ProtonVPN a torrentinghez


A torrenting az online élet hatalmas része az egész világon. A legújabb filmektől a klasszikus albumokig, videojátékokig és e-könyvekig a szórakoztató tartalom hatalmas könyvtára jelenleg megoszlik a P2P hálózatokon keresztül..

És mindez hatalmas kockázatokkal jár. Nem izgalmas’t népszerű a globális kormányok és vállalatok körében, különös tekintettel a szerzői jogok védelmére.

Hogy’Ahol érdemes megbízható VPN-t (virtuális magánhálózatot) használni minden torrent letöltéshez. Ebben az áttekintésben mi’Megvizsgáljuk a P2P korona egyik újabb pályázóját: a ProtonVPN-t. Lehet ez a megoldás a letöltési aggodalmakra, vagy csak újabb alacsony minőségű biztonsági eszköz? Azt’Itt az ideje, hogy megtudja

Figyelem!

A torrenting VPN nélkül probléma

Noha a zaklatás a legtöbb országban törvényes, a szerzői joggal védett tartalom letöltése nem. Don’t elkapja ezt - használja a VPN-t!

Most szerezze be a ProtonVPN-t ▸

Mit kell keresnie egy jó VPN-ben a torrenthoz?

Nem minden VPN kínál fel, amire szüksége van a torrentereknek. A torrenting egy nagyon speciális online tevékenység, és néhány VPN egyszerűen elutasítja szervereinek optimalizálását, hogy megfeleljen a követelményeknek. Tehát vegye figyelembe ezt, amikor szolgáltatót választ.

Egyébként itt van néhány kulcsfontosságú kritérium, amelyet a VPN kiválasztásakor figyelembe kell venni:

  • igazságszolgáltatás - A VPN az 5/9/14 Eyes egyik országában van? Ezekről az országokról ismert, hogy megosztják a hírszerzési és bűncselekményekkel kapcsolatos adatokat az Egyesült Államokkal és más országokkal, amelyek ellenségesek a kínzásnak. Tehát keressen VPN-eket olyan országokban, mint Svájc vagy Panama.
  • Sebesség - Nyilvánvaló pluszpont minden torrenter számára, te’Szüksége lesz egy VPN-re, amely a lehető legkevesebbet borítja a szokásos letöltési és feltöltési sebességtől.
  • Öld meg a kapcsolót - A gyilkos kapcsolók elengedhetetlenek az égetőknek. Torrent közben a letöltéseket gyakran felügyelet nélkül hagyjuk. És ha VPN-lefedettsége valamilyen okból csökken, ez a biztonságot kitetheti. A gyilkos kapcsoló gondoskodik arról, hogy Ön mindig védett legyen.
  • Titkosítás - Egy másik nyilvánvaló szempont. A torrenting a biztonsági ügynökségek mikroszkópja alatt áll, akik szeretnék pontosan tudni, hogy mit töltöttek le. A szilárd 256 bites AES titkosítás biztosítja, hogy képesek legyenek’t az átvitt fájlok részletes leolvasása.
  • SOCKS5 kompatibilitás - Egyes VPN-ek a SOCKS5 proxyknek ismertek. Ez lehetőséget ad nagy sebességű torrenting-re, teljes IP-névtelenítéssel. De elkerüli a titkosítást, tehát ott van’Ez egy biztonsági kompromisszum.

Bemutatjuk a ProtonVPN-et: jó torrenting megoldás?

Most, hogy egy kicsit többet tudunk arról, hogy mi teszi a jó VPN-t torrentinghez, engedjük’Megtudhatja, hogyan mérte fel a ProtonVPN torrenting tapasztalatait.

Először is, néhány bevezetés rendben van. A ProtonVPN egy svájci VPN, amelyet ugyanaz a cég kínál a Protonmail mögött - az egyik legnépszerűbb titkosított e-mail szolgáltatás.

A 2017-ben bevezetett ProtonVPN nem’Az e-mail szolgáltatás magas színvonalú, de a felhasználók és az értékelők pozitív visszajelzéseket vonzanak a kényelem és az ár-érték arány szempontjából.

A ProtonVPN megengedi-e a torzítást?

Igen, a ProtonVPN megengedi a torzítást, bár nem az ellenségesség érzése nélkül. Például a kínzó súgó oldala határozottan ezt állítja “A ProtonVPN nem engedi el a BitTorrent használatát a szerzői joggal védett anyagok illegális megosztására.”

Ez nem’Azonnal nem érezheti otthonát az égetőknek.

A ProtonVPN három torrent-barát tervet kínál: Basic, Plus és Visionary. Ezenkívül fenntart néhány kiszolgálót kifejezetten a torrenting céljából. Az ügyfél betöltésekor ezeket a kiszolgálókat kettős nyíl ikon jelzi.

De érdemes-e fizetni az előfizetésért? Azt’ideje mélyebbre ásni.

A ProtonVPN elég gyors ahhoz, hogy értelme legyen a torrentingnak?

Kínzó szempontból a sebesség (szinte) minden. Tehát hogyan hasonlítja össze a ProtonVPN a nyers sebességgel kapcsolatban?

Sajnos a szakértők és a felhasználók sok visszajelzést adnak a sebességről’bátorító. Ez különösen vonatkozik a társaságra’Amerikai szerverek, amelyek rendszeresen 75% -kal lassabban regisztrálnak, mint a normál sebesség.

Hogy’Semmi közel van ahhoz, amire az özönlenek szükségesek. Az európai szerverek gyorsabbak, de az Egyesült Királyság és az ázsiai szerverek szintén feladásuk. Tehát ha az EU-ban székhellyel rendelkezik, akkor a sebesség nem jelent problémát. De mindenki másnak azt tanácsoljuk, hogy vásárlás előtt próbálja ki.

De Don’Nem feltételezzük, hogy a ProtonVPN ingyenes próbaverziója pontos benyomást kelt a letöltési sebességről. Az ingyenes próbaverzió külön van a fő ügyféltől (és hirdetés-támogatott is). Azt’Az is lassabb lett, mint a kereskedelmi verzió. Sőt, kifejezetten kizárja a kínálatot, így nyertél’még a P2P sebességét sem képes tesztelni vele.

Megbízhatok-e a ProtonVPN-ben a kínzó tevékenységemet?

enged’feltételezem téged’kipróbáltam a ProtonVPN-t, és megállapítottam, hogy a sebesség elfogadható. Most meg kell tudnunk, hogy ez egy olyan VPN-szolgáltató, amelybe a torrenterek megbízhatnak.

Először is számos biztonsági funkció van, amelyeket a torrenterek értékelni fognak:

  • Dupla hop VPN - A ProtonVPN az összes forgalmat számos közvetítő csomóponton keresztül továbbítja, mielőtt eléri a szervereit. Ez anonimizáló rendszereit biztonságosabbá teszi, miközben elősegíti az internetes támadások elkerülését is.
  • Megbízható titkosítás - A titkosítás oldalán a ProtonVPN az osztály csúcsán helyezkedik el, 256 bites AES titkosítást kínál, 2048 bites RSA-val az adatok hitelesítésére, és tökéletes előremeneti titoktartást biztosít standardként.
  • Biztonságos protokollok - Az ügyfelek választhatnak OpenVPN vagy IKEv2 / IPSec protokollokat. A ProtonVPN nem’t biztonsági okokból nem támogatják a régebbi protokollokat, mint például az L2TP / IPSec - a csomagok megnyugtató aspektusa.

Ezek a szolgáltatások jó indulást jelentenek a biztonsági fronton. De ezek alapvetően csak olyan szolgáltatások, amelyekre számíthat egy elit torrenting VPN-ben. Ennek ellenére a ProtonVPN viszonylag biztonságosnak tűnik. De a megjelenés megtévesztő lehet.

A ProtonVPN adatvédelmi irányelveinek megértése

A ProtonVPN szerint a svájci törvény azt jelenti, hogy nem adnak meg’naplókat kell vezetni, így nem kell’t csináld.

Amikor azonban az özönlenek egy kicsit közelebbről néznek a társaságra’s Adatvédelmi irányelvek, lehet, hogy kétségbe vonhatják ezeket az állításokat. A ProtonVPN például időbélyeget tart, amikor a felhasználók bejelentkeznek, és figyelik, hogy az egyes ügyfelek hány kapcsolatot használnak. És ezeket az időbélyegzőket naplózják, miután a felhasználók kijelentkeztek. Hogy’A naplózás egyfajta formája, bármit megnéz.

Néhány felhasználó aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a ProtonVPN naplózza az IP címeket is. Amikor egy másik e-mail útján térnek vissza a szolgáltatáshoz, úgy tűnik, hogy a ProtonVPN rendszer felismeri őket létező felhasználóként IP-információn keresztül - kézbesíti “pótlék” ennek eredményeként foglalkozik.

Ha az’igaz, ez’s egy hatalmas fekete jel a társasággal szemben’jó hírneve.

Svájc torrent-barát joghatóság??

Korábban kijelentettük, hogy Svájc kívül esik a 2014/9/9-es szemén, és hogy’igaz. Azt’Az is igaz, hogy a svájci törvények viszonylag toleránsak az egyéni magánélettel szemben. És ez magában foglalja a torzítást.

Amint a Torrentfreak 2017-ben beszámolt, Svájc a webhelygazdákra és az internetszolgáltatókra hárítja a felelősséget a torrent követők vagy más, a szerzői joggal védett anyagok forrásának eltávolításáért. Az egyének megcélzása nem politikai cél, és nem is’Ez nem történhet meg a svájci határokon belül.

Szóval’bátorító. A ProtonVPN-t szigetelni kell a külföldről származó információigényekkel, például az Egyesült Államok szerzői jogtulajdonosaival szemben.

Itt azonban lehet fogás. A felhasználóknak tudniuk kell, hogy a ProtonVPN állami forrásokat kapott a svájci kormánytól. Hogy’Ez eléggé szokatlan a VPN-ek számára, és potenciálisan piros zászlót jelent az égők számára.

Végül is a VPN-k állítólag akadályt teremtenek az egyének és a kormányok között. Bízhat-e a ProtonVPN rohamos védelmeiben, tekintettel a svájci hatóságokkal fennálló szoros kapcsolatukra?

Mit mondtak az ügyfelek a ProtonVPN torrentingről?

Mielőtt befejeznénk, hagyjuk’platformot biztosít néhány ProtonVPN ügyfél számára. Végül is olyan emberek, akik valóban megpróbálták használni a VPN-t torrentinghez. És tapasztalataik menedéke’Mindig nagyszerű voltam.

Néhány felhasználó kommentálta az IP szivárgásokat és a meghibásodott kapcsolatokat, míg mások olyan messzire mennek, hogy a ProtonVPN címkét címkézzék a “átverés.” De’Érdemes megjegyezni, hogy a ProtonVPN-nek megvannak a védõi és a rajongói.

Az ítélet: A ProtonVPN jó ötletnek tűnik-e, vagy hatalmas hibát okoz?

Vegye figyelembe, hogy a ProtonVPN-ről kialakult vélemények vegyesek, és hogy vannak’teret engedhet magának az adatvédelmi gyakorlat. Lehet, hogy kapcsolódik a svájci államhoz, és a sebességek nem alakulnak ki’t mindig optimális.

Mindez torzító VPN-nek számít. De ne!’Nem lehet ilyen gyorsan leírni. A ProtonVPN P2P-barát szolgáltatást kínál, dedikált szerverekkel, erős titkosítással és fejlett protokollokkal.

Ha te’kipróbáltam más elit szolgáltatókat és menedéket’t talált egy zavaró VPN-t, amely működik, ez valószínűleg megpróbálhatja a ProtonVPN-t.

Ajánlott szövegek:

ProtonVPN felülvizsgálat

A legjobb VPN a torrentinghez

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 69