításával is sok kiszolgálón. A kritikusok azt javasolták, hogy a “optimalizált P2P szerverek” említett PureVPN’A marketing anyagok fedezékül szolgálják a torrentereknek a második osztályú szerverekre való átirányítását. Néhány VPN szintén korlátozza a P2P letöltését, de megkönnyíti a felhasználók számára a lehető leggyorsabb P2P szerver megtalálását korlátozott választékból. A PureVPN nem’nem kínáljuk ezt a szolgáltatást.

A torrenterek másik problémája a Socks5 proxy hiánya.

A torrenterek másik problémája a Socks5 proxy hiánya. Ez a proxy szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára a P2P-forgalom elkülönítését más online tevékenységektől, és megkönnyíti a P2P-ügyfelek VPN-khez történő kapcsolását. A Socks5 egy szokásos, bár nem nélkülözhetetlen funkció a torrent-barát VPN-ekhez.

A Socks5 vonzereje az, hogy magas fokú anonimitást biztosít, és nagyon gyors sebességet biztosít - és az özönlöttek gyakran értékelik, hogy választották-e a használatát.

Hogyan hozhatunk létre egy PureVPN torrenting konfigurációt

purevpn torrenting konfiguráció

Bár vannak hiányosságok a PureVPN torrent csomagban, mégis’Ez továbbra is egy lehetőség a P2P rajongók számára. De milyen egyszerű konfigurálni olyan népszerű torrent kliensekkel, mint az uTorrent?

Valójában a PureVPN beállítása a torrentokhoz viszonylag egyszerű:

  1. Töltse le és telepítse a PureVPN klienst, és vásárolja meg a fizetett VPN-csomagok egyikét (nem az ingyenes szolgáltatást)..
  2. Töltse be a VPN-klienst és válassza a lehetőséget “Beállítások” menü a jobb felső sarokban.
  3. A következő képernyőn válassza a lehetőséget “Válassza a módot.”
  4. Most görgessen le a menüben, és válassza a lehetőséget “Fájlmegosztás”. Zöld kullancsnak kell megjelennie a választott lehetőség mellett.
  5. Mikor’kész, kattintson “Vissza.” A fő bejelentkezési képernyőn válassza ki az országot’szeretnék csatlakozni és indítani a PureVPN szolgáltatást. Csatlakozását optimalizálni kell a torrent miatt.

Mielőtt elkezdené letölteni a torrenteket, tegye meg’Mindig tanácsos, ha IP-címét névtelenné teszik. A legjobb módszer erre a speciális eszközök, például a IPMagnet.

Amikor odaért, kattintson a jobb linkre “Adja hozzá ezt a Mágnes linket a letöltésekhez”, és a torrent kliensen kell kezdődnie. Amint a tesztmágnes letöltődik, látnia kell az IP-t az IPMagnet oldalon. És ennek meg kell különböznie a valódi IP-címétől.

Egy másik praktikus eszköz DoILeak, amely azonnali leolvasást nyújt a DNS-szivárgásokról. Ha valamit talál, miközben zaklatja, akkor a VPN nem működik’t elvégzi a munkáját.

Következtetés: A PureVPN torrent menny vagy pokol?

A PureVPN szilárd lehetőség a torrentinghez, de az’s távol a legjobb körül. Nagyon magas a titkosítás, a fizetési lehetőségek, a korlátlan sávszélesség, a könnyű használat és az olyan szolgáltatások, mint a kill kapcsoló. És a sebesség nagyon lenyűgöző lehet néhány szerveren.

A Socks5 proxy hiánya, a P2P viszonylag kevés kiszolgálóra való átirányítása és a magánélettel kapcsolatos kételyek azonban kissé aggasztóak. Összességében ez’érdemes kipróbálni, és biztosítja a szükséges funkciókat. De készülj fel arra, hogy másutt keresse a jobb teljesítményt.

Ajánlott szövegek:

PureVPN áttekintés

A legjobb VPN-ek a torrentinghez

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1