Magyarázva a NordVPN fizetési lehetőségeit


Mivel a NordVPN a világ egyik legnagyobb és legbiztonságosabb VPN-je, ezért’Nem meglepő, hogy sok fizetési lehetőség áll rendelkezésre. Nem csak a szokásos fizetési lehetőségek legtöbbjéhez férhet hozzá, amelyeket szinte bármi máshoz felhasználhat (beleértve az iTunes-ot és a Google Play-t is), hanem a biztonságosabb és így magánszemélyesebb módszereket is használhatja..

enged’egyenként átnéz minden rendelkezésre álló fizetési módot, és megnézheti, hogyan különböznek egymástól. Ráadásul tippeket és trükköket adunk arra is, hogy mikor kell használni egy adott fizetési módot, és megismerjük Önt az összes többi szolgáltatással, amelyet az NordVPN kínál (például a pénz-visszatérítési garanciával)..

PayPal - már nem érhető el!

A PayPal azóta, hogy megjelenik, nagymértékben forradalmasította az online fizetési környezetet. Vannak azonban bizonyos problémák ezzel - főleg az, hogy végül egy harmadik fél irányítása alatt álló platformot használsz. Ez azt jelenti, hogy nemcsak nem rendelkezik teljes ellenőrzéssel a tranzakciók felett, hanem az eladó sem.

Ennek köszönhetően nagyon sok vállalat elköltözött a PayPal-tól. Az NordVPN végül csatlakozott ehhez a listához, és a weboldalukon található egy oldal, amely elmagyarázza miért.

Bár ez kezdetben zavarnak tűnhet, az a tény, hogy az NordVPN-t választotta az általa kínált adatvédelem érdekében. Szóval nem’Azt is szeretné megbizonyosodni arról, hogy a kifizetések egyikét sem tudod visszakeresni Önre? A PayPal használatával ezt nem teheti meg.

Ennek kompenzálására a NordVPN rengeteg más fizetési lehetőséget kínál, amelyek ugyanolyan egyszerűek. enged’nézz rájuk.

Hitel- vagy betéti kártyák - kényelmes, de nem biztonságos

Ez a lehetőség meglehetősen egyszerű és érthető. Szinte mindenkinek van hitelkártyája, és ezt felhasználhatja NordVPN megvásárlására. Csak annyit kell tennie, hogy megadja az adatait, és a pénz a bankszámlájáról átutalásra kerül a NordVPN-be.

Ennek a fizetési módnak a fő problémája az, hogy hihetetlenül könnyű nyomon követni. Előre fizetett kártya használatával ezt a hatást bizonyos mértékben elutasíthatja, ám ez a módszer soha nem lesz igazán biztonságos.

Ha nem’Ha a NordVPN-t használja a magánélet védelme érdekében, hanem inkább a webhelyek és szolgáltatások, például a Netflix feloldásához, akkor ennek a fizetési módnak megfelelőnek kell lennie, mivel nincs mit rejteni..

Fizetési fal - nagyszerű, ha elérhető

A Paymentwall egy másik kényelmes módszer a NordVPN megvásárlásához. A Paymentwall segítségével számos különféle módon fizethet a szolgáltatásért. Ezek közül a legegyszerűbb a MINT segítségével, amely egy előre fizetett kártya, amelyet megvásárolhat, majd biztonságos és névtelen fizetéshez használhat fel..

Számos módja van annak, amellyel a Paymentwall lehetővé teszi a felhasználóknak és az eladóknak a fizetések elfogadását. Mindezt megnézheti webhelyének Termékek oldalán.

Bár a Paymentwall a világ szinte minden országában működik, a fizetési módok nem mindenhol elérhetők. Ha hozzáfér egy MINT-kártyához vagy bármilyen más módon fizet a szolgáltatáson keresztül, akkor ez jó és biztonságos módszer a NordVPN megvásárlásához..

WeChat Payments és AliPay - kínai felhasználók számára

Mind a WeChat Payments, mind az AliPay együttműködik a NordVPN-vel. Mivel Kína blokkolja a VPN-ket, csak néhány kiválasztott VPN fejlett elhalványított kiszolgálókkal léphet át a tűzfalakon.

A NordVPN egyike ezeknek a szolgáltatásoknak, és igyekszik a kínai felhasználók számára kényelmesebbé tenni a fizetéseket azáltal, hogy az ország két legkönnyebben elérhető fizetési módját kínálja..

Noha ez a két fizetési mód nagyon kényelmes, nem teljesen biztonságos. A jogosulatlan VPN használata Kínában illegális, ezért különös óvatossággal kell eljárnia, amikor Kínában fizet vagy fizet egy VPN-t. Bármi, ami egy kínai cég tulajdonában van, megteheti’Nem tudom csak, hogy a kormány milyen mértékben ellenőrzi ezeket a módszereket.

Ha jelenleg Kínában él, akkor csak egy fizetési mód létezik, amely teljesen biztonságos az Ön számára. Valójában azt javasoljuk, hogy ezt a módszert használja, függetlenül attól, hol lakik, és ez a kriptovaluta.

Cryptocurrency - a legjobb fizetési módszer a NordVPN számára

Miközben nem akarunk belemerülni a jövőbe vagy a kriptovaluták egészének értékébe, az egyik dolog, amire a kriptográfia határozottan felhasználható, a biztonságos fizetés teljesítése bárki számára a világon..

A kriptográfia szempontjából a NordVPN sokféle lehetőséget kínál. Mindez teljesen névtelen, és a VPN-t használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a fizetés visszakerül-e Önhöz. A kriptovaluták, amelyeket az NordVPN jelenleg fizetésként fogad el:

  • Bitcoin (BTC)
  • Litecoin (LTC)
  • BitTorrent (BTT)
  • Kötőjel (DASH)
  • Ethereum (ETH)
  • Tronix (TRX)
  • ZCash (ZEC)

A Nord a CoinPayments rendszert használja a kifizetések fogadására szolgáló platformként, ami biztonságának meglehetősen jól ismert. Kutatásunk során nem találtunk felhasználói panaszt a platformon, ezért javasoljuk, hogy fizessen a NordVPN-hez..

Jó a cryptocurrency?

A kriptovaluta használatának néhány hátránya van. Először is egy ideig tart a fizetés feldolgozása. Noha a hitelkártya vagy a Paymentwall használatával azonnal elkezdi használni a NordVPN-t, bizonyos esetekben az érme elfogadása akár 24 órát is igénybe vehet..

A kriptovalutáknak a NordVPN-hez történő fizetésével kapcsolatos további problémája az, hogy annak értéke kissé ingadozik. Ez azt jelenti, hogy amikor visszatérítést kér, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy a kapott érme kevesebbet ér, mint amit fizettek. Ne feledje azonban, hogy ez mindkét irányban működik, és van esély arra, hogy érme többet érhet, ha megkapja a visszatérítést.

Készpénzes fizetés az Egyesült Államokban

Ha USA-ban él, készpénzben is fizethet. Ez a módszer szintén szinte teljesen biztonságos, mivel nem lesz nyilvántartás a tranzakciókról, amely a weboldalon kívül zajlik, ahonnan megvásárolta a NordVPN-t. Ha NordVPN-t kíván készpénzzel megvásárolni, használhatja a Fry-t’s Electronics, Micro Center és Avanquest.

NordVPN’pénzvisszafizetési garancia

Az egyik jó dolog az NordVPN kapcsán az, hogy ha elégedetlen a szolgáltatással, 30 napon belül visszatérítést kérhet..

Egy fontos dolog, amelyet itt emlékezzünk, az, hogy olyan fizetési módot kell használnia, amelyen keresztül ténylegesen visszatérítheti pénzét. Például nincs mód arra, hogy visszatérítse pénzét, ha előre fizetett kártyát használ a fizetéshez.

Ezért is javasoljuk, hogy a fizetéseknél használjon kriptovalutát. Bár természetesen a kevesebb pénz megszerzésének kockázatával kell foglalkoznia, könnyen anonim visszatérítést kaphat, ha nem szereti a NordVPN-t..

Következtetés

Sok fizetési módhoz férhet hozzá, amikor a NordVPN-t használja. A kényelmetől a biztonságig terjednek. Javasoljuk, hogy használjon kriptovalutát, ha a NordVPN használatának fő oka az, hogy biztonságosabb és privát internet-tapasztalat.

A kriptovaluta az egyetlen fizetési mód, amely teljesen nyomon követhetetlen az ön számára. Ha USA-ban él, akkor készpénzes fizetés is működhet. Az egyik fontos dolog, amelyet figyelembe kell venni, az, hogy előfizetniük kell éves tervükre, ha készpénzzel fizetnek.

Ajánlott olvasás

NordVPN felülvizsgálat

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2